Dr4q_Sti3 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ohooo....Fratilor,sunt cam asaltat pe messenger :PDupa cum am zis. O sa ofer ajutor pentru inceput,dar am si eu o mica rugaminte. Sa nu veniti si sa va lasati in 4-5 zile. Nu de alta, dar ne pierdem toti timpul. In legatura cu plvl,party e deja full mai mereu la Ongs,dar prin rotatie,se gaseste solutie sa ajut pe fiecare cate putin, ca oricum butez 24/7 :DAyonis, tu mai joci mah ? Te-ai dat "ascuns",nu te mai auzi,vad ca iti cautai emblema pentru guild pe aici. Macar sa imi zici daca nu mai joci pe Oasis. Hai noroc !joc eu si e de ajunsL:D
aionys Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Numai joc mane sry ca te-am incurcat am vrut sa plec de pe pluto dar am fost amenintat de cei din guilda ! am ramas aici se pare si am tras tare si am facut guilda de romani de lvl 4 si suntem in uniune de romani sa vedem ce iese pana una alta !
Dr4q_Sti3 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Numai joc mane sry ca te-am incurcat am vrut sa plec de pe pluto dar am fost amenintat de cei din guilda ! am ramas aici se pare si am tras tare si am facut guilda de romani de lvl 4 si suntem in uniune de romani sa vedem ce iese pana una alta ! ce car aveai pe oasis:D
SimplySimple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Eu ma duc la culcare las charu la ongi maine disper la dlvl dar asta e...oricum sp mele acum 5 min:http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=sro2008073001202149zn6.jpgNoapte buna tuturor
Guest Nightboy2099 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 sincer am zis sa fiu subtil dar tu ne faci de kkt in primul rand daca tu te crezi destept ca ai reusit sa furi ceva de la cineva si te-ai simtit bine ca l-ai facut sa sufere...ca iti dai seama ca nu a fost fericit...si in al 2lea rand vi si te lauzi ca romanii sa smecheri ca's pe locu 4 la hackuit nici nu vreau sa ma gandesc la ce viata duci tu si ce viitor o sa ai.Zici ca faci o asemanare intre turci si mine dar nu ai realizat ca in primul rand te-ai comparat pe tine cu ei punandu-te in acelasi top... Nu vad care e problema ta cu handgrindu....si dc ar avea aia care fac handgrind creier de gaina....sa-l luam ca ex pe alexxx sau pe piciul...tot respectul meu sunt oameni super de treaba si care au reusit sa faca ceva pe propria lor munca si pe propriile lor posibilitati... cand o sa-ti muncesti tu banii de silk poate o sa intelegi(YEAH RIGHT!!!)In legatura cu aceste cunostinte...hmmm poi eu stiu engleza,romana,franceza,germana, dar sunt om si pot sa gresesc ...Am 17 ani si o duc f bine cu scoala si real life...tu cu ce te poti lauda?ca ai furat un copil de 13-14 ani de cont si ai sos intr-un joc? vb lu xspeed LAME. Am botat si o sa mai botez asta nu inseamna ca nu pot face handgrind sau alte d-astea...cand vreau imi pot pune silk nu am probleme de bani...si prefer sa am un char lucrat de mine dupa cum imi mergea imaginatia in acel moment. Oricum deja e stupid sa ma bag intr-un flame cu tine.. Bafta la furat,cersit si te astept cu un pm la mine cu taxi plz PS- Daca te dai cu carbune pe fata poate ai mai mult succes. nu-mi vine sa cred....dar +1 la faza asta Copile sti ratat e un joc cum l-a facut pe aal d 71 si sau cat avea il mai face inca odata dak nu are viata personala nu mai. Bahhh mai dezlipiti-va in plm d calculatoru asta k va distruge vietile iesiti in lume ai 17 ani si ink nu sti pe c strada locuiesti sau care e cea mai apropiata alimentara. Fa-ti o prietena iesi la plimbare nu mai sta la calculator sobolan d bibloteca auzi o duc bn cu scoala vai da beu in locu tau mi-as pune carnetu d note in rama. Sfatul meu nu le luati copiilor vostri calculatoare d mici ca uite cum ajung la 17 ani ai avatar cu desene animate mai cunsoc cazuri dastea !!!!
salam30 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Copile sti ratat e un joc cum l-a facut pe aal d 71 si sau cat avea il mai face inca odata dak nu are viata personala nu mai. Bahhh mai dezlipiti-va in plm d calculatoru asta k va distruge vietile iesiti in lume ai 17 ani si ink nu sti pe c strada locuiesti sau care e cea mai apropiata alimentara. Fa-ti o prietena iesi la plimbare nu mai sta la calculator sobolan d bibloteca auzi o duc bn cu scoala vai da beu in locu tau mi-as pune carnetu d note in rama. Sfatul meu nu le luati copiilor vostri calculatoare d mici ca uite cum ajung la 17 ani ai avatar cu desene animate mai cunsoc cazuri dastea !!!!pritene da ce iti pasa tie !!!
LiehJen Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 vad ca mai toti sunteti pe xian.....cineva pe neptune Daca esti pe Neptune si vrei sa joci ( nu sa te lasi in 1-2 saptamani de joc) poti cere ajutor la urmatorii: snakebyte, Floryn, HeruviM, Zalmoxes, esti binevenit, bafta all
Cipi_Cipi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 @ Nightyboy sau cum l-o chema....Filosofule, aici erai ma ?Tu vezi-ti de viata ta si lasa-ne pe noi cu ale noastre. Nu desconsidera aceasta mica comunitate de pe forum,de la cap la coada cu predicile tale de "get-a-life".... Atunci tu ce draq mai cauti pe aici ?Fiecare joaca atat cat ii permite timpul liber,buzunarul,PC-ul,cat are omul chef s.a.m.d. Respect pentru toata lumea !Cheers! ^_^
BeautifulMind Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 nu chear pe mine nu ma facut unu de 76 si eu aveam 74 deci .... eu ma refeream cu plvl la lvl mic .... Cum il chema pe tip ? :)...ca si eu joc pe hera si ii cam stiu pe cei cu bani de pe srv(exclud turcii..) puteam sa jur ca te mutasei pe arc :)... In legatura cu cinstea...daca ma iei din valcea vin si eu:) 200$ e rezonabil....stiu persoane care au vandut conturi cu 900 de euro....deci se dau ff multi bani pe ,,un joc'' :P Edit:face acu vazui ca ai zis 2000 )....a zis la caterinca omu...asa pot zice si eu ca dau un milion de dolari si cineva printuri :P Se mutase pe arc dar a revenit iar la glavie... Daca esti pe Neptune si vrei sa joci ( nu sa te lasi in 1-2 saptamani de joc) poti cere ajutor la urmatorii: snakebyte, Floryn, HeruviM, Zalmoxes, esti binevenit, bafta all Tu care dintre ei esti ? Sunt in guilda cu voi respectiv "ExtaZ".
SimplySimple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 s-a zis ca tot ce se putea subtil...vai ms nightyboy ...ms ca iti pasa...dar i dont give a shit on your opinion...nu am zis niciodata ca sunt nerd sau chestii d-astea stai linistit ca am prietena nu am prob ultima data cand am verificat stateam pe aceeasi strada...sro joc cat timp vreau...oricum 2 luni nu am mai jucat si am stat numai pe afara asta e un comeback cu un char nou dar nu ma astept sa intelegi.Cat despre faza cu dbz hmmmm ma uitam mai demult si imi placeau iar gohan a fost charul meu fav...nu vad care e prob:-?? oricum daca vrei spam dute in alt topic nush...unde vrei tu... god da multi mai sunt zilele astea
aionys Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 We dont need a life we are gamers we have lots of life!Or we can always ressurect back to hotan ! :P ! Vezi mane de treaba ta nu inteleg care e problema ta ,speedy nu ti-a zis nimic iar tu te bagi ca supozitoru !
Dr4q_Sti3 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 We dont need a life we are gamers we have lots of life!Or we can always ressurect back to hotan ! :P ! Vezi mane de treaba ta nu inteleg care e problema ta ,speedy nu ti-a zis nimic iar tu te bagi ca supozitoru ! pai a zis despre toti nu numai de speedy
Guest W0lfy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Daca esti pe Neptune si vrei sa joci ( nu sa te lasi in 1-2 saptamani de joc) poti cere ajutor la urmatorii:snakebyte, Floryn, HeruviM, Zalmoxes, esti binevenit, bafta allumm....am lv 77, doar intrebam daca mai sunt romani in afara de cei pe care-i stiu
Guest Xspeed Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 intr-o alta nota check this out : si asta iSRO nu are update-u asta? pe cSRO il au, si astia de lvl 90+ numa acolo se duc si mereu apare un notice cu " the white snake has appeared " au si 10 dg si totusi serverele sunt goale...
LiehJen Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 umm....am lv 77, doar intrebam daca mai sunt romani in afara de cei pe care-i stiuda mai sunt cativa, o guilda pe care eu o cunosc este SoulBrothers cu cei pe care ti i-am reamintit si nu numai, avem si lv 90, cativa de 70-80, majoritatea de 40-60 si puradeii care sunt in crestere, :Dnu incerc sa va recrutez ci otar sa va fac o imagine a unei guilde de lv 5 cu 44 de caractere active si pt restul locurilor cei doritori pot as se alature noua oricand , vor fi bine primiti, bafta all
BillyTalent Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 iSRO nu are update-u asta?pe cSRO il au, si astia de lvl 90+ numa acolo se ducsi mereu apare un notice cu " the white snake has appeared "au si 10 dg si totusi serverele sunt goale...tu nu vezi ca max cap acolo este 110? au deg 10..la noi abea sa bagat 9deg si u mai intrebi daca isro nu are updatul asta..OMG think a litle bit
atentat Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 E vreun srv unde romanii au fortresu?..repet...sa aiba o guilda de romani fortresu...
aionys Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Din cate stiu doar Dracula de pe xian is forrtres union in rest nu stiu ! O intrebare pentru salam,speedyz,trane :Daca esti guildmaster si ai guilda in union cu guildul care are forrtresul castigi ceva?
Dr4q_Sti3 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 E vreun srv unde romanii au fortresu?..repet...sa aiba o guilda de romani fortresu...sparta
atentat Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Din cate stiu doar Dracula de pe xian is forrtres union in rest nu stiu ! O intrebare pentru salam,speedyz,trane :Daca esti guildmaster si ai guilda in union cu guildul care are forrtresul castigi ceva?Pe xian fortresu il are wzzup....Raspund eu la intrebare in numele lor....nu castigi nimik....toti bani ii ia guilda(gm) care a castigat fortresu...daca el vrea sa dea gold si celorlalti, da..daca nu... se risca sa ramana fara uniune.Pe xian guilda wazzap a dat mereu bani guildei dracula...In afara de bani, ai si alte beneficii cum ar fi accesu in fortareata de unde iti poti cumpara ciocan care repara :P