Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

2h/cleric rupe ... nu trebuie nici mult farm...

In legatura cu level-ul la care sa farmezi...eu as farma ori la inceput ori la sfarsit...ca sa mergi cu level-ul rapid...adica gap 0.

Vad ca se duce lumea pe oasis :>

Si in legatura cu powerlvl ... dupaia de unde ai bani de set ? sau potiuni ? la grind poate mai vine si un sos :>

nu chear pe mine nu ma facut unu de 76 si eu aveam 74 deci ....

Posted

dep si cum joci cu charu mai daca esti bata si nu stii cand ce skill sa dai si doar apesi 2342354212314221412 la nimereala la pvp logic ca ti-o iei:) tre sa ai o strategie de lupta cu tipu charului pe care ti-l faci.

Posted

dep si cum joci cu charu mai daca esti bata si nu stii cand ce skill sa dai si doar apesi 2342354212314221412 la nimereala la pvp logic ca ti-o iei:) tre sa ai o strategie de lupta cu tipu charului pe care ti-l faci.

true :D

Posted

blader here....... sau fa-te si tu bowman ca salam parca :))

si zi ms ca nu`s bladeri pe gheata :)

FIRST ONE HERE :)

de fapt ca speedy ca salam e full int pe spear...

Posted

Salut,

o mica intrebare,daca vin undeva prin septembrie sau octombrie,(nu m-am hotarat inca asupra datei dar oricum va anunt dinainte pe cei doritori),in tara in Bucuresti, cine vine cu mine la o bere si niste mici la gratar(nota de plata e a mea off course)???...ca daca tot vin cu ceva treaba si totodata sa ma vad si cu cei de la mine din guild care sunt din Bucuresti ma gandeam ca poate facem un gather mai mare asa...pe cand jucam MUOnline(eh da hai radeti, am fost si MU-ist :nanana: ) am organizat destule gathere in Iasi(ca de fapt de acolo sunt)si poate facem unul si la Bucuresti intre playerii de SRO.Amatori??....sau profesionisti off course la baut si la SRO :>

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

chiulesc de la cursuri si vin si eu garantat. :)

pana atunci ... un tip a oferit 5b pe o sun sword 9d pe hera sau 2000$ ... imi vine greu sa cred... am screenuri dak vreti :)

Posted

chiulesc de la cursuri si vin si eu garantat. :)

pana atunci ... un tip a oferit 5b pe o sun sword 9d pe hera sau 2000$ ... imi vine greu sa cred... am screenuri dak vreti :)

Cum il chema pe tip ? :)...ca si eu joc pe hera si ii cam stiu pe cei cu bani de pe srv(exclud turcii..)

zau?si eu care eram convins ca sunt full str pe glavie:P

eh se mai intampla sa gresesc:))

veche da buna:

http://imageshack.us

puteam sa jur ca te mutasei pe arc :)...

In legatura cu cinstea...daca ma iei din valcea vin si eu:)

200$ e rezonabil....stiu persoane care au vandut conturi cu 900 de euro....deci se dau ff multi bani pe ,,un joc'' :P

Edit:face

acu vazui ca ai zis 2000 :)))....a zis la caterinca omu...asa pot zice si eu ca dau un milion de dolari si cineva printuri :P

Posted

Natureone. am screen daca vrei.

am lvl-at pokemonii :)

a zis ca ofera pana in 5b... poate are vreo 200 de gold buti...

Se da miez doar....are si el guilda si se crede tare....de fapt are si ceva bani(el e din germania)..

Nu are cum sa aiba 200 de gold buti.Se poate sa aiba vreo 10,dar mai multi ma indoiesc(parerea mea).

Nu insista cu screenurile ca asa dau si eu un global si zic ca dau o casa in mamaia sau ca vand hotelu iaky pe un sosun, iar altii fac printuri ;)

Posted

ziceam de printuri sa vedeti si voi. nu ca ar fi o dovada irefutabila :P

si de ce ai 2 pokemoni?

Sincer sa fiu nu stiu dc am 2....daca vrei sa fiu mai sincer nu stiu dc am 1,iar daca vrei sa fiu 100% sincer nici macar nu stiu ce fac..ii tin acolo de forma ;))...poate evolueaza :)

Posted

lol bug pe venus azi lord a aparut in karakoram WTF?

Imagine IPB

Poza asta nu arata ca a aparut lord in karokaram....mai degraba ca a fost facut un lure,dar din ce vad doar la un shaman

Posted

nu am putut sa fac ss la toti mobi ca eram sa mor la un momendat si lure nu merge la un anumit timp mobu nu te mai urmareste

Poate a fost lure la yarkan...stiu ca pe hera la inceput aparuse isy jos la yety si a fost omorat tot cam pe acolo,iar eu cand sa ma duc la mujy ma trezesc cu un devil yeti...deci zic ca se poate....uitate pe youtube ca acolo-s lur-uri adevarate :P

Posted

Ohooo....

Fratilor,sunt cam asaltat pe messenger :P

Dupa cum am zis. O sa ofer ajutor pentru inceput,dar am si eu o mica rugaminte. Sa nu veniti si sa va lasati in 4-5 zile. Nu de alta, dar ne pierdem toti timpul. In legatura cu plvl,party e deja full mai mereu la Ongs,dar prin rotatie,se gaseste solutie sa ajut pe fiecare cate putin, ca oricum butez 24/7 :D

Ayonis, tu mai joci mah ? Te-ai dat "ascuns",nu te mai auzi,vad ca iti cautai emblema pentru guild pe aici. Macar sa imi zici daca nu mai joci pe Oasis. Hai noroc !

Guest W0lfy
Posted

vad ca mai toti sunteti pe xian.....cineva pe neptune :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...