Cipi_Cipi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 @Cipi_Cipi frate nu vreau sa par un milog doar ca eu si un prieten vrem sa incepem iara (dupa ce am fost banat si pe bow nu prea am unde sa joc si ce sa joc :P) si daca ai vrea (putea) sa ne farmezi oleak. ne facem nuker amandoi si vrem sa fim farmati pt 45-50. nu pot e bene nu vrei si mai bine :P doar nu esti obligat sa nu faci nic. ink odata nu vreau sa par un milog :P mersi anticipat. de ala cu hacul mie si mila de el la cate scrie aici dar pun pariu ca numa gura de el sau sa fiu si eu "cul" ca el sa vb engleza "only bark and no bite" edit: lol la ala din pty.....fete seler TheDash ! Nu o interpretez gresit,stai linistit... Uite,din toate posturile de pe aici si ce si cum... mi-am dat si eu seama ca stii cum e joaca. De asta esti invitatul meu sa veniti,chiar sa facem powerfarm la Ongs,full 90, pe Oasis. Am increderea ca daca te apuci acolo si o sa iti si placa uniunea mea,o sa te tii ;) Cand vrei tu,vii si imi dai pm pe Cipy_Jr sau pe _Nyx_. Eu chiar azi dupa inspectie creez caracterul nuker si dau drumul la un premium ,si sp ticket. Pe wizzard am deja 115 k sp :D Hai bafta,te astept ! :D
mogul Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 hahahahahahaaa ) sami bag plaaaaaa 50 de vigor de la npc costa 1 mil gold , 1 buc e 20 k ))
Cipi_Cipi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 O "comit" astia de la Joymax din ce in ce mai tare... In still de zile mari
salam30 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 trane trane acum vazui pe forummai aveam putin si tipa nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudar mogul a zis bine 1m 50 de bucati si mam calmateh eu tot o sa strang de pe jos ca acum stiu ca le vand la pret de 1 milsau putin subeu le strangeam pt mine la pvp
LiehJen Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Edit : euro cu vigors tone de vigors ... no more delay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci sa inteleg si io ...ca is cu caracter Ch, euro are un timp de incarcare a potiunilor de cateva secunde bune, cand zici ca acum cu vigor no delay insemana ca vigor se incarca instantaneu ca al Ch? mai greu la mine , bft all
Cipi_Cipi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cu vigors,fara vigors, tot exista un delay...Caracterele crossbow,daggers au damage foarte mare,bunicele in pvp, dar impotriva unui blader sau glaiver pierd.A zis bine in legatura cu warriorul. Warrior / warlock build e singurul care are sanse foarte mari impotriva oricarui build chinezesc.Bafta all !
SimplySimple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cu vigors,fara vigors, tot exista un delay... Caracterele crossbow,daggers au damage foarte mare,bunicele in pvp, dar impotriva unui blader sau glaiver pierd. A zis bine in legatura cu warriorul. Warrior / warlock build e singurul care are sanse foarte mari impotriva oricarui build chinezesc. Bafta all ! ia sa ma vezi pe mine 2h/cleric la 90 ce rup chinezii mana skin + iron skin + buffu de dmg la care se adauga alea de cleric...ce sa-mi mai faca chinezu? :D
LiehJen Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ia sa ma vezi pe mine 2h/cleric la 90 ce rup chinezii mana skin + iron skin + buffu de dmg la care se adauga alea de cleric...ce sa-mi mai faca chinezu? :D ....sa te surprinda pe contraatack
ciupilan Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 uite unde a ajuns "gold buying-ul" ROFL HAHAHA ha ha ha ha ha si iar ha ma va credeam mai destepti scuze dar nu vreu sa va jignesc dar nu ma pot abtine:))))))))))))))))))))) al draq gold bot a kiluto pe isy:))))))))ma prea bate la ochi a fi asta gold bot=)))))))) macar dk aveati curiozitatea sa dati pe rev 6 sa vedeti istoric ce are ala acolo 1. ii european wizard 2.a omorato nu numa o data ci de 24 de ori k de altfel si alti unici:))))))) 3. are lev 89:))))))))) app: mama lui de gold bot la luat si pe shaitan de 2 ori=)))))) :crazy: http://www.rev6.com/player.asp?id=477071 dati clik si vedetil
salam30 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 eu nici nu mam uitat sa il vad pe rev6da oricum are nume de gold bot ,creca il injura aia de pe server la greu
Trane Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ha ha ha ha ha si iar ha ma va credeam mai destepti scuze dar nu vreu sa va jignesc dar nu ma pot abtine:))))))))))))))))))))) al draq gold bot a kiluto pe isy:))))))))ma prea bate la ochi a fi asta gold bot=)))))))) macar dk aveati curiozitatea sa dati pe rev 6 sa vedeti istoric ce are ala acolo1. ii european wizard2.a omorato nu numa o data ci de 24 de ori k de altfel si alti unici:)))))))3. are lev 89:)))))))))app: mama lui de gold bot la luat si pe shaitan de 2 ori=)))))) :crazy: http://www.rev6.com/player.asp?id=477071 dati clik si vedetill-am gasit pe SRF toti de pe thread-ul ala spuneau ca e gold bot asa ca am luat doar poza avand incredere ,nu cred ca era nevoie sa-ti insirui frustrarile si ironiile pe aici , oricum nu e relevant daca suntem " destepti sau nu" bafta
ciupilan Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 l-am gasit pe SRF toti de pe thread-ul ala spuneau ca e gold bot asa ca am luat doar poza avand incredere ,nu cred ca era nevoie sa-ti insirui frustrarile si ironiile pe aici , oricum nu e relevant daca suntem " destepti sau nu" baftamai specific o data nu am vrut sa va zignec ci numa sa nu te iei dupa toti...pt k nu tot ce zboara se mananca:D
salam30 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 oricum mai mult ca sigur charu a fost gold botschiar daca cineva isi pune un nume dasta tot tre sa insemne ceva ,si din numele lu ala nu am inteles nimic.
Trane Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 pai nu stiu daca stiti la noi pe server este un guild de golbuti europeni ShinRa : are 6-7 caractere peste 80 2 wiz, 2 rogue, 2 warrior, toti au pet si premium toata lumea stie ca e gold bot si da ala mai mult ca sigur a fost gold bot :tiphat:Edit : -> http://www.rev6.com/guild.asp?guild=Shin_Ra
aionys Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Baieti am si eu o problem am nevoie de un guildmark ! imaginea aceea mica de langa guild ei bine ca sa o pui trebuie sa cumperi chestia aia de la guild manager si poza sa o pui in silkroad folder si sa fie numita guildmark ! ei bine am si eu nevoie de o poza ! orice poza dar sa aiba dimensiunile stabilite ! las la latitudinea voastra ce poza imi dati numai ca vreau guil logo aziii ! :D!
Trane Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Baieti am si eu o problem am nevoie de un guildmark ! imaginea aceea mica de langa guild ei bine ca sa o pui trebuie sa cumperi chestia aia de la guild manager si poza sa o pui in silkroad folder si sa fie numita guildmark ! ei bine am si eu nevoie de o poza ! orice poza dar sa aiba dimensiunile stabilite ! las la latitudinea voastra ce poza imi dati numai ca vreau guil logo aziii ! :D!http://silkroadaddiction.com/emblems.php
The Dash Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 mersi cipi raman dator. o sa iti dau pm cand intru in joc ca acuma joc dota :Pvb pe joc sau dak vrei da un id de mess :Pbafta la toti la dropuri
Cipi_Cipi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 mersi cipi raman dator. o sa iti dau pm cand intru in joc ca acuma joc dota :Pvb pe joc sau dak vrei da un id de mess :Pbafta la toti la dropuricipy_4ever@yahoo.comsau care foloseste msn : cipy4ever@live.comcheers ! :D
BeautifulMind Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 2h/cleric rupe ... nu trebuie nici mult farm...In legatura cu level-ul la care sa farmezi...eu as farma ori la inceput ori la sfarsit...ca sa mergi cu level-ul rapid...adica gap 0.Vad ca se duce lumea pe oasis :>Si in legatura cu powerlvl ... dupaia de unde ai bani de set ? sau potiuni ? la grind poate mai vine si un sos :>
Cipi_Cipi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 2h/cleric rupe ... nu trebuie nici mult farm...In legatura cu level-ul la care sa farmezi...eu as farma ori la inceput ori la sfarsit...ca sa mergi cu level-ul rapid...adica gap 0.Vad ca se duce lumea pe oasis :>Si in legatura cu powerlvl ... dupaia de unde ai bani de set ? sau potiuni ? la grind poate mai vine si un sos :>Pai cine a zis ca fac plvl ? Eu ii ajut la farm pe cativa,un pic la Ongs,oricum e party deja full. In fine,fiecare creste,isi ia dropurile lui....farming la lvl 90,greu,greu.1 la mana,ca sa fie eficient ar trebui sa ai un gap 9 la lvl 85-87. in al doilea rand,dureaza al draq de mult...Cel mai rapid si mai simplu e powerfarming la Ongs..In legatura cu warriorul, crede-ma,e mai periculos warrior/warlock. dar si cu cleric da bine :D
postez Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 la 2h e mai bine clericul sau bardul ( nu ma pricep la euro bufferi)
Cipi_Cipi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 la 2h e mai bine clericul sau bardul ( nu ma pricep la euro bufferi)Pentru eficienta maxima,se duc 2 mastery la 90.2h merge cu cleric sau warlock.Bard se pune pe rogue/crossbow sau la wizzard....Parerea mea e ca e inutil sa faci warrior / bard.
BeautifulMind Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pentru ca are .. recovery division care iti umple lipsa de hp...plus bless spell care'ti da phy , mag defence ...si alte skiluri..