Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@Cipi_Cipi

frate nu vreau sa par un milog doar ca eu si un prieten vrem sa incepem iara (dupa ce am fost banat si pe bow nu prea am unde sa joc si ce sa joc :P) si daca ai vrea (putea) sa ne farmezi oleak. ne facem nuker amandoi si vrem sa fim farmati pt 45-50. nu pot e bene nu vrei si mai bine :P doar nu esti obligat sa nu faci nic. ink odata nu vreau sa par un milog :P

mersi anticipat.

de ala cu hacul mie si mila de el la cate scrie aici dar pun pariu ca numa gura de el sau sa fiu si eu "cul" ca el sa vb engleza "only bark and no bite"

edit: lol la ala din pty.....fete seler :))

TheDash !

Nu o interpretez gresit,stai linistit...

Uite,din toate posturile de pe aici si ce si cum... mi-am dat si eu seama ca stii cum e joaca. De asta esti invitatul meu sa veniti,chiar sa facem powerfarm la Ongs,full 90, pe Oasis.

Am increderea ca daca te apuci acolo si o sa iti si placa uniunea mea,o sa te tii ;)

Cand vrei tu,vii si imi dai pm pe Cipy_Jr sau pe _Nyx_. Eu chiar azi dupa inspectie creez caracterul nuker si dau drumul la un premium ,si sp ticket. Pe wizzard am deja 115 k sp :D

Hai bafta,te astept ! :D

Posted

trane trane acum vazui pe forum

mai aveam putin si tipa nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dar mogul a zis bine 1m 50 de bucati si mam calmat

eh eu tot o sa strang de pe jos ca acum stiu ca le vand la pret de 1 mil

sau putin sub

eu le strangeam pt mine la pvp

Posted

Edit : euro cu vigors tone de vigors ... no more delay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gun:

deci sa inteleg si io ...ca is cu caracter Ch, euro are un timp de incarcare a potiunilor de cateva secunde bune, cand zici ca acum cu vigor no delay insemana ca vigor se incarca instantaneu ca al Ch?

mai greu la mine , bft all

Posted

Cu vigors,fara vigors, tot exista un delay...

Caracterele crossbow,daggers au damage foarte mare,bunicele in pvp, dar impotriva unui blader sau glaiver pierd.

A zis bine in legatura cu warriorul. Warrior / warlock build e singurul care are sanse foarte mari impotriva oricarui build chinezesc.

Bafta all !

Posted

Cu vigors,fara vigors, tot exista un delay...

Caracterele crossbow,daggers au damage foarte mare,bunicele in pvp, dar impotriva unui blader sau glaiver pierd.

A zis bine in legatura cu warriorul. Warrior / warlock build e singurul care are sanse foarte mari impotriva oricarui build chinezesc.

Bafta all !

ia sa ma vezi pe mine 2h/cleric la 90 ce rup chinezii :)) mana skin + iron skin + buffu de dmg la care se adauga alea de cleric...ce sa-mi mai faca chinezu? :D

Posted

ia sa ma vezi pe mine 2h/cleric la 90 ce rup chinezii :)) mana skin + iron skin + buffu de dmg la care se adauga alea de cleric...ce sa-mi mai faca chinezu? :D

....sa te surprinda pe contraatack =))

Posted

Imagine IPB

uite unde a ajuns "gold buying-ul" ROFL HAHAHA

ha ha ha ha ha si iar ha ma va credeam mai destepti scuze dar nu vreu sa va jignesc dar nu ma pot abtine:))))))))))))))))))))) al draq gold bot a kiluto pe isy:))))))))ma prea bate la ochi a fi asta gold bot=)))))))) macar dk aveati curiozitatea sa dati pe rev 6 sa vedeti istoric ce are ala acolo

1. ii european wizard

2.a omorato nu numa o data ci de 24 de ori k de altfel si alti unici:)))))))

3. are lev 89:)))))))))

app: mama lui de gold bot la luat si pe shaitan de 2 ori=)))))) :crazy:

http://www.rev6.com/player.asp?id=477071 dati clik si vedetil

Posted

ha ha ha ha ha si iar ha ma va credeam mai destepti scuze dar nu vreu sa va jignesc dar nu ma pot abtine:))))))))))))))))))))) al draq gold bot a kiluto pe isy:))))))))ma prea bate la ochi a fi asta gold bot=)))))))) macar dk aveati curiozitatea sa dati pe rev 6 sa vedeti istoric ce are ala acolo

1. ii european wizard

2.a omorato nu numa o data ci de 24 de ori k de altfel si alti unici:)))))))

3. are lev 89:)))))))))

app: mama lui de gold bot la luat si pe shaitan de 2 ori=)))))) :crazy:

http://www.rev6.com/player.asp?id=477071 dati clik si vedetil

l-am gasit pe SRF toti de pe thread-ul ala spuneau ca e gold bot asa ca am luat doar poza avand incredere ,nu cred ca era nevoie sa-ti insirui frustrarile si ironiile pe aici , oricum nu e relevant daca suntem " destepti sau nu"

bafta

Posted

l-am gasit pe SRF toti de pe thread-ul ala spuneau ca e gold bot asa ca am luat doar poza avand incredere ,nu cred ca era nevoie sa-ti insirui frustrarile si ironiile pe aici , oricum nu e relevant daca suntem " destepti sau nu"

bafta

mai specific o data nu am vrut sa va zignec ci numa sa nu te iei dupa toti...pt k nu tot ce zboara se mananca:D

Posted

oricum mai mult ca sigur charu a fost gold bots

chiar daca cineva isi pune un nume dasta tot tre sa insemne ceva ,si din numele lu ala nu am inteles nimic.

Posted

Baieti am si eu o problem am nevoie de un guildmark ! imaginea aceea mica de langa guild ei bine ca sa o pui trebuie sa cumperi chestia aia de la guild manager si poza sa o pui in silkroad folder si sa fie numita guildmark ! ei bine am si eu nevoie de o poza ! orice poza dar sa aiba dimensiunile stabilite ! las la latitudinea voastra ce poza imi dati numai ca vreau guil logo aziii ! :D!

Posted

Baieti am si eu o problem am nevoie de un guildmark ! imaginea aceea mica de langa guild ei bine ca sa o pui trebuie sa cumperi chestia aia de la guild manager si poza sa o pui in silkroad folder si sa fie numita guildmark ! ei bine am si eu nevoie de o poza ! orice poza dar sa aiba dimensiunile stabilite ! las la latitudinea voastra ce poza imi dati numai ca vreau guil logo aziii ! :D!

http://silkroadaddiction.com/emblems.php

Posted

mersi cipi raman dator. o sa iti dau pm cand intru in joc ca acuma joc dota :P

vb pe joc sau dak vrei da un id de mess :P

bafta la toti la dropuri

cipy_4ever@yahoo.com

sau care foloseste msn : cipy4ever@live.com

cheers ! :D

Posted

2h/cleric rupe ... nu trebuie nici mult farm...

In legatura cu level-ul la care sa farmezi...eu as farma ori la inceput ori la sfarsit...ca sa mergi cu level-ul rapid...adica gap 0.

Vad ca se duce lumea pe oasis :>

Si in legatura cu powerlvl ... dupaia de unde ai bani de set ? sau potiuni ? la grind poate mai vine si un sos :>

Posted

2h/cleric rupe ... nu trebuie nici mult farm...

In legatura cu level-ul la care sa farmezi...eu as farma ori la inceput ori la sfarsit...ca sa mergi cu level-ul rapid...adica gap 0.

Vad ca se duce lumea pe oasis :>

Si in legatura cu powerlvl ... dupaia de unde ai bani de set ? sau potiuni ? la grind poate mai vine si un sos :>

Pai cine a zis ca fac plvl ? Eu ii ajut la farm pe cativa,un pic la Ongs,oricum e party deja full. In fine,fiecare creste,isi ia dropurile lui....

farming la lvl 90,greu,greu.

1 la mana,ca sa fie eficient ar trebui sa ai un gap 9 la lvl 85-87. in al doilea rand,dureaza al draq de mult...

Cel mai rapid si mai simplu e powerfarming la Ongs..

In legatura cu warriorul, crede-ma,e mai periculos warrior/warlock. dar si cu cleric da bine :D

Posted

la 2h e mai bine clericul sau bardul ( nu ma pricep la euro bufferi)

Pentru eficienta maxima,se duc 2 mastery la 90.2h merge cu cleric sau warlock.

Bard se pune pe rogue/crossbow sau la wizzard....

Parerea mea e ca e inutil sa faci warrior / bard.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...