Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ce ma amuzati .... ROFL .

O sa va mutati toti pe gaia cam :-? 2-3 saptamani ?? (maxim).

Asa faceti mereu . You`ll never change... >.>

poate alti ,eu nu, pentru ca nu am alt server pe care sa joc,asa ca astept gaia :P defapt am un server ,da de acum mai sunt doar cativa romani de treaba ,Billy stie cum e pe sparta, restu,,,,,,,

Posted

Nu joaca nimeni pe Poseidon ?! :-? Ca am furat aseara un cont si am facut cam 20kk gold din sos`uri... si consider ca imi ajung banii astia pana pe la lvl 40-42 xD. So, cred ca raman aici ...

si te mai si lauzi cu asta? #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

astia sunt romanii nostrii ce sa le faci...1sg om poate face o intreaga tara de kkt prin actiunile sale(nu arat pe nimeni cu degetu zic doar ca idee so chil) tot ce va ramane de facut... Sit back and enjoy :happy1::happy1:

Posted

si te mai si lauzi cu asta? #-o #-o

astia sunt romanii nostrii ce sa le faci...1sg om poate face o intreaga tara de kkt prin actiunile sale(nu arat pe nimeni cu degetu zic doar ca idee so chil) tot ce va ramane de facut... Sit back and enjoy :happy1::happy1:

Traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpu :)):)):))

Nu joaca nimeni pe Poseidon ?! :-? Ca am furat aseara un cont si am facut cam 20kk gold din sos`uri... si consider ca imi ajung banii astia pana pe la lvl 40-42 xD. So, cred ca raman aici ...

eu in locu tau as fi tacut din gura ..... ca ai furat un char nu e o realizare dar sa ajungi lvl mare ex eu 74 sau ca salam alexx si alti de pe forum si sa vezi ggg bv etc atunci esti mandru de ce ai facut

Guest Xspeed
Posted

hack?

sau "furat" adica primit de la cineva?

Posted

nu are importanta...

@badfist

ma laud cu ce stiu / pot sa fac.

Mai am un nuker de lvl 71 , un blader de 69 un nuker de 54 pe Olympus si un nuker de 71 pe Oasis. Un wizz de 55 pe persia s.m.d.p .

Astea le tin doar pentru Plvl xD

-LE-

Nu e vina mea ca lumea e atat de proasta si romanul atat de destept. Sa iti zic ceva speedy (sau cum ai nick`ul) . La Online Hacking turcii stau pe primul loc, Rusii pe locul doi, india pe 3 iar romanii pe locul 4.

Nu e o rusine sa fii mai presus decat restul lumii, e o onoare.

Daca iq`ul tau este mai mic decat cel al unei gaini si preferi sa faci handgrinding pana la lvl 90 este problema ta. Eu prefer sa am un character de lvl 80+ fara niciun fel de stres. Nu stiu daca intelegi sau nu.

(nu arat pe nimeni cu degetu zic doar ca idee so chil) tot ce va ramane de facut... Sit back and enjoy :happy1::happy1:

Prietene, cred ca tu faci romanii de "kkt". Nu prin actiunile tale, ci prin cunostintele tale.

Este "chill" nu "chil" . Daca nu stii engleza de ce incerci sa o folosesti ?! Fac o asemanare intre tine si turcii de pe silkroad.

Posted

Hey everybody

long time no see :P

ce mai faceti cum o mai duceti?? tot la constanta?? e bun asa :P

billy daca vrei sa ai warlock ala e numa de 1v1 sa stii deci nu prea e bun pt fort war guild warr. ca sa ai warlock iti trebe la max ca sa poti sa le dai stun cursuri etc pt ca depinde si de lvl lor daca le dai sau nu stun curs etc. daca nu ai efectul ridicat la max ai foarte mici sanse sa fie un stun curse etc succecsfully. eu tot as sugera rogue/cleric dar charul tau deci u decizi :P

cu faza cu gaya sper sa apara martea asta ca e greu sa farmezi 1k gold sa ii dau lu atentat :P. oricum eu nu ma mut de pe venus chiar daca mi-au fost banate 3 chare pe nedrept. dar nah shit hapens right??

edit: acu am citit faza cu furatul

nu stiu dc vb u de online hacking cand u ai facut scam (parerea mea)

daca ai fi stiu hacking ai fi facut ceva mult mai mare nu sa furi chare de silk care nici macar nu au o valoare asa mare, asa ca nu mai incercati sa fiti voi mari si taci ca "hecuiti" ca doar e vorba de voi si stiti numa sa scamati.

Guest Xspeed
Posted

nu are importanta...

@badfist

Mai am un nuker de lvl 71 , un blader de 69 un nuker de 54 pe Olympus si un nuker de 71 pe Oasis. Un wizz de 55 pe persia s.m.d.p .

-LE-

Nu e vina mea ca lumea e atat de proasta si romanul atat de destept. Sa iti zic ceva speedy (sau cum ai nick`ul) . La Online Hacking turcii stau pe primul loc, Rusii pe locul doi, india pe 3 iar romanii pe locul 4.

Daca iq`ul tau este mai mic decat cel al unei gaini si preferi sa faci handgrinding pana la lvl 90 este problema ta. Eu prefer sa am un character de lvl 80+ fara niciun fel de stres. Nu stiu daca intelegi sau nu.

Prietene, cred ca tu faci romanii de "kkt". Nu prin actiunile tale, ci prin cunostintele tale.

Este "chill" nu "chil" . Daca nu stii engleza de ce incerci sa o folosesti ?! Fac o asemanare intre tine si turcii de pe silkroad.

e o onoare cand faci ceva bun ( nu doar pt tine )

sa iei ceva c nu iti apartine e ceva de rusine

sa fi intr-un top cu turcii e ceva oribil

wtf, hacking is f**king lame

Posted

nush cine a intrebat cum s-a ajuns la 700de pagini uite asa unii se baga in seama..se lauda cu cacat si cu chestii...bag seama ca cel care a spart contu acela nu stie ce inseamna sa muncesti la un caracter degeaba zice ca are lvl 7x si io stiu ce asta pot sa spun si io ca am lvl 90 full sun set +9 nah....sunt chiar curios daca tu ai lua hack cum te-ai comporta?..nvm

Btw:dash wb dude :D..faza cu warlock a-a nu imi fac deoarece eu ca euro am nev de cleric pt tot feluti de buff am fost si eu curios...

Good Luck :beer:

Posted

nu are importanta...

@badfist

-LE-

sincer am zis sa fiu subtil dar tu ne faci de kkt in primul rand daca tu te crezi destept ca ai reusit sa furi ceva de la cineva si te-ai simtit bine ca l-ai facut sa sufere...ca iti dai seama ca nu a fost fericit...si in al 2lea rand vi si te lauzi ca romanii sa smecheri ca's pe locu 4 la hackuit nici nu vreau sa ma gandesc la ce viata duci tu si ce viitor o sa ai.Zici ca faci o asemanare intre turci si mine dar nu ai realizat ca in primul rand te-ai comparat pe tine cu ei punandu-te in acelasi top... Nu vad care e problema ta cu handgrindu....si dc ar avea aia care fac handgrind creier de gaina....sa-l luam ca ex pe alexxx sau pe piciul...tot respectul meu sunt oameni super de treaba si care au reusit sa faca ceva pe propria lor munca si pe propriile lor posibilitati... cand o sa-ti muncesti tu banii de silk poate o sa intelegi(YEAH RIGHT!!!)In legatura cu aceste cunostinte...hmmm poi eu stiu engleza,romana,franceza,germana, dar sunt om si pot sa gresesc ...Am 17 ani si o duc f bine cu scoala si real life...tu cu ce te poti lauda?ca ai furat un copil de 13-14 ani de cont si ai sos intr-un joc? vb lu xspeed LAME. Am botat si o sa mai botez asta nu inseamna ca nu pot face handgrind sau alte d-astea...cand vreau imi pot pune silk nu am probleme de bani...si prefer sa am un char lucrat de mine dupa cum imi mergea imaginatia in acel moment. Oricum deja e stupid sa ma bag intr-un flame cu tine.. Bafta la furat,cersit si te astept cu un pm la mine cu taxi plz =))=))

PS- Daca te dai cu carbune pe fata poate ai mai mult succes.

e o onoare cand faci ceva bun ( nu doar pt tine )

sa iei ceva c nu iti apartine e ceva de rusine

sa fi intr-un top cu turcii e ceva oribil

wtf, hacking is f**king lame

nu-mi vine sa cred....dar +1 la faza asta

Posted

sincer am zis sa fiu subtil dar tu ne faci de kkt in primul rand daca tu te crezi destept ca ai reusit sa furi ceva de la cineva si te-ai simtit bine ca l-ai facut sa sufere...ca iti dai seama ca nu a fost fericit...si in al 2lea rand vi si te lauzi ca romanii sa smecheri ca's pe locu 4 la hackuit nici nu vreau sa ma gandesc la ce viata duci tu si ce viitor o sa ai.Zici ca faci o asemanare intre turci si mine dar nu ai realizat ca in primul rand te-ai comparat pe tine cu ei punandu-te in acelasi top... Nu vad care e problema ta cu handgrindu....si dc ar avea aia care fac handgrind creier de gaina....sa-l luam ca ex pe alexxx sau pe piciul...tot respectul meu sunt oameni super de treaba si care au reusit sa faca ceva pe propria lor munca si pe propriile lor posibilitati... cand o sa-ti muncesti tu banii de silk poate o sa intelegi(YEAH RIGHT!!!)In legatura cu aceste cunostinte...hmmm poi eu stiu engleza,romana,franceza,germana, dar sunt om si pot sa gresesc ...Am 17 ani si o duc f bine cu scoala si real life...tu cu ce te poti lauda?ca ai furat un copil de 13-14 ani de cont si ai sos intr-un joc? vb lu xspeed LAME. Am botat si o sa mai botez asta nu inseamna ca nu pot face handgrind sau alte d-astea...cand vreau imi pot pune silk nu am probleme de bani...si prefer sa am un char lucrat de mine dupa cum imi mergea imaginatia in acel moment. Oricum deja e stupid sa ma bag intr-un flame cu tine.. Bafta la furat,cersit si te astept cu un pm la mine cu taxi plz =))=))

PS- Daca te dai cu carbune pe fata poate ai mai mult succes.

nu-mi vine sa cred....dar +1 la faza asta

Cu ce ma pot lauda eu ? =))

Faptul ca am intrat la facultate in Anglia , mai exact la Coventry University in Coventry City e ceva?

Ca am intrat la sectia "Games Technology" ?

Ca imi iau diploma de Game Designer ?

Tu cu ce te lauzi ? Ca muncesti pt a da banii pe silk ? Te lauzi ca bagi bani intr`un joc ?

Asta e Lame, nu ceea ce fac eu ...

Guest Xspeed
Posted

Cu ce ma pot lauda eu ? =))

Faptul ca am intrat la facultate in Anglia , mai exact la Coventry University in Coventry City e ceva?

Ca am intrat la sectia "Games Technology" ?

Ca imi iau diploma de Game Designer ?

Tu cu ce te lauzi ? Ca muncesti pt a da banii pe silk ? Te lauzi ca bagi bani intr`un joc ?

Asta e Lame, nu ceea ce fac eu ...

c legatura are hack cu studiile tale?

poti sa termini Oxford de 10 ori

unu care fura conturi e tot lame

si in ferrari si in dacie

sper totusi sa fie vorba de o confuzie, pt ca, sa spui ca ai furat un cont, e mai jalnic decat discutiile de setat bot >.< pff

si ontopic pt cei care au 2handed class

e un skill "Turn Rising" care are 50% knock-down

e normal ca dupa c mobu' e down, sa nu pot sa folosesc normal attack?

Posted

tu cu ce te poti lauda?

Adevarul e ca nu are nicio treaba, doar m`a intrebat cu ce ma pot lauda. Eu i`am raspuns.

Xspeed, prietene, nu te mai baga in seama te rog. Lame esti tu ma, ca iti dedici timpul unui joc.

Auzi tu, a muncit la el, s`a chinuit, te bucuri ca sufera. Relax guys, i didn`t have s*x with his mom . o.O

Posted

poti sa termini Oxford de 10 ori

unu care fura conturi e tot lame

si in ferrari si in dacie

sper totusi sa fie vorba de o confuzie, pt ca, sa spui ca ai furat un cont, e mai jalnic decat discutiile de setat bot >.< pff

si ontopic pt cei care au 2handed class

e un skill "Turn Rising" care are 50% knock-down

e normal ca dupa c mobu' e down, sa nu pot sa folosesc normal attack?

acuma farmez un 2handed/cleric:)

poi atata timp cat dai knock down e ca si cum ar da un blader knock dow in fata mea ca glavier...nu pot folosi skillurile...dar warrioru are si skills care la poate da numa cand e advers in picioare si skills care merg si cand e in picioare si cand e pe jos....si skills alea mai au si 50% dmg increase cand e pe jos.

Guest Xspeed
Posted

acuma farmez un 2handed/cleric:)

poi atata timp cat dai knock down e ca si cum ar da un blader knock dow in fata mea ca glavier...nu pot folosi skillurile...dar warrioru are si skills care la poate da numa cand e advers in picioare si skills care merg si cand e in picioare si cand e pe jos....si skills alea mai au si 50% dmg increase cand e pe jos.

intrebare pt phunkoff daca te faci game designer si lucrezi la un mmo o sa furi lumea de accounturi ca sa ai tu lv max fara efort si fara sa bagi bani in acel joc? nvm bft in continuare.

dc cleric? si nu bard?

si care e faza cu "Taunt" de la skilluri?

Posted

intrebare pt phunkoff daca te faci game designer si lucrezi la un mmo o sa furi lumea de accounturi ca sa ai tu lv max fara efort si fara sa bagi bani in acel joc? nvm bft in continuare.

No i won`t.

Nu stiu de ce va simtiti toti atat de atacati ca am furat conturi de silkroad. Pur si simplu cred ca o exprimare mai formala era mai bine primita, nu gen "lamer" " ne faci de kkt'.

Exista 2 variante, scuze 3:

ori asta este singurul mod in care va puteti exprima

ori ati aflat cuvinte noi gen "lamer" si vreti sa le folositi cat mai des.

ori sunteti romani.

Si prin reply`ul asta punem punct discutiei acesteia. Eu fur conturi. Voi farmati.

Fiecare face ce vrea. okey?

Posted

eu nu am nici un stres in legatura cu ce a facut

o singura obiectie am ,,cel pagubit sa fi fost roman si omul ala a avut incredere in tine si tu iai tras teapa

de ce sa furi de la romani lolz

hackuesti si tu pe pompom nu panarame de accounturi sau ma rog acolo cat de cat ,,si nu te mai lauda ca ai hackuit tu pe cineva

mai bine spune ca ai fraierit un copil sati dea id si pass

lolz daca ma apuc si eu sa le trag teapa la romani o sa vina jumate de dracula la cernavoda sa ma omoara sau sami ceara inapoi gold iteme

Posted

nu prostesc pe nimeni cu nimic. O sa iti arat cand intru in casa (acum ies afara) . O sa iti dau un cont cu un char de 71 unu de 69 si unu de 54 pe Olympus ca sa te convingi . Nu e suficient ? iti mai dau unu de 71 pe oasis. Unu de 55 pe Persia. Unu de 47 pe Babel unu de 79 pe Rome. :)))

Posted

dc cleric? si nu bard?

si care e faza cu "Taunt" de la skilluri?

cleric pt ca in mare e de pvp si solo grind 2h...are dmg masiv dar dintre cele 3 subclase(1h,2h,axe) are cel mai mic defence deci are nevoie sa ramana pe heavy armor sau macar pe light armor(ceea ce ma tenteaza pe mine desi inca nu m-am hotarat) si light armor poti avea doar fiind si cleric, ca bard poti folosi garment.

Asa revind la faza cu pvp si solo grind...ii foloseste multe recovery division(umple golu de la pots delay) si ai bless defences si alte smecherii...Si na...ca motiv principal fiind cleric poti merge la monstri de lv mai mare in party si sa cresti mult mai rpd.Cat despre lipsa de viteza...exista la npc drug of numai stiu cum ii zice :dontknow: de 50% speed si drug of typoon de 100% speed...typoon costa 200k...iesi mai bn decat sa cumperi scrolls de viteza parerea mea.

EDIT:uitasem de taunt...skillu asta atrage mobii pe tine facandu-te buildu perfect pt lure intr-un party de euro...adica sa atragi multi mobi asupra ta si sa-i duci la loc unde bate party,tu dandu-le taunt mobii te ataca numa pe tine...si asa wizii ii pot omori linistiti fara sa existe sansa sa moara:) dar trane cred ca poate mai multe detalii...eu nu am incercat:) peste vreo 2-3 luni:P

eu nu am nici un stres in legatura cu ce a facut

o singura obiectie am ,,cel pagubit sa fi fost roman si omul ala a avut incredere in tine si tu iai tras teapa

de ce sa furi de la romani lolz

hackuesti si tu pe pompom nu panarame de accounturi sau ma rog acolo cat de cat ,,si nu te mai lauda ca ai hackuit tu pe cineva

mai bine spune ca ai fraierit un copil sati dea id si pass

lolz daca ma apuc si eu sa le trag teapa la romani o sa vina jumate de dracula la cernavoda sa ma omoara sau sami ceara inapoi gold iteme

apai la cate conturi ai tu acces salame=)) n-ai avea unde sa te ascunzi:P

Posted

cred ca este momentul sa incetati cu contoversa asta...

fapta este reprobabila @phunk si de aici si reactiile acide din partea majoritatii celor de pe forum, oricum ai impacheta-o tu... aici s-a dorit un forum despre silkroad, unde se cer sfaturi despre cum sa-ti cresti un caracter al tau, despre strategii, etc ... nu e nici o onoare sa spui ca ai "furat" un caracter gata facut si sa te si lauzi cu asta in fata celorlalti ... jignesti o data pe cei care "muncesc" si cheltuie bani ca sa-si creasca un caracter, jignesti apoi pe cei carora li s-au furat in decursul timpului unele caractere (aici prieteni, o paranteza mica ... nu cadeti in plasa bug-urilor de joc - gen network-stall in afara orasului, pastrati calculatorul clean de virusi, cu un antivirus rezonabil si firewall setat, si nu dati datele contului nimanui, si cel mai imprtant, nu folositi te-miri-ce programe pentru a va usura viata, chiar daca antivirusul tipa saracu ca are ceva trojeni prin ele, nu are cum sa vi se fure contul din moment ce datele acestui joc, ca la orice mmorpg sunt pastrate pe serverul lor - decat de cineva care ar sparge aces server - si cel care este in stare de asta, fiti siguri ca nu se ocupa cu asa ceva, are alte vaci grase de muls pana este prins ;)

dar sa revin la "oile noastre" - ca ma lungesc prea mult, poate din cauza ca sunt si eu putintel indignat de subiect...

@phunk , te rog sa te ridici la pretentiile studiilor pe care spui ca le ai - fiecare sa inteleaga ce vrea din replica asta ;)

"a great power comes with a great responsabilty"

RESPECT :tiphat:

Posted

nu prostesc pe nimeni cu nimic. O sa iti arat cand intru in casa (acum ies afara) . O sa iti dau un cont cu un char de 71 unu de 69 si unu de 54 pe Olympus ca sa te convingi . Nu e suficient ? iti mai dau unu de 71 pe oasis. Unu de 55 pe Persia. Unu de 47 pe Babel unu de 79 pe Rome. :)))

sti .. cate o data am ciuda pe turci care se ajuta cu bani pors iteme etc daca i dau lu un roman o arma sos de lvl mic fuge cu ia sau bani in prumut .... ( cu mici exceptii )

si eu stiu 6 acc de lvl mare pe rome si pot sa zic cas a mele pt ca proprietari sau lasat sau au venit pe venus :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...