Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

de ce in faza asta iai mentinoat numa pe cei cu lev mare.. ai auzit de zicala nu "nu judeca o carte dupa coperti numa dupa continut'" u dk ai lev mare si esti legit crezi k esti tare neh frate iti zic io k nu esti..si eu sunt legit la fel k si tine din 2 motive:

1. imi place sa abordez jocul cu tot farmecul lui

2. numi pot permite sa cumpar bot

si iti mia zic una am lev 66 si un caracter de 62 banat ambele facute legit si fara premium sau tikete k numi pot permite si credema k stiu destule in acest joc..no amu k mai is unele chesti pe care nu le stiu aia este alta treaba k nu esti unul aici care sa sti perfect tot jocul de aceea este forumul asat sa se puna intrebari la care nu le sti raspunsul si cei care stiu sa raspunda..deci cand dai un sfat nu da nume te rog frumos k nimeni nu sti ce face acea persoana la calc dk foloseste sa unu bot

scuze pt greselile de ortografie dar am tastatura cam incarcate de pumni (pt sro bine inteles)

1....nu am precizat nimik de mine...din contra am afirmat despre altii ca ii respect nu numai pt cunostintele lor in domeniul SRO dar si pt faptul cum abordeaza acest joc dand dovada si de logica...pe langa cei pe care i-am mentionat acolo nu am vazut si numele caracterului mei sau nickul pe care il folosesc ca user pt acest forum deci m-am autoeliminat cu buna stiinta pt ca stiu f SIGUR ca sunt altii care stiu mult mai multe ca mine despre acest joc.

2....ai perfecta dreptate in afirmatiile tale cu faptul ca daca sunt legit si cu level mare asta nu inseamna automat ca sunt tare indiferent ce intelegi tu prin tare.

3....felicitarile mele pt caracterele tale ,asta inseamna ca ai muncit ceva.

4....caracterele mele sunt pe langa acesta de 82 d p Greece,unul 45 si unul 61 pe Xian, si 3 de 40++ tot pe Greece toate legit dar deocamdata tot ce vreau e sa fac asta de 82 lvl 90 full farming...dupa aceea ma mai gandesc.

4....Ciupilian imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva, tie si celor care au f multe cunostinte despre SRO si nu i-am mentionat...mea culpa...pe viitor nu o sa mai adaug si nume,promit.

RESPEC"ALL

:tiphat:

Guest Xspeed
Posted

poate lati vazut poate nu

cel putin pe mine ma unge la sufletel

e mortal 2 handed

Posted

xspeed esti antipatic rau dar no comment

nu ma refer la postul tau ,chiar incerc sa te las in pace ca asa e mai bine ,na te pui cu dracu =))

te rog doar sa stergi si tu la semnatura alea a lu sp33dyz

daca vrei ,daca nu mie oricum mi se rupe :D

Guest Xspeed
Posted

:))

imi spui ca sunt antipatic si apoi imi ceri ceva?

daca nu iti pasa dc imi zici?

mi-a promis ca imi face rost de un ban, inca mai astept :)

o sa o scot, cand ma satur de ea

Posted

copile nu te trage de sireturi cu mine ca s-ar putea sa te arzi urat am zis sa numai zic nimic de tine ca iti arati si asa singur capacitatea intelectuala si varsta(ai buletin? #-o =))=)) ) dar nu ma pot abtine...mehico a zis ca nu poti lua ban pe chestia asta dar fa tu multe afirmatii jignitoare la adresa altora si vedem ce iese pana atunci bafta.Daca vrei pune si asta la semnatura sa vada lumea ce "cul" esti.

Guest Xspeed
Posted

care "mai multe afirmatii jignitoare" ?

ca nu am facut nici una

nu am buletin, bai da c spirit de observatie ai :) esti destul de inteligent :)

hai sa nu incepem un flame aici, ca nu ma intereseaza asta

jenant totusi sa te plangi la un mod pt asa ceva, cam...imatur

urma sa o scot, pt ca "te rog doar sa stergi si tu la semnatura alea a lu sp33dyz" si nu ma asteptam

da lasa ca sta bine acolo, m-am razgandit :))

mereu ma posturile voastre :)))

Posted

care "mai multe afirmatii jignitoare" ?

ca nu am facut nici una

nu am buletin, bai da c spirit de observatie ai :) esti destul de inteligent :)

hai sa nu incepem un flame aici, ca nu ma intereseaza asta

jenant totusi sa te plangi la un mod pt asa ceva, cam...imatur

urma sa o scot, pt ca "te rog doar sa stergi si tu la semnatura alea a lu sp33dyz" si nu ma asteptam

da lasa ca sta bine acolo, m-am razgandit :))

mereu ma posturile voastre :)))

sunt spectator la discutiile astea si pt ca vreau sa il inteleg pe fiecare te intreb ce vrea sa fie ultima propozitie?

pt mine discutiile astea sunt ca serialul Elodia de la OT \/ ....multe episoade

bafta all,

P.S. e asa o liniste pe forum de 2 zile....ma intreb, sunteti in vacantza sau ati ramas fara net ;;)

Posted

sunt spectator la discutiile astea si pt ca vreau sa il inteleg pe fiecare te intreb ce vrea sa fie ultima propozitie?

bafta all,

P.S. e asa o liniste pe forum de 2 zile....ma intreb, sunteti in vacantza sau ati ramas fara net ;;)

Cam asa ceva..eu sunt la mare ca bo$$u :P...sunt la unchiu meo(sta in constanta) si i-am furat si eu putin calcu sa vad ce mai ziceti si daca a aparut srv-ul gaia ca am un pariu cu TheDash :) (daca nu apare srv-ul marti trebe sa-mi dea 1k gold :)) ).

Vad ca toate bune si frumoase :D....De acord cu liehjen in legatuta cu cearta.

Pot sa fac pariu ca serialul elodia o sa ajunga ca ,,tanar si nelinistit''(cred ca asa se numeste)...e la episodu 17 miliarde,287 de milioane 974 de mii :X:X

Ca fapt divers e marfa in mamaia zuhahaha..fete multe si buneee...toplesu in floare....la nudisti numa batrani :((..in rest toate cele bune.

Hai cu sunurileeeeeeeeee!!!!

Posted

bafta all,

Cred ca vrea sa zica ca mereu il amuza posturile altora !

Chiar ca e liniste :D ! Eu unu imi farmez printre picaturi un wizz iar in rest incerc sa ma trezesc din mahmureala :( !

Guest Xspeed
Posted

Cred ca vrea sa zica ca mereu il amuza posturile altora !

Chiar ca e liniste :D ! Eu unu imi farmez printre picaturi un wizz iar in rest incerc sa ma trezesc din mahmureala :( !

yea u got it :))

ur prize is a cookie :))

Guest Xspeed
Posted

Like my signature?:D

COOKIE

http://imageshack.us

Posted

mah xspeed nu stiam ca la gradinita aveti si PC..mai bine dute si joacate Super mario...nu ai altceva de facut numa spam pe forum pt nr. posturiilor....sad think

apelez la cei cu experianta:daca vreau sa im ridic warlock de ce skilluri am nev pt PvP...adica idea ar fii rogue/warlock(numa pt PvP)/cleric..ms

Good Luck :beer:

Posted

Cam asa ceva..eu sunt la mare ca bo$$u :P...sunt la unchiu meo(sta in constanta) si i-am furat si eu putin calcu sa vad ce mai ziceti si daca a aparut srv-ul gaia ca am un pariu cu TheDash :) (daca nu apare srv-ul marti trebe sa-mi dea 1k gold :)) ).

Vad ca toate bune si frumoase :D....De acord cu liehjen in legatuta cu cearta.

Pot sa fac pariu ca serialul elodia o sa ajunga ca ,,tanar si nelinistit''(cred ca asa se numeste)...e la episodu 17 miliarde,287 de milioane 974 de mii :X:X

Ca fapt divers e marfa in mamaia zuhahaha..fete multe si buneee...toplesu in floare....la nudisti numa batrani :((..in rest toate cele bune.

Hai cu sunurileeeeeeeeee!!!!

care mai vine pe gaia pentru ca de pe sparta cu mine mai vin cativa si mai vin si de pe venus niste prieteni incepatori das romani :D :P

inca unu cu bani http://www.rev6.com/player.asp?id=187301

Posted

mah xspeed nu stiam ca la gradinita aveti si PC..mai bine dute si joacate Super mario...nu ai altceva de facut numa spam pe forum pt nr. posturiilor....sad think

apelez la cei cu experianta:daca vreau sa im ridic warlock de ce skilluri am nev pt PvP...adica idea ar fii rogue/warlock(numa pt PvP)/cleric..ms

Good Luck :beer:

vampire touch/daze/trap/slumber/physical raze/combate raze/courage raze/ wheel bind

si vampire kiss daca nu prinzi weakness cu vampire touch

si physical ravage daca nu prinzi debuff cu physical raze

From 7Sins din DRACULA(1h warrior/warlock)

Posted

vampire touch/daze/trap/slumber/physical raze/combate raze/courage raze/ wheel bind

si vampire kiss daca nu prinzi weakness cu vampire touch

si physical ravage daca nu prinzi debuff cu physical raze

From 7Sins din DRACULA(1h warrior/warlock)

ms foarte mult :beer: si inca o intrebare pana la ce lvl ar trebuii sa il ridic?

Posted

Toata lumea in Constanta ? o.O acum ploua. Sad thing :( .

Eu vara asta nu am facut nicio plaja (poate pentru faptul ca sunt satul de plaja -stau in constanta- ) dar in schimb am fost de 7 ori la aqua... Asa plictisitoare e vara asta :(

On topic: joaca cineva pe Poseidon ?

Posted

O sa vina o gramada,dar pana apare mai e muuuuult..cel putin asa cred :P

sper sal deschida in vacanta sa pot sa joc si eu (sa mil; farmez la lvl mic si apoi doar lvl) :P

inca o intrebare despre bow :D

care vcredeti ca este cel mai bun bow 90 fire 90 ice 90 light 30 sau bow 90 fire 90 ice 30 light 90

si explicati

pana acum am vazut cei mai multi cu al 2-lea build si parca mias face si eu:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...