Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

trane ,salame cum a fost la forrtres?

:D fun am avut forta sa o luam poarta era la 25 % si peste 60 de oameni din union au luat mass dc :( naspa au avut timp sa o repare , asta a fost dupa dc =/ plm de joc

Imagine IPB

Imagine IPB

Posted

sfatu meu mergeti gap 0 pana dati 90 si atunci bagati farm la greu ca draq 1 an si asa o sa stati degeaba:))

+1 :beer:

... cel putin eu mi-am stabilit masteriile ... apoi am bagat in ele in mod egal cat m-a lasat penuria de sp ... mai tot drumul pana la 90 am mers cu gap rezonabil de 2-3 maxim 4 sau 5 in mod exceptional pe final(acum e si mai bine, ca pe vremea mea nu aveai premium quest de unde mai scoti frumusel cateva zeci de mii de sp-uri) ... niciodata nu m-am gandit sa las gap mare sa fac sp ... dupa ce ajungi cap level ce faci ? :)

Posted

gata razor full farm?:)

yup

@kreative exista SP calculator

Frate sunt vro 8-10 pe forumul asta care stie ce inseamna Silkroad, restu NU AVETI NICI CEA MAI MICA IDEE CE INSEAMNA SILKROAD sunt praf, posteaza doar ca sa se baga in seama !!! Cum s-a ajuns tata la 700 pagini:?

Asta are pile la GAYMAX

Posted

yup

Frate sunt vro 8-10 pe forumul asta care stie ce inseamna Silkroad, restu NU AVETI NICI CEA MAI MICA IDEE CE INSEAMNA SILKROAD sunt praf, posteaza doar ca sa se baga in seama !!! Cum s-a ajuns tata la 700 pagini:?

Asta are pile la GAYMAX

cred ca mai bine zis e super bogat....

Posted

yup

Asta are pile la GAYMAX

hahahahahaha=))) bn doc te iei de el...dar hai sa-ti mai dau un motiv a luat sabia sun de la unu dupa vreo 2-3 zile de la bagarea cap 90=))

omu a fost mereu full sun:)) existau odata speculatii ca nevastasa e [GM]Gargamel altii ziceau ca face ccf si tot asa...oricum el e master la fortress:P

Edit: Uite aici mandria dracula:))

Posted

yup

Asta are pile la GAYMAX

eh, tu ai pus link pe "best seen" ... pacat ca nu le poate combina ... o parte sunt garment, restul protector :) ... oricum .... nici in visele mele n-o sa ajung sa am asa ceva, atata timp cat nu sunt gold-buyer ... si nu spun asta ca sa ma mandresc .. dar pur si simplu nu-mi vine sa bag atatia bani in joc .. imi ajunge 300 silk pe luna in ceea ce priveste cheltuiala cu jocul asta :)

RESPECT :tiphat:

Posted

yup

Asta are pile la GAYMAX

dar kum mama "draq" are 3 iteme de garment si 3 de armor si anume--head.chest si boots is armor si restu garment??? :blink: din cate stiu eu garmen nu se combine nici cu armor nici cu protector numa armor cu protector :error:

Posted

cate o data e bug la rev6 la un prieten de pe rome EternL i arata ca are sun bow si el era blader iar a 2 zi arata corect sun blade .... si unu din uniune e 90 de zile si il arata 88

Posted

eh, tu ai pus link pe "best seen" ... pacat ca nu le poate combina ... o parte sunt garment, restul protector :) ... oricum .... nici in visele mele n-o sa ajung sa am asa ceva, atata timp cat nu sunt gold-buyer ... si nu spun asta ca sa ma mandresc .. dar pur si simplu nu-mi vine sa bag atatia bani in joc .. imi ajunge 300 silk pe luna in ceea ce priveste cheltuiala cu jocul asta :)

RESPECT :tiphat:

o da amu am inteles scuze de post dar nam mai da refresh la pagina sa vad dk mai postase cineva si ultimul poste era facut de sp33dyz si nam dat refresh scuze inca o data pt postu inutil:D

Posted

Sa faci o arma +9 te costa enorm, bagi 20 astrale/imortale/lucky si ii dai in gura! Asa au facut niste canadieni.

PiyoW din guild la mine a folosit doar un astral de la +5 la +9 so it's just luck

Posted

yup

Asta are pile la GAYMAX

nush daca are pile da nebunu cumpara gold...de la el miam luat spira +7

nu avea sun shoulder cand mam uitat eu acu 1 sapt

Posted

eu am inceput un nou char chinez full int spear am facut lvl 22 si gap 9,insa am observat ca imi da sp mai putin ca la 21 cu gap 8,,curios,asa ca lam adus la gap 6 fac si lvl si sp ,botez la CHAKJI WORKER

...poti f frumos sa faci farming pe Spear/Int la chakji...acolo nu sunt f multi boti si moobi destul de multi mai ales daca stai in partea dinspre Don langa munti,este acolo un spot unde ai munti in spate ca o potcoava si camp cu moobi in fata si spawnul e destul de bun...asa ca sfatul meu e sa stai acolo sa strangi spuri destule mai ales daca ai si bot pt ca iti spun ca iti trebuie f multe spuri daca esti pur int.

+1 :beer:

... cel putin eu mi-am stabilit masteriile ... apoi am bagat in ele in mod egal cat m-a lasat penuria de sp ... mai tot drumul pana la 90 am mers cu gap rezonabil de 2-3 maxim 4 sau 5 in mod exceptional pe final(acum e si mai bine, ca pe vremea mea nu aveai premium quest de unde mai scoti frumusel cateva zeci de mii de sp-uri) ... niciodata nu m-am gandit sa las gap mare sa fac sp ... dupa ce ajungi cap level ce faci ? :)

...faci job sau jobwar sau fortress :P...sau si mai simplu strangi spuri pt urmatorul caplvl...eu am mers cu gap 4-5 in continuu de la 1 la 70 apoi back la gap 9 ,dupa marirea la caplvl am mers cu gap 0 pana la 80 si apoi back la gap 9 si acum merg tot cu gap 0 pana la 90 unde din nou fac gap 9.

yup

Asta are pile la GAYMAX

...pai cum? prin spam, posturi in 2 peri, discutii despre bot si vesnica cireasa de pe tort adik aceleasi si aceleasi si aceleasi intrebari de fiecare data...iar cat despre cei ce stiu intradevar cu ce se mananca SRO-ul respect din partea mea pt rabdarea cu care raspund iar si iar si iar la aceleasi si aceleasi intrebari...citez doar pe cativa Birchoff,Trane,Cipi,Salam,Speedy si sunt sigur ca mai sunt scuze pt cei nementionati aici.

PiyoW din guild la mine a folosit doar un astral de la +5 la +9 so it's just luck

...right...sunt de aceeasi parere ...tre sa ai noroc porcesc de fiecare data la alchemy...si eu fac in draci alchemy pt mine si pt cel mai bun amic al meu in joc si de multe ori totul se raporteaza la noroc pur.

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

...pai cum? prin spam, posturi in 2 peri, discutii despre bot si vesnica cireasa de pe tort adik aceleasi si aceleasi si aceleasi intrebari de fiecare data...iar cat despre cei ce stiu intradevar cu ce se mananca SRO-ul respect din partea mea pt rabdarea cu care raspund iar si iar si iar la aceleasi si aceleasi intrebari...citez doar pe cativa Birchoff,Trane,Cipi,Salam,Speedy si sunt sigur ca mai sunt scuze pt cei nementionati aici.

RESPEC"ALL

de ce in faza asta iai mentinoat numa pe cei cu lev mare.. ai auzit de zicala nu "nu judeca o carte dupa coperti numa dupa continut'" u dk ai lev mare si esti legit crezi k esti tare neh frate iti zic io k nu esti..si eu sunt legit la fel k si tine din 2 motive:

1. imi place sa abordez jocul cu tot farmecul lui

2. numi pot permite sa cumpar bot

si iti mia zic una am lev 66 si un caracter de 62 banat ambele facute legit si fara premium sau tikete k numi pot permite si credema k stiu destule in acest joc..no amu k mai is unele chesti pe care nu le stiu aia este alta treaba k nu esti unul aici care sa sti perfect tot jocul de aceea este forumul asat sa se puna intrebari la care nu le sti raspunsul si cei care stiu sa raspunda..deci cand dai un sfat nu da nume te rog frumos k nimeni nu sti ce face acea persoana la calc dk foloseste sa unu bot

scuze pt greselile de ortografie dar am tastatura cam incarcate de pumni (pt sro bine inteles)

Posted

Weeeeeeeee :bananadance2: :dance: cred ca imi iau sun staff :dance: :dance: :dance: astept raspunsul de la seller daca il iau o sa postez foto :) cam tacuti astazi eh?

Posted

hahaha si eu puteam sami iau de 64 + 5 moon staff dar mam multumit cu simplu 64 +4 full blue ca oricum vand wizzu , e o PORCARIE !!!!! warrior 1h / warlock owns ....

Posted

hahaha si eu puteam sami iau de 64 + 5 moon staff dar mam multumit cu simplu 64 +4 full blue ca oricum vand wizzu , e o PORCARIE !!!!! warrior 1h / warlock owns ....

Porcarie? :crazy: :naughty: nu prea stii sa joci cu wiz atunci ....mm am sa incerc sa filmez un pvp cu un 1h/warlock de lvl meu sa vezi cat resist ia si ce bataie isi ia de la mine mmmm invata party play si solo play si poti sa-ti fac wizu' Godlike crede-ma ca stiu ce spun :) bafta :tiphat:

Posted

de ce nervi :P

majoritatea buildurilor de euro au skiluri doar pt pvp care nu pot fi folosite contra mobilor,in cocluziu daca ai putin mintea incretita esti godlike in silk si nu numai.

Posted

o intrebare stupida cred de la ce lvl sa incep sa iau pors x-largi de hp ma refer am lvl 74 :-??

avand in vedere ca esti full str incearca de pe la lv 80

tu ai hp mare si cu large nu faci fata ,tre sa iei multe cu tine

eu la cap 80 aveam hp large si mp x-large

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...