SimplySimple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Fara nici o suparare,dar....1000 de pareri de la fiecare.Fratilor,scrie clar pe tablete.Assimilation proability este sansa ca in momentul in care vrei sa modifici un stat / blue sa iti modifice altceva decat pentru ce este tableta aia. De exemplu, daca ai un stone de STR cu assimilation 30% sunt una din trei sanse ca stone ala sa iti modifice alt blue sau status decat strength.Un stone cu 10% assimilation iti va tine intacte celelalte paranteze sau blues.Rata de succes a stoneurilor e discutabila. Unii spun ca cele cu assimilation 30 % au succes mai mare ,altii ca cele de 10%,in fine. Dar assimilation probability nu are nici o legatura cu rata de succes a pietrei. Numai cu sansa de a-ti modifica cu totul altceva.Pun pariu ca multi din voi de exemplu ati incercat sa modificati criticala la arma,si cand bagati stone,va modifica orice altceva,numai criticala nu.Una peste alta,asta e assimilation probaility.Bafta !pfff sa stii ca mie intr-o seara in care mi-am facut numa nervi..3 stone dif cu 10% au intrat cu asimilation dupa am bagat 5 cu 30% si niciunu nu a dat asimilation...pana la urma vb de joymax totu e la misto:))btw parca mai aveai un char in sign.
Cipi_Cipi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 mda,bine zis, aveam. ai ochi format bine :P pai,ce sa zic. am fost hackuit week-end asta. am pierdut iteme,gold,alchemie,totul evaluat la peste 2.2 miliarde. si culmea,ca idiotii de la Joymax nu imi recunosc raspunsul la intrebarea secreta. daca voi ati mai pomenit asa ceva.... Cum frate ? In ziua in care am creat contul mi-am notat toate informatiile contului undeva sigur. si acum,am vrut sa schimba parola,bum. nu merge. thx Gaymax asta e,s-a dus pe apa sambatei caracter de 88,skilluri la 83
Dr4q_Sti3 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 mda,bine zis, aveam. ai ochi format bine :P pai,ce sa zic. am fost hackuit week-end asta. am pierdut iteme,gold,alchemie,totul evaluat la peste 2.2 miliarde. si culmea,ca idiotii de la Joymax nu imi recunosc raspunsul la intrebarea secreta. daca voi ati mai pomenit asa ceva.... Cum frate ? In ziua in care am creat contul mi-am notat toate informatiile contului undeva sigur. si acum,am vrut sa schimba parola,bum. nu merge. thx Gaymax asta e,s-a dus pe apa sambatei caracter de 88,skilluri la 83 da ce faceto ca va luati asa de des hack ? nu mil dai mie :P :D sry oricum e naspa sa fi hack eu am fost hack pe unu de 42 si dc aveam 15 mil da oriucum .......
Birchoff Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Fara nici o suparare,dar....1000 de pareri de la fiecare.Fratilor,scrie clar pe tablete.Assimilation proability este sansa ca in momentul in care vrei sa modifici un stat / blue sa iti modifice altceva decat pentru ce este tableta aia. De exemplu, daca ai un stone de STR cu assimilation 30% sunt una din trei sanse ca stone ala sa iti modifice alt blue sau status decat strength.Un stone cu 10% assimilation iti va tine intacte celelalte paranteze sau blues.Rata de succes a stoneurilor e discutabila. Unii spun ca cele cu assimilation 30 % au succes mai mare ,altii ca cele de 10%,in fine. Dar assimilation probability nu are nici o legatura cu rata de succes a pietrei. Numai cu sansa de a-ti modifica cu totul altceva.Pun pariu ca multi din voi de exemplu ati incercat sa modificati criticala la arma,si cand bagati stone,va modifica orice altceva,numai criticala nu.Una peste alta,asta e assimilation probaility.Bafta ! :) ... si cu ce difera fata de ce am scris eu ?a, da .... cu asta ... "Un stone cu 10% assimilation iti va tine intacte celelalte paranteze sau blues." - cu care nu sunt de acord in continuare ... 10 % assimilation = 1/10 sanse ca sa prinzi asimilare, si nu siguranta ca nu modifica ... ;)RESPECT :tiphat:
Cipi_Cipi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nu cred ca cineva e hackuit intentionat....daca as avea idee ce si cum,nu m-as mai plange.in fine,asta e.si in legatura cu cine a cerut caracterul,scuze,nu il dau.niciodata nu imi dau caracterele :Pbafta tuturor. be safe :P
BeautifulMind Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Daca folositi tot feluri de hackuri gen no-dc , bots...care le gasiti pe elitepvpers..Incercati sa le scanati inainte.Dar cum sunt oamenii....se grabesc ... vor totul moca...
Cipi_Cipi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no offence....am si eu idee cu sa imi mentin conturile safe.eu am softmod,nimic altceva nu folosesc. in fine,daca e sa ne gandim cum ne vad unii (de ex rev6) seturile si tot,cred eu ca exista si posibilitati de a hackui conturi. Sau sa ne aducem aminte de septembrie anul trecut cand au gasit o bresa in baza sql a astora de la Joymax si au reusit sa ia toate conturile celor care isi schimbau parola,timp de 1 sapt pana s-au prins orezarii care e treaba....una peste alta, life's a bitch.daca unii asa considera ca e corect, sa ia ceva ce nu e al lor,sa se duca.....
Guest Razvy Style Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 M-am bagat si io in SILKROAD pe SERVER HERA, numele la character este Razvy, cine mai joaca pe HERA sa bage id-ul meu RazvyStyle sau scrieti aici.
Birchoff Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no offence.... am si eu idee cu sa imi mentin conturile safe. eu am softmod,nimic altceva nu folosesc. in fine,daca e sa ne gandim cum ne vad unii (de ex rev6) seturile si tot,cred eu ca exista si posibilitati de a hackui conturi. Sau sa ne aducem aminte de septembrie anul trecut cand au gasit o bresa in baza sql a astora de la Joymax si au reusit sa ia toate conturile celor care isi schimbau parola,timp de 1 sapt pana s-au prins orezarii care e treaba.... una peste alta, life's a bitch. daca unii asa considera ca e corect, sa ia ceva ce nu e al lor,sa se duca..... aici ai atins o chestiune la care m-am gandit si eu ceva timp ... si anume cum de stiu cei de pe rev6 despre caracterele noastre ... - bine, dupa cum am observat toate informatiile pe care le dau sunt strans legate de itemii pe care ii ai, inclusiv level-ul caracterului ti-l spune ca fiind nivelul itemului maxim pe care il porti ... dar si asa ... deci pot accesa informatiile despre itemi ... :blink:
BijuuMode Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 pfff sa stii ca mie intr-o seara in care mi-am facut numa nervi..3 stone dif cu 10% au intrat cu asimilation dupa am bagat 5 cu 30% si niciunu nu a dat asimilation...pana la urma vb de joymax totu e la misto:))btw parca mai aveai un char in sign.daca te ai apuca pe venus sa vezi ce fel e alchemya iti vine sa te lasi de sro ..... din 16 stone de str de 8d cat am bagat in arma a esit numai str 1 10 feild consecutive ..... nu mai zic cand spargi 1 item de 8-9 dg nuti da stone tot timpu din 8 iteme de 8dg cat am spart cu 3-4 blue +1+2 am obtinut 3 stonuri .... iar pe rome pe charu unui prieten am optinut din 10 iteme 10 stone ...
BillyTalent Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no offence.... am si eu idee cu sa imi mentin conturile safe. eu am softmod,nimic altceva nu folosesc. in fine,daca e sa ne gandim cum ne vad unii (de ex rev6) seturile si tot,cred eu ca exista si posibilitati de a hackui conturi. Sau sa ne aducem aminte de septembrie anul trecut cand au gasit o bresa in baza sql a astora de la Joymax si au reusit sa ia toate conturile celor care isi schimbau parola,timp de 1 sapt pana s-au prins orezarii care e treaba.... una peste alta, life's a bitch. daca unii asa considera ca e corect, sa ia ceva ce nu e al lor,sa se duca..... vezi si asta ar fii o ideie cu rev6..dar ma mir ca cei cu lvl 90 full sun nu iau hack deci dece sa sparga conturi cu 1-2 soxuri in loc sa sparca jackpotul....dar probleme asta sa discutat si pe silkroadonline forums...imi pare rau pacat de cont ca presupun ca te-ai chinuit sa il duci la lvl 85...bafta :D Uitati aici daca este topic pe forumu lor inseamna ca au mai fost spargeri de cont
Dr4q_Sti3 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 daca imi bag silk pe un acc am silk pe toate serverele dc intru cu acelasi acc
mogul Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 eu am vazut ceva care ... nu prea vad in fiecare zi , azi am fost pe la hunting cautam hunter unde 60 plm sa vina la trade 5* si imi da un hunter pt , era lvl 47 ,1h warrior / garment , o venit un nuker de 54 iam lasat sa vad cum ii da la "noobu de hunter" ma gandeam eu , io scos o data block si odata 2.4 k , io dat ceva combo dea lor de 1h cate 1-2 , 2.5 k si lo batut , voi ce ziceti 2h vs 1h ?
Nalgaroth Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Acum am pus la downloadata Silkroad, si cam in 12-13 min e gata :). Intrebarea mea este : pe care server sa macelaresc ? Daca este cineva de pe aici pe un server ceva, mai fainut sa-mi zica.
soso09 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Poate posta careva harta cu locul unde spameaza unicii va rog:)
Cipi_Cipi Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Acum am pus la downloadata Silkroad, si cam in 12-13 min e gata :). Intrebarea mea este : pe care server sa macelaresc ? Daca este cineva de pe aici pe un server ceva, mai fainut sa-mi zica. Nush ce sa zic,dar pe toate serverele gasesti si lume buna, si idioti cat cuprinde. Parerea mea,e ca de la un server la altul depinde doar "densitatea" de turci / square inch In fine,poti fie sa alegi un server nou,unde sunt mai multi de lvl mijcoliu,sau sa te duci pe un server foarte vechi unde majoritatea sunt lvl mare. Depinde numai de tine. Sau poti as inchizi ochii si sa dai click random in lista :P In legatura cu cine,ce a postat mai sus ca am pierdut contul, mersi pentru parerea de rau. Asta e,lume lacoma si idioti cat cuprinde la Joymax (a.k.a Gaymax :D) in companie .... Sa vad,cred ca imi farmez 1 mil de SP pe un char. Ma hotarasc sapt asta....
BillyTalent Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Poate posta careva harta cu locul unde spameaza unicii va rog:)http://imageshack.us Shaitan(LvL 90)http://imageshack.us Lord Yarkan(LvL 80)http://imageshack.us Captain Ivy(LvL 30)http://imageshack.us Cerberus(LvL 24)inspectia 4 ore tine?Bafta la unici :D
Cipi_Cipi Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 3 ore tine inspectia...Ca fapt divers,pana postezi aici,pana iti raspunde cineva....Cred ca era mai rapid sa intri pe site sa astepti 10 sec pana se incarca si sa vezi acolo ? :-?In fine,bafta la dropuri SoX .cat mai multe :P
Andreas_good Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Acum am pus la downloadata Silkroad, si cam in 12-13 min e gata :). Intrebarea mea este : pe care server sa macelaresc ? Daca este cineva de pe aici pe un server ceva, mai fainut sa-mi zica.Daca e vino pe Pacific... Te bag si in academie te si cresc gratis de la 40+ in guild...
ovy1111 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Hello. This is Silkroad Online.Another Journey of Silkroad begins to Egypt Players. We invite Egypt Silkroad Players who are interested in acquainting the world with Silkroad��s honor by participating as Silkroad Online representatives at the GNG World Championship 2008. GNG World Championship 2008 EgyptOfficial Sponsor and Co-operator2MDOTNET (Mohamed Said)Registration�� Start from July 22nd 2008 Prizes �� 1st preliminary round: (Specific prizes will be announced) �� 2ndpreliminary round: (Specific prizes will be announced) �� Final Online Main Round: Airline ticket to Korea for participation in Grand Final Round (transportation and lodging included), souvenir �� Grand Final Round: 1st Place $5,000.00, 2nd Place $3,000.00, 3rd Place $1,000.00* VAT is included in the Grand Final Round prizesSchedule & Location�� 1st preliminary round Schedule & Location: �� Date: August 20th, 2008 ~ October 3rd, 2008 �� Location: Most of Egyptian Main Cities PC Caf? (Specific places will be announced) �� 2ndpreliminary round Schedule & Location: �� Date: October 10th , 2008 �� Location: Cairo, Egypt PC Caf? (Specific place will be announced)�� Final Online Main Round: �� Date: October 17th 2008 �� Location: Cairo, Egypt PC Caf? (Specific place will be announced)�� Grand Final Round: �� Date: November 13th 2008 �� Location: Seoul, South Korea Participants Registration conditions�� Only current residents/citizenship of EGYPT may register �� Only those who have time to participate in all events �� Only who do not have any restrictions for travel abroad
ovy1111 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ce parere a veti 2h sau 1h ? care lati alege ?Man, modifica si tu ce ai scris!
SimplySimple Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Hello. This is Silkroad Online. Another Journey of Silkroad begins to Egypt Players. We invite Egypt Silkroad Players who are interested in acquainting the world with Silkroad��s honor by participating as Silkroad Online representatives at the GNG World Championship 2008. GNG World Championship 2008 Egypt Official Sponsor and Co-operator 2MDOTNET (Mohamed Said) Registration �� Start from July 22nd 2008 Prizes �� 1st preliminary round: (Specific prizes will be announced) �� 2ndpreliminary round: (Specific prizes will be announced) �� Final Online Main Round: Airline ticket to Korea for participation in Grand Final Round (transportation and lodging included), souvenir �� Grand Final Round: 1st Place $5,000.00, 2nd Place $3,000.00, 3rd Place $1,000.00 * VAT is included in the Grand Final Round prizes Schedule & Location �� 1st preliminary round Schedule & Location: �� Date: August 20th, 2008 ~ October 3rd, 2008 �� Location: Most of Egyptian Main Cities PC Caf? (Specific places will be announced) �� 2ndpreliminary round Schedule & Location: �� Date: October 10th , 2008 �� Location: Cairo, Egypt PC Caf? (Specific place will be announced) �� Final Online Main Round: �� Date: October 17th 2008 �� Location: Cairo, Egypt PC Caf? (Specific place will be announced) �� Grand Final Round: �� Date: November 13th 2008 �� Location: Seoul, South Korea Participants Registration conditions �� Only current residents/citizenship of EGYPT may register �� Only those who have time to participate in all events �� Only who do not have any restrictions for travel abroad cand am citit inceputu m-am speriat=)) ziceam wtf baga astia rasa araba deja? da de unde ce parere a veti 2h sau 1h ? care lati alege ? 2h e pvp build are dmg masiv si sunt atractive skills...are dmg mare...bun la solo grind... dar 1h warrior e tanker bun in pty de 8 si are si dmg dragutz.