Dr4q_Sti3 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 JOC EU PE OASIS da nu joc mult timp voi juca mai rar dc ma poti ajuta cu niste bani 30 k acolo nu ma supar:D
SimplySimple Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ...tks Birchoff...curiozitatea mea insa este daca accesoriile merg cu aripile, daca vede careva vreun char cu aripi cu sabia aia in spinare sa imi spuna si mie...eu nu am mai intrat in SRO de vreo 2 saptamani asa ca nu am avut cum sa casc ochii si sincer nu stiu cand o sa mai intru pt ca nu prea am timp... ...Salame ajungem iar la ceea ce zic eu de ani de zile cel putin odata pe luna, nimeni nu mai citeste forumuri, toti vor mura in gura si cum incepe careva care e nou in SRO si/sau pe acest forum cum intreaba aceleasi lucruri iar si iar si iar si iar...nu vor sa citeasca si pace sau sa zic ca sunt eu nebun daca pun pe careva sa citeasca 700 de pagini,ok dar este la indemana motor de cautare pt acest forum , nici macar pe ala nu sunt in stare/nu stiu sa il foloseasca...ata ete, cu asta defilam...so, le raspundem sau nu depinde de fiecare din noi in parte. ...si apropo de ultimele discutii pro/contra bots eu personal am o pasarica pe creier care imi zice sa joc legit...nu voi mai judeca pe altii ca sa nu fiu judecat, voi scrie numai si numai despre mine apropo de bot...deci eu sunt ticnit si joc charul principal legit dar sa fiu sincer daca imi voi face altul il voi face numai si numai cu bot, e clar ca lumina zilei asta. RESPEC"ALL :tiphat: nu!!! nu se poate pune la aripi ....cand folosesti aripi la avatar ai liber slotu pt gdf si hat...ala pt accesory nu se poate folosi. salutare all vad k se cam strica prieteniile pe aici si vin eu cu cireasa de pe tort:))))))))))))) 1.cine stie sa seteze AgBot(adik tot ce se poate despre el kum faci script ,dk merge sa se duca in oras singur si altele)-- cu asta am incheiat despre bot sper sa nu va suparati dar ii primu meu post despre bot 2.am incercat sa fac un bow de 64 +3 si la +2 mio picat a 2-a oara mio picat la +3 si a 3-a oara mam gandit sa bag un steady pe el si am reusit sal fac +3..dar mio disparut steady dupa arc si amu e tot alb dar ii +3(care e problema) PS. la faza cu botu cine stie sami deie pm k sa nu se supere altii steady e sa previna durability 40% reduce de ex e un stats dinala red dar de obicei se intampla peste +5 eh asta e ai avut ghinion. hehe sincer mie imi plac amandoua abia le astept si pe isro:)) si salam lasa ca e bine ca astia din ksro sunt inaintea noastra ca stim cati bani o sa dam cand apar si pe isro=))
Trane Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Deci mie imi place la nebuie costum de clown , ce acesorii is alea?
Birchoff Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Merge si legit sa stiii asa ca shut up plz ma disppera rau unii cand zic ca esti copil ca nu ai mai mult de 30 de lvl dar nu e asa joc de un an dar am avut ghinion sa mi se fure accountu cu lvl 68 si 2 chargeback iar akum am 1 wizz de 58 si un acc de 27 farming Nu am nimik nu cei care boteaza eiii cu tr lor legitii cu tr lor dar ma deranjeaza cum comenteaza uniii cya imi pare rau sa o spun dar esti pe langa subiect aici :) no offense ... recitesc postul meu si nu vad unde am generalizat faptul ca daca nu treci de level 30 esti copil... eu ma refeream concret la cazul celui in discutie cu atatea caractere level pana in 30 ... nu am spus de asemenea nici ca nu poti legit face caracter mare ... spuneam doar ca nu mai am rabdare la al doilea ... ... cred ca de fapt pe tine te deranjeaza cum intelegi tu comentariile pe care le fac unii RESPECT :tiphat:
Cipi_Cipi Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mie cel mai mult imi plac costumele alea de wizzard, de Halloween. Bestiale... Ghinionul meu ca mi-au hackuit caracterul CIPI (cel de la avatar) :( Ratatul care m-a hackuit mi-a vandut costumul la npc, 4 premiumuri,petul,lup alb,tickete de SP, tot tot ma Ca sa nu mai zic ca s-a ales cu sun sword 64,chest sun,shield 72+7 br 20 si restul setului meu >.> Dar,asta e viata... O sa imi iau costum din ala de arab sapt ce vine. E misto.
K-Draku Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 astia care sunteti pe ecsro aveti vriu sos bow 24?? sau 32 pls mult!!
salam30 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eu presupun ca il va deschide cand va da drumul la fortressul din stronghold,cam as e logic
Dr4q_Sti3 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eu presupun ca il va deschide cand va da drumul la fortressul din stronghold,cam as e logicda si mie cva despre fotress din dtronghold un site sau cva
Trane Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 da si mie cva despre fotress din dtronghold un site sau cvahttp://www.youtube.com/watch?v=zDfIgsykvU8asta e bandit stronghold :) si va iesi in decembrie la fel ca fortareata din jangan :tiphat:
salam30 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ce face omu de plictiseala2x lv3 ,1x lv 25 ,1x lv 90 3+3+25+90=121/4=30.25 si mobi au lv 37
Guest Xspeed Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 1 handed warrior sau 2 handed worriorcare merita crescut?
BillyTalent Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=zDfIgsykvU8asta e bandit stronghold :) si va iesi in decembrie la fel ca fortareata din jangan :tiphat:fain de tot se pare ca este mai putin loc ca in Jangan fortress dar asa de funn arata superbtw. poate sa imi spuna si mie cineva care i faza cu zerk albastru...eu asa vad ca pers care o filmat are zerk albastruEdit:1 handed se pare sa fie mai efectiv in pvp contra Str(glavier,blader) 2 handed e bunicel la mobi de la lvl 64 in sus incepe sa se formeze si DMG-ul...acuma depinde pve 2handed...pvp 1handed parerea mea :D-pro 1handed:are shield si ia dmg mai mic+ mai prinde si el un block,dmg bunicel,nu insane dar bun :D,knock backcontra:se misca ca melcu asa si 2handed si nu e bun la mobi..daca il faci iti sfatuiesc sa faci cu bard pentru mooving speed-pro 2handed:dmg mai bun ca la 1handed,are Knock down,stun,knock backcontra:nu are nimic in contra numa viteza dar se poate corecta :D
Trane Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 fain de tot se pare ca este mai putin loc ca in Jangan fortress dar asa de funn arata superbtw. poate sa imi spuna si mie cineva care i faza cu zerk albastru...eu asa vad ca pers care o filmat are zerk albastruEdit:1 handed se pare sa fie mai efectiv in pvp contra Str(glavier,blader) 2 handed e bunicel la mobi de la lvl 64 in sus incepe sa se formeze si DMG-ul...acuma depinde pve 2handed...pvp 1handed parerea mea :D-pro 1handed:are shield si ia dmg mai mic+ mai prinde si el un block,dmg bunicel,nu insane dar bun :D,knock backcontra:se misca ca melcu asa si 2handed si nu e bun la mobi..daca il faci iti sfatuiesc sa faci cu bard pentru mooving speed-pro 2handed:dmg mai bun ca la 1handed,are Knock down,stun,knock backcontra:nu are nimic in contra numa viteza dar se poate corecta :Dupdate la zerk :) dureaza mai mult si e mai tare
The Dash Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 billynu ai zis bine acolo2h nu e bun deloc la grind decat la solo dar in pty nu prea. 1h e cel mai bun in pty pt k paote sa tancheze perfect si nui trebuie bard pentru k o sa aibe pty-ul. 2h numa la pvp dak e sal folosesti pt k da un dmg super si dai deobicei pe cienva jos cu un derdavil dak da crit ambele sau dak nu trebe sa lungesti umpic. cel mai bun sub pt un warrior este cleric. skins + bless + recovery division = IMORTALla ce tzia dat acolo mai bine kokoru sau ongs si iei mult mai mult xp
Guest Nemessis90 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 billynu ai zis bine acolo2h nu e bun deloc la grind decat la solo dar in pty nu prea. 1h e cel mai bun in pty pt k paote sa tancheze perfect si nui trebuie bard pentru k o sa aibe pty-ul. 2h numa la pvp dak e sal folosesti pt k da un dmg super si dai deobicei pe cienva jos cu un derdavil dak da crit ambele sau dak nu trebe sa lungesti umpic. cel mai bun sub pt un warrior este cleric. skins + bless + recovery division = IMORTALla ce tzia dat acolo mai bine kokoru sau ongs si iei mult mai mult xpSi warrior/warlock poate fi o varianta dar warrior/cleric e cea mai potrivita pentru warriorPei este cam asa la warrior :1h sword e bun ca tanker , are knock-back,combo(max de 4 ori) cu recovery division tankezi foarte usor2h sword e bun la pvp , are dmg mare , knock-down , knock-back etc.dual axe e bun pt lvling , are bleed , stun , combo (max de 5 ori) Cleric e bun mai mult solo iar bard mai mult pentru party.Bard mi se pare potrivit pentru rogue.P.S : Primu meu postVa salut pe toti , sunt nou pe aici...Spor la lvl , iteme s.a.m.d :beer:
BillyTalent Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Si warrior/warlock poate fi o varianta dar warrior/cleric e cea mai potrivita pentru warrior Pei este cam asa la warrior : 1h sword e bun ca tanker , are knock-back,combo(max de 4 ori) cu recovery division tankezi foarte usor 2h sword e bun la pvp , are dmg mare , knock-down , knock-back etc. dual axe e bun pt lvling , are bleed , stun , combo (max de 5 ori) Cleric e bun mai mult solo iar bard mai mult pentru party. Bard mi se pare potrivit pentru rogue. P.S : Primu meu post Va salut pe toti , sunt nou pe aici...Spor la lvl , iteme s.a.m.d :beer: salut deci nu vreau sa te contrazic dar: bard=solo,cleric=party de 8 dual axe bun la grind dual axe e cea mai mare prostie lol rogue/bard nu am incercat dar pentru 2 skillurii(noise si mooving march)nu as incerca rogue/cleric asa am eu...bun solo...foarte bun in party de 8...daca ai cleric la lvl potrivit te iau aia de lvl mare :P btw ce lvl ai si unde joci?
Birchoff Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 update la zerk :) dureaza mai mult si e mai tare... eu stiam ca asa e zerk-ul pe KSRO ... poate ma insel ... la noi rosu, la ei albastru ...
salam30 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 salut nemesis ,bun venit ai citit 600 de pagini !!!???billy te contrazic un bard este foarte bun in party de 8 euro pt ca wizzardu ramane fara mp si bard ii da mp si ii mai da cateva peacolo (in afara de phy mag dmg increase abs si att rat) da nu prea ma pricep la bard ,parca mai era ceva de mag dmg reflect ....oricum in principiu bard le da mp la wizzi
Trane Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 salut nemesis ,bun venit ai citit 600 de pagini !!!???billy te contrazic un bard este foarte bun in party de 8 euro pt ca wizzardu ramane fara mp si bard ii da mp si ii mai da cateva peacolo (in afara de phy mag dmg increase abs si att rat) da nu prea ma pricep la bard ,parca mai era ceva de mag dmg reflect ....oricum in principiu bard le da mp la wizziba chiar 2 sau mai multi , pt atac increase, mana reduce :)
Guest Nemessis90 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 salut deci nu vreau sa te contrazic dar: bard=solo,cleric=party de 8 dual axe bun la grind dual axe e cea mai mare prostie lol rogue/bard nu am incercat dar pentru 2 skillurii(noise si mooving march)nu as incerca rogue/cleric asa am eu...bun solo...foarte bun in party de 8...daca ai cleric la lvl potrivit te iau aia de lvl mare :P btw ce lvl ai si unde joci? Numai joc sro de cam un an , de cand bagase 80 cap ...am jucat pe Eldorado am avut un glavier de 76 si pe RedSea dar nu mult.. Clericul poate fi si solo si party , pt mine e mai bun solo ...bard nu stiu prea multe dar mi se pare mai bun party...3 lucruri are bardu' : mana ,noise si speed. Nu ma dau mare expert pentru ca nu sunt ...poate am gresit , si deaia imi cer scuze daca am gresit @salam30 mersi . nu am citit 600 pagini aproape 700 dar cateva am citit din ele si o sa mai citesc...am vazut ca sunt multi experti pe aici (salam,birchoff,trane,sp33dyz mai sunt si altii sigur dar nu ii stiu eu...) si daca o sa ma reapuc am cui sa-i cer ajutorul. :beer:
salam30 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ba chiar 2 sau mai multi , pt atac increase, mana reduce :)uite vezi cine stie :)
salam30 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 @salam30 mersi . nu am citit 600 pagini aproape 700 dar cateva am citit din ele si o sa mai citesc...am vazut ca sunt multi experti pe aici (salam,birchoff,trane,sp33dyz mai sunt si altii sigur dar nu ii stiu eu...) si daca o sa ma reapuc am cui sa-i cer ajutorul. :beer:sa sti ca sunt alti experti mai mari ca mine NovemberRain de pe xian din dracula ,deci omu asta imi face numa in ciuda ce numi iese mie lui ii iese
Guest Nemessis90 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ba chiar 2 sau mai multi , pt atac increase, mana reduce :)uite vezi cine stie :)Eu doar mi-am spus parerea ...daca el crede ca e mai bun bardu' pt solo nu pot sa-i schimb eu sau tu parerea.Oricum nu imi place sa ma contrazic daca nu stiu 100% ca am dreptate sau poate nici asa...Am vazut pe aici ca e o lupta intre legiti si cei care folosesc bot...Nici eu acum nu as mai juca legit sa imi fac un char de la 0 la lvl 90 , si ce daca botezi nu te poti distra?...eu as bota cat tine ticketu si pe urma as face pvp sau alte chestii + ca sro e un joc la care trebuie sa farmezi in prostie ca sa ai un char tare.Aici nu e vina celui care foloseste bot , e vina celor care l-au inventat adica Joymax.Ei ar face orice ca sa mai faca un ban.Daca nu ar exista botul nu ar mai exista nici jocul,pentru ca Joymax ar da faliment.Sunt si legiti tari si foarte de treaba (Trane altu' nu cred ca mai stiu de pe aici pentru ca sunt si nou)Ma bucur ca au inceput sa dea ban la gold boti sau gold sellers cum ii spuneti voi , am intrat acum cateva zile si nu am putut sa vorbesc cu prietenii prin pm ca nu vedeam ce scrie din cauza lor + ca sunt stresanti rau.E chiar frumos pe Xian si pe Troy la fel , dar am auzit ca sunt si preturile scumpe .am citit pe aici despre Dracula imi place si mie guilda mai ales ca e formata numai din romani . In alte jocuri romanii se prostesc intre ei sau daca te vad ca esti lvl mare se milogeste de tine sa-l ajuti cu gold , lvl etc. si dupa ce ajung si ei "smecheri" nu te mai baga in seama...sau daca nu ii ajuti te injura de toata familia pana se plictisescEDIT : scz salam nu am vazut "mai" de la "mai experti..." in Dracula cred ca sunt majoritatea experti si de treaba altfel nu cred ca ajungea cum e guilda acum :beer: