Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si totusi ...

http://img515.imageshack.us/my.php?image=sro2008071720510490eh3.jpg

acum l-am facut special pt tine ... se pare ca merge accesoriu de la ultimul tip de avatar pe costumul de mire :blink:

in rest nu pot sa-ti dau info ... daca vad si alte combinatii te anunt

RESPECT :tiphat:

:beer: Pentru Salam

...tks Birchoff...curiozitatea mea insa este daca accesoriile merg cu aripile, daca vede careva vreun char cu aripi cu sabia aia in spinare sa imi spuna si mie...eu nu am mai intrat in SRO de vreo 2 saptamani asa ca nu am avut cum sa casc ochii si sincer nu stiu cand o sa mai intru pt ca nu prea am timp...

ba eu butez in continuare dar deja toate lumea stie ce cum de unde bla bla

si a devenit aiurea sa spui aceeasi chesti de 10000 de ori

fara but nu prea ar mai exista jocu

...Salame ajungem iar la ceea ce zic eu de ani de zile cel putin odata pe luna, nimeni nu mai citeste forumuri, toti vor mura in gura si cum incepe careva care e nou in SRO si/sau pe acest forum cum intreaba aceleasi lucruri iar si iar si iar si iar...nu vor sa citeasca si pace sau sa zic ca sunt eu nebun daca pun pe careva sa citeasca 700 de pagini,ok dar este la indemana motor de cautare pt acest forum , nici macar pe ala nu sunt in stare/nu stiu sa il foloseasca...ata ete, cu asta defilam...so, le raspundem sau nu depinde de fiecare din noi in parte.

...si apropo de ultimele discutii pro/contra bots eu personal am o pasarica pe creier care imi zice sa joc legit...nu voi mai judeca pe altii ca sa nu fiu judecat, voi scrie numai si numai despre mine apropo de bot...deci eu sunt ticnit si joc charul principal legit dar sa fiu sincer daca imi voi face altul il voi face numai si numai cu bot, e clar ca lumina zilei asta.

RESPEC"ALL

:tiphat:

Guest Xspeed
Posted

Ce va enervati atata? acesta este forum de silkroad, se discuta despre silkroad, botul apartine tot de silkroad (isrobor) si prin nume deci se poate discuta . Cititi mesajele care vreti, voi nu sunteti obligati sa le cititi pe cele despre boti.

PS cei care vor sa zica ceva despre bot sa scrie si titlu "BOT" ca sa nu fie cititi de cei care nu vor sa auda de boti.

sar'mana :tiphat:

Ma baieti...

Am citit toate post-urile voastre...

Acum,fara nici o suparare, am zis de pe la primele si a mai zis careva pe aici..

In Silkroad,botul a devenit parte a jocului. Cine vrea foloseste, cine nu vrea, gata....

In forumul asta,inaintea voastra au mai fost N-shpe mii de discutii ca asta...

Nimic nu s-a schimbat. Fiecare face ce vrea.

Haideti sa ne rezumam la discutiile constructive si folositoare,eventual distractive :D

Parerea mea :P Dar daca voi vreti sa continuati sa va certati,enjoy :P pana cand se gaseste careva sa va dea warn,sau va opriti voi din proprie initiativa,ca v-ati plictisit : ))

ResteCp :))

ar fi bine un thread unde sa se vorbeasca despre bot, si unu unde sa nu se pomeneasca cuvantu'

s-ar evita discutiile de genu

Posted

ar fi bine un thread unde sa se vorbeasca despre bot, si unu unde sa nu se pomeneasca cuvantu'

s-ar evita discutiile de genu

asta e la latitudinea altora sa decida...

deocamdata avem doar locul asta :)

Altcineva pe Oasis de pe aici ?

Scarface si Ayonis au venit, cred ca se simt bine :D

Posted

Toata lumea se vaita de ce-l doare...totul a devenit o urgie :))...

Eu nu sunt de acord cu butul...am fost legit toata viata..am la activ 4 caractere de 30..si inca 5 de 20....nu am folosit nici bot,nici silk....joc cam 95 de ore in 4 zile...nu ma vait....singurul lucru pe care l-as dori e sa faca ziua mai mare ca sa stau si mai mult ore in fata monitorului :) :yum:

Posted

Toata lumea se vaita de ce-l doare...totul a devenit o urgie :))...

Eu nu sunt de acord cu butul...am fost legit toata viata..am la activ 4 caractere de 30..si inca 5 de 20....nu am folosit nici bot,nici silk....joc cam 95 de ore in 4 zile...nu ma vait....singurul lucru pe care l-as dori e sa faca ziua mai mare ca sa stau si mai mult ore in fata monitorului :) :yum:

e simpatic postul tau si nu ma pot abtine :)

nu ti-a spus nimeni ca satisfactie intr-un mmorpg este sa iti faci UN caracter cu care sa faci fata la pvp sau war ? 4 de 30 si 5 de 20 ? =)) ... da-o in fasole de treaba :D ... eu sincer m-as vaita :) inca nu ai gasit solutia ideala pt tine sau care e faza, ca nu inteleg ?

... cat despre chestiunea cu "legitul" ... pai abia dupa 50 incolo te plictisesti la grinding ... deci nu e de mirare ca esti legit cu level maxim 30 ;)

primul caracter , un arcas pe care l-am cam gresit ca deh, testam, l-am facut si eu legit pana la 70 ... atat era cap-level-ul ... apoi, ca si alexx daca s-ar apuca de al doilea, la al doilea - nuker, nu am mai rezistat sa o iau de la 0 manual ... pur si simplu dupa 50 m-am saturat de grinding...

Posted

Ms mult o sa merg int :cool2:

e simpatic postul tau si nu ma pot abtine :)

nu ti-a spus nimeni ca satisfactie intr-un mmorpg este sa iti faci UN caracter cu care sa faci fata la pvp sau war ? 4 de 30 si 5 de 20 ? =)) ... da-o in fasole de treaba :D ... eu sincer m-as vaita :) inca nu ai gasit solutia ideala pt tine sau care e faza, ca nu inteleg ?

... cat despre chestiunea cu "legitul" ... pai abia dupa 50 incolo te plictisesti la grinding ... deci nu e de mirare ca esti legit cu level maxim 30 ;)

primul caracter , un arcas pe care l-am cam gresit ca deh, testam, l-am facut si eu legit pana la 70 ... atat era cap-level-ul ... apoi, ca si alexx daca s-ar apuca de al doilea, la al doilea - nuker, nu am mai rezistat sa o iau de la 0 manual ... pur si simplu dupa 50 imi displace grinding-ul...

Merge si legit sa stiii asa ca shut up plz ma disppera rau unii cand zic ca esti copil ca nu ai mai mult de 30 de lvl dar nu e asa joc de un an dar am avut ghinion sa mi se fure accountu cu lvl 68 si 2 chargeback iar akum am 1 wizz de 58 si un acc de 27 farming Nu am nimik nu cei care boteaza eiii cu tr lor legitii cu tr lor dar ma deranjeaza cum comenteaza uniii cya

Posted

salutare all vad k se cam strica prieteniile pe aici si vin eu cu cireasa de pe tort:)))))))))))))

1.cine stie sa seteze AgBot(adik tot ce se poate despre el kum faci script ,dk merge sa se duca in oras singur si altele)-- cu asta am incheiat despre bot sper sa nu va suparati dar ii primu meu post despre bot

2.am incercat sa fac un bow de 64 +3 si la +2 mio picat a 2-a oara mio picat la +3 si a 3-a oara mam gandit sa bag un steady pe el si am reusit sal fac +3..dar mio disparut steady dupa arc si amu e tot alb dar ii +3(care e problema)

PS. la faza cu botu cine stie sami deie pm k sa nu se supere altii

Posted

salutare all vad k se cam strica prieteniile pe aici si vin eu cu cireasa de pe tort:)))))))))))))

1.cine stie sa seteze AgBot(adik tot ce se poate despre el kum faci script ,dk merge sa se duca in oras singur si altele)-- cu asta am incheiat despre bot sper sa nu va suparati dar ii primu meu post despre bot

2.am incercat sa fac un bow de 64 +3 si la +2 mio picat a 2-a oara mio picat la +3 si a 3-a oara mam gandit sa bag un steady pe el si am reusit sal fac +3..dar mio disparut steady dupa arc si amu e tot alb dar ii +3(care e problema)

lol sa dispara steady de la +2 la +3 looooooooooool

mie mia disparut doar de la +5 la +6 si credema ca fac alchemye ca turbatu

Posted

Fara suparare ,dar la faza asta,ar trebui sa citesti instructiunile din bot. Ca e un fisier mare acolo,cu toate chestiile de care ai nevoie.

In legatura cu alchemia : shit happens :P

SRO,lumea tuturor posibilitatilor =))

Posted

Fara suparare ,dar la faza asta,ar trebui sa citesti instructiunile din bot. Ca e un fisier mare acolo,cu toate chestiile de care ai nevoie.

In legatura cu alchemia : shit happens :P

SRO,lumea tuturor posibilitatilor =))

DK MA PRICEPEAM FFF BINE LA ENGLEZA NU MAI POSTAM SA MA AJUTE CINEVA... :crazy:

Imagine IPB

Imagine IPB

hehe

zici k is bufoni din evu mediu si cei de la carnavalul de la Ryo :))))))))))))))) astea chiar nu stiu pe ce sa ma ia si ei bani=)))))))))

Posted

haha :)) ce jalnic e , trebuia sa zici ca vinzi un lucru de lvl 1 cu 500 kk gold si sal cumpere :D

Cred ca atata lucru stia si el sa faca...

Dar daca privesti chat-ul,a fost ironic, l-a ginit pe ratatul ala.

In fine ...

Spor la lvl :D

Inca un apel , careva de aici pe Oasis ? ^_^

Posted

sa va zic prblema mea!

deci cand incerc sa intru in joc totul bn

dupa cateva secunde se restarteaza calculatorul!!!

help

1 : nu cred ca e o problema de discutat in rubrica asta a forumului.

2 : cel mai probabil e vina unei componente hardware,de cele mai multe ori placa video sau HDD-ul.

bafta !

Cipi de ce tot cauti jucatori pe oasis ? Cred ca sti foarte bine ca multi intra pentru plvl tau si banii...iar pe la 40 se lasa :))

Pai, eu le-am zis dinainte, sa nu se astepte la plvl prea mult, ca eu sunt in farming oricum. Si gold, ajut cat pentru inceput..

Daca ei se lasa la lvl 40, treaba lor. Mare pierdere pentru mine, sincer nu e.

Scopul meu e sa caut jucatori care sunt deja pe Oasis... Ca se mai gaseste cate unul care vine acum pe server,alta poveste. In fine,oricine e binevenit, si isi dovedeste credibilitatea in timp.

spor la SUN-uri tuturor :D

Posted

wts wizz 64 , staff 64 +4 full blue , lucruri in valoare de peste 60 mil gold , nu mai am chef sa scriu , il dau cu 1.200.000 mil (lei vechi) , am printuri tot

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...