Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

PROPUN SA NU SE MAI DISCUTE DE BOT

pun eu acum niste info si sa ramana pt toti

www.gamercardsonline.net aici cumperi isrobot ; www.botsmall.com aici intri pe forum pentru FAQ

www.bot258.com aici cumperi tbot dar mai intai adaugai pe aia pe mess sa vb cu ei tot la ei pe site gasesti si tutorial

recyfer.info pentru multiclient

rev6.nihplod.com pt agbot

gamerzplanet aici ai sa gasesti tot felul de no-dc client buti crack la boti

asa si daca omul e activ si tot posteaza ca prostu si intreaba aiurea nu le mai raspundeti ca doar postul meu il vede postul meu

:tiphat:

Posted

...nici eu pe-a mea, mai bine ii iau alt costum, de alt tip, poate de aia de mireasa dar nici ala nu ma prea atrage, eh mai vad eu...merci pt info cu accesory ca sa nu mai dau degeaba bani pe ele si pe urma sa nu mearga, asta nu stiam, tks again bro...

RESPEC"ALL

si totusi ...

http://img515.imageshack.us/my.php?image=sro2008071720510490eh3.jpg

acum l-am facut special pt tine ... se pare ca merge accesoriu de la ultimul tip de avatar pe costumul de mire :blink:

in rest nu pot sa-ti dau info ... daca vad si alte combinatii te anunt

RESPECT :tiphat:

PROPUN SA NU SE MAI DISCUTE DE BOT

pun eu acum niste info si sa ramana pt toti

www.gamercardsonline.net aici cumperi isrobot ; www.botsmall.com aici intri pe forum pentru FAQ

www.bot258.com aici cumperi tbot dar mai intai adaugai pe aia pe mess sa vb cu ei tot la ei pe site gasesti si tutorial

recyfer.info pentru multiclient

rev6.nihplod.com pt agbot

gamerzplanet aici ai sa gasesti tot felul de no-dc client buti crack la boti

asa si daca omul e activ si tot posteaza ca prostu si intreaba aiurea nu le mai raspundeti ca doar postul meu il vede postul meu

:beer: Pentru Salam

Posted

Salam, no offence...

Dar despre bot,nu ai cum sa opresti post-urile,pentru ca tot o sa se gaseasca unul care sa vina sa intrebe ceva....

Ca sa completez cam ce ai zis tu pe acolo....

www.bot369.com - download iSRo last version, ghid cu site-uri de unde sa cumperi credite

Cat despre softmod, nu se mai fac inregistrari,poate doar sa ai noroc sa cumperi un cont de la un actual utilizator (asta sa ai inca o data noroc sa nu fie scam), sau sa ai noroc sa iti dea cineva o invitatie,dar e necesar un noroc si mai mare,pentru ca se dau aleatoriu si cred ca si pentru acelea cer oamenii gold pe joc...

Spor la lvl ! ^_^

Posted

adik ar trebui sa incetam sau sa continuam cu discutia de buti

nu poti cenzura o discutie pe forum ... atata timp cat nu se abate de la subiect ... si cum subiectul aici e silkroad si cred ca esti de acord ca botul face parte din acest joc ... restul completeaza tu ... :cool2:

... sau faci parte dintre aceia care dupa ce au botat o lunga perioada pana la levelul maxim, si-au vazut sacii in caruta si apoi arunca cu pietre in ceilalti ? n-as crede :bananadance2:

daca insa te referi la aspectul ca discutia despre botat cade in banal dupa atatea explicatii si chiar nu mai e nevoie de acest subiect ... gandeste-te ca sunt unii pe care inca ii intereseaza la fel cum pe tine te intereseaza alte aspecte carora lor nu le spun nimic ...

respect :tiphat:

Posted

ba eu butez in continuare dar deja toate lumea stie ce cum de unde bla bla

si a devenit aiurea sa spui aceeasi chesti de 10000 de ori

fara but nu prea ar mai exista jocu

Posted

ba eu butez in continuare dar deja toate lumea stie ce cum de unde bla bla

si a devenit aiurea sa spui aceeasi chesti de 10000 de ori

fara but nu prea ar mai exista jocu

... pentru a pastra discutia la un nivel acceptabil de respect sper ca "ba" e adverb si nu interjectie din lipsa de diacritice pe forum :beer:

...si vreau sa te contrazic ... ar exista foarte bine jocul si fara bot-i ... dar e o utopie ...

grinding-ul obliga jucatorii care nu vor sa-si petreaca viata in fata calculatorului la asemenea programe

Posted

Interesant punct de vedere Birchoff. Si sunt de acord cu tine.

salam, nu "toti" stiu ce si cum despre bot. Sunt multi care abia afla, ma rog....

Cat despre legit si boter... Dupa cum a spus Birchoff,a devenit o parte a jocului folosirea unui bot,pentru ca asta e ... Daca Joymax-ul a gasit de cuviinta sa faca acest joc in acest fel,cu farming si necesitatea grindului in cantitati imense,nu avem ce face...

Acum depinde de fiecare daca are rabdare sa stea 6 luni sa faca un caracter de lvl 90 si sa il farmeze, sau daca vrea pur si simplu sa foloseasca bot si sa se bucure decat de partea de PvP....

In fine, depinde de la om la om.

Una peste alta,hai sa ne bucuram de acest mijloc de distractie,un MMORPG printre multe altele..

Ideea mea e ca eu apreciez comunitatea care se formeaza si legaturile dintre oameni... Ca jocuri se gasesc si poate chiar mai bune...

Bafta la toata lumea si spor la lvl si la SUNuri :D

Posted

Interesant punct de vedere Birchoff. Si sunt de acord cu tine.

salam, nu "toti" stiu ce si cum despre bot. Sunt multi care abia afla, ma rog....

Cat despre legit si boter... Dupa cum a spus Birchoff,a devenit o parte a jocului folosirea unui bot,pentru ca asta e ... Daca Joymax-ul a gasit de cuviinta sa faca acest joc in acest fel,cu farming si necesitatea grindului in cantitati imense,nu avem ce face...

Acum depinde de fiecare daca are rabdare sa stea 6 luni sa faca un caracter de lvl 90 si sa il farmeze, sau daca vrea pur si simplu sa foloseasca bot si sa se bucure decat de partea de PvP....

In fine, depinde de la om la om.

Una peste alta,hai sa ne bucuram de acest mijloc de distractie,un MMORPG printre multe altele..

Ideea mea e ca eu apreciez comunitatea care se formeaza si legaturile dintre oameni... Ca jocuri se gasesc si poate chiar mai bune...

Bafta la toata lumea si spor la lvl si la SUNuri :D

<--- legit

Guest Xspeed
Posted

uite cat spamm fac cei legiti aici

cata impertinenta

Posted

La faza cu botu sunt de acord cu salam....silkroad e pus la sibiecte importante...cei cu botu iti pot face un topic la subiecte forum si pot vb toata ziua...Sau eventual sa vb cu moderatorii si in loc de silkroad sa fie trecut bot...

cata impertinenta

daca tu imparti jucatorii in legiti si boteri inseamna ca e o problema....

Posted

Nu e un numar exact.

Trebuie sa te fii pe un anumit loc in clasamentul saptamanii al academiilor. Adica pe saptamana asta de exemplu, daca esti in clasatii 50-80 ai primul buff,bronze, daca esti in 30-50 ai silver, 10-30 ai gold si primii zece ai king buff.

Nu sunt exact acestea numerele,dar am dat exemplu,sa iti faci o idee. De asemenea trebuie sa ai academia activa,fiecare saptamana; o cadere in clasament,poate duce la pierderea buffurilor.

Spor la plvl :D

Imi zice si mie cineva ce sunt acele buffuri si la ce folosesc?

Adica ce avantzaje iti da, ms mult celor ce raspund

Posted

si totusi ...

http://img515.imageshack.us/my.php?image=sro2008071720510490eh3.jpg

acum l-am facut special pt tine ... se pare ca merge accesoriu de la ultimul tip de avatar pe costumul de mire :blink:

in rest nu pot sa-ti dau info ... daca vad si alte combinatii te anunt

:beer: Pentru Salam

da mai merge:) d-aia am zis si eu ca daca imi iau doar sabie sa o pun eventual la alt costum...eu astept wedding dress chinese version alea chiar sunt dragutze:)(ca idee faza cu combinatu pana acum se folosea matura la costum de pirat:))

cata impertinenta

sa te intreb ceva...tu poti face altceva pe forumu asta decat spam?ai postat vreodata ceva care chiar sa ajute pe cineva? termina frate posteaza in alte topicuri daca esti pe langa la capitolu sro...sa nu mai zic ca daca cineva are o problema legata de sro te bagi tu rpd si zici sa apeleze la botterii de la sectiunea silkroad online..am si eu un mesaj pt tine

Imi zice si mie cineva ce sunt acele buffuri si la ce folosesc?

Adica ce avantzaje iti da, ms mult celor ce raspund

iti da 10% bonus la un stat....de ex attack ratting sau defence ceva de genu:)oricum te ajuta la pvp grind :)

Posted

Pt un bowman care skill e mai eficient de crescut la maxim:

Lightning Hawk Summon lvl12 sau Blue Hawk Summon?

Lightning Hawk e bun la grind,sumoneaza un vultur ce ataca precum un pet. Celalalt creste attack rating, e bun la pvp.

lol @ Sp33dyz !!! =)) Ca bine zici :P

Nu stam acum sa facem discutii despre perferintele unora sau altora pentru a folosi bot sau nu. Legit sau non-legit,e player de sro. Asa ca hai sa ne rezumam la discutiile utile. :D

In legatura cu honor buffs :

"Top 50 has first buff

Top 20 has first/second buff

Top 10 has first/second and third buff

And top 5 has the King buff (And the other 3 buffs ofcourse) "

Cand zic "top 50 /20 / 10 ma refer,exact cum am scris si intr-un post anterior, la topul celor cu academie. Acum,depinde cat de multi n00bi va promoveaza :)

bronze buff = atk rating,silver buff= movement speed, gold buff = dmg / absorb,gold buff = zerk increase

^_^ Bafta la toata lumea, happy grinding :D

Posted

CAM CAT CREDETI CA AR COSTA 10 TRIGGER SCROLS?

ATTACK RATING 30% INCREASE

PARRY RATIO 30% INCREASE

3600 SECONDS

SUNT CAM RARE, ASA CA ASTEPT SUGESTII!

TOTODATA, 10 500HP INCREASE SCROL?

Posted

CAM CAT CREDETI CA AR COSTA 10 TRIGGER SCROLS?

ATTACK RATING 30% INCREASE

PARRY RATIO 30% INCREASE

3600 SECONDS

SUNT CAM RARE, ASA CA ASTEPT SUGESTII!

TOTODATA, 10 500HP INCREASE SCROL?

pe Neptune Trgger scrool gasesti cu 200k bucata, ( o socoteala scurta...vezi si u cat iese)

500 HP increase sunt la 500k bucata

spor la deal

lol numa acuma vad...CAPS, esti disperat sa le dai?...asu esti turc?

Guest Xspeed
Posted

sa te intreb ceva...tu poti face altceva pe forumu asta decat spam?ai postat vreodata ceva care chiar sa ajute pe cineva? termina frate posteaza in alte topicuri daca esti pe langa la capitolu sro...sa nu mai zic ca daca cineva are o problema legata de sro te bagi tu rpd si zici sa apeleze la botterii de la sectiunea silkroad online..am si eu un mesaj pt tine

hai frate care spam frate?

care sro frate? ca aici capitolu a deviat la boti inca de la pagina 5 frate

uite si pt tine

te regasesti?

Posted

hmm voi aveti impresia ca suntem mai buni/destepti/tari ca turcii? #-o lmao

eu tare ma indoiesc de asta ... si ma dispera expresia asta "esti turc" etc etc etc ...

uitati-va numa in listele de ban sa vedeti cati romanii isi iau ban saptamanal sau incearca sa faci un guild de romani sa ai niste aspiratii [respect Dracula pentru ce au reusit] da de unde cum sa ai incredere in romani? cand ei sunt primii care asteapta sa te frece?] eu ma uit la troy ... ar fi 50 de romani 80 + cu care sa fac un guild dar ... doar cativa is de treaba : Sp3llForc3 ,Piciu, _Iroi_ ,Xa3ro ,Angel_hex ,Temby,Sayo restu` is niste idioti si impresari #-o

Posted

Greu sa strangi doar romani sa faci treaba....

Pentru ca , romanul e roman frate, nu se dezminte nici pe un joc, pfffff...

Eu, pe Oasis am guild si union,dar nu se poate face treaba numai cu romani...

Exista o tentative,un guild, Empires. Dar,chiar si acolo,max 10 oameni mai vechi pe server care sunt de treaba si intr-adevar joaca...

Asta e,astia suntem,cu asta ne laudam :P

Bafta ! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...