Dr4q_Sti3 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 mah baieti am si io o dilema..am un nuker pe spear/prot si nus hotarat ce sa pun....fire/light sau cold/light plz zicetimi cnvcold,protectie/fire atac dar daca ai pus skiluri si la speer fal pe light/cold
Trane Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Salut :) Salame cat e un som staff la voi pe server? :tiphat:
salam30 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Salut :) Salame cat e un som staff la voi pe server? :tiphat:hmmmde vreo sapt nu am mai dat prins silk . cred si doar presupun ca ar fi in jur de 1 bil poate mai mult ca e staff, nu one hand sword care nu sunt cautate deloc.la voi cat este ?tre sami fac si eu wizz :) am unu de 52 full farm edit: bv pt huntereala misto misto eu is thief dar nu sunt activ ca is cu gap 7 . in curand 9:tiphat:
Trane Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 hmmmde vreo sapt nu am mai dat prins silk . cred si doar presupun ca ar fi in jur de 1 bil poate mai mult ca e staff, nu one hand sword care nu sunt cautate deloc.la voi cat este ?tre sami fac si eu wizz :) am unu de 52 full farm edit: bv pt huntereala misto misto eu is thief dar nu sunt activ ca is cu gap 7 . in curand 9:tiphat:ah sp farming :) hmm am vandut cateva chestii si am facut niste bani :D am in jur de un miliard poate imi iau un Som dar hmm e mai bun decat un +7 de 85 ?
SimplySimple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ah sp farming :) hmm am vandut cateva chestii si am facut niste bani :D am in jur de un miliard poate imi iau un Som dar hmm e mai bun decat un +7 de 85 ?som = 76+10=86 asta +0daca faci somu +7 = 86+7 adica 93:)85+7= 92 deci da e mai bun.desi nush cat de mult se merita mai mult pt glowu ala marfa ca wizu nu are crits:) si asa iti faci +8 si e cat un som:))
Trane Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 som = 76+10=86 asta +0daca faci somu +7 = 86+7 adica 93:)85+7= 92 deci da e mai bun.desi nush cat de mult se merita mai mult pt glowu ala marfa ca wizu nu are crits:) si asa iti faci +8 si e cat un som:))cred ca fac schimb :D +7 meu si 100 de m pt un som +7
Cipi_Cipi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Salutare la toata lumea !Careva de pe aici pe Oasis ?
aionys Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 pe mine ma batea gandul sa joc pe oasis ! dar nu prea facusem rost de gold ! si nici nu mi-am gasit guilda :( !
Cipi_Cipi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 pe mine ma batea gandul sa joc pe oasis ! dar nu prea facusem rost de gold ! si nici nu mi-am gasit guilda :( ! Pai daca te tii de joc,am eu guild cu romani si union international. Suntem chiar in top 10. In fine... Tu sa ai grija sa iti iei bot si silk Ca pentru inceput cu gold te ajut eu. Si powerlvl uneori,cand mai "respir" din farmat. Cu alte cuvinte,daca vii ai suportul meu. Daca vii,imi dai pm me Cipy_Jr sau pe _Nyx_. Bafta !
aionys Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 acum mi-am facut char ! gold nu imi trebe ca mi-am facut rost de 4 mil ! am luat 50 de pots de hp mari si le puneam la stal cu 1 gold si pana sa dau open schimbam in 2 mil :Dam repetat operatia si 2 turci au luat tzeapa ! :D!
ScarFaceRo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pai daca te tii de joc,am eu guild cu romani si union international. Suntem chiar in top 10. In fine... Tu sa ai grija sa iti iei bot si silk Ca pentru inceput cu gold te ajut eu. Si powerlvl uneori,cand mai "respir" din farmat. Cu alte cuvinte,daca vii ai suportul meu. Daca vii,imi dai pm me Cipy_Jr sau pe _Nyx_. Bafta ! tocmai miam creat si io un char...am sal fac nuker pe spear:D...insa nu cunosc pe nimeni pe oasis...si vad ca tu nu raspunzi probabil butezi^^anyway...dak mere bine treaba simi fac ceva prieten am sa raman pe oasis:)
aionys Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 eu sunt aionys_ ! pm me poate facem ceva party de lvl mic :D !
Cipi_Cipi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Scuze baieti,eram in drum spre casa,terminasem munca :)ScarFaceRo deja l-am luat in guild, iar pe Ayonis vad ca l-au recrutat unii din guild de la mine deja.Spor la lvl si bafta la dropuri :DCare mai vrea,e bine-venit pe Oasis in guild Lord. Suntem ospitalieri,puteti intreba baietii xD.
soso09 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :) R3 all :P mah la cate Honor Points ai primul buff?
Cipi_Cipi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :) R3 all :P mah la cate Honor Points ai primul buff?Nu e un numar exact.Trebuie sa te fii pe un anumit loc in clasamentul saptamanii al academiilor. Adica pe saptamana asta de exemplu, daca esti in clasatii 50-80 ai primul buff,bronze, daca esti in 30-50 ai silver, 10-30 ai gold si primii zece ai king buff.Nu sunt exact acestea numerele,dar am dat exemplu,sa iti faci o idee. De asemenea trebuie sa ai academia activa,fiecare saptamana; o cadere in clasament,poate duce la pierderea buffurilor.Spor la plvl :D
Dr4q_Sti3 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 de une pot sa iau Tbot gratis sau agbot ( da nici la hunting areea nu incepea sa bata ,agbotu)sper cati inteles
Cipi_Cipi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 de une pot sa iau Tbot gratis sau agbot ( da nici la hunting areea nu incepea sa bata ,agbotu)sper cati intelesTbot nu e free... Daca iei pentru prima data,este doar 6 zile sau ceva de genul...Iar agbot este free,dar nu e eficient,nu ai ce sa iei mai bun.Plus ca AgBot am inteles ca are keyloggere...iti recomand sa iti iei ceva platit,softmod sau iSRO.bafta
colombo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Salut am si eu o intrebare ce build merge la hybrit 1 :1 tnx
Cipi_Cipi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Salut am si eu o intrebare ce build merge la hybrit 1 :1 tnxHibrid 1:1 ? Lol ma, fara nici o ofensa, dar la lvl actual adica 90, nu mai exista astfel de hibrid.Ori faci build pur str / int, ori faci hibrid 5:1.Dar,in general la PvP bate buildul pur. Hibrizii sunt buni la mobi,au damage maricel si rezista binisor. Oricum si un pur, full farm,nu are probleme.Asa ca, parerea mea,daca vrei sa iti faci hibrid,ori faci 5:1, ori nu mai faci, mergi pure :D
K-Draku Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tbot nu e free... Daca iei pentru prima data,este doar 6 zile sau ceva de genul...Iar agbot este free,dar nu e eficient,nu ai ce sa iei mai bun.Plus ca AgBot am inteles ca are keyloggere...iti recomand sa iti iei ceva platit,softmod sau iSRO.baftadaca cumva te sti la isrobot sau ai sti de udne as putea face rost d eun sofmode pls add: demonsro666bafta all
SimplySimple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 de une pot sa iau Tbot gratis sau agbot ( da nici la hunting areea nu incepea sa bata ,agbotu)sper cati inteles deci Tbot free garantez ca merge nu garantez ca e sigur nu iti recomanda sa il folosesti sau sa te feresti de el e treaba ta ce faci spor la botat...
Dr4q_Sti3 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 deci Tbot free garantez ca merge nu garantez ca e sigur nu iti recomanda sa il folosesti sau sa te feresti de el e treaba ta ce faci spor la botat... poate o merge da nu ma lasa antivirusu sa-l dau jos asa ca nu mai incerc(am reusit cu agbotu :D ) EDIT ms oricum
aionys Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Scarface ,ramai in urma rau pe oasis mane ! Aproape am lvl 20 :D ! si u ai ramas la lvl 8 :D ! te poftesc pe acolo sa facem 1 party ceva :D!