Guest Razvy Style Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 totusi pe ce sv joci u atentat? eu vreau sa ma apuc ori pe zeus ori pe pluto ca am vazut ca sunt romani in prostie dak e sa zik cnv kre joak pe zeus sau pe pluto
Trane Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bvo Trane,gratz pt lvl...cu cati mai multi romani lvl maxim cu atata mai bine......mie costumul asta arab nu imi place, prefer aripile mele si caciula oricand dar este totusi o chestie interesanta la astea noi arabe si anume accesoriile alea adik vreau sa spun ca acest costum e facut acum din 3 piese nu din 2 ceea ce iti mareste numarul de optiuni pe care le poti pune pe ele si poate doar asta ma va determina sa le cumpar, in nici un caz felul cum arata, dar na, gusturile nu se dicuta, nu-i asa?...sau daca ma gandesc mai bine cumpar numai accesoriile daca o sa pot sa le pun pe aripile mele,lol oare cum o sa arat cu aripi de inger, cu caciula de blana si cu sabia aia in spinare?cred ca....interesant ...ar fi cuvantul potrivit,nu?looolRESPEC"ALL :tiphat:LE : (off topic)...hopa am ajuns la postul 269...oare sa fie vreun apropo pt seara asta??hmmmmms ms :) pacat ca nu suntem pe acelasi server mi-ar place sau fiu in Dracula -.-' B) :tiphat: bafta
atentat Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 totusi pe ce sv joci u atentat? eu vreau sa ma apuc ori pe zeus ori pe pluto ca am vazut ca sunt romani in prostie dak e sa zik cnv kre joak pe zeus sau pe plutoEu joc pe hera...e ultimul srv aparut...sunt romani,dar nu sunt asa multi ca pe alte srv-e...decizia iti apartine..
The Dash Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 pe zeus sunt multzi k acolo am jucat si eua fost serverul meu de bastina mult timpfoarte multe lucruri frumoase erau acolo inainte, acuma nu prea dar destule :P
Guest Razvy Style Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 pe zeus sunt multzi k acolo am jucat si eua fost serverul meu de bastina mult timpfoarte multe lucruri frumoase erau acolo inainte, acuma nu prea dar destule :P aha si eu am jukt acum 2 luni sau 3 pe zeus si era klumea cei drept akum doar guildul romania ce mai e klumea restu... si apropo acum mai joci dak da unde?
salam30 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ms ms :) pacat ca nu suntem pe acelasi server mi-ar place sau fiu in Dracula -.-' B) :tiphat: baftaniciodata nui tarziu :)oricum e foarte greu sa o iei de la capat pe un server vechide fap nu foarte greu ci munca dea dreptu
K-Draku Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 zicetimi si mie care ati patit vreodata sa va deiei eroere dupa ce dai zerkul??
BeautifulMind Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Doamne am uitat ca astazi este marti si nu am lasat charu pe spawn la cerberus :(
Andreas_good Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Haideti lume... Ca eu fac update-ul acu... 8:50 :P
Dr4q_Sti3 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 lool cu 2 ore inainte mai rar asa cevamere doar update-ul
BeautifulMind Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Serverele sunt check.Poate revin peste 2 ore ...LE : Server Inspection , peste o ora si jumatate vom juca adica la ora 11.Le2: Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : July 15, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)[Patch]- Massive bot punishment- New Avatar Item Arabian Outfit will be added.- Additional Experience Point Event on Troy, Greece will end after inspection.
Trane Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 #-o zice ca e de 4 ore -> Game Inspection Period : July 15, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)15.25 sro standard time deci mai e o ora jumate` :P so rabdare ah btwuitati-va peste listele de ban .... nu e nici un server in care macar UN roman sa nu ia ban lol ... suntem mai rau ca turcii .... #-o bafta :tiphat:
Guest Fox666 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 #-o zice ca e de 4 ore -> Game Inspection Period : July 15, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)15.25 sro standard time deci mai e o ora jumate` :P so rabdare ah btwuitati-va peste listele de ban .... nu e nici un server in care macar UN roman sa nu ia ban lol ... suntem mai rau ca turcii .... #-o bafta :tiphat:lasa ma dac romanu foloseste fel de fel de programase si prostii si nu cumpara silk ce sai faci??? lasa sa primeasca ban pana isi dau seama de cum stau lucrurile ... si pana la urma ori se lasa de joc ori isi baga silk
BeautifulMind Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Nu am fost banat yeeey ( nus botter dar pe charul de pe neptune am folosit nodc :D )
Guest Fox666 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Nu am fost banat yeeey ( nus botter dar pe charul de pe neptune am folosit nodc :D ) ce char ai ?
iLoveCalifornia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Nu am fost banat yeeey ( nus botter dar pe charul de pe neptune am folosit nodc :D ) vreau sa vad si eu lista banurilor
ovy1111 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 MAI INCERC O DATA: CRITICAL-UL DE LA WEAPON IL CRESTI DOAR PRIN ALCHEMY?
Dr4q_Sti3 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 MAI INCERC O DATA: CRITICAL-UL DE LA WEAPON IL CRESTI DOAR PRIN ALCHEMY?sunt stone cu care cresti critecalul da ai mai multe sanse sal faci 0 deacat sal crestiRuby tablet of challenge
BillyTalent Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 MAI INCERC O DATA: CRITICAL-UL DE LA WEAPON IL CRESTI DOAR PRIN ALCHEMY? da il poti creste prin Stone-ul numit Stone of Chalenge...dar daca folosesti acest stone risti sa si scada ex. sa zicem ca u ai crit 10 la arma si folosind stone-ul ai 4 posibilitati: 1.sa iti deie faild si sa ramana asa cum este 2.sa iti mearga alchemya dar sa iti scada crit-ul 3.sa iti mearga alchemya si sa iti mareasca crit-ul 4.sa iti mearga alchemya dar iti ramane acelas crit PS:lista banatiilor
ovy1111 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 sunt stone cu care cresti critecalul da ai mai multe sanse sal faci 0 deacat sal crestiOK, MERSI, DAR ACESTA POATE SA CREASCA SI ALTFEL?....NU DOAR PRIN STONE
Dr4q_Sti3 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 OK, MERSI, DAR ACESTA POATE SA CREASCA SI ALTFEL?....NU DOAR PRIN STONEasta nu stiu dar nu cred
BeautifulMind Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Si cum ai vrea ma rog sa creasca ? Hocus pocus ?
deathrazor Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Si cum ai vrea ma rog sa creasca ? Hocus pocus ?Eh se mai poate sa cresca si altceva folosind un stone diferit, dar la crt nush daca este cazul.Costumul asta ii SPECIAL ptr TURCI :angry1:
SimplySimple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 da il poti creste prin Stone-ul numit Stone of Chalenge...dar daca folosesti acest stone risti sa si scada ex. sa zicem ca u ai crit 10 la arma si folosind stone-ul ai 4 posibilitati: 1.sa iti deie faild si sa ramana asa cum este 2.sa iti mearga alchemya dar sa iti scada crit-ul 3.sa iti mearga alchemya si sa iti mareasca crit-ul 4.sa iti mearga alchemya dar iti ramane acelas crit PS:lista banatiilor mai e o posibilitate... 5.sa intre sa se intample 2,3,4 si sa mai iei si asimilation care iti scade sau mareste un blue stat etc.