Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Razvy Style
Posted

totusi pe ce sv joci u atentat? eu vreau sa ma apuc ori pe zeus ori pe pluto ca am vazut ca sunt romani in prostie dak e sa zik cnv kre joak pe zeus sau pe pluto

Posted

Bvo Trane,gratz pt lvl...cu cati mai multi romani lvl maxim cu atata mai bine...

...mie costumul asta arab nu imi place, prefer aripile mele si caciula oricand dar este totusi o chestie interesanta la astea noi arabe si anume accesoriile alea adik vreau sa spun ca acest costum e facut acum din 3 piese nu din 2 ceea ce iti mareste numarul de optiuni pe care le poti pune pe ele si poate doar asta ma va determina sa le cumpar, in nici un caz felul cum arata, dar na, gusturile nu se dicuta, nu-i asa?...sau daca ma gandesc mai bine cumpar numai accesoriile daca o sa pot sa le pun pe aripile mele,lol oare cum o sa arat cu aripi de inger, cu caciula de blana si cu sabia aia in spinare?cred ca....interesant ...ar fi cuvantul potrivit,nu?loool

RESPEC"ALL

:tiphat:

LE : (off topic)...hopa am ajuns la postul 269...oare sa fie vreun apropo pt seara asta??hmmmm

ms ms :) pacat ca nu suntem pe acelasi server mi-ar place sau fiu in Dracula -.-' B) :tiphat: bafta

Posted

totusi pe ce sv joci u atentat? eu vreau sa ma apuc ori pe zeus ori pe pluto ca am vazut ca sunt romani in prostie dak e sa zik cnv kre joak pe zeus sau pe pluto

Eu joc pe hera...e ultimul srv aparut...sunt romani,dar nu sunt asa multi ca pe alte srv-e...decizia iti apartine..

Posted

pe zeus sunt multzi k acolo am jucat si eu

a fost serverul meu de bastina mult timp

foarte multe lucruri frumoase erau acolo inainte, acuma nu prea dar destule :P

Guest Razvy Style
Posted

pe zeus sunt multzi k acolo am jucat si eu

a fost serverul meu de bastina mult timp

foarte multe lucruri frumoase erau acolo inainte, acuma nu prea dar destule :P

aha si eu am jukt acum 2 luni sau 3 pe zeus si era klumea cei drept akum doar guildul romania ce mai e klumea restu... si apropo acum mai joci dak da unde?

Posted

ms ms :) pacat ca nu suntem pe acelasi server mi-ar place sau fiu in Dracula -.-' B) :tiphat: bafta

niciodata nui tarziu :)

oricum e foarte greu sa o iei de la capat pe un server vechi

de fap nu foarte greu ci munca dea dreptu

Posted

Serverele sunt check.Poate revin peste 2 ore ...

LE : Server Inspection , peste o ora si jumatate vom juca adica la ora 11.

Le2: Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : July 15, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

[Patch]

- Massive bot punishment

- New Avatar Item Arabian Outfit will be added.

- Additional Experience Point Event on Troy, Greece will end after inspection.

Posted

#-o zice ca e de 4 ore -> Game Inspection Period : July 15, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

15.25 sro standard time deci mai e o ora jumate` :P so rabdare ah btw

uitati-va peste listele de ban .... nu e nici un server in care macar UN roman sa nu ia ban lol ... suntem mai rau ca turcii .... #-o bafta :tiphat:

Guest Fox666
Posted

#-o zice ca e de 4 ore -> Game Inspection Period : July 15, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

15.25 sro standard time deci mai e o ora jumate` :P so rabdare ah btw

uitati-va peste listele de ban .... nu e nici un server in care macar UN roman sa nu ia ban lol ... suntem mai rau ca turcii .... #-o bafta :tiphat:

lasa ma dac romanu foloseste fel de fel de programase si prostii si nu cumpara silk ce sai faci??? lasa sa primeasca ban pana isi dau seama de cum stau lucrurile ... si pana la urma ori se lasa de joc ori isi baga silk

Guest Fox666
Posted

Nu am fost banat yeeey :)) ( nus botter dar pe charul de pe neptune am folosit nodc :D )

ce char ai ?

Posted

MAI INCERC O DATA: CRITICAL-UL DE LA WEAPON IL CRESTI DOAR PRIN ALCHEMY?

sunt stone cu care cresti critecalul da ai mai multe sanse sal faci 0 deacat sal cresti

Ruby tablet of challenge

Posted

MAI INCERC O DATA: CRITICAL-UL DE LA WEAPON IL CRESTI DOAR PRIN ALCHEMY?

da il poti creste prin Stone-ul numit Stone of Chalenge...dar daca folosesti acest stone risti sa si scada

ex. sa zicem ca u ai crit 10 la arma si folosind stone-ul ai 4 posibilitati:

1.sa iti deie faild si sa ramana asa cum este

2.sa iti mearga alchemya dar sa iti scada crit-ul

3.sa iti mearga alchemya si sa iti mareasca crit-ul

4.sa iti mearga alchemya dar iti ramane acelas crit

PS:lista banatiilor :happy1:

Posted

sunt stone cu care cresti critecalul da ai mai multe sanse sal faci 0 deacat sal cresti

OK, MERSI, DAR ACESTA POATE SA CREASCA SI ALTFEL?....NU DOAR PRIN STONE

Posted

Si cum ai vrea ma rog sa creasca ? Hocus pocus ?

Eh se mai poate sa cresca si altceva folosind un stone diferit, dar la crt nush daca este cazul.

Costumul asta ii SPECIAL ptr TURCI :angry1:

Posted

da il poti creste prin Stone-ul numit Stone of Chalenge...dar daca folosesti acest stone risti sa si scada

ex. sa zicem ca u ai crit 10 la arma si folosind stone-ul ai 4 posibilitati:

1.sa iti deie faild si sa ramana asa cum este

2.sa iti mearga alchemya dar sa iti scada crit-ul

3.sa iti mearga alchemya si sa iti mareasca crit-ul

4.sa iti mearga alchemya dar iti ramane acelas crit

PS:lista banatiilor :happy1:

mai e o posibilitate...

5.sa intre sa se intample 2,3,4 si sa mai iei si asimilation care iti scade sau mareste un blue stat etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...