Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

tari noile dresuri dar il legatura cu ele o sa si le procure toti turci de pe servare mai ales k acea sabie de la spate seamana cu luna de pe steagu lor deci o sa le vezi peste tot si turci cu ele:)))))))))) atunci o sa sti care ii turk=)))

Posted

mda...tot nu mati lamurit pe ce srv sa imi fac wizu ala:)) asta este vad io ce fac...dar totusi dak aveti o idee post here:)

Eu zic pe hera ca e cel mai nou srv...

ma nu sa bagat ink wedding dress chinezesc de ala sau sa bagat altcva intre timp ?

intra pe www.silkroadonline.net si uitate la noile haine care o sa se bage(presupun ca marti)....weddiing dress chinezesc nu s-a bagat inca...

Posted

care vrti plvl la song song

:D:D:D

haidati careva pe hera mai am nevoie de 2(la ceii 1-40) locuri in academie si 1 la cei 40+

ps vreau romani!

ce nick ai? ca as vrea sa ma apuc s io de hera:D

Posted

tot eu am 66 si trebe sa pot da azi refrom ca inca nu pot

USE EDIT WTF nu intelegeti....

poate sa ma ajute cineva cu experienta. :))..am nev sa stiu ce skilluri am nev de la warlock la pvp...stun,sleap si ce mai..sunt full str repet skilluri NUMA pt pvp :D

EDIT:plm in uru si in care lo inventat :))(dreapta in colt jos)

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=258&i=sro2008071418220214ht0.jpg

Posted

USE EDIT WTF nu intelegeti....

poate sa ma ajute cineva cu experienta. :))..am nev sa stiu ce skilluri am nev de la warlock la pvp...stun,sleap si ce mai..sunt full str repet skilluri NUMA pt pvp :D

pe ce srv?

Posted

ms ms

mda am primit si eu msg "fucking turks!!!" hmm nuj eu am lasat msg box full si nu o sa mai primesc pe viitor.

ce parere aveti de noul avatar? B) eu zic ca e tare :cool2:

abea astept sal cumpar suuuuupeeer tare frate

Posted

am si eu o trebare de situl ala cu care poti face bani!!

doar pe alertpay sau pay alert dinala pun bani??

voi atin incasat vreodata bani?

a si salam la ce costum te referi asta de acuma de mire de culoare alba??

am inteles eu bn ca o s aapara si unul de culoade rosie??(cand?? sau cand va fi urmatorul avatar asta numi place)

Posted

am inteles eu bn ca o s aapara si unul de culoade rosie??(cand?? sau cand va fi urmatorul avatar asta numi place)

www.silkroadonline.net uitate ca apare unu nou marti cred.

Am citit semnatura ta :)...eu sunt in 1hp :P

Posted

avatar itemul asta este de 1 luna pe ksro, au fost multe threduri pe srf si multzi siau dat cu parerea despre el. si chiar as vrea sa vad un blader cu combourile lui in costumul ala :X

Posted

www.silkroadonline.net uitate ca apare unu nou marti cred.

Am citit semnatura ta :)...eu sunt in 1hp :P

am fost si eu in 1hp numa ca a lam rugat sa imi bage grand name si ma dat afara din greseala mioa promis ca ma baga inpoi si ca imi va da si union!!!!!!!!!!! (am avut si inaite)

ce lvl ai pe hera ?? as avea si eu nevoie de help la plvl sa fac mai repede sp cu Garcea :)):)) ce inspirat am fost cand am pus numele!!

hai promit ca ma revansez

Ps da un pm lu dumnul MrDraku sau lui Garcea

Posted

abea astept sal cumpar suuuuupeeer tare frate

:) sper ca o sa postezi o poza cu charul tau dupa nu? :) am sa pun si eu una abia astept :D

Posted

Finally I can sleep now :tiphat: bafta :)

Bvo Trane,gratz pt lvl...cu cati mai multi romani lvl maxim cu atata mai bine...

...mie costumul asta arab nu imi place, prefer aripile mele si caciula oricand dar este totusi o chestie interesanta la astea noi arabe si anume accesoriile alea adik vreau sa spun ca acest costum e facut acum din 3 piese nu din 2 ceea ce iti mareste numarul de optiuni pe care le poti pune pe ele si poate doar asta ma va determina sa le cumpar, in nici un caz felul cum arata, dar na, gusturile nu se dicuta, nu-i asa?...sau daca ma gandesc mai bine cumpar numai accesoriile daca o sa pot sa le pun pe aripile mele,lol oare cum o sa arat cu aripi de inger, cu caciula de blana si cu sabia aia in spinare?cred ca....interesant ...ar fi cuvantul potrivit,nu?loool

RESPEC"ALL

:tiphat:

LE : (off topic)...hopa am ajuns la postul 269...oare sa fie vreun apropo pt seara asta??hmmmm

Posted

Imagine IPB

Imagine IPB

Posted

am fost si eu in 1hp numa ca a lam rugat sa imi bage grand name si ma dat afara din greseala mioa promis ca ma baga inpoi si ca imi va da si union!!!!!!!!!!! (am avut si inaite)

ce lvl ai pe hera ?? as avea si eu nevoie de help la plvl sa fac mai repede sp cu Garcea :)):)) ce inspirat am fost cand am pus numele!!

hai promit ca ma revansez

Ps da un pm lu dumnul MrDraku sau lui Garcea

Am lvl 71 :P..eu zic sa vb cu Messiah ca avem loc in guild....suntem 46 momentan.

La notice zice sa recrutam 76+,dar daca ai zis ca-l cunosti te baga.Ce build ai?

Posted

Am lvl 71 :P..eu zic sa vb cu Messiah ca avem loc in guild....suntem 46 momentan.

La notice zice sa recrutam 76+,dar daca ai zis ca-l cunosti te baga.Ce build ai?

sper ca ai joing ca maine seara vreau sa am bagi inpoi in guild!!

pls si cu plvl cum ramane? ma ajuti sa fac?? ca maine vreau sa ii farmez lui Garcea 30k sp am 20.3k sp

ps maine pe la 3 cel mai repede pot veni inpoi acasa asa ca va trebui sa bag mare(sau sa bagam)!! :((

Imagine IPB

Imagine IPB

mi se potriveste ca is nucker int spear??? :D:D:D:D

Guest Razvy Style
Posted

Salutare... pe ce sv jucati si pe ce server credeti sa sunt mai multi romani?

Posted

Bvo Trane,gratz pt lvl...cu cati mai multi romani lvl maxim cu atata mai bine...

...mie costumul asta arab nu imi place, prefer aripile mele si caciula oricand dar este totusi o chestie interesanta la astea noi arabe si anume accesoriile alea adik vreau sa spun ca acest costum e facut acum din 3 piese nu din 2 ceea ce iti mareste numarul de optiuni pe care le poti pune pe ele si poate doar asta ma va determina sa le cumpar, in nici un caz felul cum arata, dar na, gusturile nu se dicuta, nu-i asa?...sau daca ma gandesc mai bine cumpar numai accesoriile daca o sa pot sa le pun pe aripile mele,lol oare cum o sa arat cu aripi de inger, cu caciula de blana si cu sabia aia in spinare?cred ca....interesant ...ar fi cuvantul potrivit,nu?loool

RESPEC"ALL

:tiphat:

LE : (off topic)...hopa am ajuns la postul 269...oare sa fie vreun apropo pt seara asta??hmmmm

deci.... 1 a mai fost si inainte costum de 3 piese primul a fost halloween dress caciula costum si matura...faza e asa...la aripi nu merg accesory astea gen matura/sabie ci doar hat...

cat despre stats hmmm ai 4 pe costum 2 pe hat 1 pe accesory si nici nu's cn stie ce asa ca nu stiu daca se merita costumu nu mi se pare urat daca era alta culoare il luam dar ROOOOOOOOZ nu ms:)) nu-mi imbrac eu fata in roz :naughty: :-j

Posted

sper ca ai joing ca maine seara vreau sa am bagi inpoi in guild!!

pls si cu plvl cum ramane? ma ajuti sa fac?? ca maine vreau sa ii farmez lui Garcea 30k sp am 20.3k sp

ps maine pe la 3 cel mai repede pot veni inpoi acasa asa ca va trebui sa bag mare(sau sa bagam)!! :((

mi se potriveste ca is nucker int spear??? :D:D:D:D

Nu fac plvl sry...fac doar seara lu unu ca-mi da 6 mil pe noapte +bani de pots si merita :)

Salutare... pe ce sv jucati si pe ce server credeti sa sunt mai multi romani?

Cei mai multi romani(din cate stiu) sunt pe xian,dar nu merita sa te apuci pe el ca-s preturile prea mari..recomand un srv nou..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...