Birchoff Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ce esti asa violent gicu..ca nu esti admin :P..defapt moderatornu e violent, ii place doar sa-si vada scrisul mare... uita-te si la semnatura lui :beer: RESPECT :tiphat:
atentat Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 nu e violent, ii place doar sa-si vada scrisul mare... uita-te si la semnatura lui :beer: RESPECT :tiphat:Am zis la gluma :P
The Wizard Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 eu zic sa va deschideti un canal de mirc...de mult timp nu am mai vazut postate aici niste tutoriale, numai boti si discutii fara rost.
atentat Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 eu zic sa va deschideti un canal de mirc...de mult timp nu am mai vazut postate aici niste tutoriale, numai boti si discutii fara rost.ce totoriale ai vrea tu?
ciupilan Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 NU AI CE SA FACI.AI GRIJA SA NU MAI FACI DUBLU POST !!!! Exista COMANDA Edit...AM DAT UN RESTART INAINTE SA PUN POZA SI BUTONUL EDIT A DISPARUT :angry1: DK OBSERVI UITATE LA ORA LA CARE AM POSTAT PRIMUL POST SI AL 2-LEA
The Wizard Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 ce totoriale ai vrea tu?eu n-am nevoie ca am jucat jocul asta de cand a fost postat pe linkmaniadar poate sunt unii care acum il descopera si sa caute in 800 de pagini e nasol...cel mai bine s-ar face ceva in genul mo online de pe link cu informatii, guilde, vanzari, etc.
salam30 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Finally I can sleep now :tiphat: bafta :) bvbvbvbv :) :) :) spor la farm si la seals of sun
Guest Xspeed Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Finally I can sleep now :tiphat: bafta :) 12k hp? nu esti pur int nu? c build ai?
Trane Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 12k hp?nu esti pur int nu?c build ai?pur int wizard/clericset +4 full blue :)arma +7 accesorii +4 full blue
The Dash Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 normal k e full inteuro hibrid este cea mai amre porcarie dak la cap 80 viatza la pure int era 10l pai la 90 nu trebuia sa creasca??app congratz pt lvlspor la sp si iteme cat doresti si spor si la killuri la fortres :P
atentat Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 eu n-am nevoie ca am jucat jocul asta de cand a fost postat pe linkmaniadar poate sunt unii care acum il descopera si sa caute in 800 de pagini e nasol...cel mai bine s-ar face ceva in genul mo online de pe link cu informatii, guilde, vanzari, etc.Fa tu si te sprijinim :)
.:Cata:. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Sal baieti, as vrea sa stiu dak merita sa cumpar gold de pr sait neoficial? dak am silkur :D. MS
Trane Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Sal baieti, as vrea sa stiu dak merita sa cumpar gold de pr sait neoficial? dak am silkur :D. MShmm nuj daca merita mai bine cumperi silk de banii aia si faci trade-uri , eu asa mi-am facut banii la cap 80 n-as cumpara niciodata gold e scump si il freci repede n-ai sa intelegi nimic din el :tiphat:
ScarFaceRo Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hey baieti...am si io on itr....am primit pe srv sparta in jur de 20 de spamuri in msg box de la un turk...au patit mai multi asa?de la unu EnisSoldier :D sau cv de genubtw:cum fac astia de trimi la mai multa lumea msg?
BillyTalent Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hey baieti...am si io on itr....am primit pe srv sparta in jur de 20 de spamuri in msg box de la un turk...au patit mai multi asa?de la unu EnisSoldier :D sau cv de genu btw:cum fac astia de trimi la mai multa lumea msg? da si io am primit si aproape toti...apropo e german nu turk ...si nu le citii ca risti sa iei dc gratz pt lvl 90 Trane...bafta in continuare :D
Trane Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ms ms mda am primit si eu msg "fucking turks!!!" hmm nuj eu am lasat msg box full si nu o sa mai primesc pe viitor.ce parere aveti de noul avatar? B) eu zic ca e tare :cool2:
The Dash Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 la noi pe venus primim spam de la unu IIIIIIIIII cu msg "repete after me".si dak nu datzi close de 2 ori nu primesti dc.app nai avatar nou e acelasidak zici de semnatura gg de comander si de killuri in fortress
Dr4q_Sti3 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hey baieti...am si io on itr....am primit pe srv sparta in jur de 20 de spamuri in msg box de la un turk...au patit mai multi asa?de la unu EnisSoldier :D sau cv de genubtw:cum fac astia de trimi la mai multa lumea msg?si eu am primit tot pe sparta mesaje multe cva cu plvl sau dc nu mergi la unu iei hack mai multe de asteatot de la astia ca is si 1,2,.......
Trane Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 la noi pe venus primim spam de la unu IIIIIIIIII cu msg "repete after me".si dak nu datzi close de 2 ori nu primesti dc.app nai avatar nou e acelasidak zici de semnatura gg de comander si de killuri in fortressavatar= costum :) ala de arab nu a meu check -> www.silkroadonline.net la asta ma refeream
K-Draku Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 care vrti plvl la song song:D:D:Dhaidati careva pe hera mai am nevoie de 2(la ceii 1-40) locuri in academie si 1 la cei 40+ps vreau romani!
ScarFaceRo Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mias face si io un wizz da nuj pe ce srv....ce imi recomandati....as vre un srv in care sa aiba cn ma ajuta...si sa am cu cn vorbi sa nu ma plict :angry1:
iLoveCalifornia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 care imi spune exact cum merge multi client ca am intrat pe rev6 la multi client am facut pas cu pas si nu-mi merge imi da d/c la primu cont cand intru pe al2lea