Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eh...atunci NASOL !...baga SOLITAIRE pana faci 18 ani ;) si apoi vei avea si card si Viata Buna in Silkroad :P :tiphat:

Nu pot parintii sa'i faca dinala pentru copii? Am vazut pe la tv...dar cate prostii mai baga si astia..

Posted

Nu pot parintii sa'i faca dinala pentru copii? Am vazut pe la tv...dar cate prostii mai baga si astia..

Eu am 17 ani si am facut urmatoarea geometrie...am fost la banca romexterra,am luat o foaie daia sa completez,am completat-o pe toata si dupa i-am spus mamei povestea si doar a semnato si a venit cu mine la banca.Am card pe numele ei,dar nu ma deranjeaza deoarece e ca si al meu :P

Posted

Pai daca ai pe numele ei ce mare greutate? Stii PIN-ul?

Te duci la banca, depui bani pe card, ajungi acasa, intrii pe www.silkroadonline.net si iti cumperi SILK...e mai simplu ca "Buna Ziua !".

merci aja fac :>

Posted

trebe 14 ani minim adica sa ai buletin pt card de minori si se poate face doar la brd:)

Posted

Pai daca ai pe numele ei ce mare greutate? Stii PIN-ul?

Te duci la banca, depui bani pe card, ajungi acasa, intrii pe www.silkroadonline.net si iti cumperi SILK...e mai simplu ca "Buna Ziua !".

OffTopic: Decat sa o arzi aiurea cu CLICK-uri pe YouTube, eu o ard pe NeoBux si fac 0.05$ stand 5 minute si vizualizand 5 link-uri. Vrei sa faci si tu bani? Intra si citeste pe site-ul lor, in caz ca ai nelamuriri da-mi un Mesaj Privat si iti explic.

Eu il ajutam pe omul acela...eu nu am nevoie de help...Cardul ala de care vb e al meu cum ar veni :)

Posted

ce draq va complicati ma atat cu oferte de carduri la nush ce banci.

a spus si la TV k de anu asta se vor baga alocatiile de scoala pe card si cei care sunt la liceu se duc frumos la Raiffeisen BANK si cer la ghiseu k vor sasi faca car de alocati si o sa le dei un formular in care trebuie sa bifeze optiunea securitate 3D si tipul cardului VISA Electron si dupa 5 zile pot sa ridice cardu de la banca facut pe numele lor si acel car are activata si optiunea de buy online deoarece se numeste viza elecrton

si faza cu foaia sa o semneze parintele este sasi deie acordu k alocatia sa i se vireze copilului pe card.

Eu asa am facut si am silk de vro 3 luni pe acc

Posted

Pe ce server e?

Du-te la ING si fa-ti Card de Debit, nu te costa nimic pentru inceput.

greece , in guilda de rom , dar o zis ku_max (gm de la aia de la fortress) ca sa fac 68 si intru :)

Posted

dai edit

sterge tot din el si scrie ce vrei cum ar fi "am greist, sry"

din cate am auzit eu va aparea gay-a ori martzea asta ori martzea viitoare

cant wait ^^

Posted

dai edit

sterge tot din el si scrie ce vrei cum ar fi "am greist, sry"

din cate am auzit eu va aparea gay-a ori martzea asta ori martzea viitoare

cant wait ^^

Nu nu :P...apare pe 29 luna asta sau pe 5 august :P

Posted

nu nu sunteti sigur ca nu a fost o eroare de la rev6?:)) ca o tot asteptati de ceva timp.

Nu..chiar pe saitul oficial e acolo o chestie cu gaia(atunci cand vrei sa-ti selectezi profilu de pe forum te pune sa-ti alegi srv pe care joci si dupa caracterul si este si srv gaia acolo)

Posted

Ciupilan ai bagat silk de pe cardul de alocatii ? Dar nu stii daca merge sa primesti si bani pe el ? de ex. bux.to

da am bagat silk de pe cardul de alocatii si nu a trebuit sa fac nimik la banca inafara dupa ce am pus mana pe el.. doar mama dus acasa si am bagat datele si o mers fara probleme si de chestia sa primesti bani nu stiu dar cred k merge k e k si un card objnuit nu e special adik card junior sau de debit sa uchesti dinaste e un simplu car pe care bagi bani sau iti baga alti banii e el..Visa Electron

Amice crede-ma daca vrei card pt plati online, fa-l DIFERIT de card-ul de Alocatii sau cardul de salariu.

E bine sa fie un card pe care pui bani si sa-i folosesti dupa 2-3 ore, nu ai de unde sa stii cum intrii pe vreun site si cumperi de acolo, apoi te trezesti cu CURU GOL !

E bine sa fi preventiv.

Later Edit:

@ Mogul : Scuze, daca era pe Troy ti-l cumparam cu cea mai mare placere

omule am specificat cu atenti sa bifeze optiune securitate 3D optiunea asta este special facuta k dupa o cumparare online nimeni sa nu aiba acesc la cardul tau :P te poti interesa si la banca si tipul cardului sa vie visa elecron adik pt cumparari onlin nu master card sau altceva k acelea nu au codul acela dn 3 numere de pe spate :beer:

Posted

da am bagat silk de pe cardul de alocatii si nu a trebuit sa fac nimik la banca inafara dupa ce am pus mana pe el.. doar mama dus acasa si am bagat datele si o mers fara probleme si de chestia sa primesti bani nu stiu dar cred k merge k e k si un card objnuit nu e special adik card junior sau de debit sa uchesti dinaste e un simplu car pe care bagi bani sau iti baga alti banii e el..Visa Electron

omule am specificat cu atenti sa bifeze optiune securitate 3D optiunea asta este special facuta k dupa o cumparare online nimeni sa nu aiba acesc la cardul tau :P te poti interesa si la banca si tipul cardului sa vie visa elecron adik pt cumparari onlin nu master card sau altceva k acelea nu au codul acela dn 3 numere de pe spate :beer:

el zicea de altceva

nu k itzi cumapra altul de pe card, ci sa nu cumperi u prea mult si sa "ramai in curu gol"

si cam asa e k paote te apuca odata de cumparat k itzi place si ramai fara mulan. fara cashcaval

Posted

Ca fapt divers asa vand cont pe hera de lvl 70 mai are vreo 8 zile de prem silver....iepure mort..full blue...aproape full farmat..storage full de elixire si echipament/arma full blu pt lvl-e urmatoare:P(dati pm sau bagati vlangarstefan in lista de mes daca sunteti interesati)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...