Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Xspeed
Posted

poi ala chiar a farmat atat sau a fost tester pt lv 100 update si a primit direct sp-urile si lv?

probabil ca e tester

oricum acum in csro cap e la 100 si au multe iteme noi

os a mai pun poze, ca am inceput sa ma joc

Posted

ala e eumulator 100%

are dita spurile deci poate sai puna el cat vrea.......nu vad nici un mob nci un om petu e de lvl 1 deci emulator

pe gaia vine 1 guilda de pe hercule (dupa spusele lu atentat) si ink o guilda ( cel putzin) de pe venus deci sper sa rupem serverul.

Posted

ala e eumulator 100%

are dita spurile deci poate sai puna el cat vrea.......nu vad nici un mob nci un om petu e de lvl 1 deci emulator

pe gaia vine 1 guilda de pe hercule (dupa spusele lu atentat) si ink o guilda ( cel putzin) de pe venus deci sper sa rupem serverul.

niciodata.............

Posted

mno incredibil din lac in put deabia miam cumparat isrobot ca imi da o erroare:

(Notice):Bot login failure!

scz dar nu poti sa iti rezolvi altundeva problema cu bot...scrie ca e topic de Bot?

si te rog numai spama atata ca deja devine enervant

apropo si voi aveti lag pe servaru vostru?..ca pe sparta lumea se plange de lag..in global in uniune etc.

Posted

scz dar nu poti sa iti rezolvi altundeva problema cu bot...scrie ca e topic de Bot?

apropo si voi aveti lag pe servaru vostru?..ca pe sparta lumea se plange de lag..in global in uniune etc.

scz nu poti sa iti rezolvi problema cu lag in alta parte?..... Scrie ca e topic de Lag? Botu face parte din joc 90%il folosesc asa ca gura mica

Posted

scz nu poti sa iti rezolvi problema cu lag in alta parte?..... Scrie ca e topic de Lag? Botu face parte din joc 90%il folosesc asa ca gura mica

scz ca ma bag aiurea...dar lagu nu face parte din joc ? :))

Posted

iara te bagi in seama numa ca sa faci posturi..spunemi tu esti prost asa de natura sau te plateste cineva ca sa fii...apropo nu team intrebat pe tine ca stiu ca esti mai :crazy:

Posted

andy ti`as zice ceva dar nu are rost

oricum si tu si K-Draku si aurlacu aveti acelasi iq si aceeasi mentalitate

Nu zic mai multe ca n`am chef sa iau warn / ban

Posted

iara te bagi in seama numa ca sa faci posturi..spunemi tu esti prost asa de natura sau te plateste cineva ca sa fii...apropo nu team intrebat pe tine ca stiu ca esti mai :crazy:

\se pare ca tu esti un copil neterminat...... in al 2 rand nu ma intereseaza sa fac posturi pe linkmania.... defapt tu esti ala care a spus ca dmg playerului sa imbinat cu cel al cainelui deci nam la ce sa ma astept de la tn :)))

Guest Xspeed
Posted

botu face parte din joc pt ca imbecilitatea face parte din defectele omului

Posted
=)) voi sunteti copii de 13 ani si faceti parte din grupul anti-bot de pe forum nu?:))voi sunteti cei care pun aceleas intrebari de 30000 de ori....sunteti eia care faceti lvl 20 si incepeti alt caracter (exceptie billy) sunteti eia care nici pe ecsro nu ati facut lvl 50.......ar trebui sa va dati la o parte si sa lasati silkroadu pe seama baietilor mari....
Posted

Da ma cel mai mare char al meu a fost 42 pt ca ma plictisesc repede de silkroad chiar daca am gear foarte bun (full sos + ) si nu am nici premium / ticket . Ma indoiesc ca am 13 ani , probabil sunt mai "batran" ca tine

Oricum ramai tu pro si lauda`te cu level tau exceptional facut prin botting daca esti "baiat mare"

Posted

mno incredibil din lac in put deabia miam cumparat isrobot ca imi da o erroare:

(Notice):Bot login failure!

Deci... :P...prima data trebe sa-ti faci cont...dai pe fisierul charge de la bot si prima optiune e register...faci account si dupa ce l-ai facut trebe sa te loghezi cu el(iti da login failed ca presupun ca ai gresit parola sau ceva)

Eu joc pe hera si xian si am lag in hotan ca e multa lume...in rest nu am .

datimi niste sfaturi ce sa ma fac china sau europe

Depinde de cat timp joci si cum vrei sa joci(legit sau cu bit)....Daca e prima data cand joci silk ti-as sugera un chinez full str(glavie sau bow) sau chiar european pe xbow sau warrior(tot full str)....

Posted

Deci... :P...prima data trebe sa-ti faci cont...dai pe fisierul charge de la bot si prima optiune e register...faci account si dupa ce l-ai facut trebe sa te loghezi cu el(iti da login failed ca presupun ca ai gresit parola sau ceva)

Eu joc pe hera si xian si am lag in hotan ca e multa lume...in rest nu am .

Depinde de cat timp joci si cum vrei sa joci(legit sau cu bit)....Daca e prima data cand joci silk ti-as sugera un chinez full str(glavie sau bow) sau chiar european pe xbow sau warrior(tot full str)....

ce lv mai are umeras? cred ca m-a luat deja =))

Posted

ce lv mai are umeras? cred ca m-a luat deja =))

gap 9 si farmeaza 10k sp pe zi :)

ce sa mai bot e ceva normal pana si cei mai anti bot sau dat pe bot asa ca gura mica cu bot

e ca la pvp ,aaaaaa nu fac pvp cu ala ca e full sun ,asa si, cu ce este el de vina ca are $ si ia bagat in joc sa fie tare...asa si astia cu bot.sper ca ati inteles.

respect all :cool2:

:tiphat:

Posted

gap 9 si farmeaza 10k sp pe zi :)

ce sa mai bot e ceva normal pana si cei mai anti bot sau dat pe bot asa ca gura mica cu bot

e ca la pvp ,aaaaaa nu fac pvp cu ala ca e full sun ,asa si, cu ce este el de vina ca are $ si ia bagat in joc sa fie tare...asa si astia cu bot.sper ca ati inteles.

respect all :cool2:

:tiphat:

Asa salam...spune-le tu care e treaba :P...BOT 4 LIVE!!!! Este? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...