ciupilan Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 re all nu am mai jucat sro asa ca nu prea mai am cu ce sa ma laud bag mai "vechi" http://img184.imageshack.us/img184/3717/sroclient20080704194736fl2.jpg cu wizu pvp 1vs 1 tg:) si ultimul meu filmulet pt dracula: 尊重所有! :tiphat: no dar ce event ii ala? si ce tre sa afci k pe hercules nu lam vazut??????? EDIT: in rasa lor de gaymax numa bug au la eventu celor de lev 40 adik la ciorilea alea ((( ba nus mobi ba iti da dc
SimplySimple Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 are dubla la shaitan Respect for all da salame respect for all ins semnatura in chineza=)) no dar ce event ii ala? si ce tre sa afci k pe hercules nu lam vazut??????? poi ne-am facut noi un event 1 pandora +4~5 monster scrolls:P 尊重所有!
K-Draku Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 care ma poate ajuta cu o problema la ag bot????can dau sa intru in bot (pestele)http://img75.imageshack.us/my.php?image=uitatesn5.pngscuze ca am mai postat o data dar vreau help
The Dash Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 doamneitzi trebe library filescautal pe googlesau dak vrei cauta exact ce scrie acolo k itzi trebedllul ala
K-Draku Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 doamne itzi trebe library files cautal pe google sau dak vrei cauta exact ce scrie acolo k itzi trebe dllul ala cauta si u pls ca eu is putin cam prea noob la chestia cu cautatul (
SimplySimple Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ce parere aveti de asta?http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...-last-days.htmlse presupune ca e brand new FREE tbot
aurlacu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zicetimi situ de pe care iau agbot www.rev6.com/bot?EDIT gata ms oricumEDIT 2 la free bot trebuie numa silk sau si premium?EDIT 3 pfffffffffff si eu am aceiasi problema ca, K-Draku................. am incercat sal iau de pe mai multe situri si aceiasi priblema
aurlacu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 cu prblema mea ma ajutati???va implor!!!!!!!gata am gasit problema fa exact cum scrie pe situl asta si iti mere :bananadance2: :P http://silkroad.sunrisemixes.com/2008/05/s...download-guide/EDIT ce prostie........acum numi mai mere silku
alexxx70 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Salame watch your back bro ca un manyang de ala tzio tragea pe la spate la un momentdat,(in filmuletzul cu eventul in guildul DRACULA) cred ca s-a prins ce e cu nickul tau...Just a joke bro...RESPEC"ALL :tiphat:
atentat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ce ziceti...maine dupa inspectie...o sa apara msg-ul: ,,New SERVER GAIA WILL OPEN ON 15.07.2008''? :D :X
FPS-Doug Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 aurlacu , K-Draku puteti sa incetati cu botu` vostru ?e topic despre silkroad nu despre cum sa imi configurez botu in silkroad ... doar asta e in ultimele pagini
SimplySimple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ce mi-a placut mie arlacu cica face edit1 edit2 edit3 si tot baga 2 posturi unu dupa altu=)) ah si alexxx sunt cam in urma dar sa stii ca esti binevenit printre noi pe xian :)尊重所有!
The Dash Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 buna dimineatzaazi ma sunat un prieten sa aflu k am fost banat si pe arcash :(deci se pare k nu voi mai juca silkroad de acuma.deci o sa imi iau ramas bun de la voi.....poate k doar o sa mai citesc dar no sa mai postezgood luck everybody
salam30 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ) banati ma goldboti nu playeri care abea fac si eu un lv oricum ca sa nu luati ban chiar si cu silk NU folosit agbot asta ,restul de no-dc client sau loader poti doar zece mi de banati ((
BijuuMode Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 eu am luat silk si folosesc agbot si nu am primit ban inca... mama ce cunoscuta e guilda DRACULA azi ma uitam pe mmosite si am vazut asta
The Dash Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 am folosint numa sm nam folosit agbot deloc :(dar dak e sa reincep merg pe xian......dak e sa incep avetzi loc si de mine??zic in guild.....ma descurc eu k fac eu nuker s/ssi era cel mai amre char al meu si era ink in crestere
Guest Ombladon9 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Salut , ce ziceti sa-mi fac nuker s/s sau glavier ? si de ce ?mersi .
b1ackic3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 The Dash creca de cand stiu eu ai zis asta de 10 ori pe putin de fiecare data cand se deschidea un server nou
The Dash Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 deci nu prea cred k mam mutat pe multe servere noi dar ce vrei sa fac acuma?? sa stau pe venus cu charul meu banat??foarte interesanta teroie