Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lol ma koila ce mishto :beer: .

1 . question :

care e mai buna : inteligence sau strenght ?

sunt pe glavie-fire

3rd force : force =)) lol...

Pai acum depinde cum vrei tu !! Amandoua sunt bune in felul lor !! STR = mult viata , damage = slab ; INT = multa mana , damage = mare !! Acum iti alegi si tu cum vrei !! Eu prefer int!!

Posted

:bananadance2: pt toti nomazii din SRO look si poate o sa ajungeti sa aveti pe toate serverele asa ceva...hidrid k e bun si alaIPB Image crek am sa joc toata viata :happy1:

woAh , ce n-as da sa fie asa ceva in versiunea english :P :P

Posted

O sa fie, sunt sigur de asta....dar noi astia Occidentalii mai avem de papat orez cu lapte pana ne dau OREZARII si lvl 90 asa k spor la LvL.

Posted

lol ma koila ce mishto :beer: .

1 . question :

care e mai buna : inteligence sau strenght ?

sunt pe glavie-fire

3rd force : force =)) lol...

Glavia, Blade si preferabil Bow = pure STR

Spear, Sword = pure INT

Glavie , Fire si Cold rupe pufarina in ei de orezari (viata multa, dmg incoparabil cu un pure INT) e cel mai bun

Spear//Sword Fire si Lightning (spalsh dmg) cresti repede mai ales daca faci PK :banana:

Bow si Cold (poate si Fire da nu e la fel de eficient pt un arcash) si cu asta cresti repede dar FUCK ARROW (ocupa prea mult inventar)

@ koila : frumusica poza...astea vedeam prin Ianuarie de lvl 80-90 la orezari si ma gandeam cat kkt mananca ai draq botteri plini de Gold ca sa ajunga asa de mari ? DAR pacat de el k prost orezar e... putea sa fie lvl 90 cu PURE STR si avea 20k HP ( 11274 are viata un pure str de lvl 60-65)

Posted

pure strenght este foarte bun la PvP,mai ales pe glavie.

pure int. este foarte bun pentru mobs.

p.s. hai sa comentam filme de SRO :happy1: (search Best Sro Movie , youtube)

Posted

Deranged - facut de cativa playeri de pe Xian....ideea e misto dar nu e cine stie ce facut misto :)

tot cele mai marfa moviuri despre SRO sunt alea de la Joymax ;)...oricum o idee buna Xellos

Posted

O intrebare iti trebe un anumit sistem ca sa poti sa il joci sau merge si la calculatoare de 400.

Ca vreau sa il descarc maine dimineata. E mult mai interesant decat MU din cate am vazut.

Posted

Un script facut de mine pentru cei care se plictisesc sa tot incerce sa se logheze ...

Download

Acum , puteti lassa afk , in timp ce scriptul se chinuie la conectare :) ( eficient in timpul zilei )

Acest script va logheaza automat , si selecteaza caracterul , si chiar daca luati d/c si iese din joc , o ia de la capat ....

Sunt prea obosit acum ca sa stau sa mai explic :) ...

1. Introduceti user

2. Introduceti pass

3. Just stay and look :)

So ....

Download

Posted

eu cred ca ma las de prostia asta.... :banghead: m-am saturat sa ma tot chinui sa prind loc....si alte nenumarate chestii

bv bv :) asa sa faci cu orice joc....cand dai de greu lasa-te

@ Slym : nu inteleg dupa ce am selectat locul unde se afla silkroad.exe dau Upload si doar ma loghez ????

@ xellos :

1.cred k the art of thieFing era corect scris, oricum asa se face (cal, trace, vandut, job off, back and find more) e misto tare :) .... nu cred k a castigat in final la PvP, dar care incearca asta pe Troy sa fie Thief or Hunter si sa nu si-o ia dupa ceafa de la lvl 70 e ZEU

2. rushine thiefului k face film langa altarul cu Budda, ca nu are glavia +3 macar (crit high) si ca incearca sa bata un lvl 36 cand el e doar lvl 34 nu mai mult =)) oricum cu skilluri bune si la zi bati un lvl mai mare cum era in cazul asta... ;)

:beer:

BTW ce programe folosesti ca sa faci inregistrezi ceva din joc (in cazul nostru)?

Posted

:banghead: mda :error:

si mie imi da aceasi eroare

Slym'

Well , spune`mi unde ai jocul si iti uploadez unul :) .. normal login`ul este pentru C;\Program Files\Silkroad

Tu spune`mi unde il ai instalat . si uploadez unul pt tine.

si yo vreau :P D:\Jocuri\Silkroad

Posted

eu nu`tzi mai dau path spre Silkroad ... man itzi dau direct contu cu user si pass sa nu te mai chinui si imi intri tu in joc .. ok? ca mie mi`e lene sa stau sa ma conectez 10-20 de minute .. si vezi te rog sa nu`mi dispara ceva de pe cont ... afk

ps. lol fckin noobs

Guest AceSlicer
Posted

joc silkroad pe serverul aegis,nu e alt joc MMORPG mai bun ca asta inafara de WoW,stiu ca mai sunt shi alte jocuri cu grafica buna de ex lineage 2,din nefericire e un joc extrem de slab,nu ai posibilitatea de a-ti face un build la caracter,itemele sunt prea putine,prea simple,pvp-ul e de kkt,tre sa-ti incarci skilurile vreo cateva sec pana sa le folosesti ^^,silkroad nu are problemele astea shi are un feel mai original fata de alte jocuri,pana shi interfata e mult mai convenabila :P,skilurile sunt multe deci ai de unde sa alegi :P,problema e ca nu exista servere private de silkroad,chiar dak acum pe oficial sunt multe servere tot vor fii crowded majoritatea timpului,cei de la silkraod ar trebuii macar sa ofere posibilitatea de a cumpara un server,in mod legal,dak ar fii mai multe tari cu proprul lor server,cel oficial macar nu ar fii full pana la limita,in prezent tine cam 5min sa intrii pe un server cand e full,dar odata ce ai intrat e totusi mai bine,nu mai e lag ca acum un an cand te blocai exact atunci cand fugeai de un moob care te omoara in cateva lovituri :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...