Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ms da :crybaby: de astia nam:(((

Sper ca nu ai inteles gresit..primesti hp doar daca recrutezi un jucator cu lvl mai mic de 30 si-l faci 40 :)

Posted

Sper ca nu ai inteles gresit..primesti hp doar daca recrutezi un jucator cu lvl mai mic de 30 si-l faci 40 :)

acum am priceput ms ms ms

Posted

waaa ce bug nesimtit am cand dau sa scot perul imi da dc in momentu can apas clic pe el...:(((((((((( astept pana maine poate mi se duce draq bugu asta

Posted

nu prea intezleg ce vrei sa zici

premium?? satzi cumperi premium??

Vroia sa zica ,,petul''...litera ,,r'' e apropriata de ,,t'' si a gresit :P...eu nu am bugul asta...incearca sa dai un restart la calculator :)..cine stie :)

Guest Nuteuita
Posted

Sal si eu as vrea sa ma bag pe Silkroad dar nu pot sa fac acc...cum am citit nici nu se poate:| chiar asa e?:(

yupi am reusit:):D

Posted

Sal si eu as vrea sa ma bag pe Silkroad dar nu pot sa fac acc...cum am citit nici nu se poate:| chiar asa e?:(

yupi am reusit:):D

Pe ce srv te apuci? :)

Guest Nuteuita
Posted

Nush pe care ziceti ca merita?:D pe care este guild roman?:)

Posted

Pai hera e recomandat pt cei care se apuca,dar nu e niciun guild de romani :)....deci nush ce sa zic :P...pe srv vechi preturile sunt mari si itemele de lvl mic putine :D

Guest tanatos94ro
Posted

Sal :)

Uite am revenit si eu la Silkroad, dupa ceva timp de pauza... Mam bagat pe Oasis, mai e cineva pe acolo? Si guilda de romani dak stiti zicetimi si mie cui sa dau whisp k sa ma bage si pe mine :)

Posted

nush dc ceretzi guilde de romani k nu prea se poate face nik cu ele

stitzi cum sunt romanii asa k mai bine intratzi in guilde straine si o sa mearga mult mai bine

Posted

my new weapon..i just love it

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=389&i=sro2008070516475058ln6.jpg

(som +4) ;)

fain,, las ca te ajung yo la lvl cu caracteru ala mic si vedem la pvp:))

Posted

noua ne merge bine dash

media varstei creca e 25

heh eu si blu va tragem in jos=))

sa zicem ca in dracula am limitat totul la 17 ani +++ si intr-adevar ne merge bine:) desi e adevarat ce zici dash cu copii astia din sro care cersesc plvl si gold mai rau ca turcii nu te poti intelege....d-aia am plecat in union de straini.

Posted

cel mai bn pe hera am sa te ajut cu ce pot....

Pm

>>>>>>>>>> MrDraku <<<<<<<<<< :hello:

Posted

pai cam asai dar voi macar avetzi o medie de varsta mai mare

la cate guilde de romani am fost au fost taote de kko. certuri cerseala in prostie. multzi cred k dak au lvl mic au dreptul la plvl. esti obligat sai faci plvl si sai dai gold. si dak nui dai te injura.

COngratz billy gogo dude. sa intzeleg k tziai scos mana din ghips :P

cool wepon

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...