SimplySimple Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 cam cat face o glavie 85+7 fullblue c9 phy 41 % la voi pe server ? si sp33dy tu nu mai joci ? NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NUNU NU NU NU NU NUNUNUNU (smf scrisesem NU in semne da nu apare ca lumea ) Poi am zis de atata timp bre ca fac pauza vara:)) ne vedem la toamna.
salam30 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 salame unu de la mine din guilda a cumaparat 85+7 full blue crit 11 +89% cu 250 !asa ca pe aia nu as da mai mult de 150-170 asta pe pluto pe xian habar am cat costa !^_!in primul rand nu stiu pe ce lume traiestidaca ma luam dupa tine ala care o cumpara de la mine ma scuipa intre ochi porma am vandut cu 450m si asta pentru ca am vrut sa o dau rpd ca intre timp sa nu se ieftineasca
SimplySimple Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 in primul rand nu stiu pe ce lume traiestidaca ma luam dupa tine ala care o cumpara de la mine ma scuipa intre ochi porma am vandut cu 450m si asta pentru ca am vrut sa o dau rpd ca intre timp sa nu se ieftineascace stii tu pe pluto alchimia poate mere mai bn si +7 e ca +5 la noi=)) just jokinggl & hf in sro but dont forget ur real life(vad ca e la moda sa bagi o fraza de final asta va fi a mea:)
K-Draku Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 revin si eu cu o problema ca sper sa mio rezolvati!!:tocmai mi sa terminat tbot si prietenul ca imi cumpara zice ca nu se mai cumpara de pe situl alastiti careva de pe ce sit?????pls mult
salam30 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ultima oara am cumparat pe 27 06 2008Have Fun!!!Please feel free to contact yahoo mail:bot258_help@yahoo.com.cn if you need help.please charge the tbot card within 24 hourswhen you get the bot,to prevent somebody who have badness intentioncheat your card or act shamelessly.And before we sent the card everytime we have checked the validity of the card.And we dont respond indamages after 24 hours! Thanks!vb cu mess cu asta sati trimita pe mail payment requestazi am mai comandat doua
K-Draku Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ultima oara am cumparat pe 27 06 2008Have Fun!!!Please feel free to contact yahoo mail:bot258_help@yahoo.com.cn if you need help.please charge the tbot card within 24 hourswhen you get the bot,to prevent somebody who have badness intentioncheat your card or act shamelessly.And before we sent the card everytime we have checked the validity of the card.And we dont respond indamages after 24 hours! Thanks!vb cu mess cu asta sati trimita pe mail payment requestazi am mai comandat douapls add pe mess : demonsro666 sa vbposibil sa vb numa dimineatza ca mi somn :D
aionys Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 in primul rand nu stiu pe ce lume traiestidaca ma luam dupa tine ala care o cumpara de la mine ma scuipa intre ochi porma am vandut cu 450m si asta pentru ca am vrut sa o dau rpd ca intre timp sa nu se ieftineasca1.Ai intrebat cam cat e pe alte servere nu pe xian asa ca dc mama dreaq comentezi aiurea?vino si vezi daca o vedeam cu 450m la stal il scuipam eu pe ala intre ochi si ii ziceam dute in plm la plimbare ! Asa ca ramai acolo in lumea ta !
The Dash Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ce admin ia sters postul lu ala msk imi venea acuma sal injur oleak ma luam un avertisment si mai crestea oleak :Pbadfist sami zici dak pot sa intru la tine k nu cred k rezolv ceva k sunny k gorgelinio e retardat(si k sa vezi e roman)
aionys Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 bv salame dale bataieandy tu ce ai facut cu charul komisaru de pe pluto?la-i vandut?
ciupilan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ATI MIA VAZUT CARACTER SUB LEV 60 CU HONOR POINT EU AM UNU DE 43 SI AM 4 HONOR POINT PE EL:)))
SimplySimple Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 da pt ca iei in nush ce circumstante cand absolvi la academy
The Dash Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nopdak esti asistent iei 10% din honor point kre le ia cel care a creat academiadeci vas recomanda sa nu avetzi asistenti :P
mogul Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ceau all am revenit :) , cine vrea sa cumpere wizz de 63 ? detalii pm me (private messaj)
aurlacu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ziceti-mi si mie care e faza cu academia ca am 3 honor points de nu stiu candsi mai ziceti-mi si cum se face script la agbot sau un filmulet ceva.
alexxx70 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ...bravo salame si bravo DRACULA...daca ma gandesc vreodata sa incep vreun char nou intru cu voi pe Xian daca o sa ma primiti, dar pana atuncea mai este creq undeva prin toamna-iarna, ca vara asta vreau sa termin cu lvul la LADRAQU, charul meu de baza...dupa aia...mai vad eu ce-o mai fi, oricum trimite felicitarile mele la baieti si fete.RESPEC"ALL :tiphat:
atentat Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ziceti-mi si mie care e faza cu academia ca am 3 honor points de nu stiu candsi mai ziceti-mi si cum se face script la agbot sau un filmulet ceva.Pai cu honor points poti cumpara sos,som,sosun(arme)...dar iti trebe destul de multe...parca 2500 pt sosun :D
aurlacu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Pai cu honor points poti cumpara sos,som,sosun(arme)...dar iti trebe destul de multe...parca 2500 pt sosun :D :P asta stiam ..........nu situ cm sa fac honor points ca am graduate 11 da honor points astea le am de ff mult timp
atentat Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :P asta stiam ..........nu situ cm sa fac honor points ca am graduate 11 da honor points astea le am de ff mult timpcum adik ai graduate 11?
atentat Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aia kre au facut 40 si au dat graduateMs gicule pt adaugare :P..oricum ii raspund la intrebare asa preventiv(poate am inteles bine intrebarea)..primesti honor points doar de al jucatorii de lvl mai mic de 30 si atata :D
aurlacu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ms gicule pt adaugare :P..oricum ii raspund la intrebare asa preventiv(poate am inteles bine intrebarea)..primesti honor points doar de al jucatorii de lvl mai mic de 30 si atata :Dms da :crybaby: de astia nam:(((