The Dash Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 billy nam fol nik pt k nu aveam dc era liber tot timpul pe venus nam fol nici no dc nici loader.....nik nik nikun client clean.@andy dak nu ma crezi uitate pe venus la banatzi MrVic si am mai fost banat pe charele legite cum ar fi wizzul meu __TheDash__ cauta si convingeteretard
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pff sincer nuj ce sa imi fac si pe ce srv sa incep..dupa mai bn de un an de joc...la cate pvpuri am vazut nici acum nu stiu care e cel mai bun in pvp(parerea me e ca toate is bune depinde cum sti sa joci)...si pacat ca nu baga gaymaxu mai rpd srvu ala care e anuntat de la expansionu cu roc mount.....numit Gaia...datimi si voi ceva idei va rog
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 hera e cel mai nou parca so...nu neptun e cel mai nou ?:-SEDIT LATER: Und pot vedea cat de vechi is srvele?
BeautifulMind Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nup hera e cel mai nou pentru ca neptune avea 2500 iar hera 2000..
aionys Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Lasa si tu sv pe care incepi si nicknameul ca sa si eu ma-m plictisit de pluto si vin cu tine !^_~!
BeautifulMind Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Si cat timp crezi ca te tii ?:) E naspa sa o iei de la 0....
aionys Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 gata ma-m plictisit ! nu cunosteam pe nimeni nu aveam gold ,guilda esti pe cont propriu raman pe pluto !
alexxx70 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 e chestie de placerea jocului, si nu tine neaparat de crescut cat mai repede in level :)anyway bro, ce ti-am facut de imi analizezi si quote-ezi aproape fiecare post ? :beer: respect :tiphat:...daca te deranjeaza asta,atunci scuze,dar daca ai observat nu te critic e doar o chestie de afinitate ca sa zic asa in legatura cu faptul ca ,quotez posturile tale,e ca atunci cand iti face placere sa vorbesti cu cineva pt ca impartasesti aceleasi puncte de vedere cu privire la unele subiecte, caci pana si logica de baza spune ca din dialoguri se nasc ideile si nu din monologuri :Pthoamneam luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe elesi pe alea botate nikback 2 boting...naspa bro ca ai patit asta (in cazul in care intradevar nu ai folosit nik ilegal) inseamna ca ai avut ghinion fantastic, dar stii cum e in viata, de obicei dupa un spike(varf) din asta totul cauta sa se regleze sa ajunga la un nivel de mijloc asa ca ori te duci si tragi un bilet la lotto si castigi , ori daca iti faci un nou char cu bot ai sa ai noroc cu el la SOX-uri....asa ca inima sus...asta e viata bro cu bune si cu rele...da-i inainte cumva nu sta pe loc sa "plangi" ca nu e bine....iti urez multa bafta la noul char daca te hotarasti sa joci in continuare.frate din experienta iti zic... daca nu umbli cu chestii periculoase (care contin keyloggere) daca nu dai info la asa zisi prieteni si alte faze d-astea nu are cum sa ti se fure contul.Nu ti se intampla numai tie ci la toti care fac treburi d-astea....pe langa antivirus si firewall (ca multi zic numai de antivirus dar va zic ca un firewall bun face uneori mai mult decat un antivirus bun) eu folosesc si o metoda mai radicala intr-un fel ca sa zic asa, adik freeze si clientul SRO in am pe un dvd si de fiecare data cand vreau sa joc silk il instalez...si nu am prb,cel putin pana acum...nu zic ca e o metoda infailibila,nu,dar stii cum e,dupa ce te frigi cu supa sufli si in iaurt...si oricum o pasarica din stolul ce il am in cap imi zice in continuu ca 2 masuri de prevedere sunt mai bune decat una singura...oricum sfatul meu e sa va faceti rost de firewall teapan cel mai bine si sa il reglati klumea ca altfel ori nu va lasa sa intrati in joc ori va scoate din joc cand va e lumea mai draga.RESPEC"ALL :tiphat:
colombo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hai Noroc ! Stie cineva ce are servaru Uranus ????? ca ma scoate cand intru in joc apare eroare (((
The Dash Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 @alex chiar nam fol absolut nik nik si am incercat sa fac un bug report si nu ma lasa e chair culmea si eu nu sunt omul kre sa puna botul, eu doar merg inainte si numi pasa :P deja am continuat cu botatul si am lvl 54 dupa cum am zis :P tocmai miam bagat noul skill strong bow :X cya :tiphat: de acuma asta este sfarsitul unui post al meu
andy009 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 @alex chiar nam fol absolut nik nik si am incercat sa fac un bug report si nu ma lasa e chair culmea si eu nu sunt omul kre sa puna botul, eu doar merg inainte si numi pasa :P deja am continuat cu botatul si am lvl 54 dupa cum am zis :P tocmai miam bagat noul skill strong bow :X cya :tiphat: de acuma asta este sfarsitul unui post al meu doamne ce retard =))tu crezi ca te mai credem?
The Dash Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 abea ma abtzin sa zic cevate bagi u repede, ce nu e de crezut mah??dar ce satzi cer tzie?? nici generala nu cred k ai terminato......cya :tiphat:
atentat Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Daca vreti sa va apucati pe srv nou..apucativa pe hera....va pot ajuta pt inceput :P
salam30 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 cam cat face o glavie 85+7 fullblue c9 phy 41 % la voi pe server ?si sp33dy tu nu mai joci ?
Guest Ombladon9 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Salut , stie cineva cate zile dureaza sa-mi deblocheze cardul la paypal...ca am gresit codul de prea multe ori si mi-au blocat cardu' si nu il mai pot folosi la ei....
The Dash Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 badfist un raton de la mine din guild ma dat afara dak nul da sunny afara vin la tine in guild dak nu e suparare :P
aionys Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 salame unu de la mine din guilda a cumaparat 85+7 full blue crit 11 +89% cu 250 !asa ca pe aia nu as da mai mult de 150-170 asta pe pluto pe xian habar am cat costa !^_!
atentat Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ce level ai atentat ?67...nuker s/s full intcam cat face o glavie 85+7 fullblue c9 phy 41 % la voi pe server ?si sp33dy tu nu mai joci ?pe hera e cam 300
Guest DDG Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Salut. Am un wizard de 67 si nu stiu unde sa las sa bata (bot). Ma poate sfatui cineva?
Trane Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 cam cat face o glavie 85+7 fullblue c9 phy 41 % la voi pe server ?si sp33dy tu nu mai joci ?in jur de 400-500 :)
Birchoff Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ...daca te deranjeaza asta,atunci scuze,dar daca ai observat nu te critic e doar o chestie de afinitate ca sa zic asa in legatura cu faptul ca ,quotez posturile tale,e ca atunci cand iti face placere sa vorbesti cu cineva pt ca impartasesti aceleasi puncte de vedere cu privire la unele subiecte, caci pana si logica de baza spune ca din dialoguri se nasc ideile si nu din monologuri :P...RESPEC"ALL :tiphat:glumeam :D