Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@bicheof.....doar ma gandeam si eu :P

are voie omul sa isi dea cu parerea nu??

de alta faza nush dar poate k intervine si reinforceul kre creste si el odata cu levelul....om trai si om vedea :P

btw silviule nu ai mai facut level sau daor poza e cu 74?

Posted

Salut :tiphat: Ce faceti? :)

In principiu atarnam :) ...asteptam sa se termina inspectia sa ne jucam sansele de a prinde unicati :D

btw ... frumoasa semnatura :clap:

Peace all

Posted

cine are sami deie si mie un sit in care sa gasesc la fiecare degrees ce lev au itemurile adik de ex: cizme de dg7 is la lev 54 58 park si 62 dar eu vreau pt toate itemele chest sholder si la fiecare deg k sa stiu ce iteme sami caut pt lev pe care il am k amu am lev 61 si imi tre ches si nu mai stiu ce... am gasit astefle de site dar is pana la 6 dg

EDIT: AM GASIT:d http://sro.mmosite.com/database/items/garment.shtml

Posted

Salut Piciule,

Bafta cu sro-ul.Vad ca te-ai intors pe troy.

Poate odata mai cautam vreun unic in csro.

Salutari de la Lunar.

Vai frate :) nici nu stii cat de mult am regretat cand nu te-am mai vazut intrand in csro ... si nici nu aveam id-ul tau sa stiu daca te-ai lasat definitiv ..sau doar periodic :) macar acuma stiu ca te pot gasii aici :) si da ...sigur voi reveni la csro ... :) nu stiu cat de curand dar sigur voi revenii !

Toate cele bune !

Posted

ziceti-mi si mie unde pot calcula asa precis ,site sau ceva?

in leatura cu sp

www.nivlam.com

je kum era aia ..respect all :tiphat:

lol sa mor dk am vazut postul tau:D nam mai dat refresh la pagina sa vad dk a dat careva raspunsul am dat direct post:)) :error:

Posted

pff...hacked....dc numa io patesc dastea la isro?:(( aveam si io un lvl 74 frumusel:|

LATER EDIT:BTW am uitat...sal all mai intai:D

frate din experienta iti zic... daca nu umbli cu chestii periculoase (care contin keyloggere) daca nu dai info la asa zisi prieteni si alte faze d-astea nu are cum sa ti se fure contul.Nu ti se intampla numai tie ci la toti care fac treburi d-astea.

Posted

zicetimi si voi un srv pe care sa ma apuc..cv mai noi si cu preturi mici si un build cu care sa poti face lvl repejor si buncel in pvp(de preferat sa nu necesite farm exagerat ca la nuker:D)

Posted

thoamne

am luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe ele

si pe alea botate nik

back 2 boting

posibil ca ai luat pentru no d/c ori pentru ca ai folo loader pe ele

si la faza cu hack nu i da la nimeni,repet NIMENI acc si pw si sigur daca dai joc ceva dai un antivirus check

Posted

zicetimi si voi un srv pe care sa ma apuc..cv mai noi si cu preturi mici si un build cu care sa poti face lvl repejor si buncel in pvp(de preferat sa nu necesite farm exagerat ca la nuker:D)

Imi raspunde si mie cnv?:D:D

Posted

thoamne

am luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe ele

si pe alea botate nik

back 2 boting

hai ma gata cu vrajeala no mai da in pereti zi ca vrei sa botezi =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...