defiler666 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Asta e intrebare sau afirmatie ? o.ODaca e intrebare , eu cred ca faci...
Birchoff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Asta e intrebare sau afirmatie ? o.O Daca e intrebare , eu cred ca faci... cu aurolacu niciodata nu poti fi sigur RESPECT :tiphat:
defiler666 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 cu aurolacu niciodata nu poti fi sigur RESPECT :tiphat: Tipic copiilor fara buletin , habar n-au sa-si scrie numele si hop-top in silkroad.
The Dash Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 @bicheof.....doar ma gandeam si eu :Pare voie omul sa isi dea cu parerea nu??de alta faza nush dar poate k intervine si reinforceul kre creste si el odata cu levelul....om trai si om vedea :Pbtw silviule nu ai mai facut level sau daor poza e cu 74?
BijuuMode Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ajung la 100k sp daca merg cu gap 9 de la 54 la 60nu nu faci 100k faci 246,551 SP :)@ defiler mai joci pe venus ?
Piciu_black Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Salut :tiphat: Ce faceti? :)In principiu atarnam :) ...asteptam sa se termina inspectia sa ne jucam sansele de a prinde unicati :Dbtw ... frumoasa semnatura :clap: Peace all
ciupilan Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 cine are sami deie si mie un sit in care sa gasesc la fiecare degrees ce lev au itemurile adik de ex: cizme de dg7 is la lev 54 58 park si 62 dar eu vreau pt toate itemele chest sholder si la fiecare deg k sa stiu ce iteme sami caut pt lev pe care il am k amu am lev 61 si imi tre ches si nu mai stiu ce... am gasit astefle de site dar is pana la 6 dgEDIT: AM GASIT:d http://sro.mmosite.com/database/items/garment.shtml
sronoob Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Salut Piciule,Bafta cu sro-ul.Vad ca te-ai intors pe troy.Poate odata mai cautam vreun unic in csro.Salutari de la Lunar.
Piciu_black Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Salut Piciule,Bafta cu sro-ul.Vad ca te-ai intors pe troy.Poate odata mai cautam vreun unic in csro.Salutari de la Lunar.Vai frate :) nici nu stii cat de mult am regretat cand nu te-am mai vazut intrand in csro ... si nici nu aveam id-ul tau sa stiu daca te-ai lasat definitiv ..sau doar periodic :) macar acuma stiu ca te pot gasii aici :) si da ...sigur voi reveni la csro ... :) nu stiu cat de curand dar sigur voi revenii ! Toate cele bune !
aurlacu Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ziceti-mi si mie unde pot calcula asa precis ,site sau ceva?in leatura cu sp
BijuuMode Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ziceti-mi si mie unde pot calcula asa precis ,site sau ceva?in leatura cu sphttp://nivlam.com/
ciupilan Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ziceti-mi si mie unde pot calcula asa precis ,site sau ceva?in leatura cu spwww.nivlam.com je kum era aia ..respect all :tiphat:http://nivlam.com/lol sa mor dk am vazut postul tau:D nam mai dat refresh la pagina sa vad dk a dat careva raspunsul am dat direct post:)) :error:
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pff...hacked....dc numa io patesc dastea la isro? aveam si io un lvl 74 frumusel:| LATER EDIT:BTW am uitat...sal all mai intai:D
The Dash Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 thoamneam luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe elesi pe alea botate nikback 2 boting
BijuuMode Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 thoamne am luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe ele si pe alea botate nik back 2 boting bine ai revenit printe butari :>
SimplySimple Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pff...hacked....dc numa io patesc dastea la isro? aveam si io un lvl 74 frumusel:| LATER EDIT:BTW am uitat...sal all mai intai:D frate din experienta iti zic... daca nu umbli cu chestii periculoase (care contin keyloggere) daca nu dai info la asa zisi prieteni si alte faze d-astea nu are cum sa ti se fure contul.Nu ti se intampla numai tie ci la toti care fac treburi d-astea.
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 eh...astept sa se deschida un srv nou sami fac un char nou...asta este life go on:)
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 zicetimi si voi un srv pe care sa ma apuc..cv mai noi si cu preturi mici si un build cu care sa poti face lvl repejor si buncel in pvp(de preferat sa nu necesite farm exagerat ca la nuker:D)
BillyTalent Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 thoamneam luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe elesi pe alea botate nikback 2 botingposibil ca ai luat pentru no d/c ori pentru ca ai folo loader pe ele si la faza cu hack nu i da la nimeni,repet NIMENI acc si pw si sigur daca dai joc ceva dai un antivirus check
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 zicetimi si voi un srv pe care sa ma apuc..cv mai noi si cu preturi mici si un build cu care sa poti face lvl repejor si buncel in pvp(de preferat sa nu necesite farm exagerat ca la nuker:D) Imi raspunde si mie cnv?:D:D
FPS-Doug Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img66.imageshack.us/my.php?image=staffak1.jpgPana la urma lam facut doar +3
andy009 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 thoamne am luat ban pe aconturile kre erau legit is nu foloseam nik ilegal pe ele si pe alea botate nik back 2 boting hai ma gata cu vrajeala no mai da in pereti zi ca vrei sa botezi
SimplySimple Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Imi raspunde si mie cnv?:D:Dpluto as zice eu nush dc dar parca e destula lume low lv:)