FPS-Doug Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ma rog am cumparat staff acu 32 +1 sos pt 9 milacu mai tb un bow si gata :D
ciupilan Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 sa va zuc faza tare azi in cave:)) nu aveam scrol sa ma duc in oras si cer unuia care avea capa de pvp pe el era la taxi maxim lev 53 avea:))) si nu mio raspuns si am incercat sa pun capa pe mn si mio dat imediat scrol:))))))))))))))) nici bani nu mio luat a zis k nu vra bani:))
The Dash Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Congratz de noul staf...zic eu cai un pretz destul de bun sa postezi un ss cu statsuri @ciupilan lolzord se speriasi oleak dar nush dc k putea sa sio dea jos dupa ce murea si se resp in acelasi loc :P am fost chiar acuma la even castigasi 21 de cupe cei rupeam si sunt 2h nu wizz
aurlacu Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 WTT nuker lvl 47,2h lvl 40 for bow lvl 40+ server Sparta
Guest Ombladon9 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sall all, spuneti-mi si mie ce ar fi mai bine sa-mi fac arcas sau nuker spear ?
SimplySimple Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ce nob esti sp33d :P...eu am cont pe hera de ff mult timp....(daca nu ai mai fost atent pe forum...ca s-a mai discutat ca vand un cont si dastea...dar eh...) Ce legatura are :,,atentat tu mai lipseai pe forum=)) ia-l pe aurlac de manuta si ducetiva la guta la concert(nu suport manelele) a fost discutie mai de mult pe alt forum era prob cu q astea...'' cu ce am zis eu? ...daca esti complexat de manelisti e problema ta ^^....Eu vb cu omu ala nu vb cu tine :P...daca te simti nebagat in seama nu comenta ce zic eu.Daca ai chef e cearata cauta altundeva ca eu nu am chef...presupun ca o sa dai un raspuns dala de 20 de randuri sa-mi povestesti ora si data cand s-a pus problema cu questul acela. Sa sti speedy ca eu scriu pe forum ca sa ajut pe altii si nu am jignit pe nimeni,dar vad ca tu intri pe forum sa jignesti(ne fiind bagat inseama!!!!).Se poate sa fac greseli de scriere pt ca ma grabesc si am si alte lucruri de facut!!!! hmmm nush vrei neaparat sa caut cu cateva pagini in urma cine a inceput?veziti de treaba baiatule cu "nebagatu" in seama...da sunt anti manele si?nu o sa dau un rasp de 20 de randuri pt ca esti prea incult pt el...nu am chef de cearta pur si simplu sunt anti-atentat si sa stii ca nu dormeam pe atunci chiar postand intens... ce altceva ai de facut? sa stai toata ziua in sro si sa minti ca ai facut cine stie ce? ai o atitudine si in joc care mi te-a facut mai mult decat antipatic te crezi buricu pamantului si te dai rotund aiurea....daca am ajuns sa ma cert cu cineva ca tine chiar nu mai am ce cauta pe acest forum...oricum nu iti permit sa faci remarci dinastea la adresa mea: Ps:i kill u Sp33d tongue.gif (aici ai inceput tot ca sa mai zici ca eu sunt nebagat in seama) Lasa caterinca tongue.gif..sti ca am dreptate si ca te domin:P (aici iar te dadeai smecher) "lasa glumele astea ca nu le gust deloc."(ti-am raspuns scurt nu in 20 de randuri si ti-am zis sa termini) Ce nob esti sp33d :P
The Dash Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 teai facut singur noob la sf?? nu vreau sa ma bag doar sa linistesc spiritele icnetati va rog si keep it clean :P
Andreas_good Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 LUMEEE CEA MAI TARE ARMA DE 9DG DP TOATE SV(+) E PE SV PACIFIC:http://www.rev6.com/player.asp?id=324045
aurlacu Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 LUMEEE CEA MAI TARE ARMA DE 9DG DP TOATE SV(+) E PE SV PACIFIC: http://www.rev6.com/player.asp?id=324045 chiar tare mie imi iasa si +3 cate odata greu ala cred ca are noroc la greu sau pile cu joymax
BijuuMode Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 LUMEEE CEA MAI TARE ARMA DE 9DG DP TOATE SV(+) E PE SV PACIFIC:http://www.rev6.com/player.asp?id=324045e un bug la alcemy nu il stiu multi si esa 100% itemu e leget de elemente ....
SimplySimple Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 teai facut singur noob la sf?? nu vreau sa ma bag doar sa linistesc spiritele icnetati va rog si keep it clean :P am lasat prea mult spatiu:))
Birchoff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 e un bug la alcemy nu il stiu multi si esa 100% itemu e leget de elemente ....nu am inteles prea multe din "esa 100%" ... ce boala fratilor, chiar va grabiti toti cand postati ? :cool2: oricum la cati bani sparg cu alchemia sa fac cate un amarat +5, mi-ar place sa aflu dedesupturi ale acesturi fenomen ... dar pana la proba contrarie, cred ca toate sunt legende :beer: :tiphat:@Birchoff dak u ai bagat si in bicheon mastery este de la pasiva kre itzi creste bruldar dak nu ai atuncea tzi se pare :Pte credeam om serios :P normal ca nu ma refer la pasiva, pe care am pastrat-o la acelasi nivel la experimente si care care e level 3 in mod constant dupa cap 90
BeautifulMind Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mai erau "legende" dalea cu locuri ca daca te duci nus unde in dw e probabilitate mai mare...(prostii...)
Birchoff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mai erau "legende" dalea cu locuri ca daca te duci nus unde in dw e probabilitate mai mare...(prostii...) acum daca discutam de locuri ... cred totusi ca locurile nu conteaza ca si coordonate, ci ca lag... de aceea spun unii ca e preferabil sa faci alchemie in locuri unde sunt cat mai putini playeri in preajma ... asa o fi, nu o fi asa, nu ma pot pronunta ... ceea ce pot spune din experienta e ca in 90% din cazuri am facut mai usor +5 un item cand am incercat in locuri pustii... factorul random o fi legat de timpul dintre momentul in care dai clic pe "fuse" si efect ? cu cat e mai mic cu atat sansa e mai mare ? :blink: naiba stie ... legenda continua ... :tiphat:
BijuuMode Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 nu am inteles prea multe din "esa 100%" ... ce boala fratilor, chiar va grabiti toti cand postati ? :cool2: oricum la cati bani sparg cu alchemia sa fac cate un amarat +5, mi-ar place sa aflu dedesupturi ale acesturi fenomen ... dar pana la proba contrarie, cred ca toate sunt legende :beer: :tiphat:te credeam om serios :P era o data pe elitepvpers cum sa faci armele +8 fara sa dea feild era legate de elemente tu puneai sa faci elemente si apasai pe un buton pe care nu la spus urma sa zica si puteai sa dai pe partea cealanta la weapon si puneai arma si elixiru si se facea automat + maxim a arata cum a facut arma +8 dar nu mai tin minte cum se chema topicul
alexxx70 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 voiam sa ma apuc si eu, mai in gluma, mai in serios, pe un server nou de un arcas ... ... chiar mi-am facut caracterul.. si surpriza... generalul ala nu-mi da primul quest am reincercat pe alt server, aceeasi problema ... m-am plimbat prin tot Jangan-ul sa vad ce se intampla ... singurul NPC care are quest (rosu totusi, pentru ca ar trebui sa mi-l dea mult mai tarziu), este NPC ce vinde potiuni, questul ala cu anxietatea ce boala se intampla ? ...nu inteleg o faza bro,de ce sa faci questurile de la lvl mic cand stii perfect de bine ca daca te duci afara si iei la batucit niste moobi faci expul si lvlele mult mai rpd, cand eram incepator normal ca le-am facut si eu toate si cand zic TOATE asa este dar acum daca as incepe un char nou nu le-as mai face pana pe la 20 nici daca m-ar bate careva si poate nici de acolo in sus ...dar ma rog,pana la urma si la coada gusturile nu se dicuta, respect si bafta la noul char... P.S. va rog sa nu-mi mai adresati PM in care solicitati sa va dezvalui buildul perfect pe care ar trebui sa vi-l faceti, ca mi se umple casuta postala :) ... ce naiba, pentru asta e forumul sa discutam aici, nu sa va trimit eu personal sfaturi RESPECT :tiphat: ...mai fratilor ce naiba nu intelegeti ca NU EXISTA BUILDUL PERFECT...ce naiba cat trebuie sa ne mai batucim degetele pe tastauri scriind aceasta propozitie??? si daca tot sunt aici, hai sa va pun spre dezbatere o chestiune: si nu ma adresez doar celor ce folosesc shield ... cu toate ca aceia poate vor da raspunsuri mai pertinente... deci e vorba de scut ... pe langa un surplus de defense atat fizic cat si magic, bloc-rate-ul e ceva esential la un scut ... oricat de mare ar fi defence-ul, un block este mult mai util deoarece anuleaza tot damage-ul primit ... pana aici toti stiati asta ... problema pe care o pun eu este ... de fiecare data cand am trecut pe un scut degree superior, am observat ca, chiar daca br era mai mic in comparatie cu anteriorul (dureaza de fiecare data sa il fac, nu sunt gold buyer sau gold bot ca sa am bani, cumpar doar silk ca sa am premium sa pot intra), totusi reuseam sa prind mai multe blocuri... oare cu cresterea level-ului scutului cresc si sansele sa blocheze ? hai sa rationam ... daca bloc-rate-ul ar ramane acelasi indiferent de level, as prefera un sun de 64 in momentul asta, fiind stiut ca sun-urile au br mult mai mare decat un normal .... plus ca odata cu degree 9 au scazut destul de mult preturile la sun-uri degree 8 ... bine, stiu ca pe shield-uri scrie br 20 si la un degree 8 si la un degree 9 ... cu toate asta ... cred ca in formula intra cumva si levelul ... parerea mea ... si mi s-ar parea si firesc ... voi ce parere aveti ? ...nush cum ai dedus asta dar cred ca ai dedus corect, aveam pe undeva (in tara,ca acu's la mama dracului) mai multe formule de calcul pt multe din chestiile din SRO, daca reusesc sa le mai gasesc pe net pe undeva am sa "public" :P aici...in f multe din acele formule era introdus pe langa unii parametri ce tin de skill three adik de cat de ridicat e nivelul la skiluri si lvlul charului...acu' sincer sa fiu daca ma intreba unul ce limbi straine faceam la scoala ii ziceam engleza ,franceza, matematica si fizica asa ca nu imi amintesc acele formule dar o sa le caut din nou...deci sa fiu mai clar, nu afirm sus si tare ca lvlul personal e bagat in formula ci doar din ce imi amintesc e ffff posibil sa fie asa...pana o sa si pot sa demonstrez o sa tin un procent de fail in afirmatia mea on... acum daca discutam de locuri ... cred totusi ca locurile nu conteaza ca si coordonate, ci ca lag... de aceea spun unii ca e preferabil sa faci alchemie in locuri unde sunt cat mai putini playeri in preajma ... asa o fi, nu o fi asa, nu ma pot pronunta ... ceea ce pot spune din experienta e ca in 90% din cazuri am facut mai usor +5 un item cand am incercat in locuri pustii... factorul random o fi legat de timpul dintre momentul in care dai clic pe "fuse" si efect ? cu cat e mai mic cu atat sansa e mai mare ? :blink: naiba stie ... legenda continua ... :tiphat: ...eu de obicei folosesc locuri cat mai pustii posibil dar in interiorul oraselor si folosesc de obicei Samarkand sau Constantinopole si ma duc tooooocmai pe langa zid pana nici macar sus pe harta din dreapta nu mai vad moob sau player si acolo ma " distrez" cu alchemy...mai da si fail nu zic nu dar procentual vorbind sunt multumit per-general Pana data viitoare RESPEC"ALL :tiphat:
BijuuMode Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 @alexxx70 ai dreptate daca ar fi exixtat toti lar fiavut .... bildu perfect til faci tu depinde de cat de bine sti sa joci si ce combo sa folosesti ce iteme ai pe tine de exemplu eu cu glavieru nu iau bataie de la un bow de 72 si nu folosesc vigor pt ca am combo care trebuie pt pvp ...
Birchoff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ...nu inteleg o faza bro,de ce sa faci questurile de la lvl mic cand stii perfect de bine ca daca te duci afara si iei la batucit niste moobi faci expul si lvlele mult mai rpd, cand eram incepator normal ca le-am facut si eu toate si cand zic TOATE asa este dar acum daca as incepe un char nou nu le-as mai face pana pe la 20 nici daca m-ar bate careva si poate nici de acolo in sus ...dar ma rog,pana la urma si la coada gusturile nu se dicuta, respect si bafta la noul char...............Pana data viitoareRESPEC"ALL :tiphat:e chestie de placerea jocului, si nu tine neaparat de crescut cat mai repede in level :)...anyway bro, ce ti-am facut de imi analizezi si quote-ezi aproape fiecare post ? :beer: respect :tiphat:
Uscat Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 e chestie de placerea jocului, si nu tine neaparat de crescut cat mai repede in level :) ... anyway bro, ce ti-am facut de imi analizezi si quote-ezi aproape fiecare post ? :beer: respect :tiphat: dc va luatzi totzi dupa el ma cu "respect"? e a lui faza lasatzi-l sa fie unic bvo lui ji mie-mi place dar macar intrebatzi-l :P :P (e vb de alexxxx70 )
Birchoff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 dc va luatzi totzi dupa el ma cu "respect"? e a lui faza lasatzi-l sa fie unic bvo lui ji mie-mi place dar macar intrebatzi-l :P :P (e vb de alexxxx70 ) ... ti-as arata semnatura mea de pe alte cateva forum-uri sa vezi ca e identica, daca asta ajuta ... chiar si la mail semnatura e tot cu RESPECT ... pura coincidenta ... respect :tiphat: :P P.S. ... si oricum unicitatea lui ramane in felul in care o scrie : "RESPEC"ALL" ;)
Guest DDG Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ajung la 100k sp daca merg cu gap 9 de la 54 la 60gap 9 de la 54 la 60 inseamna 207,129 SP . Cu placere.edit: semnatura e veche...dar mi-e lene sa o updatez.