Birchoff Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Tutoriala ala nici stiu ca numai merge la europeni....Primu quest il ai la lvl 2..se numste lost chield si sunt cu mobi:small aye ghost...dupa iti da la lvl 3 ala cu weasel...la lvl 4 ala cu inventory expansion(parca)..si la lvl 5 ala de care zici tu si dupa etc :) n-am inteles exact ce ai spus in prima propozitie, dar banuiesc ca ai vrut sa spui ca s-a scos de la chinezi questul de level 1, in care generalul te tot plimba pe la ceilalti NPC si iti castigai niste experienta si itemi, invatand locatiile, etc ... pai daca s-a scos, de ce jocul incepe cu indemnul sa vizitez generalul, ca are sa-mi spuna ceva ? (nu e nevoie sa-mi enumeri questurile, le stiu pe de rost avand in vedere ca le-am urmarit pe fiecare si le-am facut de cate ori trebuia (am si trisat la questul cu bombele a treia oara ... mea culpa, ca ma plictisisem :D) ... bombitele puteau fi puse in seif... faceai split dupa ce terminai prima data si te anuntase ca e gata questul, apoi ramaneai doar cu o bombita in inventar, restul le depozitai in seif, si NPC nu statea sa le numere iti dadea questul facut ... mergeai frumos in seif si luai restul de bombite, mai gaseai de la mobi una si iara questul facut oricum pentru mine tot ramane misterul questului de level 1 :blink: P.S. va rog sa nu-mi mai adresati PM in care solicitati sa va dezvalui buildul perfect pe care ar trebui sa vi-l faceti, ca mi se umple casuta postala :) ... ce naiba, pentru asta e forumul sa discutam aici, nu sa va trimit eu personal sfaturi RESPECT :tiphat:
The Dash Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 @Birchoff dak chiar te apuci pe alt server vino pe venus ^^need ppl in my guildplys manz fack mather plys manz ok?
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 aurolacule esti mai prost decat prevede legea . :sef: :violent: :protest: @Birchoff dak chiar te apuci pe alt server vino pe venus ^^ need ppl in my guild plys manz fack mather plys manz ok? in ce guild esti The Dash
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 n-am inteles exact ce ai spus in prima propozitie, dar banuiesc ca ai vrut sa spui ca s-a scos de la chinezi questul de level 1, in care generalul te tot plimba pe la ceilalti NPC si iti castigai niste experienta si itemi, invatand locatiile, etc ... pai daca s-a scos, de ce jocul incepe cu indemnul sa vizitez generalul, ca are sa-mi spuna ceva ? (nu e nevoie sa-mi enumeri questurile, le stiu pe de rost avand in vedere ca le-am urmarit pe fiecare si le-am facut de cate ori trebuia (am si trisat la questul cu bombele a treia oara ... mea culpa, ca ma plictisisem :D) ... bombitele puteau fi puse in seif... faceai split dupa ce terminai prima data si te anuntase ca e gata questul, apoi ramaneai doar cu o bombita in inventar, restul le depozitai in seif, si NPC nu statea sa le numere iti dadea questul facut ... mergeai frumos in seif si luai restul de bombite, mai gaseai de la mobi una si iara questul facut oricum pentru mine tot ramane misterul questului de level 1 :blink: P.S. va rog sa nu-mi mai adresati PM in care solicitati sa va dezvalui buildul perfect pe care ar trebui sa vi-l faceti, ca mi se umple casuta postala :) ... ce naiba, pentru asta e forumul sa discutam aici, nu sa va trimit eu personal sfaturi RESPECT :tiphat: Am editat inainte sa postezi tu,dar presupun ca deja incepusei sa scri :P...pt cei care vor sa se apuce cel mai bine e pe hera ca-s preturile cele mai mici si gasesc ff multe iteme de lvl mic.....pe srv-le vechi gasesti iteme de lvl mic ,dar sunt toate sos si ff scumpe
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Am editat inainte sa postezi tu,dar presupun ca deja incepusei sa scri :P...pt cei care vor sa se apuce cel mai bine e pe hera ca-s preturile cele mai mici si gasesc ff multe iteme de lvl mic.....pe srv-le vechi gasesti iteme de lvl mic ,dar sunt toate sos si ff scumpedap ai dreptate pe Sparta in 2 saptamani nu am gasit nici un bow de d5 numai un sos si ff scump E BlNE!!!!!!!!!
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 dap ai dreptate pe Sparta in 2 saptamani nu am gasit dinci un bow de d5 numai un sos si ff scumpEu va recomand la toti hera...cel mai nou srv...unde gasiti ff multe iteme de toate lvl
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Eu va recomand la toti hera...cel mai nou srv...unde gasiti ff multe iteme de toate lvlacolo su nust sos si sun ieftine de d8 si 9:D :D si dc vrei sa stai la taxi e mult mia scumpa ora
FPS-Doug Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cumpar pe mercury SoS/SoM/SuN staff 32 , bow 42 Platesc bineDaca joaca cineva de aici Guild Wars poate vrea un exchange : platesc in bani pe Mercury
BijuuMode Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 dap ai dreptate pe Sparta in 2 saptamani nu am gasit dinci un bow de d5 numai un sos si ff scumpdeci ce ai vrut sa zici prin dinci wtf iti e greu sa scri corect ?
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 deci ce ai vrut sa zici prin dinci wtf iti e greu sa scri corect ?nu m-am obisnuit cu tastatura asta si nu pot sa scriu repede si corect PS:voi n-aveti altceva de facut inafara de a judeca cum scriu unii
b1ackic3 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Normal ..asta e un forum de oameni normali .. nu de copii fara viitor
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Normal ..asta e un forum de oameni normali .. nu de copii fara viitor daca tu te consideri copil fara viitor e problema ta
Birchoff Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cumpar pe mercury SoS/SoM/SuN staff 32 , bow 42 Platesc bineDaca joaca cineva de aici Guild Wars poate vrea un exchange : platesc in bani pe Mercuryde cand tot incerc sa vad si eu cum e GW si n-am reusit ... nu-mi place sa platesc ceva inainte sa incerc ... si GW nu are niciunde un trial cateva ore ceva ... vreo solutie ? :beer:... la fel as incerca si AoC ... dar nici aia n-au trial, mama lor ...cat despre a incepe pe alt server ... cand ma voi hotara voi alege Venus ... daca e bot free ...dar e greu... pe Babel pastoresc o guilda de care m-am atasat ...
FPS-Doug Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Eu am primit un trial cand lam luat dar lam dat unui prieten dejaOricum am jucat si WoW , iar parerea mea e ca GW este cu multe clase peste majoritatea MMO :)AoC si eu am vrut sa incerc dar dupa ce am platit ~1 an de WoW m`am hotarat sa ma opresc cu P2P
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 eu pe Venus am luat de 2 ori ban si 1 data hack si nam mai facut altul fara bot doar cu no dc si multiclient
BillyTalent Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 si de la shaytan pica chest de 90 dar nu se poate repara(logic)http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=241&i=sro2008062917262494ag6.jpg
Birchoff Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 eu pe Venus am luat de 2 ori ban si 1 data hack si nam mai facut altul fara bot doar cu no dc si multiclient hai ca esti culmea ... si ti se pare ca ai fost nedreptatit ? pai no-dc si multiclient sunt din punctul de vedere al dezvoltatorilor de joc la fel de "vinovate" ca si programe ca un bot ... asa ca pe drept ai luat ban ... cat despre hack ... no comment :beer:
aurlacu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 hai ca esti culmea ... si ti se pare ca ai fost nedreptatit ? pai no-dc si multiclient sunt din punctul de vedere al dezvoltatorilor de joc la fel de "vinovate" ca si programe ca un bot ... asa ca pe drept ai luat ban ... cat despre hack ... no comment :beer: de unde sa stiu eu ca cu no dc si multiclient iei ban ca mie mi leau dat alti care le foloseau dinaintea mea si ei nu au patit nimic si hack am luat inainte de a folosi orice fel de program si fara sa dau pw la altcineva cum dracu stie:((
SimplySimple Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 citind aici posturile de ultima ora nu pot decat sa ma minunez cata prostie e pe lumea asta... pe venus questurile au bug questu de 64 de la beasong nu mil arata si de fie care data cand am facut lvl up imi zicea ca e la el ma duceam la el si nu mergea iar acu avansez la niya snipar si imi cad bone price ceva de genu si eu nu am questu luat sau questu de omorat 1700 nu il am luat si mie imi scrie ca am omorat 50 din 1700 wtf ? la sniper e vechi de cand lumea ala nush daca e bug sau nu cert e ca unii mi-au spus pe vremea cand eram cu speed ca daca le culegi primesti banii de la quest<ca da si 250k gold la reward> altii ca nu are legatura si e bug acu na daca de 2 ani nu l-a reparat joymax treci peste si fa questu nu le aduna simplu. aurolacule esti mai prost decat prevede legea . +1 Cine sti....chiar poate are bugul ala...de exemplu eu la tigri nu vad al 2-lea si al 3-lea quest ce scrie in el :)...niciodata nu-mi arata..se vedea doar alb atentat tu mai lipseai pe forum=)) ia-l pe aurlac de manuta si ducetiva la guta la concert(nu suport manelele) a fost discutie mai de mult pe alt forum era prob cu q astea... voiam sa ma apuc si eu, mai in gluma, mai in serios, pe un server nou de un arcas ... ... chiar mi-am facut caracterul.. si surpriza... generalul ala nu-mi da primul quest :blink: am reincercat pe alt server, aceeasi problema ... m-am plimbat prin tot Jangan-ul sa vad ce se intampla ... singurul NPC care are quest (rosu totusi, pentru ca ar trebui sa mi-l dea mult mai tarziu), este NPC ce vinde potiuni, questul ala cu anxietatea :) ce boala se intampla ? .... si s-a vorbit si despre asta...e bug de caracter sa nu-ti dea questu trebe delete la char si facut altu...asta daca tii la nume... e porcarie de la joymax ca de obicei. Tutoriala ala stiu ca numai merge la chinezi,doar la europeni....Primu quest il ai la lvl 2..se numste lost chield si sunt cu mobi:small aye ghost...dupa iti da la lvl 3 ala cu weasel...la lvl 4 ala cu inventory expansion(parca)..si la lvl 5 ala de care zici tu si dupa etc :)...apropo..pe ce srv te-ai apucat? :P mai are cineva impresia ca micul atentat scrie la fel de rau ca aurlacul? iti zic eu ca merge la toti si lost child shoe e quest nu te trimite sa cauti copii...ar trebui sa se fi rezolvat n-am mai avut rabdarea sa mai joc cu un char nou pe sro. acum am descoperit un joc shaiya nu e cine stie ce da imi place Am editat inainte sa postezi tu,dar presupun ca deja incepusei sa scri :P...pt cei care vor sa se apuce cel mai bine e pe hera ca-s preturile cele mai mici si gasesc ff multe iteme de lvl mic.....pe srv-le vechi gasesti iteme de lvl mic ,dar sunt toate sos si ff scumpe te muti pe hera?yeeeeeeeeeeeeee de unde sa stiu eu ca cu no dc si multiclient iei ban ca mie mi leau dat alti care le foloseau dinaintea mea si ei nu au patit nimic si hack am luat inainte de a folosi orice fel de program si fara sa dau pw la altcineva cum dracu stie:(( hmmm daca umbli pe tot felu de site-uri si downloadezi toate porcariile poti lua o chestie numita keylogger e un program care le trimite id si pw tau cand le scrii si nu neaparat din sro de oriunde asa daca ai keylogger in pc si incerci sa schimbi secret answer ramai fara character de tot. asa ca ai grija sa nu iei toate balariile. PS- ati observat ca am inceput sa bag numa posturi lungi?
FPS-Doug Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cam cat face un SoS / SoM / Sun bow 42 , staff 32 ?Sa zicem "clean" , fara blues , sau +
Birchoff Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cam cat face un SoS / SoM / Sun bow 42 , staff 32 ?Sa zicem "clean" , fara blues , sau +cum oracolul de serviciu e in pauza de masa, iti dau eu o idee: preturile depind foarte mult de servere ... cel mai bine cercetezi piata folosind network stall - in sfarsit o idee buna de la Joymax :) ... asa nu trebuie sa colinzi din stall in stall ... si de obicei prin acest sistem se cam echilibreaza piata intre cerere si oferta ... ca daca cativa pun un item cu 10 milioane, altii n-or pune de aiurea cu 100 milioane, ca nu le-ar cumpara nimeni ... deci solutia e network stall ...in cazul in care nu sunt expusi itemii care te intereseaza, mai incearca ... sau orienteaza-te dupa itemi de valori apropiate... :tiphat:si daca tot sunt aici, hai sa va pun spre dezbatere o chestiune:si nu ma adresez doar celor ce folosesc shield ... cu toate ca aceia poate vor da raspunsuri mai pertinente...deci e vorba de scut ...pe langa un surplus de defense atat fizic cat si magic, bloc-rate-ul e ceva esential la un scut ... oricat de mare ar fi defence-ul, un block este mult mai util deoarece anuleaza tot damage-ul primit ...pana aici toti stiati asta ... problema pe care o pun eu este ...de fiecare data cand am trecut pe un scut degree superior, am observat ca, chiar daca br era mai mic in comparatie cu anteriorul (dureaza de fiecare data sa il fac, nu sunt gold buyer sau gold bot ca sa am bani, cumpar doar silk ca sa am premium sa pot intra), totusi reuseam sa prind mai multe blocuri...oare cu cresterea level-ului scutului cresc si sansele sa blocheze ?hai sa rationam ...daca bloc-rate-ul ar ramane acelasi indiferent de level, as prefera un sun de 64 in momentul asta, fiind stiut ca sun-urile au br mult mai mare decat un normal .... plus ca odata cu degree 9 au scazut destul de mult preturile la sun-uri degree 8 ...bine, stiu ca pe shield-uri scrie br 20 si la un degree 8 si la un degree 9 ... cu toate asta ... cred ca in formula intra cumva si levelul ... parerea mea ... si mi s-ar parea si firesc ...voi ce parere aveti ?
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ce nob esti sp33d :P...eu am cont pe hera de ff mult timp....(daca nu ai mai fost atent pe forum...ca s-a mai discutat ca vand un cont si dastea...dar eh...) Ce legatura are :,,atentat tu mai lipseai pe forum=)) ia-l pe aurlac de manuta si ducetiva la guta la concert(nu suport manelele) a fost discutie mai de mult pe alt forum era prob cu q astea...'' cu ce am zis eu? ...daca esti complexat de manelisti e problema ta ^^....Eu vb cu omu ala nu vb cu tine :P...daca te simti nebagat in seama nu comenta ce zic eu.Daca ai chef e cearata cauta altundeva ca eu nu am chef...presupun ca o sa dai un raspuns dala de 20 de randuri sa-mi povestesti ora si data cand s-a pus problema cu questul acela. Sa sti speedy ca eu scriu pe forum ca sa ajut pe altii si nu am jignit pe nimeni,dar vad ca tu intri pe forum sa jignesti(ne fiind bagat inseama!!!!).Se poate sa fac greseli de scriere pt ca ma grabesc si am si alte lucruri de facut!!!!
FPS-Doug Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 pai de 3 zile caut cu stall net in hotansos bow 42 = 35mil ... putin cam mult prefer sa nu dau atatasos staff 32 = 25-30 mil ... din nou putin cam mult
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 pai de 3 zile caut cu stall net in hotansos bow 42 = 35mil ... putin cam mult prefer sa nu dau atatasos staff 32 = 25-30 mil ... din nou putin cam multCel de 32 ar trebui sa fie in jur de 10-15 si cel de 42 in jur de 15-20...dar depinde de srv....pe xian spre exemplu am vzt sos de 42 spear cu 10 mil si som de 32 staff cu 25....deci depinde de srv...
The Dash Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 @Birchoff dak u ai bagat si in bicheon mastery este de la pasiva kre itzi creste bruldar dak nu ai atuncea tzi se pare :Ppt faza cu sospe venus un sos staf de 32 e max 8 mile intre 5-8 milbow de 42 park 12 mil sau ceva de genudar nush de serverul tau dar din ce zici u acolo mi se pare prea mult