SimplySimple Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 rofl atentat ciocu mic si joc de glezne vb lu BluMan:))
ciupilan Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 cine are sami deie si mie un sit cu icoane pt guilda(pozele de langa numele guildei) a postat cineva in urma cu catea pagini dar nu gasesc si imi fac draci cautatnd
atentat Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 rofl atentat ciocu mic si joc de glezne vb lu BluMan:))Lasa caterinca :P..sti ca am dreptate si ca te domin:P
alexxx70 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 mama frate da tie foame rau ,tre sa punem cuvinte de la noi sa se inteleaga ceva,,,inainte sa dai adauga raspuns citeste cu voce tare ce ai scris sa vezi daca iti suna bine,ca eu nu cred cati va suna bine ,chiar te va bufni rasulSau consulta un dictionar daca esti nesigur! ^_~!...cu scrisul sta rau tare aurolacu...ma intreb daca si cu cititul sta la fel ca vad ca nu stie unde e si ce inseamna EDIT, imi pare rau pt tine frate dar parerea mea este sa te lasi de silk si sa mai pui mana pe literatura si pe gramatica romana...si asa zici ca folosesti bot,ok atunci,lasa botul sa traga si tu studiaza un pic obiectele de mai sus...e doar un sfat...tu faci ce vrei in continuare.RESPEC"ALL :tiphat:
SimplySimple Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Lasa caterinca :P..sti ca am dreptate si ca te domin:Plasa glumele astea ca nu le gust deloc.
atentat Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 lasa glumele astea ca nu le gust deloc.Ma bucur....Totusi stie cineva ceva de srv gaia?
aurlacu Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ...cu scrisul sta rau tare aurolacu...ma intreb daca si cu cititul sta la fel ca vad ca nu stie unde e si ce inseamna EDIT, imi pare rau pt tine frate dar parerea mea este sa te lasi de silk si sa mai pui mana pe literatura si pe gramatica romana...si asa zici ca folosesti bot,ok atunci,lasa botul sa traga si tu studiaza un pic obiectele de mai sus...e doar un sfat...tu faci ce vrei in continuare.RESPEC"ALL :tiphat:e vacanta ...........mi-a ajuns cu scoala.....mai am pana incepe dinou asa ca am voie sa gresesc :crazy: :crazy: :-jALTCEVA?SI citi primile voastre mesaje postate pe acest forum si vedeti care este mai noob .......voi atunci la inceput sau eu acum la inceput Voi acum credeti ca stiti totul despre silk pt. ca voi jucati de 3 ani si ceva si eu de 4 luni si ceva
ciupilan Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 e vacanta ...........mi-a ajuns cu scoala.....mai am pana incepe dinou asa ca am voie sa gresesc :crazy: :crazy: :-jALTCEVA?SI citi primile voastre mesaje postate pe acest forum si vedeti care este mai noob .......voi atunci la inceput sau eu acum la inceput Voi acum credeti ca stiti totul despre silk pt. ca voi jucati de 3 ani si ceva si eu de 4 luni si cevaji io ioc de 6 luni si stiu cam tot ce se poate despre silk k nui mare greutate k si wow...ala e o tampenie de desen animat incurcat rau de tot.. si... iar ai gresit la scrierea acestui mesaj.. ce ai vrut sa zici cu "si citi" poate si cititi :P
CryNow Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 (edited) hai noroc, azi am inceput si eu sa ma joc silkroad.am un chinez pe glavie si garment lvl 13 :P pe olympus. joc la fire si primele 2 skillz pt glavie, si la lvl 12 lightning pt speed aura. mai joaCA CAreva pe olympus ? :P a little help is allwyas welcomed, apropos inca ceva, un site cu questuri stie cineva ?cu stima :tiphat:le: o sa incerc sa joc cu gap 3 sa strang ceva sp si totusi sa fac si lvl ;) Edited June 28, 2008 by crynow
SkyShut Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Eu ti-as sugera sa incepi pe un server mai nou ...ca olympus e un server mai vechi si la lvl 20 cand o sa ai un job o sa iti fie cam greut Bft :tiphat:
Birchoff Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 hai noroc, azi am inceput si eu sa ma joc silkroad.am un chinez pe glavie si garment lvl 13 :P pe olympus. joc la fire si primele 2 skillz pt glavie, si la lvl 12 lightning pt speed aura. mai joaCA CAreva pe olympus ? :P a little help is allwyas welcomed, apropos inca ceva, un site cu questuri stie cineva ?cu stima :tiphat:le: o sa incerc sa joc cu gap 3 sa strang ceva sp si totusi sa fac si lvl ;)incepe pe hera... cred ca e cel mai nou ... cat despre build ... cu vreo3 pagini in urma am "creionat" un caracter full str pe arc pe care mi l-as face daca as incepe din nou :tiphat:
salam30 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 cine foloseste bot de pe bot258.com ?care-i treaba cu butu?eu folosesc
Avzar Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Il cunosc pe Kreative...Si-a luat nobu but ^_^ si nu primeste mail de la aia de la bot258.comE normal sa dureze mai mult ?
salam30 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Il cunosc pe Kreative...Si-a luat nobu but ^_^ si nu primeste mail de la aia de la bot258.comE normal sa dureze mai mult ?in maxim 24 de ore tre sai vinasi da e normal sa dureze mie mia venit in cam 7 8 ore ideea e ca depinde cand faci tu comanda ,ca daca aia nus la munca il primesti mai greu
ovy1111 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Am questul de la lvl 69 cu collect 1 antidotul - Nachal. Cam cat timp trebe sa omor la ei ca sa imi cada?Nu de alta dar cam stau de 4-5 ore la quest asta pt 1 drop si m/am cam plictisit, cine l-a facut un mic help plz.
BijuuMode Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 hai noroc, azi am inceput si eu sa ma joc silkroad.am un chinez pe glavie si garment lvl 13 :P pe olympus. joc la fire si primele 2 skillz pt glavie, si la lvl 12 lightning pt speed aura. mai joaCA CAreva pe olympus ? :P a little help is allwyas welcomed, apropos inca ceva, un site cu questuri stie cineva ?cu stima :tiphat:le: o sa incerc sa joc cu gap 3 sa strang ceva sp si totusi sa fac si lvl ;)poftim Quest list
SimplySimple Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 e vacanta ...........mi-a ajuns cu scoala.....mai am pana incepe dinou asa ca am voie sa gresesc :crazy: :crazy: :-j ALTCEVA? SI citi primile voastre mesaje postate pe acest forum si vedeti care este mai noob .......voi atunci la inceput sau eu acum la inceput Voi acum credeti ca stiti totul despre silk pt. ca voi jucati de 3 ani si ceva si eu de 4 luni si ceva 1 primele pagini era destul de nou si jocul si noi dupa cum a zis si alexxx aveam prostul obicei sa citim ffff mult despre acest joc si sa ne documentam dupa 4 luni stiam toate quest zonele de monstrii si restu desi stateam prost la capitolul cunostinte despre unici.cand m-am apucat eu de silk erau 128 de pagini pe forumu asta parca...si am facut "prostia" sa le citesc pe toate cu mult interes ca sa aflu tot despre acest joc...si sa-ti zic ceva era vacanta de iarna si dupa cum zici tu ar fi trebuit sa-mi fi ajuns cu scoala si sa ma fi lasat de citit scris si de toate nu?ca numa la scoala iti folosesc.... lucru care ma uimeste pe mine e ca tot vine lume cu charuri lv mare sau macar care zice ca le are(obtinute prin.......... nici nu mai pomenim de chestia asta) care e paralela cu silk-ul...cum sa ajungi sa ai char de lv 80 si sa nu ai habar de sro nu pot sa-mi dau seama.... acuma sincer nu ma pot abtine sa nu zic chestia asta si e cu no offence: In ultimu timp posteaza pe forum toti aurolacii ) Am questul de la lvl 69 cu collect 1 antidotul - Nachal. Cam cat timp trebe sa omor la ei ca sa imi cada? Nu de alta dar cam stau de 4-5 ore la quest asta pt 1 drop si m/am cam plictisit, cine l-a facut un mic help plz. poi ala e quest de bulan ca si ala cu ringu la ongs...ala la ongs mi-a luat 3 ongi asta mi-a luat vreo 8 ore:)) l-am facut pe sp33d la 64 cu un prieten si ala a luat in juma de ora itemu disperam:))
BijuuMode Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 pe venus questurile au bug questu de 64 de la beasong nu mil arata si de fie care data cand am facut lvl up imi zicea ca e la el ma duceam la el si nu mergea iar acu avansez la niya snipar si imi cad bone price ceva de genu si eu nu am questu luat sau questu de omorat 1700 nu il am luat si mie imi scrie ca am omorat 50 din 1700 wtf ?
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 hai noroc, azi am inceput si eu sa ma joc silkroad.am un chinez pe glavie si garment lvl 13 :P pe olympus. joc la fire si primele 2 skillz pt glavie, si la lvl 12 lightning pt speed aura. mai joaCA CAreva pe olympus ? :P a little help is allwyas welcomed, apropos inca ceva, un site cu questuri stie cineva ?cu stima :tiphat:le: o sa incerc sa joc cu gap 3 sa strang ceva sp si totusi sa fac si lvl ;)Da...cel mai bine e sa intri pe hera...preturile sunt mai mici....si te pot ajuta eu sa faci ceva lvl,cu gold,cu guild si cu academie :P
The Dash Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 @crynow dak esti legit si teai saturat de botzi tzias sugera sa vii pe venusbad fist, nimeni nu sa mai plans de asa ceva pana acuma deci numa u ai
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cine sti....chiar poate are bugul ala...de exemplu eu la tigri nu vad al 2-lea si al 3-lea quest ce scrie in el :)...niciodata nu-mi arata..se vedea doar alb
Birchoff Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 voiam sa ma apuc si eu, mai in gluma, mai in serios, pe un server nou de un arcas ... ... chiar mi-am facut caracterul.. si surpriza... generalul ala nu-mi da primul quest :blink: am reincercat pe alt server, aceeasi problema ... m-am plimbat prin tot Jangan-ul sa vad ce se intampla ... singurul NPC care are quest (rosu totusi, pentru ca ar trebui sa mi-l dea mult mai tarziu), este NPC ce vinde potiuni, questul ala cu anxietatea :) ce boala se intampla ?
atentat Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 voiam sa ma apuc si eu, mai in gluma, mai in serios, pe un server nou de un arcas ... ... chiar mi-am facut caracterul.. si surpriza... generalul ala nu-mi da primul quest :blink: am reincercat pe alt server, aceeasi problema ... m-am plimbat prin tot Jangan-ul sa vad ce se intampla ... singurul NPC care are quest (rosu totusi, pentru ca ar trebui sa mi-l dea mult mai tarziu), este NPC ce vinde potiuni, questul ala cu anxietatea :) ce boala se intampla ? Tutoriala ala stiu ca numai merge la chinezi,doar la europeni....Primu quest il ai la lvl 2..se numste lost chield si sunt cu mobi:small aye ghost...dupa iti da la lvl 3 ala cu weasel...la lvl 4 ala cu inventory expansion(parca)..si la lvl 5 ala de care zici tu si dupa etc :)...apropo..pe ce srv te-ai apucat? :P