Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu te stiu putin :)

poate mai sti si tu aveam un char Andra

...dap man parca imi amintesc de tine pt eram cu ochii de obicei pe charurile cu nume feminine ca sa vad daca intradevar este sau nu vreo tipa la taste :> ...oricum cine juca pe atunci pe Xian este ff posibil sa isi aduca aminte de mine pt jucam in disperare si legit deci prezenta f mare pe "scena" plus ca ajutam multa lume cu sfaturi si nu numai ( in masura in care ma pricepeam si eu bineinteles,eram noob oricum pt ca eram si eu la inceput) dar macar aveam " prostul obicei" de a citi fff multe forumuri & Co despre Silk pt ca eu iau orice joc in serios si nu-mi fac niciodata un char intr-un joc online mai ales doar de dragul de a fi in acel joc

http://img266.imageshack.us/my.php?image=sro2008062621253678sk0.jpg

...cineva intreba cateva pagini in urma daca putem face SS-uri cu charul in picioare pe cal...uite ca eu am reusit :P

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

...dap man parca imi amintesc de tine pt eram cu ochii de obicei pe charurile cu nume feminine ca sa vad daca intradevar este sau nu vreo tipa la taste :> ...oricum cine juca pe atunci pe Xian este ff posibil sa isi aduca aminte de mine pt jucam in disperare si legit deci prezenta f mare pe "scena" plus ca ajutam multa lume cu sfaturi si nu numai ( in masura in care ma pricepeam si eu bineinteles,eram noob oricum pt ca eram si eu la inceput) dar macar aveam " prostul obicei" de a citi fff multe forumuri & Co despre Silk pt ca eu iau orice joc in serios si nu-mi fac niciodata un char intr-un joc online mai ales doar de dragul de a fi in acel joc

http://img266.imageshack.us/my.php?image=sro2008062621253678sk0.jpg

...cineva intreba cateva pagini in urma daca putem face SS-uri cu charul in picioare pe cal...uite ca eu am reusit :P

RESPEC"ALL

fain..am incercat ji eu da nu mi-a ieshit :D

EDIT:in sf nu mai suntem la pag 666 :))

Posted

faza e k u comentezi doar din punctul caracterului tau, k dak sar bate wizzul cu glavie ar fi cu totul alta problema

sau dak ai vorbi k te batzi cu un 1h,2h axe kre chair conteza pot delay

nu vorbi doar de wizz k euro nu inseamna wizz euro inseamna absolut toate caracterele europene

plus la faza cu swordul

eu in locul tau as folosi si skiluri de sword dar aici e doar parerea mea.

any other questions??

eh... am spus de la inceput ca vorbesc din punctul meu de vedere raportandu-ma la caracterul meu ... si comparatia am facut-o cu wizz pentru ca el e echivalentul europenilor ... cum as putea compara merele cu perele ?

daca as vorbi de glavie, da`, l-as compara cu un 1 h euro ... si tot asa ... dar cred ca am fost inteles de cei care se pricep la silkroad (inclusiv tu, dar iti place sa punctezi opinii :photo: ) :beer:

respect :tiphat:

Posted

@Birchoff faza e k in pvp GW FW nu te batzi numa cu wizz nu? :P

deci trebuie sa te uitzi si la celalate charactere nu numa la wizz

si ink ceva

dak ar fi sa cumpar glavie cu un euro as faceao cu un 2h si bladerul cu 1h

Edit: aurolacule inceteaza cu faze dinastea k aici nu este forum de spart aconturi de sro

dute si invatza dar nu mai itnreba aici k poate faci si u cum sa intamplat in trecut lu speedy k te vanez cu mana mea :P (nu glumesc)

Posted

stie cineva cm pot afla raspunsu dc am pw si id

din cate stiu eu, asa ceva nu poti afla nicicum ...

singurele informatii pe care le poti afla le gasesti la "manage account"

oricum daca esti om serios nici nu trebuia sa intrebi asta... ori umbli si tu cu ceva scam ? ...

@Birchoff faza e k in pvp GW FW nu te batzi numa cu wizz nu? :P

deci trebuie sa te uitzi si la celalate charactere nu numa la wizz

si ink ceva

dak ar fi sa cumpar glavie cu un euro as faceao cu un 2h si bladerul cu 1h

Edit: aurolacule inceteaza cu faze dinastea k aici nu este forum de spart aconturi de sro

dute si invatza dar nu mai itnreba aici k poate faci si u cum sa intamplat in trecut lu speedy k te vanez cu mana mea :P (nu glumesc)

... noi comparam caracterele similare ... fireste ca fiecare dintre ele are puncte slabe si puternice ... de aceea nu exista un caracter uber pe care toti sa joace ... in GW nu lupti tu impotriva tuturor... ai si tu de partea ta alte caractere ...

ops, am spus aiurea, ma gandeam fireste la o singura arma si iesi 1h.. fireste ca glavierul e comparabil cu ala 2h :) srry de mistake

Posted

si cerimi si mie cu free bot iau ban dc am silk ca nu mai vreau sa cumpar altu

asta n-am inteles-o :-??

banuiesc ca ai vrut sa intrebi daca cu free bot iei ban ?

sansele sunt mari, din moment ce eu intotdeauna am banuit ca cei care fac un bot sunt mana in mana cu cei care produc jocul.. asa castiga din doua locuri ...

Posted

am gresit sry am vur sa scriu "ziceimi"

dc iau ban cu free bot chiar dc am silk

da da am silk si nu ar trebui sa iau ca nu le-ar mai veni bani carei dua eu pe silk celor de la joymax .Eu stiu ca cei care au silk nici macar nui intereseaza pe cei de la joymax de care bot au

Posted

am gresit sry am vur sa scriu "ziceimi"

=)) da-o draq de treaba, tu chiar consumi aurolac ?

srry, da` nu m-am putut abtine =))

P.S. daca folosesti bot crack-uit, sansele sunt duble sa iei ban ... o data de la Joymax ... si inca o data ban de folosit bot de la cei al caror bot il hack-uiesti ... acesta din urma se aplica la serverul de botat, poti intra pe caracter in joc, dar nu mai poti bota ...

Posted

:)) :D stai oleak am murit

inn fine deci nu iau ban dc am silk

si u cm ai 33 de mesaje dc aveai 700 si cva?

unde dauu sami pun si eu poza cu caracteru meu si cand dau click pe ea sami arate caracteru pe rev 6? sper ca ai inteles intreabare:D:))

Posted

nush la ce te referi... poate ma confunzi ...

sunt inca la cresa :blink:

sunt inscris demult, dar am asteptat pana am avut ceva de spus aici :hello:

Posted

nush la ce te referi... poate ma confunzi ...

sunt inca la cresa :blink:

sunt inscris demult, dar am asteptat pana am avut ceva de spus aici :hello:

lasa astea :)) zimi si mie cum imi poza cu caracteru meu pe site si cand dau click pe el sami arate caracteru pe rev6

Posted

unde dauu sami pun si eu poza cu caracteru meu si cand dau click pe ea sami arate caracteru pe rev 6? sper ca ai inteles intreabare:D:))

dai la eidt la sig si pui asa Numele Carului

Posted

sunt 99.99% ca charu de lv 81 nu a fost facut de tine aurlacule si 120% ca esti cam dubios....

deci cu agbot si silk nu se da ban decat f rar ai o sansa de vreo 25% de ban ...insa ai o sansa de 75% hack :))

ca sa pui o poza ii dai upload pe **** pui linku la semnatura si o sa apara [ url= url pozei ] url pozei parca asa stergi ce am scris cu rosu si scrii url dp rev6.

normal tu nu lasi spatiu la paranteze da daca nu faceam asta aparea ca link:))

Posted

sunt 99.99% ca charu de lv 81 nu a fost facut de tine aurlacule si 120% ca esti cam dubios....

deci cu agbot si silk nu se da ban decat f rar ai o sansa de vreo 25% de ban ...insa ai o sansa de 75% hack :))

ca sa pui o poza ii dai upload pe **** pui linku la semnatura si o sa apara [ url= url pozei ] url pozei parca asa stergi ce am scris cu rosu si scrii url dp rev6.

nu conteaza:))

Posted

mama frate da tie foame rau ,tre sa punem cuvinte de la noi sa se inteleaga ceva,,,inainte sa dai adauga raspuns citeste cu voce tare ce ai scris sa vezi daca iti suna bine,ca eu nu cred cati va suna bine ,chiar te va bufni rasul

Posted

Daca ai silk si folosesti ag bot ai 1% sanse sa iei ban si aia dintr-o greseala de a lor.....Eu folosesc agbot si nu am nici o problema si nu am avut(am silk)....Daca vrea careva agbot sa-l ia de pe rev6,nu de la altii...

Ps:i kill u Sp33d :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...