Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si mie imi da eroare la game guard, dar imi mai apare si eroarea aia cu ???????????????? dupa ce dau ok, la voi e la fel ?

si mie imi da eroarea aia....oricum presupun ca updateaza versiunea de gameguard....si cel tarziu maine ne vom putea juca iar :D

Guest xiaopao
Posted

pai sa nu faca asa ceva de sambata pe duminica, sa faca in timpul saptamanii ce ......

Posted

joc 3 ore, dau restart la calculator, cucu SRO, i-al de unde nu merge :( si aia care stau acum logati joaca de rup :(

@ accentro Este problema generala....nimeni nu poate :( . Ce sa fac 1. :comp2: sau 2. :comp1: ????

Guest accentro
Posted

Eu am intrat doar sa va intreb daca voi va puteti loga :D ....

Posted

what la mine nu merge :(

help me ce sa fac? :( imi da ambele erori... si una si alta :-s

@obidan acele sunt configuratiile tale de aceea nutzi arata service pack 3 pt ca nu este o versiune officiala :)

Posted

bai ma chinui de 1 ora sa ma conectez pe server shi nu ma lasa...omg .......cum ma in 1 ora sa nu plece nimeni de pe server k sa ma conetez shi eu ......hai k ma las de silkroad ma ............cum sa nu pot sa ma conectez deloc in 1 ora.....

Posted

what la mine nu merge :(

help me ce sa fac? :( imi da ambele erori... si una si alta :-s

@obidan acele sunt configuratiile tale de aceea nutzi arata service pack 3 pt ca nu este o versiune officiala :)

La notices scrie ca , daca cineva mai are problema asta , sa "raporteze" la bug report , si sa spui si numele tarii.

Posted

bai ma chinui de 1 ora sa ma conectez pe server shi nu ma lasa...omg .......cum ma in 1 ora sa nu plece nimeni de pe server k sa ma conetez shi eu ......hai k ma las de silkroad ma ............cum sa nu pot sa ma conectez deloc in 1 ora.....

mi s-a intamplat ca in 2 ore sa imi dea incontinuu disconected, facusem o pauza de 10 minute dupa 1 ora si ceva....deci sunt si bad days :cool2:

Posted

cine joaca pe alps shi vrea : intesifing elixir (weapon) pentru doar 190k ?

lol e cam mult, gasesti si cu 150k, eu cil putin cu 150k le cumpar si le dau cu 170k =))

qpp, care e pe alps si vrea sa cumpere blade +3 crit 7 int2 , cu dmg mare si shield +2 br 14 int 3 str 2 ambele de lvl 29 blade 150k si shield 55k

Posted

cine joaca pe alps shi vrea : intesifing elixir (weapon) pentru doar 190k ?

(hai sa mai fac si eu un post =))))))) ) pretul este de 230-240k Vanzare....pe Troy o proasta vinde cu 35k bucata :))))

WTS REAL LIFE FOR VIRTUAL ONE....PM ME WITH OFFERS

Posted

:bananadance2: pt toti nomazii din SRO look si poate o sa ajungeti sa aveti pe toate serverele asa ceva...hidrid k e bun si alaIPB Image crek am sa joc toata viata :happy1:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...