Xellos Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 asa le da tuturor, nu stiu de ceasteptati pana va fii rezolvata problema
The Wizard Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 si mie imi da eroare la game guard, dar imi mai apare si eroarea aia cu ???????????????? dupa ce dau ok, la voi e la fel ?
The Connection Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 da....e le fel.... itzi da datele calculatorului tau nu ?edit : lol nu sunt datele calculatorului meu :D eu ma service pack 3:P
wine Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 si mie imi da eroare la game guard, dar imi mai apare si eroarea aia cu ???????????????? dupa ce dau ok, la voi e la fel ?si mie imi da eroarea aia....oricum presupun ca updateaza versiunea de gameguard....si cel tarziu maine ne vom putea juca iar :D
Guest xiaopao Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 pai sa nu faca asa ceva de sambata pe duminica, sa faca in timpul saptamanii ce ......
snap_troy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 joc 3 ore, dau restart la calculator, cucu SRO, i-al de unde nu merge :( si aia care stau acum logati joaca de rup :( @ accentro Este problema generala....nimeni nu poate :( . Ce sa fac 1. sau 2. :comp1: ????
Guest accentro Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Eu am intrat doar sa va intreb daca voi va puteti loga :D ....
snap_troy Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 oh boy oh boy oh boy :D game starting :) we can all play
The Connection Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 lol ...omg la 6 dimineatza se joaca la SRO .....lol.......gg working now :D
Potyike Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 what la mine nu merge :(help me ce sa fac? :( imi da ambele erori... si una si alta :-s@obidan acele sunt configuratiile tale de aceea nutzi arata service pack 3 pt ca nu este o versiune officiala :)
The Connection Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 bai ma chinui de 1 ora sa ma conectez pe server shi nu ma lasa...omg .......cum ma in 1 ora sa nu plece nimeni de pe server k sa ma conetez shi eu ......hai k ma las de silkroad ma ............cum sa nu pot sa ma conectez deloc in 1 ora.....
Potyike Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 hai mah si pe mine cne ma ajuta :( zicetzi ceva ce pot face? :(
[XS-Team]Slym Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 what la mine nu merge :(help me ce sa fac? :( imi da ambele erori... si una si alta :-s@obidan acele sunt configuratiile tale de aceea nutzi arata service pack 3 pt ca nu este o versiune officiala :)La notices scrie ca , daca cineva mai are problema asta , sa "raporteze" la bug report , si sa spui si numele tarii.
The Connection Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 hai mah si pe mine cne ma ajuta zicetzi ceva ce pot face? downlodeaza din nou jocul..........instaleaza-l din nou
Potyike Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 ok asa voi face.. ca si asa am sters kitul... :) btw are ceva daca il iau dp dc++ ca deja am luat tzeapa ca mi-a picat netu
[XS-Team]Slym Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Alta idee : adauga localhost nprotect.nefficient.comlocalhost update.nprotect.comlocalhost update.nprotect.netIn Windows\system32\drivers\etc\hosts :)
Aldguth Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 localhost nprotect.nefficient.com Mai degraba neeficient
snap_troy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 bai ma chinui de 1 ora sa ma conectez pe server shi nu ma lasa...omg .......cum ma in 1 ora sa nu plece nimeni de pe server k sa ma conetez shi eu ......hai k ma las de silkroad ma ............cum sa nu pot sa ma conectez deloc in 1 ora.....mi s-a intamplat ca in 2 ore sa imi dea incontinuu disconected, facusem o pauza de 10 minute dupa 1 ora si ceva....deci sunt si bad days :cool2:
The Connection Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 cine joaca pe alps shi vrea : intesifing elixir (weapon) pentru doar 190k ?
The Wizard Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 cine joaca pe alps shi vrea : intesifing elixir (weapon) pentru doar 190k ? lol e cam mult, gasesti si cu 150k, eu cil putin cu 150k le cumpar si le dau cu 170k qpp, care e pe alps si vrea sa cumpere blade +3 crit 7 int2 , cu dmg mare si shield +2 br 14 int 3 str 2 ambele de lvl 29 blade 150k si shield 55k
defiler666 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Uite asa mai face-ti cate un post !! Hai sa inventam toti ca vindem cate ceva...++ posturi !! Offfff
snap_troy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 cine joaca pe alps shi vrea : intesifing elixir (weapon) pentru doar 190k ? (hai sa mai fac si eu un post ))))) ) pretul este de 230-240k Vanzare....pe Troy o proasta vinde cu 35k bucata )) WTS REAL LIFE FOR VIRTUAL ONE....PM ME WITH OFFERS
koila Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :bananadance2: pt toti nomazii din SRO look si poate o sa ajungeti sa aveti pe toate serverele asa ceva...hidrid k e bun si ala crek am sa joc toata viata
defiler666 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Eu raman la ideea ca unu pure str sau int e bun in felul lui !! De unde au astia levle 90 ma ?? :| :|Si inca ceva...De unde ai screenu' asta ?? :P