Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am gresit eu 60 la force

da este vita;l spot atck la force

ca sa fiu sincer pana la capat, cand cei de la Joymax au limitat skilurile la 300, am renuntat definitiv la skilurile din categoria force, fiind constient ca nu le poti avea pe toate, asa ca acea categorie niciodata nu am studiat-o...

Posted

de asta am zis pt ca prietenu meu e full farm force fire and pacheon

sau am vazut filmulete dar si caractere pe 2 wepen si fire dar alea cred ca erau inainte de a se baga europa

Posted

am gresit eu 60 la force

da este vita;l spot atck la force

eu imi cresc caracteru da mai zis un prieten ca e ff bun si force da cred ca am sal fac cu ai zis u

asa, am fost si m-am documentat ce e cu vital spot ... si ca sa te linistesc de ce nu e neaparat un atu sa te bazezi pe force, iti spun doar atat ... dupa cum am vazut, vital spot e un buff negativ pe care il dai pe inamic ... si orice buff pe langa durata limitata poate fi imediat parat prin potiuni sau rezistenta data de bufuri pozitive ... asa ca ...

Posted

xspeed cred ca te baneaza pe tine ca mine niciodata nu ma va bana in silk

asa e facut jocu ,daca nu ar exista but nu ar exista silkroad,99% din playeri buteaza

si ban nu primesc decat goldbots

nu vor bana niciodata player cu buti ca din asta traiesc ei

cat ei scot bani si eu am acceptat asta totu e okai

dute si joaca lineage ca sro nu e de tine amaratule

nu ma mai enerva ca ma apuca rasu =))

Posted

da merci:D

vital force

dupa cum se vede in filmuletz, toti cei cu care a luptat isi dau incontinuu potiuni pentru a scapa de buff (bine, folosesc auto-potul) dar .... folosesc potiunile gresite ... de aia si jocul tot consuma potiuni ... de acelea care au efect doar sa dezghete, stinga focul, scapa de zombie status, etc ... o data cu caracterele europene si bufurile lor, au aparut la NPC si potiuni care sa contracareze si alte efecte... din acelea trebuie sa folosesti atunci cand faci pvp cu cineva care foloseste skiluri din seria force ... :tiphat:

Posted

vital force mai convingator da e mai tare snow shild

si ca sa-ti dezvalui si un secret :bananadance2: ... buildul pe care ti l-am comunicat inainte e preferatul meu ... mai ales de cand arcasii au capatat si skiuluri ca la glavie de knock back si knock down ... dar ... eu gandesc in perspectiva ... si sunt genul care isi face un caracter si merge pana la capat cu el ... nu as avea timp si rabdare sa incep din nou ... si ma gandesc ca intr-un final vom fi nevoiti datorita limitei de 300 sa ramanem doar cu doua categorii de skiluri ... si ce ar ramane din arcas in afara de arma ? pui gheata pentru defense... dar pierzi foarte mult la ofense ... pui fire pentru ofense ... dar pierzi mult la defense ... celelalte nici nu intra in discutie :D

nukerul pe care il am e mai simplu cand va veni momentul sa aleg ... fire si ice ... ofense si defense :D

RESPECT :tiphat:

P.S. aici o paranteza ... in final tot euro chars vor avea de castigat cu trecerea timpului, doarece un char euro oricum doar pe doua skill tree se bazeaza ...

Posted

din cate stiu eu nu se mareste skill masteryul si se ramane la fel pana la lvl 150 cand vor fi doar 2 masteryuri

eu tot sunt de parere k euro si china sunt egalate

poate k au dmg mare euro acuma dar pana la lvl mare no sa adauge cien stie ce skilluri dar la china da si de cum a mai zis cienva cu vreo 100 de pagini in urma la fiecare skill book se adauka un dmg mult mai amre decat se adauga in upgrade la skilluri

dar vom trai si vom vedea

fiecare cu preferintele lui si preferintele nu se discuta :P

pana data viitoare spuneti nu drogurilor

doamne nu mai stiu sa mai scriu :))

Posted

din cate stiu eu nu se mareste skill masteryul si se ramane la fel pana la lvl 150 cand vor fi doar 2 masteryuri

poate k au dmg mare euro acuma dar pana la lvl mare no sa adauge cien stie ce skilluri dar la china da si de cum a mai zis cienva cu vreo 100 de pagini in urma la fiecare skill book se adauka un dmg mult mai amre decat se adauga in upgrade la skilluri

drogurilor ca silkroad :dance:

Posted

pff pacat ca nu ai ramas:) ce nume aveai sa vb cu mihvtxx sau cu manyxxxx,cerbul,etc:)) (toti aia vechi mai joaca) ca ei au facut guildu deci sigur te stiau:)

pe atunci mihvtxx era Guild master la Dracula parca si da ii stiu pe toti si pe cerbul si pe many si pe Agy daca mai e in guild si pe bengosu ..etc...ureazale mult noroc din partea lui Romica (nu e nickname-ul charului e numele meu real) si parca charul se numea Ralex daca imi aduc bine aminte.

cate o data e bug cineva de la mine dein alianta de lvl 88 omora la antilope sau cum le cheama si a lasat botu si a plecat 5 min sa ia un pachet de tigari si cand sa intors era pk lvl 9 si nu era nici 1 player pe langa el si a pierdut 1 lvl doar

la cata ciuda am pe turci cand i vad cu stalu le dau d/c :))

...deci din aceasta chestie ce trebuie sa invatam?ca fumatul dauneaza nu numai sanatatii ci si lvlului in jocuri...asa ca ori va lasati ori va cumparati tigari inainte sa intrati in silk ....mama ce m-am enervat,ma duc sa trag o tigara sa ma calmez :P:P

era un filmulete pe youtube mai explicit

...mai frate da si tu edit nu mai scrie 3 cuvinte in 5 posturi ce naiba e chiar asa de greu?

43 de tickete in 2 eventuri :D record personal ! de la lvl 2 la lvl 3 la hunter intr-o singura noapte ! ^^ ! Acum ma duc sa ma culc si eu sunt pe sro de ieri de la 3 incontinuu mai stau 3 ore si fac 24 de ore de sro incontinuu !

...recordul meu personal este de aproape 40 de ore nonstop in fata compului la grind pe SRO(exceptand timpul de mers la...acolo unde si regele se duce solo :P...ca frigiderul si aragazul pe vremea aia era in aceasi camera cu pc-ul...

e bun un caracter pachon 90 fire 90 ice 60,force 60

...sincer nu vad de ce cineva ar pune la force fie si un sgur sp cand ajunge la lve mari...mi se pare aiurea de tot...si nepractic in comparatie cu ce ai putea face cu spurile acolo unde TREBUIE sa le pui de fapt daca vrei sa ai un char klumea,cum zicea Birchoff"sa storci si ultima picatura de putere din three"

ca sa fiu sincer pana la capat, cand cei de la Joymax au limitat skilurile la 300, am renuntat definitiv la skilurile din categoria force, fiind constient ca nu le poti avea pe toate, asa ca acea categorie niciodata nu am studiat-o...

...mee too...

da merci:D

vital force

...aurolacule ,la lvle cap mari ai nevoie de cu totul altceva decat skilurile si bufurile de la force crede-ma...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

pe atunci mihvtxx era Guild master la Dracula parca si da ii stiu pe toti si pe cerbul si pe many si pe Agy daca mai e in guild si pe bengosu ..etc...ureazale mult noroc din partea lui Romica (nu e nickname-ul charului e numele meu real) si parca charul se numea Ralex daca imi aduc bine aminte.

eu te stiu putin :)

poate mai sti si tu aveam un char Andra

Posted

da ai dreptate aseara am fost la hunting si am batut tot ce am prins wiz de 80 xbow de 72 daggar de 68 nukar de 72 dual ax 72+ ca am dat olkea in el bow 72 luam cate 2% cand il omoram 2hde 72++ ca mam chinuit pana lam facut ma omorat de 2 ori pana sal fac o data imi dadea crt 14k si eu am hp de 13,5k daca aveam set bun nu ma facea ....

Guest Ombladon9
Posted

Salut all , sunt nou pe forum si nou in joc (cam de 2-3 saptamani)...care ma poate ajuta si pe mine cu pwlvl cateva zile ca pe urma imi iau premium si nu o sa mai am nevoie ...serveru pe care joaca cel care ma ajuta :)...promit ca o sa-l ajut si eu mai tarziu.

Multumesc :P

Posted

pk e usor sa faci un bot

il ataci si fugi si dc te urmareste cainele lui fugi pana nu mai ai esti mov da nu prea departe ca sa te ai cainele lui care te tot ataca

dupa 20 secunde iei un cal de lvl 10 cainel il omora botu e pk

dupa alte20 sec iei alt cal iara il omora e pk de lvl 2

si tot asasi apoi mergi sil omori sii iei cei cade:D

lolz treaba numai merge de mai mult de jumate de an...

faza merge doar cu isrobot, ala doar reactioneaza automat la pk ... folositi t-bot, e mult mai rapid si nu ataca pkeri ...

uite de asta nu-mi prea place mie eventul, pentru ca folosindu-se de o greseala a programatorilor (si ma refer aici la faptul ca nu s-au gandit sa faca locul de respawn-at o zona neutra, unde sa nu se poata duce lupte), playerii nu dau dovada de fair play si se umplu de glorie sarind pe cei care nici bufuri nu apuca sa-si dea ... singura lupta cu adevarat onorabila este prima confruntare din event.. dupa ... cei care ajung sa o castige nu mai pleaca din camera inamica si-i tot omoara pe ceilalti ... mult curaj iti trebuie pentru asta :beer:

nope nu merge la isro ai optiune sa nu raspunda la pk acuma daca nu setezi treaba ta...ai dreptate cu eventul dar in afara de cazurile in care la event majoritatea team-ului e formata din turci noi ne intelegem si nu campam si e chiar frumos event-ul.

cu conditia ca un caracter pe arc sa fie full str ... parerea mea ... si oricum ti-au mai ramas 10 nivele la ceva... ca sa dea total de 300...

un caracter trebuie gandit ca sa poti stoarce din el si ultima picatura de potential pe care ti-l pune la dispozitie jocul... de aceea:

... eu un arcas l-as face:

1) 90 weapon ... evident, ai ales sa lupti cu o arma, invata s-o folosesti bine #-o (obtii maximum damage oferit de arma)

2) 90 fire - mai ales pentru faptul ca imbue fire pe weapon are cel mai mare efect in ceea ce priveste damage ... apoi la fire ai si doua skiluri care intensifica damage-ul fizic ... care conteaza pentru cei care se bazeaza pe arma ... tot la fire regasesti si scuturile defensiv-magice (obtii maximum damage fizic si maximum defense magic oferit de joc)

3) intre gheata si electric aleg gheata... si asta pentru cel mai bun skill defensiv care exista in joc .. ma refer aici la mana shield (daca la gheata nu ar fi existat decat skilul asta, si doar pentru el as fi maximizat-o) ... apoi la gheata mai ai varianta celor doua skiluri de defense ... pana la nivele mai mari, cand playerii incep sa aiba accessorii din ce in ce mai bune care neutralizeaza efectele de inghet, poti folosi ca imbue pe arma si gheata... extrem de utila, pentru ca arcasul are cadenta mare la tragere... acest imbue il poti folosi oricum si la nivele mari impotriva monstrilor - deci cu gheata maximizezi mai ales defensul fizic al caracterului

4) raman 30 nivele pe care le-as aloca la electric ... imi cresc putin parry cu skilul pasiv, mai cresc putin si damage-ul magic pe care mi-l da imbue pe arma ... mai viteza de mers... dar astea sunt chestii secundare si oricum scap de ele cand se va mari cap level-ul

... si uite asa scot ce e mai bun din arcas ... pareri pro si contra vor fi intotdeauna... dar asa l-as face eu :P

P.S. evident, e de la sine inteles ca un arcas se imbraca garment ... pentru ca fiind full str are defense fizic deja mai mare.. trebuie sa recupereze la magic ... plus ca garmentul da acel plus de viteza la deplasare pe care nu-l poti avea, level electric fiind doar la 30

RESPECT :tiphat:

poi cu un lucru nu sunt de acord...charul arcas este hit&run nu hit&tank asa ca nu are nevoie de mare defece ci de light mult sa poata sa fuga repede sa aiba distanta mare la grass walk shadow mai ales ca acum are skills de stun si knock back are nevoie de distanta cat mai mare. 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold parerea mea.

da cred ca vor mari mastery pt ca nar mai fi funn jocul cu 2 skiluri numa

nu se va mari niciodata....din pacate la lv 150 va fi urat pt ca vei avea doar 2 tree-uri ca si europenii vb voastra de nukeri cel mai bine la cap 150:))

da si eu zic ca sunt egalate prin delay-ul la pots dar nush ce sa zic euro cu sun weap o sa fie cam overpowerd.

acuma o sa par rautacios dar aurlacu tu ai facut charu ala de 80?k din felu cum postezi ce scrii ce intrebi si altele ma cam bagi la banuieli fara suparare.

Posted

mie sila sa postez dar tot o fac

chiar dak euro au avantajul la dmg nu va dati seama:

1. delay la pots care influenteaza foarte mult

2. armele la euro sunt diferite, el au un singur fel de dmg. ori magical or phy nu ca la china care au de amandoua

3. la sun la euro nu se creste criticalul

sunt mult mai multe dar cum ziceam ie sila acuma

am scris numa un fel de sumar :P

Posted

poi cu un lucru nu sunt de acord...charul arcas este hit&run nu hit&tank asa ca nu are nevoie de mare defece ci de light mult sa poata sa fuga repede sa aiba distanta mare la grass walk shadow mai ales ca acum are skills de stun si knock back are nevoie de distanta cat mai mare. 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold parerea mea.

din experienta iti spun ca tehnica hit&run e doar legenda la pvp ... mai putin pentru cei care intr-adevar sunt great damage dealers ... ma refer de ex la rogue, la wizzard ... si care pot prinde cate 1 hit / kill ... doar asa iti permiti sa tot fugi si sa incerci iara cate o lovitura ...

cu arcul daca chiar vrei sa termini pe cineva, trebuie sa si tanchezi putin ... altfel ramai doar cu run & run ... si ala tot dupa tine ... mai tragi cate o sageata... iara fugi si tot asa ... nu prea il faci ...

parerea mea :) ...

respect all :tiphat:

P.S. a, daca ai ai bow sun cu crit mare ... merge si cu arcasul :beer:

mie sila sa postez dar tot o fac

chiar dak euro au avantajul la dmg nu va dati seama:

1. delay la pots care influenteaza foarte mult

2. armele la euro sunt diferite, el au un singur fel de dmg. ori magical or phy nu ca la china care au de amandoua

3. la sun la euro nu se creste criticalul

sunt mult mai multe dar cum ziceam ie sila acuma

am scris numa un fel de sumar :P

ok, hai sa argumentez din punctul meu de vedere (vorbesc doar in numele meu, nukerul meu fata de un wizard, clasa oarecum asemanatoare din tabara euro:

1. delay pot: la damage-ul pe care il face, adica ii de ajuns 1 hit ca sa ma faca la nivele egale, respectiv echipament similar ca si level... nu se repoteaza intr-o lupta - s-a anulat dezavantajul

2. atat eu cat si el folosm doar damage magic, chiar nu ma ajuta faptul ca sabia mea are si damage fizic lucrand doar cu nukes ... alt "dezavantaj " al euro eliminat

3. crit ? ce-i ala crit pentru un nuker/wizzard ? ar fi culmea sa prindem si de alea :P - si iata si al treilea "dezavantaj " anulat ...

:tiphat:

nope nu merge la isro ai optiune sa nu raspunda la pk acuma daca nu setezi treaba ta...

nu spuneam ca in isrobot nu poti seta sa nu faci pk, spuneam doar ca doar acolo poti face pk... tbot chiar nu ataca, nici nu ai setare de atac playeri sau nu

Posted

faza e k u comentezi doar din punctul caracterului tau, k dak sar bate wizzul cu glavie ar fi cu totul alta problema

sau dak ai vorbi k te batzi cu un 1h,2h axe kre chair conteza pot delay

nu vorbi doar de wizz k euro nu inseamna wizz euro inseamna absolut toate caracterele europene

plus la faza cu swordul

eu in locul tau as folosi si skiluri de sword dar aici e doar parerea mea.

any other questions??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...