aurlacu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 super filmuletu si asta cu Federation dar sai luato baieti de la romani (divinE)
Trane Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hmmm misto dk da si sox la acest event cred k ma mut pe troy cateva zile poate ppik ceva sa ma imbogatesc pe acolo k nu mai plec:))))))) dar u ai pierdut ceva sau sti pe careva care a pierdut? eu am pierdut doar un drop de 85 robe hands female dar stiu care au facut alchemy si le-a iesit +7 lol saracii noroc ca eu am asteptat pana mi-am facut staff-ul +7 :D :D
BillyTalent Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ecest event numa pe troy este?daca nu imi spuneti va rog cum sa fac vid..mere cu fraps?
ciupilan Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 super filmuletu si asta cu Federation dar sai luato baieti de la romani (divinE) mistoc:D oare cat au stat sal realizeze:))))))))))))))
BillyTalent Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 poate sa ma ajute cineva cu un fraps care filmeaza mai mult de 30sec?sau sa imi deie un link...thx
ScarFaceRo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 e bun la pvp heuksal 90 light 90 fire 90 pe set prot hyb nuker???plz ca nuj cum sa ma fac pt lvl 90
Andreas_good Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 poate sa ma ajute cineva cu un fraps care filmeaza mai mult de 30sec?sau sa imi deie un link...thxFraps SUX ... ia http://www.planetgamecam.com/?locid=download
aurlacu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 e bun la pvp heuksal 90 light 90 fire 90 pe set prot hyb nuker???plz ca nuj cum sa ma fac pt lvl 90eu cred ca da dc esti hibriddar nu stiu sigur
Erhard Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Eu personal in loc de 90 Fire iti recomand 90 Cold si 30 Fire.
aurlacu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 am un prieten sio luat teapa cu sun de 81 a crezut cai sos si era sun si la doate ieftin
Birchoff Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ce bulan are asta din alianta :)pe noi ne intereseaza mai mult unde l-a dropat :D
Birchoff Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 de la antilope sau cum naiba le ziceceapa lor de antelope ... si antinoke is pe acolo ... de la 80 la 87 tot acolo am facut level si ciuciu dropuri bune ...
SimplySimple Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 salame s-a cam dus teoria ta ca antelope nu dau sun:)
aurlacu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 cm fac ca un filmulet sa nu mai mearga asa rpd :-? gata cm pot lucra in moovie maker habar nam
alexxx70 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 How to scam well its simple, here is one of the best ways: 1: login with normal acc 2: make stall network 3: register an item u wanna scam and logout 4: wait for about 1 day 5: never login again. fazai k nam intels nik din asta ...cand ceva pare prea bun ca sa fie adevarat,de obicei intradevar e prea bun sa fie si adevarat,tine minte asta si in SRO si in RL...asta e regula de baza a hustlerilor sau scamerilor sau escrocilor,zile cum vrei ca sunt aceeasi samanta,difera doar titulatura... ... problema cu caracterele europene e ca au cam stricat balance-ul in jocul asta ... parerea mea ... nu ca m-as pricepe prea tare, nu joc silk decat de vreo 3 ani, pe Babel, la doua saptamani dupa ce s-a dat drumul la server si erau de toate 4 servere :) de ce spun asta... puterea caracterelor europene sta in super buff-urile pe care le au ... si pe care le pot da ... inainte sa se dea drumul la cap level 90, daca in party cu mine era un european care imi dadea + 30 INT +30 STR (nu mai stiu sigur, ceva pe acolo, astronomic oricum fata de un chinez care pentru asta avea de munca nu gluma) ... plus cate un scut protector de reducea cu multe zeci de procente damage-ul primit + altele care il mareau pe cel care il faceam... vreun minut eram zeu in zona ... primeam damage de 10-15 de ma distram cu ceilalti ... am si un filmulet pe undeva ... in afara de bufuri europenii au si arme care comparativ cu cele chinezesti au valori mai mari la damage ... comparati si veti vedea ... problema lor este folosirea potiunilor ... si de aceea caracterele europene au fost de la bun inceput gandite pentru PVP in echipa, cu sustinere reciproca ... si atunci sunt invicibili ... dar la fel de bine caracterele europene prinse singure sunt victime absolute ... rogue de exemplu ... se face invisibil si iti trage cate un crit de te lasa lat din 1 hit in cele mai multe cazuri ... eu sunt full int s/s ... in 50 % din cazuri sunt 1 hit daca ma prinde fara mana shield ... dar pentru asta lui ii scade defensul foarte mult astfel incat la fel de bine si eu il fac 1 hit in celelalte 50 % din cazuri... in concluzie de ce nu mi-as face niciodata caracter european ? un combat la care participa dureaza foarte putin ... la ei se pune problema ... omori foarte repede sau mori foarte repede :) cel putin pe Babel am vazut prea putini europeni str cu 1 handed sword ca sa-mi dau cu parerea despre ei.. care macar teoretic ar trebui sa tina mai mult la o lupta ... ...in sfarsit un comentariu de nota douazeci din punctul meu de vedere,bvo man se vede ca stii si practica si teorie, felicitarile mele... pai miau luat itemu din stall fara sa dau open si sa pun pretu ...poate ai dat open din greseala si era itemul 1 gold si e normal sa tzil haleasca careva care sta cu ochii pe Net Stall sau cum naiba ii mai zice,ca sunt si oportunisti destui pe oriunde... anywayz chinese is more fun<3 mi-e dor de vechiul sistem de job mie:((((((( bafta all :tiphat: ...si mie imi e dor de vechiul sistem de jobs,dar na,mortul de groapa nu se mai intoarce :P 1. un player decent stie la ce ma refer ... eu pun in balanta skilurile chinezesti cu cele europene... nu discut aici de alte aspecte ... evident ca cei mai puternici vor fi intotdeauna, indiferent de clasa, cei care pompeaza bani cu nemiluita in joc pentru a se umple de sun-uri... si nu vorbesc doar de legiti care cumpara de la Joymax silk, ci mai ales de gold-buyers... (e de la sine inteles ca in discutii principiale de genul asta, eliminam chestiunile subiective tip itemi, bani investiti, etc... si ne orientam doar la potentialul oferit de sistemul de joc) 2. de obicei daca ma apuc de un mmorpg ma uit sa intru pe un server nou ... asa evit sa am caracter level 1 si sa gasesc caractere cap-level ... dar daca totusi aleg un server mai vechi, inseamna ca accept posibilitatea ca sa mi-o capat de la old-boys de acolo :) ...exact cum am zis si eu de nenumarate ori ,banii reali invart pvpurile si fortressurile in mod real in SRO...iar ne potrivim la opinii Birchoff...man imi face placere sa iti citesc posturilept ca demonstrezi nu numai intelegerea acestui joc dar si a subtilitatilor lui. 99% romani 1% extraterestri:))) ...am fost si eu un ...alien de ala de care pomenesti cand am intrat in silk prima data in viata mea cu cativa ani in urma cand erau servere sa le numeri doar pe degetele de la o mana la vremea aia si am fo in Dracula dar pe la lvl 43 am fo hackuit si am plecat pe Greece dupa aia unde sunt si in momentul de fata. hai pa va las sa faceti puzzeluri si sa va jucati cu lego=)) ...nu mai divulga ce faci in timpul liber cand nu joci SRO man,altii s-ar putea ...te copie...:P:P Sal baieti, as vrea sa va dati cu parerea despre cel mai bun char de pe sro. ( nuker, warrior, wiz, glavier...) si euro si chinez. :nanana: ...pai daca ar fi un anume build CEL MAI BUN,tu crezi ca ar mai fi si charuri cu alte builduri?eu zic ca cel putin 99% ar fi acel build care best of the best ....dar nu exista asa ceva,orice build are puncte slabe si tari si orice build depinde de multi factori,de la cei fizici la cei pur si simplu intamplatori. Raman la ideea ca Full STR GLavier -imbue fire :) e cam cel mai tare character:) ramane de vazut...fiecare dupa preferinte :right: exact cum ai precizat...dupa preferinte...deci asta lasa loc la discutii si la ...incercari... AoC vs WoW aurolacule las-o frate in tufe cu alte jocuri aci sunt posturi in legatura cu SilkroadOnline asa ca incearca sa ramai pe aceasta tema te rog. RESPEC"ALL :tiphat:
Birchoff Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 poate sa ma ajute cineva cu un fraps care filmeaza mai mult de 30sec?sau sa imi deie un link...thxbirchoffs e ID meu de mess ... add me, cu precizarea cine esti si de unde sa te iau :D ... si ti-l trimit ... cel pe care il ai tu e o varianta shareware, de aici se explica de ce nu filmeaza decat 30 secs ...Fraps SUX ... ia http://www.planetgamecam.com/?locid=download... :-? nu poti pur si simplu arunca cu noroi in munca celor care au dezvoltat un anume software doar pentru ca tu preferi sa lucrezi cu altceva :) ... din punctul meu de vedere FRAPS isi face exact treaba pentru care a fost gandit.. si anume captureaza perfect cadrele din joc ... :beer:...exact cum am zis si eu de nenumarate ori ,banii reali invart pvpurile si fortressurile in mod real in SRO...iar ne potrivim la opinii Birchoff...man imi face placere sa iti citesc posturilept ca demonstrezi nu numai intelegerea acestui joc dar si a subtilitatilor lui. ms :tiphat:
Birchoff Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ...poate ai dat open din greseala si era itemul 1 gold si e normal sa tzil haleasca careva care sta cu ochii pe Net Stall sau cum naiba ii mai zice,ca sunt si oportunisti destui pe oriunde... ... o chestie e, dar nu ma intereseaza sa studiez problema oricum, din principiu... dar de ce zic ca o chestie e ? pentru ca au fost cativa care au tot incercat sa ma faca sa merg in afara orasului si sa pun in stall (cu network stall) itemi pe care, cica, or sa mi-i dublez ... bineinteles ca dublarea unui item e teoretic imposibila pe un client in care bazele de date sunt pastrate pe server ... oricum imi place sa rad de scameri asa ca le dadeam sperante ca ma las pacalit si daca eram prin oras mergeam dupa ei, ii faceam sa creada ca voi face tot ce-mi spun si le radeam in fata in ultimul moment ... dar au fost mai multi care au incercat cu multa lume chestia asta ... cu deschiderea unui stall network in afara orasului ... asa ca banuiesc ca o smecherie este ... dar care nu ma intereseaza ... am postat despre acest subiect doar ca sa ii dau credit celui ce a spus ca i-a disparut itemul ... ma gandesc ca o fi dezvoltat cineva un third party program care profita de vreo bresa in sistemul de trading la stall din afara orasului... si trimite informatii eronate serverului ca ar fi platit, cand de fapt "cumparatorul" ia itemul fara sa plateasca ... ar fi singura explicatie logica ....
aurlacu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 banc )))))))))) 2 gameri jucau Wow in noaptea de paste...unu ii zice celuilalt:"Hristos a inviat" la cre celalalt:"Ce Lvl Are?".... )))
Birchoff Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 banc )))))))))) 2 gameri jucau Wow in noaptea de paste...unu ii zice celuilalt:"Hristos a inviat" la cre celalalt:"Ce Lvl Are?".... ))) era buna si replica: "in care din locuri a spawn-at"
deathrazor Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 is pe acolo ... de la 80 la 87 tot acolo am facut level si ciuciu dropuri bune ... In seara asta fac 87 si tot la antilope bat, nu am luat nimic bun :(