Birchoff Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ksro va primi update cu civilizatia araba pentru old players ca tine care au jucat de la inceput cu un char. chinezi cred ca hmm pare ca s-a dat peste cap balance-ul.Eu unul am inceput sa joc in iulie anul trecut cand chinezii faceau regula aveau sun-uri etc, eu char euro lvl 1 altul char chinez lvl 80 zeci de milioane in cont :)1. un player decent stie la ce ma refer ... eu pun in balanta skilurile chinezesti cu cele europene... nu discut aici de alte aspecte ... evident ca cei mai puternici vor fi intotdeauna, indiferent de clasa, cei care pompeaza bani cu nemiluita in joc pentru a se umple de sun-uri... si nu vorbesc doar de legiti care cumpara de la Joymax silk, ci mai ales de gold-buyers... (e de la sine inteles ca in discutii principiale de genul asta, eliminam chestiunile subiective tip itemi, bani investiti, etc... si ne orientam doar la potentialul oferit de sistemul de joc)2. de obicei daca ma apuc de un mmorpg ma uit sa intru pe un server nou ... asa evit sa am caracter level 1 si sa gasesc caractere cap-level ... dar daca totusi aleg un server mai vechi, inseamna ca accept posibilitatea ca sa mi-o capat de la old-boys de acolo :)
iLoveCalifornia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 1. un player decent stie la ce ma refer ... eu pun in balanta skilurile chinezesti cu cele europene... nu discut aici de alte aspecte ... evident ca cei mai puternici vor fi intotdeauna, indiferent de clasa, cei care pompeaza bani cu nemiluita in joc pentru a se umple de sun-uri... si nu vorbesc doar de legiti care cumpara de la Joymax silk, ci mai ales de gold-buyers... (e de la sine inteles ca in discutii principiale de genul asta, eliminam chestiunile subiective tip itemi, bani investiti, etc... si ne orientam doar la potentialul oferit de sistemul de joc)2. de obicei daca ma apuc de un mmorpg ma uit sa intru pe un server nou ... asa evit sa am caracter level 1 si sa gasesc caractere cap-level ... dar daca totusi aleg un server mai vechi, inseamna ca accept posibilitatea ca sa mi-o capat de la old-boys de acolo :)gata new update 89 :)
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 apesi ctrl+alt+delete ->processes->explorer.exe si dai end process treeSp33dyz nu face decat sami dispara tot de pe ecran
Andreas_good Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=h2G2zeWSpvk am muncit la el de la 10 la 18 :D dar a iesit frumos
Ga|\|EzU Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 apesi ctrl+alt+delete ->processes->explorer.exe si dai end process tree Sp33dyz nu face decat sami dispara tot de pe ecran Sad... http://www.youtube.com/watch?v=h2G2zeWSpvk am muncit la el de la 10 la 18 dar a iesit frumos Bravo! :D Frumos...gg si la kt mai multe :)
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 cu ce pot modifica filmuletele facute cu fraps sau asa cvafrumos filmuletzucemi place speeru de 80+5:D
SimplySimple Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 apesi ctrl+alt+delete ->processes->explorer.exe si dai end process treeSp33dyz nu face decat sami dispara tot de pe ecrancum a zis si ganezu sad mai ales daca ai si char de 80 cum spui.http://www.youtube.com/watch?v=h2G2zeWSpvk am muncit la el de la 10 la 18 :D dar a iesit frumosbv:)filmuletele se editeaza in windows movie maker usor daca cunosti programu.
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 de el am auzid da nu stiu dc stiu sa editez in el:Dms oricumnici nu ma mai complic cu turci
salam30 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 dupa munca si rasplata :) cool manavem si cativa strainezi in guild carora le place la noi in guildsp33dy ->cel mai urat ma enerveaza cu noul sistem ca daca e un cleric non job si un party full de thief sau trade o ti pana maine in pvp
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 draqu stie sa faca filmulete cu tot cei trebe :D zicetimi situ de une pot lua gamecame k nu vreau sa caut pe google
colombo Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Hai Noroc! Care stie cam catii banii consum sa dau lvl down 40 lvl >>????
Guest Ghilgames Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 imi place filmul^_^:Dbtw am si eu kteva intrebari:as vrea sami fac un warrior ....in primul rand ce arme(arma) ar tre sai pun? si ar tre sa ai ba light armour right?:D...de asemenea ce sunteti voi traderi thiefi hunteri?:Dapropo stiti de unde as putea lua un bot k eu uneori nu prea am timp sa ma jok:D si vreau sa fac lvl un pic ma mare(am abia 38:( )..si dak am premium sau silk bagat nu t verifik de loader sau bot sau chestii deastea de obicei nu?
ciupilan Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 apesi ctrl+alt+delete ->processes->explorer.exe si dai end process tree Sp33dyz nu face decat sami dispara tot de pe ecran )))))))))))) LOL LOL LOL si iar LOL ai muscat poanta asat cu pofta kum doamne sa scamezi in felu asta ..... asta e o modalutate sa iesi din ceva dk se blocheaza un program sau ceva=))))))
ciupilan Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 de une plm vrei sa stiu yo asa cva??hmmm vb mai frumos dk se poate si dupa vb iti dau doar 12 ani sau poate ma insel 13 :-?
salam30 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :dontknow: Dracula e format 100 % din romani?a si am avut union 8/8 numa guilde de romani :D dar cum mai spunea cineva pe aici pe forum sunt multi enervanti care dau mesaj ca sai cresti,,,asta nu e muonline sau altele in care sa te cresti
FPS-Doug Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 aurlacu , eu zic sa ramai la volfied / solitaire sau mai stiu eu ce jocuri ai voie la 10 ani
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ce fac astia pe site cu GNG World Chapionship si zicetimi si mie cm sami pun semnatura cu poza sau asa cva :dontknow:yo am intrebat pe cei care vor sa zica nu am obligat pe nimenii si solitaire sa joci u
salam30 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 aurlacu , eu zic sa ramai la volfied / solitaire sau mai stiu eu ce jocuri ai voie la 10 ani volfied e prea greu :cool2: :cool2:
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ma yo nu jok ca voi de 3,4,5 ani silkroad yo am 6 luni si ma descurc cat de cat
ciupilan Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 volfied e prea greu :cool2: :cool2:cred k un joc pe TV e ff bun si are ce invata de acolo:))))))))))) no ia zine cati ani ai,ai 10??