BijuuMode Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 poti edita cu sonyvegas si de capturat fraps sau game cam
salam30 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nush cu ce le poti compresa o sa intreb in guildda stiu ca le poti edita cu windows movie maker, cel putin asa face Mihvtxx , cauta pe youtube
Birchoff Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nush cu ce le poti compresa o sa intreb in guildda stiu ca le poti edita cu windows movie maker, cel putin asa face Mihvtxx , cauta pe youtubedeci cunosc o multime de modalitati de a le captura, edita si compresa ... dar dupa cum am scris si in mesaj, eu caut un anumit program, cu care lucram ( si ma refer aici doar la faza de COMPRESIE, ca sa fie clar )acum ceva timp ... si ma obisnuisem cu el sa-i storc si fiecare picatura de resurse :)voiam aici sa vad niste nume, poate imi amintesc ...ms :)
Iulian1990 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 auziti pana la urma e mai bun un caracter european decat unu chinez sau toate sunt la fel ? ca unii bat apropouri ca un european e mult mai bun decat un chinez
Guest Ghilgames Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 vroiam intai sa va salut pe toti deoarece este (aproape) prima data knd postez....si as vrea sa intreb dak vrea scnv sa intre in guilda mea si a unui prieten..guilda se numeste TheFighters si suntem o ghilda mik in dezvoltare.....suntem pe troy:P si internationala(avem si romanai insa:P) datorita faptului k si eu si prietenul meu neam saturat de toti scammeri si heckerii de romani(majoritatea sunt:D asa)...oricum dak vreti sa intrati datimi un pm ..numele meu in jok e Samurayu
salam30 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 vroiam intai sa va salut pe toti deoarece este (aproape) prima data knd postez....si as vrea sa intreb dak vrea scnv sa intre in guilda mea si a unui prieten..guilda se numeste TheFighters si suntem o ghilda mik in dezvoltare.....suntem pe troy:P si internationala(avem si romanai insa:P) datorita faptului k si eu si prietenul meu neam saturat de toti scammeri si heckerii de romani(majoritatea sunt:D asa)...oricum dak vreti sa intrati datimi un pm ..numele meu in jok e Samurayusucces cu guildu :tiphat:
Iulian1990 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 salame ............. tu tu tu .... lasami contu si silku mai lasa dreq silku ala k mai ofticat destul cu car tau X(
Iulian1990 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ce bine k nu exista linkmania moderator silkroad online ... k o mai fi tot unu de sufera si sa dea warn k nu suntem de acord k nuckeru e bun full int si nu full str
aionys Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Succes cu guildu mane o sa ai nevoie ! si sa nu bagi toti romani in guilda ca sunt mai cersetori ca turci ! iti spun din proprie exp ca pe mine ma dispera ! !
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 bgamais pl in morti mami lor de turci cu programele lor de hackzicetimi si mie o metoda sa fraeresc (scam)
andy009 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Succes cu guildu mane o sa ai nevoie ! si sa nu bagi toti romani in guilda ca sunt mai cersetori ca turci ! iti spun din proprie exp ca pe mine ma dispera ! ! serios?sunt foarte idiotii estea de cersesc pe mn ma frecau la cap toata ziua *K0mi ma ajuti cu lvl?K0mi vi la trade? bn ca am scapat de ei
real_shadow Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 bgamais pl in morti mami lor de turci cu programele lor de hackzicetimi si mie o metoda sa fraeresc (scam)Aici nu o sa afli metode de hack. Daca vrei asta gaseste`ti alt forum bro. :violent: Plus scamuiti sunt doar nubii care nu stiu sa se uite de doua ori la ce cumpara/vand
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 How to scamwell its simple, here is one of the best ways:1: login with normal acc2: make stall network3: register an item u wanna scam and logout4: wait for about 1 day5: never login again. fazai k nam intels nik din asta
Birchoff Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 auziti pana la urma e mai bun un caracter european decat unu chinez sau toate sunt la fel ? ca unii bat apropouri ca un european e mult mai bun decat un chinez ... problema cu caracterele europene e ca au cam stricat balance-ul in jocul asta ... parerea mea ... nu ca m-as pricepe prea tare, nu joc silk decat de vreo 3 ani, pe Babel, la doua saptamani dupa ce s-a dat drumul la server si erau de toate 4 servere :) de ce spun asta... puterea caracterelor europene sta in super buff-urile pe care le au ... si pe care le pot da ... inainte sa se dea drumul la cap level 90, daca in party cu mine era un european care imi dadea + 30 INT +30 STR (nu mai stiu sigur, ceva pe acolo, astronomic oricum fata de un chinez care pentru asta avea de munca nu gluma) ... plus cate un scut protector de reducea cu multe zeci de procente damage-ul primit + altele care il mareau pe cel care il faceam... vreun minut eram zeu in zona ... primeam damage de 10-15 de ma distram cu ceilalti ... am si un filmulet pe undeva ... in afara de bufuri europenii au si arme care comparativ cu cele chinezesti au valori mai mari la damage ... comparati si veti vedea ... problema lor este folosirea potiunilor ... si de aceea caracterele europene au fost de la bun inceput gandite pentru PVP in echipa, cu sustinere reciproca ... si atunci sunt invicibili ... dar la fel de bine caracterele europene prinse singure sunt victime absolute ... rogue de exemplu ... se face invisibil si iti trage cate un crit de te lasa lat din 1 hit in cele mai multe cazuri ... eu sunt full int s/s ... in 50 % din cazuri sunt 1 hit daca ma prinde fara mana shield ... dar pentru asta lui ii scade defensul foarte mult astfel incat la fel de bine si eu il fac 1 hit in celelalte 50 % din cazuri... in concluzie de ce nu mi-as face niciodata caracter european ? un combat la care participa dureaza foarte putin ... la ei se pune problema ... omori foarte repede sau mori foarte repede :) cel putin pe Babel am vazut prea putini europeni str cu 1 handed sword ca sa-mi dau cu parerea despre ei.. care macar teoretic ar trebui sa tina mai mult la o lupta ...
salam30 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 pai la faza cu europenii iti poate raspunde trane foarte amanuntit :)si iti dau si parerea mea ,tu nu ai sa omori un warrior in veci cu nukeru taula lv 90 are cam 29k hp si mai are un buf de ii scade dmg sau ceva de genu si isi mai baga 9k hp sau mai mult (nush daca era skilu la nivel maxim)plus ca atunci cand isi bga buffuri(singur,nu primeste de la altu ) dadeam eu cu nuke 5k in el(si pana la 38k hp sau cat o face cu skilu ala la maxim am de folosit nukes multe chiar daca nusi baga potiuni)cu ceilalti euro (in afara de orice buid de warrior sau warlock)e un pic mai usor
aionys Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Si aia e mult?Inchipuieti 1hwarrior/cleric ! defense astronomic,hp sa iti pui in cap +blessurile de la cleric ,holy world,recovery division,healing circle etc etc ! Cum dreaq sa il omori pe ala ! si app salam skilu ala de zici u de el ca ii mareste hp ii scade din dmg dar nu prea conteaza ca si asa nu poti sa il omori !
aurlacu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 pai miau luat itemu din stall fara sa dau open si sa pun pretu
Trane Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Pai un party de europen = invicibiliEuro solo indiferent de clasa warlock/wizard/warrior/rogue + cleric sub = mai puternic decat orice chinez deoarece ai bless spell , recovery division + holy word [scoate statusurile 100 %].Hmm orice clasa mentionata mai sus pe Light armor ... meh cam greu de ucis :) Pot adauga ca euro e foarte distractiv daca ai cu cine juca in pt : wizard(damage dealer),warlock(debuffer),rogue (stealth assasin), warrior (tanker), cleric (hp healer ), 2 barzi (speed + tambour + dmg inscrease phy sau mag hmmm mana consumption reduce pana la 34 %) :tiphat:
Birchoff Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 si tot ce ati adaugat voi confirma ce am spus eu de la bun inceput... si anume ca introducerea europenilor a dat peste cap balance-ul din joc ...
Trane Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 si tot ce ati adaugat voi confirma ce am spus eu de la bun inceput... si anume ca introducerea europenilor a dat peste cap balance-ul din joc ...ksro va primi update cu civilizatia araba pentru old players ca tine care au jucat de la inceput cu un char. chinezi cred ca hmm pare ca s-a dat peste cap balance-ul.Eu unul am inceput sa joc in iulie anul trecut cand chinezii faceau regula aveau sun-uri etc, eu char euro lvl 1 altul char chinez lvl 80 zeci de milioane in cont :)
SimplySimple Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ce bine k nu exista linkmania moderator silkroad online ... k o mai fi tot unu de sufera si sa dea warn k nu suntem de acord k nuckeru e bun full int si nu full str exista moderator pe sectiunea games ii zice Shade numa ca nu prea pare interesat de acest topic si are mereu inbox full asa ca nu-i poti da pm sa semnalezi vreo problema...acu na sro=neimportant bgamais pl in morti mami lor de turci cu programele lor de hack zicetimi si mie o metoda sa fraeresc (scam) apesi ctrl+alt+delete ->processes->explorer.exe si dai end process tree asa o sa poti cumpara din stall net fara sa dai gold am facut 1 bil asa hehe:) da nush daca mai merge bafta pai la faza cu europenii iti poate raspunde trane foarte amanuntit :) si iti dau si parerea mea ,tu nu ai sa omori un warrior in veci cu nukeru tau la lv 90 are cam 29k hp si mai are un buf de ii scade dmg sau ceva de genu si isi mai baga 9k hp sau mai mult (nush daca era skilu la nivel maxim) plus ca atunci cand isi bga buffuri(singur,nu primeste de la altu ) dadeam eu cu nuke 5k in el(si pana la 38k hp sau cat o face cu skilu ala la maxim am de folosit nukes multe chiar daca nusi baga potiuni) cu ceilalti euro (in afara de orice buid de warrior sau warlock)e un pic mai usor mda are buffu de da pt o per de timp mag defence si altu de phy(iron skin) cand baga alea te-a rupt + ca daca are subclasa warlock sau cleric esti dead extrem de rapid. ksro va primi update cu civilizatia araba pentru old players ca tine care au jucat de la inceput cu un char. chinezi cred ca hmm pare ca s-a dat peste cap balance-ul. Eu unul am inceput sa joc in iulie anul trecut cand chinezii faceau regula aveau sun-uri etc, eu char euro lvl 1 altul char chinez lvl 80 zeci de milioane in cont :) e adev dar si cand aveau chinezii sun si euro nu...era mai echilibrat dar acu sa vezi euro cu sun pfff ditamai dmg.... anywayz chinese is more fun<3 mi-e dor de vechiul sistem de job mie:((((((( bafta all :tiphat: