Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Areti vreo idei de un loader ff bun??(inafara de ala de la AgBot)

Ps eu am o problema grava: cand intru in alt joc(Cs, PainKiler) dupa vreo 30min botul nu mai ataca da nici licori nu isi mia pune(Using TBOT)

Posted

Areti vreo idei de un loader ff bun??(inafara de ala de la AgBot)

Ps eu am o problema grava: cand intru in alt joc(Cs, PainKiler) dupa vreo 30min botul nu mai ataca da nici licori nu isi mia pune(Using TBOT)

Daca joci cu bot si nu esti utilizator premium in cel mai scurt timp vei fi banat ... eu am vazut multi care se plangeau pe forum ca au luat ban doar pentru no/dc

Posted

eu zic sa te stradui putin sa iti iei arma si faci bani la monstri mici macar de set si apoi bati si iti faci cat de cat pentru o arma mai bunicica ... caracterul arata foarte bine si lvl 75 nu il iei de ici colo...

sincer sunt interesat , dar am nevoie sa rezolv problema cu cardul cand ma intorc din italia , ca fara premium nu joc :| si daca se poate sa fiu in guild cu tine ...

de marti nu o fost nicodata full srv!!!

Iulian draga am premium+ :D :D

Ps De la lvl 43(la 43 am activat premium) la 54 in 8 zile :))=))

Posted

de marti nu o fost nicodata full srv!!!

u e vorba de server trafic ... acum ca sunt banarile masive serverul e populated mai mereu .. problema e k nu vreau sa ma chinui la xp .. mai ales k vreau sa farmez un pic ...

Posted

Lumee mai revin si eu cu ceva subiecte :D :D

Care vrea vrea caracater:

-cont cu :Blader55 si Wizz32 (HERA)

-cont cu :Arcasi54 (wizz dress, MERCURY)

mai recent adika la eventul de la ora 5 ati prins bugg??(am prin cu wizzu meu ca cu ala particip)

100 cupe in aproximativ 7 eventuri la care am condus noi

nu sa referit numa la sox

sa referit ca iti pica iteme mai des decat sa omori in timpul ala mobi simpli

intelegi??

CE LVL MAI AVETI

Am si eu o intrebare pt Salam

Cum esti la pvp??(hibrid sau ful int?)

cum imi recomandati sa ma fac?: sa ma pun pe s/s; sa ma fac hibrid?; sau sa ramn asa?(full int spear linght conld heuskal)

=))=))=))=))=)) vad ca esti in largu tau pe forum si nu ai pauza la postat multe mai fiind si spam...oricum cand o sa ajung sa imi spuna cineva ca tine intelegi ma las de silk... upssss deja m-am lasat:))) nu cont:))) cred ca din cauza ta vai ce ma fac...LOGIC ca am inteles ca nu se referea la sox am zis ca idee de mobi de pty cu sox si am specificat k la aia de pty 2-3 zile no drop si la normali cam 1 drop/zi

PS:baieti de un an si ceva de cand vorbesc pe acest forum mi-a facut placere sa intalnesc multi oameni de treaba si unii mai putin de treaba....( :-* xellos u gay one ^_^)

nah glumeam:)) ne vedem pe la toamna:)

Posted

De 5 luni astept sa apara gaia si se pare ca marti sar putea sa apara.......daca unu dintre voi se duce pe akolo sa ma anunte verau un adversar bun dar fara idioti ca TheDash..lisata poate continua

Posted

omg....chill out ladies ! incetati cu spamu'

Cat despre isro....badfist se pare ca suntem parteneri , si asa ma aveam bine q tine :))

Daca nu se deschide ecsro pana duminica la 11.59 , ma duc luni sa-mi bag premium + pe venus si ma apuc acolo , super tare atmosfera non-bot xD

Posted

Cat despre isro....badfist se pare ca suntem parteneri , si asa ma aveam bine q tine :))

Daca nu se deschide ecsro pana duminica la 11.59 , ma duc luni sa-mi bag premium + pe venus si ma apuc acolo , super tare atmosfera non-bot xD

Silviule hai pe hera plvl free si te ajut la farm la lvl mic promit :* :* :* :*

daca ne impacam

Posted

Crezi ca mai stiu ce id aveai tu ? printre astia 300 de pe psro care-i am la ignore , sincer nu-mi amintesc.

Acum vreau sa raman pe venus daca nu revine ecsro , ne-am hotarat ... suntem vreo 3-4 prieteni buni dispusi sa incepem din nou , cred xD

Posted

mdea sa uitam trecutu......... daca vrei te pot baga intr-o guilda de romani EUFORIA (ma inteleg bn cu _GAIJIN_ )sau te pot lua la mine in guild dar la noi is multi booti:)) adica 10 dami pm daca vrei :)

Posted

Mersi de invitatie dar sunt complet anti-bot ! Frumos din partea ta dar nu vreau sa fiu injurat de tot serveru....

Imi doresc sa nu se mai deschida niciodata ecsro cu toate ca am o gramada de chestiutze acolo , vreau sa raman pe venus....sa intru intr-un guild de legiti si sa ajung mai departe decat am ajuns pe troy pe mana mea :)

Fck botters ~

Posted

poi poti intra in Avalon ei is legiti asa se zice dar nu stiu cat de adevarat e i vad mereu in cave cu party de 8 si omorand eliti o fi asa nu o fi nu stiu is 3 guilde de Avalon Alavalon2 Avalon3 :)) ei au si fortresu :)

Posted

Off : Observ ... zi-mi idul sa te scot de la ignore , sa evitam spamul.

On : Sunt prea newb ca sa ma accepte , abia m-am hotarat ce build sa-mi aleg , abia sunt 3D , ma tarasc de pe un lvl pe altu :P

Posted

badfist_badfist e id si te acepta ca am vazut ca au playeri de low lvl din cate am vazut si de aia au fact 3 guilde ca te is permit la 800kk pe saptamana de la fortres cred si eu ca au bani

Posted

salut baieti.. si eu mai rar pe aici .. oricum .. intrebarea : s-a pus gaymaxu` sa baneze butii? ca vad 2800/3500 pe hera sambata seara.. si chestii. baneaza lumea?

Posted

congratz salame

zimi si mie cum e nukeul de 90. ce dmg in comparatzie cu fire

si badfist in Avalon uni sunt numa legitzi si la fel si in bha (BlackHandAliance) si de curand sa deschis alta uni pe nume OverKill

in Avalon se accepta de la 52+ dak esti pro dak nu le aia chiar asa de la 72+

in AvaIon se acepta de orice lvl si la fel si in Camelot.

in 2 zile pot sami creez guildul finaly dak e cienva legit si vrea sa intre pe venus si vrea si un guild (o sa fie internatzional pt k nu se paote face nic cu romanii dupa cum am obs) sami dea pm MrVic

numele guildei va vi TheLegionars

Posted

Imagine IPB

Ce ziceam mai sus ... ca tot e la moda sa ma laud cu caracteru altuia , si ales era salam .. acum ca are lvl 90 nu mai schimb omul :))) deci pun si eu la semnatura aia cu salam :)) glumeam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...