andy009 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 explica si mie dc e mai rapid?)) am citit mai inainte ceva cu face 20% si 10% pierde ca moare si tot legitu in pty de 8 merge mai rpd... hmmm botu tre sa fi din oficiu in pty de 4? e mai bn pt drops d-aia il tin multi asa dar merge si in pty de 8 f bine si garantez eu ca nu iti moare asa ca nu vad logica:) have fun legit or bots same shit for joymax...the only see it as $_$ esti fara minte?nu gandesti?eia crezi ca stau in party de 8 toata ziua?unde moare botu?daca stii udne sa il lasi nu moare...il lasi noaptea....... cand ai treaba la pc il lasi sa joace si iti vezi de treaba mare kkt
aurlacu Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 badfist ce lvl ai? vam spart a 2 oara in 4 zile primu pe pagina :bananadance2: :nanana:
SimplySimple Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 esti fara minte?nu gandesti?eia crezi ca stau in party de 8 toata ziua?unde moare botu?daca stii udne sa il lasi nu moare...il lasi noaptea....... cand ai treaba la pc il lasi sa joace si iti vezi de treaba mare kktce reply faci po sa pui care sa nu fie jignitor andy? daca nu ai inteles ce am scris mai bn nu mai da reply de dragu de a scrie...plm mereu de bagi ca musca.... stii expresia am facut un comentariu la o afirmatie anterioara si ce am scris coincide cu ce ai scris tu numa ca nu e scris in formatu asta.descrierea post-ului tau intr-un cuvant...inutil... tot ce ai facut a fost sa ma insulti pe mine si apoi sa sustii ce am scris eu ...bleah dc ma oftic nu inteleg nu cont bafta allz :tiphat:
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 crek ma apuc si eu de magarii si pun poze cu caracteru lu salam si zic k ii car meu ca vad ca e la moda
andy009 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ce reply faci po sa pui care sa nu fie jignitor andy? daca nu ai inteles ce am scris mai bn nu mai da reply de dragu de a scrie...plm mereu de bagi ca musca.... stii expresia am facut un comentariu la o afirmatie anterioara si ce am scris coincide cu ce ai scris tu numa ca nu e scris in formatu asta.descrierea post-ului tau intr-un cuvant...inutil... tot ce ai facut a fost sa ma insulti pe mine si apoi sa sustii ce am scris eu ...bleah dc ma oftic nu inteleg nu cont bafta allz :tiphat:imi cer scuze am intelesc gresit postu lu Dash sry greseala mea
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 WTB car archer pe sparta lvl 42+ sro gold Crezi ca se merita sa investesti banii asa ? Daca tot vrei sa faci ceva , mai bine ai incepe un caracter singur , ti-ai cumpara un premium si iti garantez ca faci lvl 45 pe putin cu un singur premium daca joci macar cele 3 ore pe zi care ti le cere premiumul ;)
BeautifulMind Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 WTB car archer pe sparta lvl 42+ sro goldDaca ai acolo char de 79+ nuker de ce nu faci plvl ? in 2-3 zile il faci 42 farmat..Disconnect la event x(
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Daca ai acolo char de 79+ nuker de ce nu faci plvl ? in 2-3 zile il faci 42 farmat..Disconnect la event x( Probabil nu vrea sa riste sa ia ban .. acum pentru multiclient no/dc , bot sau orice aplicatie tip hack se ia ban . Joymax a inceput cu banurile masive si nush dak are avea rost sa se riste. Oricum ar putea sa roage un amic sa il ajute ... si ar face rpd 42 .
BijuuMode Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 badfist ce lvl ai? vam spart a 2 oara in 4 zile primu pe pagina :bananadance2: :nanana: 68 pe venus si 75 pe rome (mi la lasat o fata ca sa lasat de joc )dar e gol charu de pe rome si imi e lene sa imi transfer niste iteme si bani pe el adica bani ca iteme nu am de 70 + pe rome :(
aurlacu Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 numi place sa cresc si mai bn cumpar:D am inceput unu da mam plictisit la 20 :D badfist am pw la _AdY_ din ro vips
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 numi place sa cresc si mai bn cumpar:D badfist am pw la _AdY_ din ro vips nush ce sa iti mai spun ... faci ce vrei .. noi doream sa te ajutam .. cred ca era mult mai convenabil sa mergi la o sala de net cu un prieten sa iti cresti caracteru .. nici nu era plictisitor , apoi mai beai si o bere si trecea timpul mai usor
The Dash Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 nu eu am zis de murit k stiu cum e sa botez si nu prea muream pt k stiam ce sa facfaci mai rpd lvl pt k omori pty mobs si mere mult mai rpd plus k de la pty mobs ai sanse mai mari la dropuridar k deobicei andy trebe sa foloseasca google translator sa citeasca pt k nu a fost la scoala si nu intzelege
SimplySimple Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 nu eu am zis de murit k stiu cum e sa botez si nu prea muream pt k stiam ce sa fac faci mai rpd lvl pt k omori pty mobs si mere mult mai rpd plus k de la pty mobs ai sanse mai mari la dropuri dar k deobicei andy trebe sa foloseasca google translator sa citeasca pt k nu a fost la scoala si nu intzelege un singur mob de pty am vaz sa dea drop sox in viata mea si ala a fost la yeohva sau ceva de genu copacii de lv 10:)) in rest nu am obs sa dea aia de pty dropuri mai des ca aia normali nush poate nu am avut eu noroc da la aia normali luam cam un drop pe zi:)cel putin la aia de pty 2-3 zile fara nimic. btw nu vrea nimeni sa cumpere char lv 87 pe xian?) full farmed. $ only:)) nu gold nu trade.
K-Draku Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Lumee mai revin si eu cu ceva subiecte :D :D Care vrea vrea caracater: -cont cu :Blader55 si Wizz32 (HERA) -cont cu :Arcasi54 (wizz dress, MERCURY) mai recent adika la eventul de la ora 5 ati prins bugg??(am prin cu wizzu meu ca cu ala particip) 100 cupe in aproximativ 7 eventuri la care am condus noi un singur mob de pty am vaz sa dea drop sox in viata mea si ala a fost la yeohva sau ceva de genu copacii de lv 10:)) in rest nu am obs sa dea aia de pty dropuri mai des ca aia normali nush poate nu am avut eu noroc da la aia normali luam cam un drop pe zi:)cel putin la aia de pty 2-3 zile fara nimic. btw nu vrea nimeni sa cumpere char lv 87 pe xian?) full farmed. $ only:)) nu gold nu trade. nu sa referit numa la sox sa referit ca iti pica iteme mai des decat sa omori in timpul ala mobi simpli intelegi?? CE LVL MAI AVETI Am si eu o intrebare pt Salam Cum esti la pvp??(hibrid sau ful int?) cum imi recomandati sa ma fac?: sa ma pun pe s/s; sa ma fac hibrid?; sau sa ramn asa?(full int spear linght conld heuskal)
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 uite inca un amic de-al meu a dat mass ca vrea sa umpere arcas 64+ ... e posibil sa il stiti pe DjStanga.
K-Draku Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 PS baiti hadati pe hera si va farmez eu la lvl mic :D:D
K-Draku Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 dar ce lvl ai pe hera ?54 cam in aproximativ 30minute
K-Draku Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ultima intrebare ... Ce build :)Full int Spear Linght52 Cold52 Heuskal41Tear interesa sa intri pe hera? :D :D :> :>
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 68 pe venus si 75 pe rome (mi la lasat o fata ca sa lasat de joc )dar e gol charu de pe rome si imi e lene sa imi transfer niste iteme si bani pe el adica bani ca iteme nu am de 70 + pe rome :( eu zic sa te stradui putin sa iti iei arma si faci bani la monstri mici macar de set si apoi bati si iti faci cat de cat pentru o arma mai bunicica ... caracterul arata foarte bine si lvl 75 nu il iei de ici colo... Full int Spear Linght52 Cold52 Heuskal41 Tear interesa sa intri pe hera? :D :D :> :> sincer sunt interesat , dar am nevoie sa rezolv problema cu cardul cand ma intorc din italia , ca fara premium nu joc si daca se poate sa fiu in guild cu tine ...