Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Si te-am mai intrebat daca e bun la PvP. Deci :D ?oh da e super pt PvP deci faceam la 8d full sun-eri : mag debuff , dots, flowers, stun + offering la dadeam peste 100k dmg :) :yum:
Erhard Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pana la 25 se face rpd?YAAAAAAAAAAAY, pt prima oara "first on the page"
Iulian1990 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Fratilor eu am planuri mari .. vreau sa tin caracterul doar cu gap 9 si sa merg asa pana la 90 ... poate in 2 ani cu premium termin si eu de facut caracteru )
EvilToileT Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ai de mine sa faci de la 0 cu gap 9 nu faci in veci ...te plictisesti in prima saptamana iti zic eu
Piciu_black Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Saluty :) HEX tata de cand nu am mai vorbit cu tine... :-s pana mea nici pe mess nu mai intri nici pe troy...macar fa si tu in char sa intri in guild sa mai vorbim ceva... oricum iti urez multa bafta le ecsro ... deci nu stiu cat de mult te vei bucura de acc-ul de acolo ...1 sapt faci grind ...2 luni e inspectie si iar o iei de la capat... In rest toate cele bune :X PS : fac cinste ... am mai imbatranit cu 1 an ... :) si totusi same shit la 19`s :) sper sa fie ceva mai special :) Respect all :tiphat:
defiler666 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Tocmai ce sunt on pe pinnka , lvl 88 o.O baga soyo... pe mess mai mult invisible , da-mi un buzz ceva cand mai intrii.Tocmai ce vorbeam cu soyo , spell ... oldfriends :X ~ depanam niste amintiri placute pe langa ce-a fost cu hexy , noi sa fim sanatosi.Cat despre ecsro....mai mult timp pierdut , ai dreptate mai mult down decat up.....poate sparg vreo banca si revin pe troy , greu de crezut.Happy birthday :X
BeautifulMind Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 La multi ani piciule....Respect...:-? Chiar te respect omule esti unul dintre putinii legiti de pe aici...(alexxx...tu...mai e si dash pe acolo...hex .. .solider :) )Eu la warlock nu cred ca mai e nevoie de DoT poate doar de buffurile(ala de scade mag def) .... ii dai sleep/stun , offering and voila ;)
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 La multi ani piciule....Respect...:-? Chiar te respect omule esti unul dintre putinii legiti de pe aici...(alexxx...tu...mai e si dash pe acolo...hex .. .solider :) )Eu la warlock nu cred ca mai e nevoie de DoT poate doar de buffurile(ala de scade mag def) .... ii dai sleep/stun , offering and voila ;)ai nevoie si de DoT :) pt PvE si PvP
BeautifulMind Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Si eu le am bagate dar nu le vad necesare la pvp ... la 1 vs 1 ma refer..
The Dash Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 sunt necesare pt rezerva k ofering are si el un cooldown :Pplus k sunt si de fun dot si te ajuta mult la pve defapt cu ele joci la pve :Pplus k potzi la pvp sa faci si cu bugul ala cand dai sleep trap (skeletul ala) kre face sa nu i se duca sleepul (sau stunul) dak ii faci dmg si dai dot si skiluri de dmg normal si cand explodeaza trapul somnu :Papp la multzi ani piciule sa ai tot ce itzi doresti in joc dar mai ales in rlpana data viitoare spunetzi stop drogurilor :P
Iulian1990 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ai de mine sa faci de la 0 cu gap 9 nu faci in veci ...te plictisesti in prima saptamana iti zic eu credema k deja mia venit acru da joc doar sa treaca timpul de acum .. daca fac macar lvl 50 cu gap 9 si las caracteru mostenire la nepoti
The Dash Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 e mult mai fun in pty pe cuvant dak nu dar de la 32-42 incepe distractziaplus k e mult mai rapid k un bot
BeautifulMind Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 2-3-4 ore cat poti Salam eu nu am nimic cu botteri ... doar ca legitii isi dau silinta sa faca ceva...
BijuuMode Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 credema k deja mia venit acru da joc doar sa treaca timpul de acum .. daca fac macar lvl 50 cu gap 9 si las caracteru mostenire la nepoti de de nu farmezi adica la lvl 16 te omori 2 lvl si pe urma iar faci lvl 16 si tot asa cum a facut un prieten de a meu uite mie mi a fost lene sa imi farmez glavieru
aurlacu Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ma si o am fost candva pe venus pana am luat ban fara bot eram SV_MOW_RO
BeautifulMind Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Badfist e plin de sos ala ?:o Dar a farmat ca arcash presupun nu ca blader..
BijuuMode Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 da cu bow dar acu is face pwl ingur ca are un nukar de 50 si cum are pc/laptop se creste singur :) cu gap 9 pana la 40
salam30 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 2-3-4 ore cat poti Salam eu nu am nimic cu botteri ... doar ca legitii isi dau silinta sa faca ceva... haha si eu imi dau silinta mult mai mult,ma chinui sal tin online non stop ,pt sun nu pt altceva :D
andy009 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 eu nu inteleg ce ai in plus daca esti legit :) nici eu nu ai ce sa le faci lasai sa viseze
Iulian1990 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 de de nu farmezi adica la lvl 16 te omori 2 lvl si pe urma iar faci lvl 16 si tot asa cum a facut un prieten de a meu uite mie mi a fost lene sa imi farmez glavieru cand ma uit la noobi deal de voi care editeaza o poza si se lauda ca ar fi caracteru lor mi se face greatza...
FPS-Doug Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Repede stergi chatu si banii sa nu se vada ca esti bogat , dar lasi sa se vada SoS
SimplySimple Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 e mult mai fun in pty pe cuvant dak nu dar de la 32-42 incepe distractzia plus k e mult mai rapid k un bot explica si mie dc e mai rapid?)) am citit mai inainte ceva cu face 20% si 10% pierde ca moare si tot legitu in pty de 8 merge mai rpd... hmmm botu tre sa fi din oficiu in pty de 4? e mai bn pt drops d-aia il tin multi asa dar merge si in pty de 8 f bine si garantez eu ca nu iti moare asa ca nu vad logica:) have fun legit or bots same shit for joymax...the only see it as $_$
BijuuMode Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 cand ma uit la noobi deal de voi care editeaza o poza si se lauda ca ar fi caracteru lor mi se face greatza...scuzama ca iti spun dar esti prost ? deci eu am scris asa cum a facut un prieten de a meu daca asta inseamna ca eu am scris ca e charu m eu eu it dau charu meu de 75 de pe rome eu in locu tau as fi atent la ce crie omu nu am spus ca e charu meu si nu o sa pot spune vre o data dar daca te uiti pe rev 6 o sa vezi ca e in acelas guild cu mine deci mucles