Guest Street_Styler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Pai la cati nervi imi fac eu la jocu asta de aia acuma prefer sa joc cu prietenii fara sa tin cont de server si sa joc doar asa sa treaca timpu fara sa mai tin cont de level. Usor usor o sa ajung si eu la lvl maxim .. poate la prima pensie o sa am si eu set sosun +9 ) ...mda :P...poi hai ca ma mai enerve shi yo la jok da plm...nu sa bag bani ca disperatu in el.. o.O...deja ii obsesie ;)... shi cum zici shi u ;) incet da sigur :P
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 din cand in cand e nevoie sa iti mai iei si cate un premium k altfel disperi acum avem noroc k nu da asa des server trafic :D FIRST ON THE PAGE !!!
Guest Street_Styler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 din cand in cand e nevoie sa iti mai iei si cate un premium k altfel disperi acum avem noroc k nu da asa des server trafic :D da frate ai dreptate... DIN CAND IN CAND :P...da yo intru fara probleme cu un script mic akol :kar: :kar: shi app :D da shi u un id d mess, mai vb :P
Piciu_black Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 adevar vorbesti :D ah tre sa-l scot pe Piciu la un pvp in curand Glumesti ? :) pai daca ai facut 88 azi asa cum ai zis.. ce sanse sa am ? :) Staff + 7 .... eu lvl 86 ...nici itemele calumea pe mine... daca nu ma faci dintru skill nu te cunosc.. adica mai mult ca sigur o sa ma faci dintr-un skill .... dar merita incercat :) SI Btw tare faza ce ai la semnatura :) mi-a placut enorm :) Toate cele bune ! ! ! Respect all ^:^)^
aionys Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 street styler pe aege esti in aceasi guilda ca si mine ! sau cel putin erai in poza de la avatar ! eu sunt aionys ! ^_^ !
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://img61.imageshack.us/my.php?image=sro2008062000093121ku9.jpgEuro madness :) check it :tiphat:
titir3zul Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Sal,am niste intrebari: -cam cat ar costa un avatar set,maimuta shi un premium -varog zicetini in ron -shi stiie cineva care va fii urmatrul avatar? Astept raspuns GL&HF(spus de Skywalker :D )
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Sal,am niste intrebari: -cam cat ar costa un avatar set,maimuta shi un premium -varog zicetini in ron -shi stiie cineva care va fii urmatrul avatar? Astept raspuns GL&HF(spus de Skywalker :D ) 200+88+130=448 hmm aprox 50 de dolari
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Trane esti warlock/cleric ?am doua caractere wizard/cleric de 88 si warlock/cleric de 81
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cum e cu warlockul?e super misto distractie totala , dar e greu pana inveti skill-urile :)
defiler666 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Frumos....felicitari , trebuie apreciata munca omului !De cat timp joci pe troy ? Cand jucam eu n-am auzit de tine :-s
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Frumos....felicitari , trebuie apreciata munca omului !De cat timp joci pe troy ? Cand jucam eu n-am auzit de tine :-sMs.am stat departe de romani :) in umbra si mi-am facut treaba . hmm joc de un an m-am lipit de straini si nu i-as lasa pentru nimic in ulme :tiphat:
Erhard Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Daddy, mai e un loc in HEROES pt. un lv 21 Rogue?Cred ca revin pe Greece, pt ca am o avere acolo :DP.S. E bun warlocku' la PvP?
defiler666 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hmmm....pe o parte ai dreptate pe de alta nu , ma intreb daca ai auzit de mine pe troy...._Angel_HeX_ , acum vreo 6 luni inainte sa fiu hecked :(mi-ar fi facut placere sa te cunosc ^_^
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hmmm....pe o parte ai dreptate pe de alta nu , ma intreb daca ai auzit de mine pe troy...._Angel_HeX_ , acum vreo 6 luni inainte sa fiu hecked :(mi-ar fi facut placere sa te cunosc ^_^am auzit parca ai avut sun glaive 8d sau ceva de genu`, charu` tau e in immortality acum
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Trane, te-am intrbat ceva,,,ti-am raspuns mai sus :) are foarte multe skill-uri dar e super misto
defiler666 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 am auzit parca ai avut sun glaive 8d sau ceva de genu`, charu` tau e in immortality acum Ce-a fost si ce-a ajuns....asta este Oricum am o gramada de amintiri frumoase pe troy , pacat de ce sa intamplat si de cati prieteni am pierdut odata q plecarea mea! Sun glavia de 8D o primisem de la o prietena din franta , nu ne cunosteam personal....pur si simplu sa lasat ca nu mai avea timp si mi-a lasat mie tot...n-o so uit niciodata :X
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ce-a fost si ce-a ajuns....asta este Oricum am o gramada de amintiri frumoase pe troy , pacat de ce sa intamplat si de cati prieteni am pierdut odata q plecarea mea! Sun glavia de 8D o primisem de la o prietena din franta , nu ne cunosteam personal....pur si simplu sa lasat ca nu mai avea timp si mi-a lasat mie tot...n-o so uit niciodata :X hmm am auzit ca ai fost spart de Nukers_ sau ceva de genu`
EvilToileT Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 stiu ca e topic Isro dar is curios care e faza cu Gate-ul si cu White snake ...daca stiti ceva ...un reply mic :)http://imageshack.us
defiler666 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Paul....TheWorrior....in fine , unu' q care am mai facut eu un targ mai de mult. Inspectia din data 20.11.2007 , niciodata n-o sa pot uita....a fost bug la joymax cand schimbai pw fara email , atunci am fost hecked impreuna cu foarte multi prieteni straini de pe troy , aprox 30% din playeri si-au pierdut conturile. =L.E= Uite si mica mea comoara ... bine ca mai am arhiva cu screenurile de cand jucam XD Am mai modificat eu cate ceva dupa ce-am primit-o , dar asa era starea initiala.
Trane Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Paul....TheWorrior....in fine , unu' q care am mai facut eu un targ mai de mult. Inspectia din data 20.11.2007 , niciodata n-o sa pot uita....a fost bug la joymax cand schimbai pw fara email , atunci am fost hecked impreuna cu foarte multi prieteni straini de pe troy , aprox 30% din playeri si-au pierdut conturile. =L.E= Uite si mica mea comoara ... bine ca mai am arhiva cu screenurile de cand jucam XD :cool2: meh naspa ce sa zic >.> stiu ca e topic Isro dar is curios care e faza cu Gate-ul si cu White snake ...daca stiti ceva ...un reply mic :) http://imageshack.us trebuie sa fie ceva legat de Ch'in Tomb ca e mare cu draci, o intrare la unici ceva dracu` stie :D