Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Street_Styler
Posted

Pai la cati nervi imi fac eu la jocu asta :)) de aia acuma prefer sa joc cu prietenii fara sa tin cont de server si sa joc doar asa sa treaca timpu fara sa mai tin cont de level. Usor usor o sa ajung si eu la lvl maxim .. poate la prima pensie o sa am si eu set sosun +9 :))

:))) ...mda :P...poi hai ca ma mai enerve shi yo la jok da plm...nu sa bag bani ca disperatu in el.. o.O...deja ii obsesie ;)... shi cum zici shi u ;) incet da sigur :P

Guest Street_Styler
Posted

din cand in cand e nevoie sa iti mai iei si cate un premium k altfel disperi :)) acum avem noroc k nu da asa des server trafic :D

da frate ai dreptate... DIN CAND IN CAND :P...da yo intru fara probleme cu un script mic akol :kar: :kar:

shi app :D da shi u un id d mess, mai vb :P

Posted

adevar vorbesti :D ah tre sa-l scot pe Piciu la un pvp in curand :duel:

Glumesti ? :) pai daca ai facut 88 azi asa cum ai zis.. ce sanse sa am ? :)

Staff + 7 .... eu lvl 86 ...nici itemele calumea pe mine... daca nu ma faci dintru skill nu te cunosc.. adica mai mult ca sigur o sa ma faci dintr-un skill .... dar merita incercat :) :box:

SI Btw tare faza ce ai la semnatura :) mi-a placut enorm :)

Toate cele bune ! ! !

Respect all ^:^)^

Posted

Sal,am niste intrebari:

-cam cat ar costa un avatar set,maimuta shi un premium

-varog zicetini in ron

-shi stiie cineva care va fii urmatrul avatar?

Astept raspuns GL&HF(spus de Skywalker :)) :D )

Posted

Sal,am niste intrebari:

-cam cat ar costa un avatar set,maimuta shi un premium

-varog zicetini in ron

-shi stiie cineva care va fii urmatrul avatar?

Astept raspuns GL&HF(spus de Skywalker :)) :D )

200+88+130=448 hmm aprox 50 de dolari

Posted

Frumos....felicitari , trebuie apreciata munca omului !

De cat timp joci pe troy ? Cand jucam eu n-am auzit de tine :-s

Ms.am stat departe de romani :) in umbra si mi-am facut treaba . hmm joc de un an m-am lipit de straini si nu i-as lasa pentru nimic in ulme :tiphat:

Posted

hmmm....pe o parte ai dreptate pe de alta nu , ma intreb daca ai auzit de mine pe troy...._Angel_HeX_ , acum vreo 6 luni inainte sa fiu hecked :(

mi-ar fi facut placere sa te cunosc ^_^

Posted

hmmm....pe o parte ai dreptate pe de alta nu , ma intreb daca ai auzit de mine pe troy...._Angel_HeX_ , acum vreo 6 luni inainte sa fiu hecked :(

mi-ar fi facut placere sa te cunosc ^_^

am auzit parca ai avut sun glaive 8d sau ceva de genu`, charu` tau e in immortality acum

Posted

am auzit parca ai avut sun glaive 8d sau ceva de genu`, charu` tau e in immortality acum

Ce-a fost si ce-a ajuns....asta este :|

Oricum am o gramada de amintiri frumoase pe troy , pacat de ce sa intamplat si de cati prieteni am pierdut odata q plecarea mea!

Sun glavia de 8D o primisem de la o prietena din franta , nu ne cunosteam personal....pur si simplu sa lasat ca nu mai avea timp si mi-a lasat mie tot...n-o so uit niciodata :X

Posted

Ce-a fost si ce-a ajuns....asta este :|

Oricum am o gramada de amintiri frumoase pe troy , pacat de ce sa intamplat si de cati prieteni am pierdut odata q plecarea mea!

Sun glavia de 8D o primisem de la o prietena din franta , nu ne cunosteam personal....pur si simplu sa lasat ca nu mai avea timp si mi-a lasat mie tot...n-o so uit niciodata :X

hmm am auzit ca ai fost spart de Nukers_ sau ceva de genu`

Posted

Paul....TheWorrior....in fine , unu' q care am mai facut eu un targ mai de mult.

Inspectia din data 20.11.2007 , niciodata n-o sa pot uita....a fost bug la joymax cand schimbai pw fara email , atunci am fost hecked impreuna cu foarte multi prieteni straini de pe troy , aprox 30% din playeri si-au pierdut conturile.

=L.E=

Uite si mica mea comoara ... bine ca mai am arhiva cu screenurile de cand jucam XD

Am mai modificat eu cate ceva dupa ce-am primit-o , dar asa era starea initiala.

IPB Image

IPB Image

Posted

Paul....TheWorrior....in fine , unu' q care am mai facut eu un targ mai de mult.

Inspectia din data 20.11.2007 , niciodata n-o sa pot uita....a fost bug la joymax cand schimbai pw fara email , atunci am fost hecked impreuna cu foarte multi prieteni straini de pe troy , aprox 30% din playeri si-au pierdut conturile.

=L.E=

Uite si mica mea comoara ... bine ca mai am arhiva cu screenurile de cand jucam XD

Imagine IPB

:cool2: meh naspa ce sa zic >.>

stiu ca e topic Isro dar is curios care e faza cu Gate-ul si cu White snake ...daca stiti ceva ...un reply mic :)

http://imageshack.us

trebuie sa fie ceva legat de Ch'in Tomb ca e mare cu draci, o intrare la unici ceva dracu` stie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...