K-Draku Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cine ma ajuta cu niste pwfarm/pwlvl, va refac favoarea daca sunteti sub 60 cu rogue-ul de 72 :D.pe ce srv??
Uscat Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cine ma ajuta cu niste pwfarm/pwlvl, va refac favoarea daca sunteti sub 60 cu rogue-ul de 72 :D.ai uitat sa specifici srvEDIT:oho primu pe pag dupa mult timp :P
salam30 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :tiphat: hai noroc sunt nou pe forum dupa cum se vede dar nu nou pe joc :). Oo pe cine vad eu aici? Piciule sa traiesti :D sry ca nu ti-am facut ala +4 =/ mi-am consumat norocul pe ale mele dupa cum se vede hehe. Am vazut cu vreo 2 pagini in urma o discutie despre euro hmm cum ca ar fi slabi. Subliniez euro e facut pentru part play 8/8 : wizard,warlock,rogue,cleric,warrior,bard. Ch e facut pt solo pentru ca la inceput nu erau party-uri. Asa deci sa revenim, am un crew foarte puternic de euro pe troy cu care va vine sa credeti sau nu am distrus unionul care detinea fortareata . Deci erau 3 wizards in party : eu si inca doi , am ajuns la statusul de commander pentru kill-uri 230 + , si restu au avut si ei 180+ si nu am murit niciodata [o sa postez niste S/S in zilele urmatoare sau mai tarziu]. Deci sa fiu mai scurt , un party de chinezi cu toata natiile lor si armele lor si sun-urile lor nu pot face nicioadata un party de europeni [nu vb in necunostiinta de cauza]. Ne mai auzim :D :tiphat:ai perfecta dreptate :) eu ma tot contrazic cu un amic deal meu care ar fi cel mai tare la pvpsi dupa lungi certuri am ajuns la concluzia ca nu exista cel mai tare,ci cel mai tare dintre chinezi si cel mai tare dintre euro.euro sunt mult peste chinezi 8(euro)vs8(chi) ,1(euro)vs1(chi) tot peste dar nu toti
Trane Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ai perfecta dreptate :) eu ma tot contrazic cu un amic deal meu care ar fi cel mai tare la pvpsi dupa lungi certuri am ajuns la concluzia ca nu exista cel mai tare,ci cel mai tare dintre chinezi si cel mai tare dintre euro.euro sunt mult peste chinezi 8(euro)vs8(chi) ,1(euro)vs1(chi) tot peste dar nu totisi la pvp 1 vs 1 euro castiga = Bless spell FTW :P
Erhard Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ai uitat sa specifici srvEDIT:oho primu pe pag dupa mult timp :PE mai sus pe pag, HERCULES.
salam30 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 pe faza cu bless spell mam certat urat de tot da oricum nu mai conteaza sa zicem ca nu ar avea bless speel tot euro castiga sau pierde ca e noob
Trane Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 pe faza cu bless spell mam certat urat de tot da oricum nu mai conteaza sa zicem ca nu ar avea bless speel tot euro castiga sau pierde ca e noob adevar vorbesti :D ah tre sa-l scot pe Piciu la un pvp in curand
Guest SunDanceKid Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 adevar vorbesti :D ah tre sa-l scot pe Piciu la un pvp in curand vezi ca ai un pm de la mine :D :P
Trane Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 vezi ca ai un pm de la mine :D :Pam raspuns sper sa te fii lamurit :tiphat:
BeautifulMind Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 La euro...cel mai bun mi se pare warlock/cleric...Ii dai stun/sleep schimbi pe cleric bagi un offering and dead..Parerea mea..
Trane Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 La euro...cel mai bun mi se pare warlock/cleric... Ii dai stun/sleep schimbi pe cleric bagi un offering and dead.. Parerea mea.. e bun la pvp dar nu numai warlock-ul stiu din experienta ca am jucat mult cu warlock-ul distractie totala faceam full sun set la psihic :D
BeautifulMind Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Este fun dar din cand in cand mai trebuie putin farm..
Erhard Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sgura prob. a lock/cler este ca nu e bun impotriva chinezilor la PvP, pt ca are DoT, iar chinezii nu au pot delay :D
alexxx70 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Saluty... de specificat pt cei interesat de itemele 89-90 ... spune-am pe la inceput de cap 90 ca chestu de 90 iti pica din rocky lvl90 care se afla in fiecare eye peak ... din punctu meu de vedere ..am gresit... si totusi e gresit spus ca Saytan iti da cehstu de 90 ..Din cate am auzit toate itemele de 89 respectiv 90 sunt din SPAWN-urile lui Saytan ... rocky lvl 90 ... deci probabilitatea sa iti pice din Saytan itemul este foarte mica.... cu exceptia sa nu fie invalid repair.... sper sa nu ma insel si de data asta.... asa ca daca sunteti pe la Saytan .. incercati sa ii omorati prietenii (rocky) si mai apoi sa il cocosati si pe el ^^Respect all...tks Piciule,daca o sa-mi pice ceva de pe acolo va dau de stire...Este fun dar din cand in cand mai trebuie putin farm.....farm trebuie la orice char fie el euro fie chinez si indiferent de ce three de skiluri are...asta daca vrei sa ai char klumea nu numai de dragul de a zice ca ai char in SilkroadOnline...asa ca muschiul(si creierul off course)...sau botul...la alegerea fiecaruia la treaba baieti si fete daca vreti sa faceti vreo branza sau vreun cascaval :P prin acest joc.RESPEC"ALL :tiphat:
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Se pare ca cei de la Joymax au inceput cu banurile masive ... Orice fisier tip hack ( multiclient / nodc / bot ) va fi sanctionat cu ban. Nu ma mir de ce intra din prima pe toate serverele aproape
aurlacu Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 eu am si intru si cu no dc si :cool2: :D multiclient si bot si numi fac nimic(am silk)
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 eu am si intru si cu no dc si :cool2: :D multiclient si bot si numi fac nimic(am silk) si eu am silk si stiu ca cei care au silk sunt scutiti de scanari dar prefer sa nu ma risc ... nu as vrea sa regret si sa nu mai pot juca silkroad :(
ciupilan Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sgura prob. a lock/cler este ca nu e bun impotriva chinezilor la PvP, pt ca are DoT, iar chinezii nu au pot delay :D ma ofer eu nu neaparat k sa ma cresti u k am lev 59 ink putin si trec 60 dar stiu ce inseamna sa nu te ajute nimeni mai ales pe herc k is numa dobitoci toti boteaza 24/7 dei cand esti on dai pm la Grois:D te bag si in guilda dk vrei macar pt GPla guildu meu si apoi poti iesi deci cand intrii?????
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :right: Joaca vreunu dintre voi pe Poseidon .. k sa mai pun si eu cativa la friends acolo
Guest Street_Styler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sall all :D ...is nou p forum :P ...jok silk d 1 luna shi am lvl 30 :D blader ...care joaka p Aege sa dea un PM la SHAWOLINE :D... da ma cam dispera server traffic ...cam atat )
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sall all :D ...is nou p forum :P ...jok silk d 1 luna shi am lvl 30 :D blader ...care joaka p Aege sa dea un PM la SHAWOLINE :D ... da ma cam dispera server traffic ...cam atat ) sincer sa fiu ai inceput aiurea pe aege pentru e ca e unul dintre primele servere aparute si cam toti is lvl 70+
Guest Street_Styler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 sincer sa fiu ai inceput aiurea pe aege pentru e ca e unul dintre primele servere aparute si cam toti is lvl 70+nu cont... da akol is mai multi preteni d`ai mei :bananadance2: shi d`aia m`am apucat shi eu p aege... nu ma intereseaza lvl`u...shi is multzi sub 30 ;) si dak vreau intro luna fak 45+ :P
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 nu cont... da akol is mai multi preteni d`ai mei :bananadance2: shi d`aia m`am apucat shi eu p aege... nu ma intereseaza lvl`u...shi is multzi sub 30 ;) si dak vreau intro luna fak 45+ :P cat timp ai prietenii in spate nu conteaza levelul .. conteaza ca iti petreci timpul alaturi de ei :right: stiu cum e :D
Guest Street_Styler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 cat timp ai prietenii in spate nu conteaza levelul .. conteaza ca iti petreci timpul alaturi de ei ;) stiu cum e :Dcorect :P... important e sa te distrezi :D...anyway IT`S JUST A GAME :P
Iulian1990 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 corect :P ... important e sa te distrezi :D ...anyway IT`S JUST A GAME :P Pai la cati nervi imi fac eu la jocu asta de aia acuma prefer sa joc cu prietenii fara sa tin cont de server si sa joc doar asa sa treaca timpu fara sa mai tin cont de level. Usor usor o sa ajung si eu la lvl maxim .. poate la prima pensie o sa am si eu set sosun +9