Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la ce te referi monstrii sau set? ca set e 84-88:)) numa ieri ce am luat un head armor de 88 la rocky:)

(84-legs 85-chest 85-hands 86-shoulders 87-foot 88-head)

...tks,asta voiam sa stiu de la ce lvl incepe ultimul set,deci de la 84...tks again...

legs de 89 si chest de 90 pik de la saitan si de la thifi si hunteri de lvl 90

...so,deci exista posibilitatea daca ai servit ceva "cacao" sa ai norocul sa faci rost si de chest 90,e bine de stiut, ca la rabdarea mea de chinez batran bat la ciorile alea pana se satura vreuna si scuipa vreun chest,no prb,si asta e bine de tinut minte,...tks you too...

yo cred k e pt hibrizi protectoru ,nukeri armura

...un sfat prietenesc pt cei ce vor sa-si faca nuker,nu folositi set armor ca e de cacao,folositi ori garment ori protector...

Eu folosesc armor la nukeru meu shi nu regret,doar la mobii cu magical atack :D Parerea mea nuker= armor

...parerea mea e ca gresesti man si daca esti curios si de ce afirm asta iti pot detalia chestiunea in discutie,lasa-mi aci un mesaj si iti dau detalii data viitoare cand intru pe forum.

cumpara de la npc :>

...asta e buna,lool,...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

tu esti ala de creste ca melcu nu?:)))))))))))))))

bv eu am facut lvl 52 si mam plictisit :(

dati foc nu ai valoare

dar zi si mie unde mata te doare pe tine cum cresc io nu is marele boter dp server ca tine

u ai folosit bot asa ca as taci nu am nimica cu boteri..numa cu aia ca tine care se dau in fite ca ei cresc rpd

asa ca ciocu mic mai ai multe de invatat cred ca nici nu ai experienta de joc...copil disperat

Posted

;) andy fii baiat destept si nu raspunde jignitor .. de dragu forumului .. fi baiat destept si tu billy ... nu va mai certati ..

mai bine discutati de sro .. ca daia e topicu

de ex .. zicetimi si mie ce mai e NOU .. ca mor de nerabdare sa joc :((( :dooh:

Posted

dati foc nu ai valoare

dar zi si mie unde mata te doare pe tine cum cresc io nu is marele boter dp server ca tine

u ai folosit bot asa ca as taci nu am nimica cu boteri..numa cu aia ca tine care se dau in fite ca ei cresc rpd

asa ca ciocu mic mai ai multe de invatat cred ca nici nu ai experienta de joc...copil disperat

mai turbat cu al bot daca ai bot nu esti bun de nimik nu stii nimik atunci inseamna ca salam sp33dy si estea care mai boetaza sunt niste prosti si nu stiu nimik nu? doar pentru ca folosesc bot... sunt cate 90-100de legiti pe fiecare servar restu sunt botteri asa ca tu sa iti dai foc in semn de protest hahahaha

Posted

andy de inseli pe multe servere sunt legitzi multzi mai ales pe venus unde sunt 3-4 uniuni de legitzi

si asa k fapt divers primul 90 a fost un legit si al doilea la fel

Posted

Saluty... de specificat pt cei interesat de itemele 89-90 ... spune-am pe la inceput de cap 90 ca chestu de 90 iti pica din rocky lvl90 care se afla in fiecare eye peak ... din punctu meu de vedere ..am gresit... si totusi e gresit spus ca Saytan iti da cehstu de 90 ..

Din cate am auzit toate itemele de 89 respectiv 90 sunt din SPAWN-urile lui Saytan ... rocky lvl 90 ... deci probabilitatea sa iti pice din Saytan itemul este foarte mica.... cu exceptia sa nu fie invalid repair.... sper sa nu ma insel si de data asta.... asa ca daca sunteti pe la Saytan .. incercati sa ii omorati prietenii (rocky) si mai apoi sa il cocosati si pe el ^^

Respect all

Posted

Revin in SRO !!!!!! Pe Hercule, unde impart un rogue de 72 cu un preten, gr33tz !!!

zimi numele tau in joc k si eu joc pe hercules si cunosc majoritatea:D fie ei si turci

Posted

andy de inseli pe multe servere sunt legitzi multzi mai ales pe venus unde sunt 3-4 uniuni de legitzi

si asa k fapt divers primul 90 a fost un legit si al doilea la fel

dupa parerea mea un legit care joca zilcnic creste mai repede k un bot deoarece botu se bate de nebun singur si ia si el cate 20 % pe zi k 10 ii pierde k moare iar un legit dk o tine in party cateva ore face mai mult si dk joaca zilnic are sanse mari sa lase botu in ura ... dar asta e chesti k un legit azi joaca maine poate are treaba dar botu bate k prostu acolo.. deci dk te ti de joc faci mia repede legit

Posted

de la quests mob nu cad iteme si nici gold nu cade

ai sanse de la cum ziceam hunteri sau thifi npc sau saitan (a cazut la nish prieteni) sau spawn saitan (asta nush sigur)

Posted

uitati minue cei asta e bug sau nush .... cautam sa vad cand apare ivy pe hercules si la ultimul kill observ un nume ciudat al celui care a omorato si incerc sa dau click sa vad cine i si observ k nu merge ce vrea sa zica aia k am incercat sa bag acel nume la cautare si imi zice k nu exista.. uitati poza si dk vreti intrati amu poate ii vedeti si voi pana nu apare ivi si se schimba kilaru:D

Imagine IPB

ji dupa kum se vede numele celoralalti e sumbliniat asta nu e...e k si o poza acolo nu poti da clik pe el

Posted

vad ca esti gavier acu cat silk ai consumat sa schimbi mastri de weapon ?

1520 si ceva nu mai stiu..

uitati minue cei asta e bug sau nush .... cautam sa vad cand apare ivy pe hercules si la ultimul kill observ un nume ciudat al celui care a omorato si incerc sa dau click sa vad cine i si observ k nu merge ce vrea sa zica aia k am incercat sa bag acel nume la cautare si imi zice k nu exista.. uitati poza si dk vreti intrati amu poate ii vedeti si voi pana nu apare ivi si se schimba kilaru:D

Imagine IPB

ji dupa kum se vede numele celoralalti e sumbliniat asta nu e...e k si o poza acolo nu poti da clik pe el

e alias de thief/trade/hunt d-aia nu-l poti clickui...da un search la thief/hunter/trader pe rev6 poate il gasesti.

Posted

http://img143.imageshack.us/my.php?image=sro2008061911425399ca8.jpg

nu au facut astia bn lvl 90 ca si au arme +9

uitativa

daca va inere numele ii Milchreis

bafta

AZI FAC 52 URAAAA

Full Int, Spear, Finght(50), Cold(50), Heuskal(41)

Azi trebe sa livrez purifficeisan alea (tietu mio inceput de 10min)

Posted

:tiphat: hai noroc sunt nou pe forum dupa cum se vede dar nu nou pe joc :). Oo pe cine vad eu aici? Piciule sa traiesti :D sry ca nu ti-am facut ala +4 =/ mi-am consumat norocul pe ale mele dupa cum se vede hehe. Am vazut cu vreo 2 pagini in urma o discutie despre euro hmm cum ca ar fi slabi. Subliniez euro e facut pentru part play 8/8 : wizard,warlock,rogue,cleric,warrior,bard. Ch e facut pt solo pentru ca la inceput nu erau party-uri. Asa deci sa revenim, am un crew foarte puternic de euro pe troy cu care va vine sa credeti sau nu am distrus unionul care detinea fortareata . Deci erau 3 wizards in party : eu si inca doi , am ajuns la statusul de commander pentru kill-uri 230 + , si restu au avut si ei 180+ si nu am murit niciodata [o sa postez niste S/S in zilele urmatoare sau mai tarziu]. Deci sa fiu mai scurt , un party de chinezi cu toata natiile lor si armele lor si sun-urile lor nu pot face nicioadata un party de europeni [nu vb in necunostiinta de cauza]. Ne mai auzim :D :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...