Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pentru salam

la euro items sox items nu le creste critul la wepons asa k no sa fie nici o diferenta la %

pt nuker bicheon90/light90/cold90 30 heuxal(pentru pasiva)

imbue de light.

si pentru cei kre sunt fixi cu fazele cu armori va inselatzi armor pentru mine e varza si nu las folosi la nici un build protectorul e foarte bul la orice build si al fel si garmantul pentru k da nish bonusuri

Posted

Am cautat shi am gasit uitati shi voi numa euro:) :D Salame care zici ce e cel mai valoros:)?.......bafta all.....

pai SUN este de 2 ,3 ori mai scump decat +9 ala :)

pentru salam

la euro items sox items nu le creste critul la wepons asa k no sa fie nici o diferenta la %

pt nuker bicheon90/light90/cold90 30 heuxal(pentru pasiva)

imbue de light.

si pentru cei kre sunt fixi cu fazele cu armori va inselatzi armor pentru mine e varza si nu las folosi la nici un build protectorul e foarte bul la orice build si al fel si garmantul pentru k da nish bonusuri

am inteles mc

Posted

soso09

Salut

is Florin_LOVE de pe mercury ma mai ti minte??

am fost heckurit acuma vreo 4 luni si am pirdut contul :(( lam recuperat recent :D:D:D:D si i lam dat la un prieten ca el nu prea are lvl mare :)

daca ai chef de vb add pe mess: demonsro666 pls :)

se intelege dc esti asa destept...

Daca mai pune unu poze cu costum de pirat il sparg.....

pe pluto nu as da mai mult de 2 mil ! am luat sos +3 de 42 cu 3 mil si era si blue!

ai facut rost de sos?bv tie tine-o tot asa ........ si cum ziceam eu K0misaru rulzz.......dar akum pot zice aionys rulzz bafta la lvl

Inafara de mn nu joaca nimeni de aici pe Hercules???

nu cred.....

Posted

K0misar rulzz :))))) ai vrea tu...nu te mai da atata mare ca nu are rost ce ai facut lvl 70 atat aaa da si ala cu bot..uitate la Piciu,alexxx astea jucatori adevarati care poti sa zici ca rulzz asa ca te rog nu te mai umfla atata ca numa de cct te faci ;)

pe toate serverele sunt romani imprastiati...majoritatea zic ca e pe troy

Posted

Inafara de mn nu joaca nimeni de aici pe Hercules???

bai romans tia mzis de 10 ori tiam si raspun eu is de pe hercules si ma sti bine dar dejaba esti un copile.....k si in joc nu ma mira asta..dk aiciti si u avatarele tiai da seama cam de pe ce servare is baiestii si (fetele dk is) de aici

Posted

Ms ms K0misare ! Btw Scorpioni au recuperat forrtresul si billy tot ce am facut pe pluto am facut manual fara bot cu toate ca nu am nimic cu cei care buteaza ! E un subiect tabu butatul ! Doar gold bots ma deranjeaza !

si crede-ma pot spune ca am facut ceva pe pluto ! ^^ ! Si cu Revengers(guilda mea) si cu uniunea !

Btw k0misare sunt acum in uniune cu ale ZakonFenixa ale amazonka aia de am facut noi guild warul ala atunci ! :D ! Dar nu stau prea mult ! astept sa treaca penalty lui bloodyman si ma duc la cire in union ! :D !

Posted

Ms ms K0misare ! Btw Scorpioni au recuperat forrtresul si billy tot ce am facut pe pluto am facut manual fara bot cu toate ca nu am nimic cu cei care buteaza ! E un subiect tabu butatul ! Doar gold bots ma deranjeaza !

si crede-ma pot spune ca am facut ceva pe pluto ! ^^ ! Si cu Revengers(guilda mea) si cu uniunea !

Btw k0misare sunt acum in uniune cu ale ZakonFenixa ale amazonka aia de am facut noi guild warul ala atunci ! :D ! Dar nu stau prea mult ! astept sa treaca penalty lui bloodyman si ma duc la cire in union ! :D !

Cire tot in Scorpions a ramas??btw Tot Style este Master in ScorpionS ? eram sigur cao sa recupereze fortressu...... DNS a fost tradat si turcii erau foarte prosti Scorpions rulzz

EDIT:ai vazut ce rupe batty?si pe spear ii rupe pe toti lol

http://img143.imageshack.us/my.php?image=sro2008111315041220xi9.jpg

Posted

Daca mai pune unu poze cu costum de pirat il sparg.....

pt tine o sami fac timp sa iau costumu de pe al char deal meu :nanana: :nanana:

cumpara de la npc :>

asta a fost buna :tiphat:

Posted

In sf am fakt ji eu lv 60..alta viatza akma cal nou arma :D numa gapu ma omoara...inca n-am skillu de 58 de la heuksal :( da il bag eu cat de curand

Posted

bvbv vad ca ati cam ramas fara subiecte de discutie:)

pe xian are un turk +9 glavie 9d si ma enerveaza in rest...ce sa fac cresc am dat ieri lv 87 si cam atat.

vad ca esti gavier acu cat silk ai consumat sa schimbi mastri de weapon ?

Posted

da eu is pe sparta..te-ai putea uita si la semnatura :P

tu esti ala de creste ca melcu nu?:)))))))))))))))

In sf am fakt ji eu lv 60..alta viatza akma cal nou arma :D numa gapu ma omoara...inca n-am skillu de 58 de la heuksal :( da il bag eu cat de curand

bv eu am facut lvl 52 si mam plictisit :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...