Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Miar palcea mai tare varianta lui badfist :D. Dar ce imbue sa folosesc ? si ce set de armuri sa folosesc ( armor, protector, garment ) ??? :cool2:

poi hmm pt nukar e bun armor dar am vazut ca nukaru pe garment omoara mai repe mobi fata de cel pe armor si imbuie ori fire ori litn

Posted

http://img229.imageshack.us/my.php?image=sro20037ui6.jpg

Asta e sunul.E destul de bun :D nu zic ca ar strica :> ,shi astalalt e un guild member de 90 staffer normal :D !

Hmmm m-am mirat ce e euro:) Primul pe pagina :P

Posted

1 jucam aleatoriu

2 e bun s/s

3 bich 30 fire 90 litn 90 ice 90

hai ca sunt si eu curios, imi zice si mie careva daca ce scrie la punctul 3 e ceea ce cred eu:

adica bisheon 30 (si ai doar skilurile pana la acel lv), si faci lv 90 la magii, fire, cold light...

asta pentru ca nukerii folosesc doar nukul de la magiile respective? si atunci nu mai are de ce sa folosesasca skilurile de arma,

si daca e asa de ce nu foloseste heuksal si de ce bisheon,

sunt doar cateva intrebari la care sunt curios sa aflu raspunsul, deci va rog sa nu sariti cu n00b si alte caracterizari , ms mult celor care vor raspunde.

bafta all si spor la toate...game sau RL

Posted

bicheon pt protectie dc ai shild bun mai dai si block mai ales cand esti inconjurat

si la nukeri doar force pt ptotectie si mag atack mai mare

Posted

Asta e sunul.E destul de bun :D nu zic ca ar strica :> ,shi astalalt e un guild member de 90 staffer normal :D !

Misto sunul ... vad k ai jucat beton cu wizzu eu am lvl mic si mor intruna ... credema k din cauza asta am decis sa ma las de silkroad vacanta asta ... si sa incep dupa vacanta un caracter chinez k ala nu moare instant cum moare wizzu

Posted

mie nu prea imi vine sa cred ca sunu ala are doar critical 4

glavie alba c2.sos c4 ,som c5 ,sun c6

Posted

Salut all..nush daca ma mai tineti minte...nu am mai postat de ceva vreme...vroiam doar sa va salut sa va urez bafta si...titirezule...nush cum poti trai in guilda aia, e plina de scameri, te tin minte de cand am fost in aceeasi uniunea in IMPERIAL daca iti mai aduci aminte si nu stiam ca esti roman si vorbeam cu tine in engleza :D frumoase vremuri.Sfantul si cu Santos au incercat sa imi fure contul Si nu stiu cati alti romani din uniune cu voi ma injurau si imi spuneau ce caut in Imperial ca imi tradez romanii ca ma aliez cu strainii si multe altele Eu iti urez bafta si pazeste-ti spatele Ca noi romanii suntem noi prieteni dar din cate vad cand e vorba sa iti infiga un cutit in spate sunt primii Si eu de-aia eram in guilde straine.Am fost hackuit de Santos si nimeni nu m-a ajutat Doar niste germani niste prieteni adevarati care nu m-au uitat si nu ma vor uita...Tot ce vreau sa zic e sa va paziti spatele si r3sp3ct :)

Posted

Misto sunul ... vad k ai jucat beton cu wizzu eu am lvl mic si mor intruna ... credema k din cauza asta am decis sa ma las de silkroad vacanta asta ... si sa incep dupa vacanta un caracter chinez k ala nu moare instant cum moare wizzu

nu te speria ca nu e staffaru lui :) ia uitate la semnatura ...e doar un prieten deal lui sau gm-ul guild-ului in care se afla :P

Posted

Ahile' date='Jun 17 2008, 13:12' post='2848757']

Salut all..nush daca ma mai tineti minte...nu am mai postat de ceva vreme...vroiam doar sa va salut sa va urez bafta si...titirezule...nush cum poti trai in guilda aia, e plina de scameri, te tin minte de cand am fost in aceeasi uniunea in IMPERIAL daca iti mai aduci aminte si nu stiam ca esti roman si vorbeam cu tine in engleza :D frumoase vremuri.Sfantul si cu Santos au incercat sa imi fure contul Si nu stiu cati alti romani din uniune cu voi ma injurau si imi spuneau ce caut in Imperial ca imi tradez romanii ca ma aliez cu strainii si multe altele Eu iti urez bafta si pazeste-ti spatele Ca noi romanii suntem noi prieteni dar din cate vad cand e vorba sa iti infiga un cutit in spate sunt primii Si eu de-aia eram in guilde straine.Am fost hackuit de Santos si nimeni nu m-a ajutat Doar niste germani niste prieteni adevarati care nu m-au uitat si nu ma vor uita...Tot ce vreau sa zic e sa va paziti spatele si r3sp3ct :)

Cum sati zic am vazut ca la inceput erau mai multi scammeri ,smecheri in guilda aia da acuma e o guilda super nu ne certam intre noi,facem treduri multe,ne respectam.Santos ala stiu ca e un hacker da sfantul e om de treaba

1. Caracterul ala A1ex nu e almeu,ma scuzati da am scris... e cel mai bun prieten din guilda. :D

2 Imperial sa desfintat au fost niste creturi,shi au cedat fortressu,acuma Paradise controeaza fortressu.

3Salame shi yo m-am mirat ca nare crit cel mai important la deagger,da poate baga challenge. Respect all....Bafta

Posted

http://img140.imageshack.us/my.php?image=sro20038pv7.jpg

http://img521.imageshack.us/my.php?image=staff5ae3.jpg

http://img294.imageshack.us/my.php?image=staff9ov2.jpg

Am cautat shi am gasit uitati shi voi numa euro:) :D Salame care zici ce e cel mai valoros:)?.......bafta all.....

yo tot nukrt am da azi si ieri doar am murit :sef: :comp2::banghead: :angry1: :pumn:

U ce lvl ai?

1 Dai din cand in cand up la buffuri?

2sau ai macar un set +3,4

Scriemi inapoi sa stiu...

Posted

soso09

Salut

is Florin_LOVE de pe mercury ma mai ti minte??

am fost heckurit acuma vreo 4 luni si am pirdut contul :(( lam recuperat recent :D:D:D:D si i lam dat la un prieten ca el nu prea are lvl mare :)

daca ai chef de vb add pe mess: demonsro666 pls :)

Posted

Care a jucat cSro si acu nu mai joaca sau are cont gol sa mi-l trimita pls prin p.m ca am nevoie de 2 conturi goale...eu am deja cont dar le trebuie unor prieteni de ai mei...ca nu pot face..toate CID'urile care le-am incercat erau folosite...ms si bafta..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...