Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest xperion
Posted

vreau sa incep sa ma joc si eu dar nu stiu ce caracter sa-mi fac pentru inceput =\

Posted

Troy-ul e inca check ... si pe alexander sunt 2000 de jucatori in mai putin de 2 minute :)

Fierb tot ...vreau sa fiu primu pe server :P

omule nai nici o sansa sa fi primu eu eram cu pw bagata doar sa selectez servaru si sa dau conect si pana am intrat era hotanu plin aveau si staluri puse urla teleportu de se bloca calculatoru

Posted

Mai stie careva din greseala la ce pagina era linkul catre harta in care erau moobii de lvl 80-90 si dropurile de la ei? sau poate persoana care a postat atunci imi da linkul catre pagina web respectiva ca sunt curios de niste dropuri sa incep sa ma gandesc si eu la un set....Multumesc anticipat.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

Mai stie careva din greseala la ce pagina era linkul catre harta in care erau moobii de lvl 80-90 si dropurile de la ei? sau poate persoana care a postat atunci imi da linkul catre pagina web respectiva ca sunt curios de niste dropuri sa incep sa ma gandesc si eu la un set....Multumesc anticipat.

RESPEC"ALL :tiphat:

poi ce e asa necunoscut:P dau dropuri de lv lor si mai mic monstrii :P pt set 84-88 incepe cu chaseri attackeri si mai incolo la rocky.

Posted

Jucatori de pe Greece si Troy...sincere condoleante :pray:

Sincer e ok .. m-am ales cu inca 1 zi de premium ... pe langa alte 4 zile ... deci din ticketu asta la mine a fost de 33 de zile... 5 zile de ticket castigate moka..din inspectile lor neanuntate.... :) trag linie tot eu am de castigat.. chit ca s-a dat drumu la server pe la ora 22:00 :)

Respect all ! ! !

Posted

sal baieti. Am niste intrebari:

1. pe ce srv jucati?

2.nukerul cum e cel mai bun sa il fac? : s/s sau spear

3. si ce lvl sa am la toate skilurile?

ex: spear:90

cold:90

light: 90

fire:30

Dati-mi si voi niste sugestii.

Multumesc!!!

Posted

la ce te referi monstrii sau set? ca set e 84-88:)) numa ieri ce am luat un head armor de 88 la rocky:)

(84-legs 85-chest 85-hands 86-shoulders 87-foot 88-head)

mai este si chest de lvl 90 am vazut pe rev6..dar nu imi pot imagina de la care mob pica posibil de la Demon shaitan

Posted

la ce te referi monstrii sau set? ca set e 84-88:)) numa ieri ce am luat un head armor de 88 la rocky:)

(84-legs 85-chest 85-hands 86-shoulders 87-foot 88-head)

Am crezut ca te referi la ce iteme dau atackeri si chaseri.Este si chest de lvl 90 acela il iei daca ai bulan de la ciorile alea de quest de lvl 90, am batut fro 20 bucati intro zi si nimic :(.

@@@cata 90 heuskal light cold, fire 30 cel mai bun build sau pe bicheon, nu iti fa cu weap mastery in 30 ca sux la pvp.

Posted

baietzi se pare ca am ramas fara sub de discutzie...bn ca daca stau ji ma gandesc ji postu asta poate fi subiect de discutzie .. :| deci sper ca am gasit subiect de discutzie :))=))

Posted

Miar palcea mai tare varianta lui badfist :D. Dar ce imbue sa folosesc ? si ce set de armuri sa folosesc ( armor, protector, garment ) ??? :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...