Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

un pic mai mult am gap 5

dar de ce ai pus semnu : " :(( " cand ai postat poza

...lol,misto gluma....nu man nu plang deloc sa stii...nu mai joc pt lvl ca pe timpuri,acum joc doar ca sa treaca timpul dupa ce scap de la scarbici si numai 2-3 ore maxim,duminica ce mai bag mai mult. Am avut zilele si lunile si anii mei de nebunie si de glorie cu silkul,acum m-am "relaxat" :P...stii cum se zice..."nici o minune nu tine prea mult..." asa ca uite ca acum e randul altora sa iasa pe scena...si in plus daca ai sa citesti semnatura mea mai bine un pic ai satzi dai seama de mai multe in ce ma priveste pt ca eu chiar CRED ce am scris acolo...

...bafta tie si sa ai parte de tot ce iti doresti in RL si in joc...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

...lol,misto gluma....nu man nu plang deloc sa stii...nu mai joc pt lvl ca pe timpuri,acum joc doar ca sa treaca timpul dupa ce scap de la scarbici si numai 2-3 ore maxim,duminica ce mai bag mai mult. Am avut zilele si lunile si anii mei de nebunie si de glorie cu silkul,acum m-am "relaxat" :P ...stii cum se zice..."nici o minune nu tine prea mult..." asa ca uite ca acum e randul altora sa iasa pe scena...si in plus daca ai sa citesti semnatura mea mai bine un pic ai satzi dai seama de mai multe in ce ma priveste pt ca eu chiar CRED ce am scris acolo...

...bafta tie si sa ai parte de tot ce iti doresti in RL si in joc...

RESPEC"ALL

:tiphat:

daca as putea si eu sa joc doar ca sa treaca timpul ce misto ar fi :)) as tine mereu gap 5 k sa imi ajunga sp-urile si as face si eu un caracter mai de doamne ajuta :)) sa stii k mereu iam apreciat pe oamenii care au rabdare :right: eu unul nu prea am rabdare nush dc .. sunt un tip mai agitat :D

Posted

ma rog am uitat sa specific ca pe sp33dy il intrebam de ce a pus " :(( "cand a pus poza

salame citeste te rog mesaju ala privat ca vreau sa discut ceva cu tine te rog ... te retin doar 5 min :beer:

nush ma ca iam dat delete inainte sal citesc :D

Posted

Ati observat ca la sectiuea MMO silkroad are cele mai multe posturi ... poate ca zic astia ca silk e un joc praf ... dar e cel mai jucat ... parerea mea e ca silkroad e unul dintre cele mai bine realizate jocuri free . :whistle:

Posted

Ati observat ca la sectiuea MMO silkroad are cele mai multe posturi ... poate ca zic astia ca silk e un joc praf ... dar e cel mai jucat ... parerea mea e ca silkroad e unul dintre cele mai bine realizate jocuri free . :whistle:

Am observat si eu man fantastic :|

Dar tu ai observat ca paginile au fost umplute de Salamior si Songoku(Sp33dyz)?

Posted

Am observat si eu man fantastic :|

Dar tu ai observat ca paginile au fost umplute de Salamior si Songoku(Sp33dyz)?

ai dreptate eu am facut 500 pagini de posturi sau cate sunt

Posted

lol salam are 335 de posturi si itzi trebe 15 posturi+ pt o pagina nu?? deci nu prea vine 300 de pagini dak ar fi dupa teoria ta

totzi am contribuit la "comunitatea" de silkroad de aici

parerea mea este k u nu joci silk asa k nush dc te agitzi si vii sa postezi numa de dragul postului

app facusi si eu lvl 53 finaly (nam jucat de 2 zile) azi paote fac 54 si am skill nou insfarleza

Posted

Salut care imi spune si mi-e cum sa fac sa imi aret cate ore de silkroad am jucat si numele la caracter lvl servaru plz astept :) bft la sunuri ca cad cad cad

Posted

e jukat de multzi da numa free nu-i joku asta dak nu iei silk potzi sa fii sg ca o sa iei ban deci tot tre a dai bani odata sa iei cva silk...

Posted

e jukat de multzi da numa free nu-i joku asta dak nu iei silk potzi sa fii sg ca o sa iei ban deci tot tre a dai bani odata sa iei cva silk...

la inceput era free ... puteai sa intri ... acum fara premium nu se poate juca ... si userul premium este exclus de la scanari , de aia jocul nu mai este free , teoretic poti juca .... practic nu prea :))

Posted

eu eram in joc si mio dat dc si am putut sa intru si imi dadea c7 si amu nu mai pot sa intru imi da inspectie:((( si ma bateam cu un gp cred k am si murit

Posted

eu eram in joc si mio dat dc si am putut sa intru si imi dadea c7 si amu nu mai pot sa intru imi da inspectie:((( si ma bateam cu un gp cred k am si murit

esti euro sau chinez ? dupa avatar pari a fi euro ... si dak e adevarat sigur esti mort :))eu cu wizzu mor mereu

Posted

Manilor am un tovarash care are o problema la sillk daca stiti si voi please help cand da pe silkroad ii apare asta : The servar is undergong inspection or updates. Connect http://www.silkroadonline.net for more information. si dupaia ii apare casuta dar nu si START-ul si nu stie ce naiba are plsss help a zs ca a reinstalat jocu de 10 ori

si am si eu o problema acum eu am bot 0x33 si cand dau dublu click pe bot astept cam 30 de secunde si imi da o eroare asta:

Posted

esti euro sau chinez ? dupa avatar pari a fi euro ... si dak e adevarat sigur esti mort :))eu cu wizzu mor mereu

uitate la semnatura is euro si chine dar euro este banat si chineu zre lev 58 amu:D ma bateam cu penon gp

Posted

Manilor am un tovarash care are o problema la sillk daca stiti si voi please help cand da pe silkroad ii apare asta : The servar is undergong inspection or updates. Connect http://www.silkroadonline.net for more information. si dupaia ii apare casuta dar nu si START-ul si nu stie ce naiba are plsss help a zs ca a reinstalat jocu de 10 ori

si am si eu o problema acum eu am bot 0x33 si cand dau dublu click pe bot astept cam 30 de secunde si imi da o eroare asta:

roagal pe prietenul tau dupa ce se termina inspectia ... sa isi reinstaleze jocul ... si no sa mai aiba probleme ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...