Guest Blaidy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ai zis ca ii faci teste mda si cat naiba sa tina ca doar nu esti paralel sa il faci cu 10000 de buguri 1 bug pe aicea 1 bug pe acolo asta da dar cu hostu totusi ...
snap_troy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 eu zic sa o lasam balta blaidy, e prea incapatanat si se crede buricului targului k a piratat un joc :dance:
[XS-Team]Slym Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 eu zic sa o lasam balta blaidy, e prea incapatanat si se crede buricului targului k a piratat un joc :dance:Ti se pare tie ca am zis eu ceva ? am zis doar ca in viitor serverul o sa fie on , cand gasim un host REZONABIL.
The Connection Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 pai shi asta cand e ? la anu ? hai ma k deja nu mai vrea lumea sa intre pe serverul tau . pentru k ai intarziiiiat asa mult eu nu mai intru
Guest Blaidy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 evolva ce are ? e aproape cel mai bun host posibil ... are viteze enorme dar nu baieti ca el zicea sa il tinta providerul de net nu sa ia el calc sa puna net pe el auziti ce vrea el
[XS-Team]Slym Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 evolva ce are ? e aproape cel mai bun host posibil ... are viteze enorme dar nu baieti ca el zicea sa il tinta providerul de net nu sa ia el calc sa puna net pe el auziti ce vrea el 1. Evolva ne va anunta daca sunt de acord sau nu ... 2. dar nu baieti ca el zicea sa il tinta providerul de net nu sa ia el calc sa puna net pe el auziti ce vrea el Sincer ,de la tine nici nu ma gandeam sa intelegi ce vreau sa zic ... Anyway , asta nu e un topic in care sa vorbim despre servere , daca vrea cineva sa afle ceva despre server , use PM , nu mai discut despre server in topicul asta .
koila Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 nu inteleg dece va certati???e inutil,va spun e k daca serverul pe care voi il aspteptati nu e ca globalul, ca tirati...k si asa si pe global faceti la fel, hop a new server si voi :angry1: sa mor de mai inteleg...daca te duci p unul nou nu gassti HACK????chiar vreau sa o vad si pe asta
defiler666 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Lasa mey...acum ca sa deschis si serv " Tibet " deabia mai scapam si noi de lag si .... de noobi ( unii ) ! Asa ca... ducetiva sanatosi ca nu ne suparam !
[XS-Team]Heavenly Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Noobi ?! vb de noobi ?! noobi sunt cei care isi fac x caractere pe y servere si niciodata nu depasesc level 30 (cel mult). Adevarul este ca e chiar interesant sa faci un quest de 1000 de ori... ce sa facem?! Oamenii fac servere noi ca sa mai scapam de lag, si asa numitii "noobi" care la randul lor ii fac "noobi" pe cei de level mic, fug pe serverele noi crezand ca vor ajunge printre cei mai mari. Sa vedem cat timp o sa mai jucati Silkroad... aceleasi questuri, aceiasi mobi, aceiasi noobi = plictisitor.
Guest Blaidy Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Noobi ?! vb de noobi ?! noobi sunt cei care isi fac x caractere pe y servere si niciodata nu depasesc level 30 (cel mult). Adevarul este ca e chiar interesant sa faci un quest de 1000 de ori... ce sa facem?! Oamenii fac servere noi ca sa mai scapam de lag, si asa numitii "noobi" care la randul lor ii fac "noobi" pe cei de level mic, fug pe serverele noi crezand ca vor ajunge printre cei mai mari. Sa vedem cat timp o sa mai jucati Silkroad... aceleasi questuri, aceiasi mobi, aceiasi noobi = plictisitor. ma da va simtiti atacati rau de tot pai nu depasesc level 30 ca joaca pt. fun, si eu daca joc sa fac lvl mare intr-o saptamana daca joc sa zic 15/24 pe zi ajung level 35, 40, 50 depinde
Guest limbric Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 E super misto jocu da nu se compara cu WoW
defiler666 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ce te simti asa ofensat??:P Doar am spus ca "scapam de noobi(unii)" !! Nu am specificat....asa ca nu am zis nici de tine ok ??Ei asa au facut si cu Olympus..au jucat cateva zile...au vazut ca e plictisitor sa faca de 999x aceleasi q si s-au intors ! Asa o sa faca si acum pe Tibet !
The Wizard Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 defapt daca e sa zici ca e plictisitor sa faci acealsi quest de n ori, ar trebui sa te lasi de joc, pt ca in sor sunt 3 tipuri de questuri. 1. omoara X 2. aduna Y 3. transporta Z astea le-am intanlit eu.cand s-a deschis seru tibet, m-am dus acolo sperand ca nu o sa mai fie lag si ca o sa pot intra cand vreau io pe serv, de unde ca dupa 1-2 zile nu mai puteam sa intru cand vroiam eu, si am zis ca n-are sens sa mai joc acolo, ca tot aia e. toate serverele sunt pline. si sa nu crezi ca o sa se intoarca de pe tibet, eu vad ca e f mula lume pe el.si nu spune a general ca s-au intors de pe olympus, atata timp cat serverul e plin... cati s-au intors 2-3 ?
defiler666 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Exact ce zici tu ! Singur te contrazici ! :D Eu ce zic mey...ei pleaca acolo..vad e tot lag si asa...iar se intorc pe serv care au jucat ! Si tot asea ! Ce parte nu o intelegi ??
The Connection Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 loll ghiba .gg .......pai mai joaca catziva dar acuma..........totzi sa muta p alte servere . uita-te la mine ...eu nu am lvl asha mare dar tot zic k e o prostie sa t multzi d la 1 server pe altul ...ganditziva k asa zice toata lumea k scapa de lag si pana la urma se duc totzi pe server ........dak apare 1 server nou numit : ROMANIA ....eu nu ma duc ....n-are rost ....pt c am muncit sa fac lvl? atunci cand o sa fie 50 de servere nu o sa mai fie lag.
Smiter Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 @defiler66 Tin sa te anunt ca Ing3rash e la mn in guild pe tibet :tiphat: si aici ramane...doar am zis ca jucam numai aman2 :nanana: Cat despre faza de pe mess...daca mai aveai radbare 1 min sa termin cu berzekeru si giantu iti raspundeam
Guest doNE Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ghiba joc eu pe greece... da pm Silvinho
wine Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 @defiler66 Tin sa te anunt ca Ing3rash e la mn in guild pe tibet :tiphat: si aici ramane...doar am zis ca jucam numai aman2 :nanana: Cat despre faza de pe mess...daca mai aveai radbare 1 min sa termin cu berzekeru si giantu iti raspundeam Are dreptate...ing3rash e la EL in guilda...btw cred ca revin pe troy
Guest winsor Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 e update ca eu nu reusesc sa intru? :(
defiler666 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 @Tasica: Sincer sa fiu nush pe ce serv joaca !! Dar in fiecare zi intra pe troy si sta si joaca ! Dar ce conteza pe mine nu ma intereseaza pe ce serv joaca , nu joaca pt mine ! Cat despre tine imi esti dator si ai zis ca nu iti place ! Te astept pe mess sa vb !
Smiter Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Atata timp cat te limitezi la un BUZZ si nu la 50 putem vb...esti sigur ca intra pe troy? Ciudat..de 24 ore joaca non stop la mn :nanana: ...so see ya on the mess ca deja devine offtopic
koila Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 sa de-a domnu sa reseteze toate conturilee :angry1: sa vedem care o sa mai joaceeeee
defiler666 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 @Tasica: Nu mai exagera ! ti-am dat 3 buzzuri ca nu raspundeai..inchide mess cand te joci :P Si daca nu vrei sa dai datoria aia nu tre sa cauti motive !
The Connection Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 off topic : defiler shi tasica dak vretzi sa va certatzi facetzio in pm sau mess...xfire sau msn on topic : omg....am zis la mai multzi prieteni de joc shi acuma joaca si varumeo .....joaca de 2 zile e lvl 15 shi a gasit SOS item ........ Intensifing Elixir (protector ) ........de ce oare n-am avut shi eu norocul incepatorului ? :dontknow: the guild is almost done now :bananadance2: ink 4-5 zile shi gata !!! :banana: