Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@@@ K-DRAKU] Asa imi apare si mie din cauza ca merg in rezolutie de 1600x1200, daca vrei sa mergi cu multy schimba rezolutia mai mice, cei drept se vede de kko mai ales daca ai monitor de 22.

Posted

tocmai dadusi lvl 52 :P new bow si deja am cheltuit 2 mil numa pe luky powders si tot nu e +3 X(

pf nasol ai o zi proasta mai incearca maine :D am avut ji eu un inel care a dat de 4 ori la rand fail la +2 da crek a fost bug...pan la urma a ieshit +3 :|

Posted

lol u esti in fostul meu guild

eu si cu ink nish prieteni lam fondat si dupa am plecat de pe mars :P

omg si inger a luat ban?? ce pacat :( si vad k mere bine lvl lu cata bv lui :P

nam mai vb cu el de un car de ani chiar dak il am pe mess :P

Posted

Speedyz nu te-am crezut asa.. astept pm de la tine

Daca esti tu acel care mi-a facut-o sa stii ca esti chiar nesimtit.. te-am crezut un om serios si de treaba.

Posted

Keltzy ce ti'a facut ?

Dash nu's spammer.

K dracu...e clar ca ai ramas la limba romana dupa gramatica ta...cred ca chiuleai de la ore numai ca sa te joci silkroad.Chiar si dupa ce m'ai injurat pe mess...ca un copil needucat (fara cei 7 ani de acasa) ai mai indraznit sa'mi ceri si ajutorul.

Posted

Keltzy ce ti'a facut ?

Dash nu's spammer.

K dracu...e clar ca ai ramas la limba romana dupa gramatica ta...cred ca chiuleai de la ore numai ca sa te joci silkroad.Chiar si dupa ce m'ai injurat pe mess...ca un copil needucat (fara cei 7 ani de acasa) ai mai indraznit sa'mi ceri si ajutorul.

apropo de chiulit de la scoala pentru jocuri ... tin minte k eu chiuleam mult ca sa joc muonline :)))))) da macar am invatat engleza ca jucam doar pe servere straine ... am avut un avantaj =))

Posted

Speedyz nu te-am crezut asa.. astept pm de la tine

Daca esti tu acel care mi-a facut-o sa stii ca esti chiar nesimtit.. te-am crezut un om serios si de treaba.

vorbim pe pm/mess ca e o problema mare.

Posted

Pt cei care folosesc ag botul ... am auzit ca o gramada de useri care foloseau programelul au primit un hack de toata frumuseatea drept cadou pt loialitate ... asa ca hai bafta la toti si aveti grija ... schimbati pass`ul la 3-4 zile o perioada pt mai multa siguranta ;)

Posted

hei ma vad in poze

sunt onorat :)) xD

trebe sa dau 53 azi :P ^^ cant wait si dupa 54 si noul strong bow :P

app wts lvl 48+3 bow lvl 48+3 cleric rod sos lvl 47 protector legs male pe venus si vreo 1 pagina si juma de prot elixirs in storage dak vretzi sa cumparatzi postatzi aici sau pm me pe BloodThirst

Posted

hei ma vad in poze

sunt onorat :)) xD

trebe sa dau 53 azi :P ^^ cant wait si dupa 54 si noul strong bow :P

app wts lvl 48+3 bow lvl 48+3 cleric rod sos lvl 47 protector legs male pe venus si vreo 1 pagina si juma de prot elixirs in storage dak vretzi sa cumparatzi postatzi aici sau pm me pe BloodThirst

dar unde te vezi ca eu nu te vad

pe ce srv jucati majoritatea?

Guest SunDanceKid
Posted

salam30 care-i mai bun dintre bow : 90 light 90 fire 90 pacheon 30 cold. si glavier : HEUKSAL 90 LIGHT 90 FIRE 90 COLD 30 ...la pvp si de crescut :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...