Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

uite si ultima "minunatie":)) imi fac acum un blader am cumparatshieldul asta exact asa cum e cu 1mil:O si il fac acum +5 si rup cu el :X:X:X sun cu 1 mil:)))

http://g.imageshack.us/g.php?h=259&i=sro2008061011123704sj6.jpg

daca se vinde nu ma supar :P

Posted

fiecate cu deegreeul lui asa e si critu la 7d e max 12 la 8 d parca 14 si la 9d parca 16 daca nu ma insel

te inseli in stil mare:)))) crit max bow 12 crit max spear 16 crit max glavie 14 la sword si blade nush..

si am si eu o rugaminte DATI NAIBA EDIT ca d-aia e acolo nu mai puneti 2 posturi de ale voastre unu dupa altu.

Posted

GG Ma mir ca mai sunt si legiti pe forum-ul asta!!!Cand Se da drumu?? #-o

Lol ... mai sunt si de astia :)) eu sunt cel mai legit din toti ... nu am folosit nici o secunda bot ... nu am primit nici o secunda plvl ... sunt dat in masa ce mai (evident - de asta sunt si asa mic :-j )

Guest cristinelu18
Posted

Sall ..... Am vrut azi sa intri in silkroad si dupa ce dau sa ma conectez pe server .. surpriza .. in zice ..(Blocking reason:Pinishment Description

Completion time:Sunday , June 10, 2108 2:05:06 PM)

Ce este asta am fost banat ? ..... sau ce ca am intrat pe site-ul lor de la silkroad si am intrat akolo unde scrie BOT PUNISHMENT LIST ... si m-am gasit acolo .. dar eu nu folosesc BOT si nici nu am folosit .... de folosit am folosit NO DC CLIENT ....

Posted

Speedy ... azi fac 85 ..nu am reusit sa fac mai mult pt ca am fost racit si trebuia sa ma mai duc la scl prin vizita asa ca am cam pierdut putin teren .. + ca , cand sa dat drumu la cap lvl eu aveam 80 si 50% ...

Real shadow ... eu joc de vreo 2 ani asa ca stai linisitit tata ...nici eu nu am primit pwlvl ...si nu am folosit bot ..vorba ta nici o secunda ...si mai sunt jucatori legiti ..exemplu alexxxx..

Apropo ..am reusit sa fac 200 mil de cand s-a bagat capu de 90 ..si eu imi puneam probleme ca nu am bani de zdrente :)

In rest ..spor la Sun-uri si la ce mai vreti voi :)

Respect :tiphat:

Posted

Sall ..... Am vrut azi sa intri in silkroad si dupa ce dau sa ma conectez pe server .. surpriza .. in zice ..(Blocking reason:Pinishment Description

Ce este asta am fost banat ? ..... sau ce ca am intrat pe site-ul lor de la silkroad si am intrat akolo unde scrie BOT PUNISHMENT LIST ... si m-am gasit acolo .. dar eu nu folosesc BOT si nici nu am folosit .... de folosit am folosit NO DC CLIENT ....

da esti banat si nu esti isngurul banat pe nedrept dk te uiti la semnatura mea observi ksi eu sunt banat cu un cont din a 2-a seri de banu care sa facut.....

Guest cristinelu18
Posted

Si ce zici o scoate banu sa e premanent ? ca nsuh

Posted

Te baneaza si pt no/dc client .... daca folosesti no dc client ar trebui sa iei macar odata silk pt a nu`ti lua nici un risc ;)

Posted

Speedy ... azi fac 85 ..nu am reusit sa fac mai mult pt ca am fost racit si trebuia sa ma mai duc la scl prin vizita asa ca am cam pierdut putin teren .. + ca , cand sa dat drumu la cap lvl eu aveam 80 si 50% ...

Real shadow ... eu joc de vreo 2 ani asa ca stai linisitit tata ...nici eu nu am primit pwlvl ...si nu am folosit bot ..vorba ta nici o secunda ...si mai sunt jucatori legiti ..exemplu alexxxx..

Apropo ..am reusit sa fac 200 mil de cand s-a bagat capu de 90 ..si eu imi puneam probleme ca nu am bani de zdrente :)

In rest ..spor la Sun-uri si la ce mai vreti voi :)

Respect :tiphat:

nici eu nu am prea jucat nu am mai lasat pc toata noaptea si d-astea....acu mai am 4 mil gold :| tre sa fac iar pfff:) da ma simt bine am 3 din ultimu set.

Posted

E o NEBUNIE TOTALA pe troy... poate si pe alte servere.... adica cum pui arma in stall cum se cumpara... am lasat sword lvl 85 crit 10 mag attack 35 % la 50 mil .... s-a vandut in 4 minute... nici nu am plecat de la pc ... si am pus un bow de 85 ...crit 3 ... 70 mil .... si ala s-a vandut in 10 minute.. apoi alt sword lvl 85 crit 3 ... la 48 mil ... si ala l-am maritat in 20 min .. nu puteam sa ma uit linistit la meci :)

Acuma ...ideea e urmatoarea.... daca prinzi glavie de 85 bow sau shiled & sword .. te-ai scos... sunt cele mai cautate... tin sa nentionez ca itemele ce le aveam ..nu era cu blue sau tunate:) vorba lu daddy :)

Chestia asta o sa mai dureze cel mult 3 zile... ca apoi toti vor vii peste 85 + .. si le vor pica mai mult iteme...iar preturile vor scadea... daca mai las ceva stall ...si fac 500 mil ... as putea sa visez la un bow 85 + 7 ...ca pe urma sa imi tunez gear-ul ...

In rest ... bafta la iteme nu neaparat sun ..ca se fac bani frumosi ! ^_^

Posted

sa sf eventul de 30% xp :( ce nasol

cu dropurile dak statzi la mobi verzi nu prea avetzi prob

eu stau la mobi de lvl meu si crec banii nu scad

sau mai avetzi faza cu sa facetzi un bot ratat kre nu stie sa seteze murderer :P

Posted

in primul rand vreau sa va salut pe toti :crazy2:

am sie u mare mica eroare

si nu stiu cum se postez pe situl ala :((. Am cont dar nustiu ce tre sa fac

care vor poza add pe mess: demonsro666

pls

P.S. ~~~NU SUNT NOOB!!!~~~ AM 2 ani jumate experienta!!!

Posted

E o NEBUNIE TOTALA pe troy... poate si pe alte servere.... adica cum pui arma in stall cum se cumpara... am lasat sword lvl 85 crit 10 mag attack 35 % la 50 mil .... s-a vandut in 4 minute... nici nu am plecat de la pc ... si am pus un bow de 85 ...crit 3 ... 70 mil .... si ala s-a vandut in 10 minute.. apoi alt sword lvl 85 crit 3 ... la 48 mil ... si ala l-am maritat in 20 min .. nu puteam sa ma uit linistit la meci :)

Acuma ...ideea e urmatoarea.... daca prinzi glavie de 85 bow sau shiled & sword .. te-ai scos... sunt cele mai cautate... tin sa nentionez ca itemele ce le aveam ..nu era cu blue sau tunate:) vorba lu daddy :)

Chestia asta o sa mai dureze cel mult 3 zile... ca apoi toti vor vii peste 85 + .. si le vor pica mai mult iteme...iar preturile vor scadea... daca mai las ceva stall ...si fac 500 mil ... as putea sa visez la un bow 85 + 7 ...ca pe urma sa imi tunez gear-ul ...

In rest ... bafta la iteme nu neaparat sun ..ca se fac bani frumosi ! ^_^

eu nu am apucat sa vand decat un blade de 80 crit 10 cu 45 parca si mi s-a fu*ut PC-ul nu am mai jucat silk mai mult de 10 minute de saptamani bune... :angry1:

am pierdut sansa de a ma imbogati si probabil si sansa la sun ca probabil se pica mai usor la incepu...

in primul rand vreau sa va salut pe toti :crazy2:

am sie u mare mica eroare

si nu stiu cum se postez pe situl ala :((. Am cont dar nustiu ce tre sa fac

care vor poza add pe mess: demonsro666

pls

P.S. ~~~NU SUNT NOOB!!!~~~ AM 2 ani jumate experienta!!!

pe ce site ma ?pe forumul oficial ?

Posted

eu nu am apucat sa vand decat un blade de 80 crit 10 cu 45 parca si mi s-a fu*ut PC-ul nu am mai jucat silk mai mult de 10 minute de saptamani bune... :angry1:

am pierdut sansa de a ma imbogati si probabil si sansa la sun ca probabil se pica mai usor la incepu...

pe ce site ma ?pe forumul oficial ?

http://www.imageshack.us/

Posted

dai browse si se deschide o fereastra...si acolo cauti in calculatorul tau respectiva imagine...astepti sa se uploadeze dupa care vei fi redirectionat p o pagina unde sunt cateva linkuri..copiezi de acolo linkul thumbnail for forum si il postezi

Posted

ms mult am reusit :D :D :D :D :))

http://img149.imageshack.us/my.php?image=57085097ka0.png

nu mam jucat de o saptaman si vreau sa bag premium plus :((

pls ajutatima :((

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...