BijuuMode Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dupa lupte seculare am reusit sa fac si eu 64 deci gg
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dupa lupte seculare am reusit sa fac si eu 64 deci gg bv la mai mare:)) eu mai fac ticketu asta prob 87 max din el si pa silk:)) pana la toamna.
Guest SunDanceKid Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 np....btw vand conturi pe xian mai low lv asa...am 1 cont cu glavier lv 60 nefarmat si wiz 48 cu 71%si 1 cont cu lv 53 warrior+bard full farmed / xbow lv 4x iar farmat si altele ceva mai mici...astept oferte.cat vrei pe primu cont :> ?
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 cat vrei pe primu cont :> ?dep $ sau gold?gold pe xian 70m cer ca are 2 charuri pe el.
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 nu te-ai plictisit ma deloc? nu ma mai atrag nici unicii nici lvlu nici nimic;))
Iulian1990 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Chiar asa .... nu te-ai plictisit sa il tot faci ... nici nu ma mir k ai lvl 88 :D m-as apuca si eu de la 0 pe srv cu tine daca as avea loc in guild :)
Guest SunDanceKid Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dep $ sau gold?gold pe xian 70m cer ca are 2 charuri pe el.ma refer $
Daddysady Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ce popular esti salame ce ma nu are loc la voi in guild unu de lv 1?
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ma refer $ 80 ron as zice....acuma in $ e mai complicat sa vrb si cu nea salam ca prin el se fac tranzactiile astea. ah si poate va era dor si de vinator: http://imageshack.us (ignorati msj de la isrobot ) eu unu sunt cam plictisit asa ca unici nu ma mai duc docamdata...dar la 90 va promit recital.
Guest SunDanceKid Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 80 ron as zice....acuma in $ e mai complicat sa vrb si cu nea salam ca prin el se fac tranzactiile astea. ah si poate va era dor si de vinator: http://imageshack.us (ignorati msj de la isrobot ) eu unu sunt cam plictisit asa ca unici nu ma mai duc docamdata...dar la 90 va promit recital. e bine 80 ron dar faza e ca aia de la paypal mi-au blocat cardu k am ingresit codu ala de prea multe ori ...dak e vb pe mess si ne intalnim undeva sau nush ;)) vedem noi
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 e bine 80 ron dar faza e ca aia de la paypal mi-au blocat cardu k am ingresit codu ala de prea multe ori ...dak e vb pe mess si ne intalnim undeva sau nush ;)) vedem noipoi n-are treaba ca te duci la banca si depui in contu lu salam si ajung la mine da tre sa vb cu el intai:)ca daca zici sa ne intalnim inseamna ca ai banii in mana deci ii poti pune pe card. bn poate ca se intelege de la sine da am mai vaz faze ca nu avea raspunsul...ambele conturi au raspunsu la intrebarea secreta si se poate schimba mailu.
Guest SunDanceKid Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 poi n-are treaba ca te duci la banca si depui in contu lu salam si ajung la mine da tre sa vb cu el intai:)ca daca zici sa ne intalnim inseamna ca ai banii in mana deci ii poti pune pe card. bn poate ca se intelege de la sine da am mai vaz faze ca nu avea raspunsul...ambele conturi au raspunsu la intrebarea secreta si se poate schimba mailu.mi-am dat seama ca ai totu' la el :P pei e bine si asa :) dar vreau si yo poze inainte bla bla :)
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 mi-am dat seama ca ai totu' la el :P pei e bine si asa :) dar vreau si yo poze inainte bla bla :)o sa fac da ii mai greu ca n-are premium si doc is cu bot deci nu pot baga multiclient dar se face:)ah uite ca mai am una cu wizu...http://imageshack.us
Guest SunDanceKid Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 o sa fac da ii mai greu ca n-are premium si doc is cu bot deci nu pot baga multiclient dar se face:)ah uite ca mai am una cu wizu...http://imageshack.usasai ...da' macar nu e dezbracat ? sa aibe iteme macar de 40-50 ...:P
Guest Xspeed Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 bv la mai mare:)) eu mai fac ticketu asta prob 87 max din el si pa silk:)) pana la toamna. 1 bot less :-j :-j
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 1 bot less :-j :-j ziceam sa ma mut pe srv cu goldbot..vreo 50 de conturi cam asa :> :> :> :>
ciupilan Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 IMI POATE SPUNCE CINEVA SI MIE KUM POT PUNE PE SITU OFICIAL POZA CU CARACTERU LA SCREENSHOT K AM VAZUT K POTI PUNE SI ALTI SATI DEA COMURI...
Iulian1990 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 IMI POATE SPUNCE CINEVA SI MIE KUM POT PUNE PE SITU OFICIAL POZA CU CARACTERU LA SCREENSHOT K AM VAZUT K POTI PUNE SI ALTI SATI DEA COMURI... in primul rand k sa poti unbla pe forumul oficial www.silkroadonline.net trebuie sa dai manage acount si sa alegi caracterul care vrei ... dupa ce l-ai ales poti intra linistit pe forum la sectiunea screenshots si sa postezi un topic nou cu screnul caracterului tau dupa care utilizatorii forumului vor lasa commuri si la topicul tau :right:
SimplySimple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 IMI POATE SPUNCE CINEVA SI MIE KUM POT PUNE PE SITU OFICIAL POZA CU CARACTERU LA SCREENSHOT K AM VAZUT K POTI PUNE SI ALTI SATI DEA COMURI...complicatin primul rand k sa poti unbla pe forumul oficial www.silkroadonline.net trebuie sa dai manage acount si sa alegi caracterul care vrei ... dupa ce l-ai ales poti intra linistit pe forum la sectiunea screenshots si sa postezi un topic nou cu screnul caracterului tau dupa care utilizatorii forumului vor lasa commuri si la topicul tau :right:lol...lol... si iar lol...se refera la screenshotu care apare pe pag in fiec sapt:Pei bine te duci la community-> weekly best si dai submit...si daca le place alora il aleg si il pun pe site...cam atat.
Iulian1990 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 complicatlol...lol... si iar lol...se refera la screenshotu care apare pe pag in fiec sapt:Pei bine te duci la community-> weekly best si dai submit...si daca le place alora il aleg si il pun pe site...cam atat. sry nu e vina mea ... el nu s-a exprimat bine :)
atentat Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 80 ron as zice....acuma in $ e mai complicat sa vrb si cu nea salam ca prin el se fac tranzactiile astea. ah si poate va era dor si de vinator: http://imageshack.us (ignorati msj de la isrobot ) eu unu sunt cam plictisit asa ca unici nu ma mai duc docamdata...dar la 90 va promit recital. AtentatNuk ala sunt eu hehe :P..ce mandru sunt ca-s in aceeasi poza cu vanatoru ..ce onoare :X:X