Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu dau la Edimu 11k crt deci.... cu zec

da mah dar esti lev 62 dar la lev 46 sa dai 10 k lala mujigi pare absurd... eu mai mult de 6k nu dadeam

Posted

cumpara ce sa faca

dak are bani si isi permite

oricum is banii lui deci nu intereseaza pe nimeni ce face cu ei atata timp cat nu ia furat :P

atunci gresesti...cand eram in triadz omu se lauda la greu cum cumpara el gold pe $ cu ccf

ccf=credit card fraud...

intelegi ce vreau zic:P

Posted

da mah dar esti lev 62 dar la lev 46 sa dai 10 k lala mujigi pare absurd... eu mai mult de 6k nu dadeam

eu la lv 42 dadeam 4k in mujigi fara zerk; daca dublezi calculeaza cat face ;si aveam 42 nu 46

Posted

eu la lv 42 dadeam 4k in mujigi fara zerk; daca dublezi calculeaza cat face ;si aveam 42 nu 46

tinand cont k esti nucker da dar eu is bow ful str....dabi amu ii dau 12k cu zerck la mujigi

Posted

plus k deobicei un critical face mai mare dmg decat un nuke normal deci vine mai mult

sry k nam apucat aseara dar am intrat la ctf si dupa am lasat botu

speedy eu nam zis k ii are bani legitzi muncitzi am zis dak are, si la sf am scris decat dak nu sunt furatzi cum ar fi credit card fraud

Posted

plus k deobicei un critical face mai mare dmg decat un nuke normal deci vine mai mult

sry k nam apucat aseara dar am intrat la ctf si dupa am lasat botu

speedy eu nam zis k ii are bani legitzi muncitzi am zis dak are, si la sf am scris decat dak nu sunt furatzi cum ar fi credit card fraud

stiu:)) ti-am zis doar care e faza cu omu:)

si in leg cu dmg nu va mai certati ca dep de iteme si arma in primu rand cat str/int ai pe set si arma arma + cat e bla bla bla;) discutia vesnica:)

bafta :tiphat:

Posted

merge ms fain :beer:

np....btw vand conturi pe xian mai low lv asa...

am 1 cont cu glavier lv 60 nefarmat si wiz 48 cu 71%

si 1 cont cu lv 53 warrior+bard full farmed / xbow lv 4x iar farmat si altele ceva mai mici...

astept oferte.

Posted

Foloseste careva T-bot??? Vreau si eu sa=mi cumpar...ca nu am chef sa=mi mananc zilele si noptile farmand 120k sp ca sincer... nu am innebunit :D Daca folositi ziceti=mi de unde pot lua ..daca e greu de setat ...

Posted

mi-am inceput un glavier si vreau sa il fac cu premium pana la lvl 70 minim ... ce ziceti se merita? nu il farmez pentru ca nu am rabdare si problema e k sunt doar pe fire .... voi ce sfat imi dati ? sa fie chinez pentru ca nu suport europenii ... astept sfaturile voastre .... multumiri anticipate :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...