The Connection Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 ooooooooo...da vatzi mutat p alps? can't wait to recruit u :yum: :yum:
Smiter Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 @Ghiba daca joci pe tibet poti veni in ProtectorS Oficial mai avem 1 loc liber :D
The Wizard Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 chiar nu exista nicio solutie pt eroarea aia cu ????????????????? imi da si cand merg :blink: si nu ar fi o problema mare daca dupa ce ma scoate as putea intra inapoi imediat, da stau de ma plictisesc pana prin un loc
defiler666 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 @Tasica : si tu te-ai mutat pe tibet ma ?? Doamne fereste! Faceti de 100x ori aceeleasi questuri...Parca erai pe Troy la noi in ghild ai plecat asa fara sa zici nimic! Frumos din partea ta
Guest doandesh Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Nu e nici o solutzie pt erroarea cu ???????Totzi o primesc dar depinde de sistemul tau cat de des o primeshti! Pe compu meu o primeam odata la 2 min! Pe compul surori mele care e mult mai slab ca deabea merge jocu nu am primit deloc! deci cred ca depinde de configuratzia compului...:(
djagga Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Vind char level 70 server xian glavie str/hibridastept oferte (pm) daca cineva e interesat :beer:
dvlad79 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ofer colectia mea de papusi Barbie :P Oaaau...pai daca ai char de lvl 70, wtf vrei sa-l dai? Ai muncit atat, si acum vrei sa-l dai? Haide, mai...macar da-l gratis vreunui noob, sa aiba cu ce sa se laude, lol... :dance:
NoNamed Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Vind char level 70 server xian glavie str/hibridastept oferte (pm) daca cineva e interesat :beer:daca vrei bani adevarati de ce nu il vinzi pe e-bay? am vazut ca se cumpara conturi la SRO pe bani frumusei
Guest Blaidy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 mah slym nu mai minti lumea si nu o mai freca in halu asta tu ori minti ori faci altceva ce pana mea de 3 saptamani zici ca tu cauti host pai las-o in pana mea intr-o luna nu gasesti un host ?
The Connection Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 pt cei cu eroarea aia : buy a NASA computer :camouflage: . like me :D . uite k nu chiar totzi primesc eroarea aia . matzi vazut p mine sa o primesc ?
Guest Blaidy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 cei cu eroarea aia : buy a NASA computer . like me . uite k nu chiar totzi primesc eroarea aia . matzi vazut p mine sa o primesc da da calc dala ca al tau de sapa :rofl1:
Krypton Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Am si eu o intrebare...poate ma ajutati :beer: Am downloadat jocu, l-am instalat...am dat update...toate bune pana acum.De ce cand dau start game nu intra in joc ?? dau start si degeaba..nu se intampla nik :sef:
djagga Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Tu vrei bani adevarati sau bani in joc?Nu merge ebay la noi adica nu poti vinde acolo, nici PayPal nu merge ... nimic in RO. :(
[XS-Team]Slym Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 mah slym nu mai minti lumea si nu o mai freca in halu asta tu ori minti ori faci altceva ce pana mea de 3 saptamani zici ca tu cauti host pai las-o in pana mea intr-o luna nu gasesti un host ?Hai sa iti explic faza : 1. Host o s caut cand am timp , nu sunt asa disperat , nu ma grabesc, io ma joc si pe global , si pe asta cu.2. Te`am pus eu sa astepti ?3. Chiar te rog sa nu mai astepti .
snap_troy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 si pretul la charu tau care ar fii in Gold?BTW sa vad eu cati din cei care joaca acum pe Global o sa intre pe VIITORUL si NEMAIVESTITUL server romanesc ca toti asteptati...
[XS-Team]Heavenly Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Snap, cu toate ca ai tu level 64 sau cat oi avea... ti se pare un lucru atat de simplu sa faci un server ?! daca ti se pare .. atunci consider ca esti in masura sa faci afirmatia de mai sus. Daca nu, atunci taci. Joaca pe Global...cand serverul romanesc va fii in picioare, tu si cei care ne contrazic pe mine si pe slym sa fii sigur ca nu vor juca. S`a grabit Slym sa anunte lucrul asta... normal era ca atunci cand terminam treaba sa facem si comentarii. Pe langa toate astea... ce beneficiu avem noi sa tinem un server ? oke:- Server (PC) nu avem- Internet bun nu avem- Pagina .com, .ro, .net nu avemsunt niste probleme care chiar conteaza daca vrei sa te joci fara sa pice serverul, fara sa ai lag si altele... Urmatoarea problema ar fii ca primim ????????? error cam des si incercam sa rezolvam problema. Te rog nu te agita si daca nu vrei sa joci pe un server pe care peste 60% o sa fie romani ... asta e... nici macar nu ma intereseaza...Facem chestia asta pentru propria satisfactie.Si restul comentariilor sunt de prisos.
Guest Blaidy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 o dar vai e imposibil asa ceva, dar vaai cum se poatee
snap_troy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Heavenly nu e problema mea k tu esti dus cu pluta si k nu intelegi ce am vrut sa zic mai sus, in privinta postului tau iti zic sa nu iti mai lauzi serverul si cu cine va fi si nu va fii pe el. Voi care ati facut jocul pana la un punct vreti sa ziceti k nu aveti domeniu .com sau .ro ???? Adevarul e k e FOARTE DIFICIL sa dati 2 EURO/luna si sa aveti domeniul .ro !? Nici nu ati terminat cu serverul dar deja Heavenly se gandeste la cine va intra si cine nu pe el )))))))) bine k nu faci lista cu aia vor primii din partea casei SOS-uri. :cool2: :cool2: Daia nu mai pot eu k nu voi putea sa joc pe " serverul romanesc "...pe care bag si mana in foc k nu va fii vreodata. P.S. : Invata sa citesti Signature la fiecare si ai sa vezi ce multe descoperi. BRAINIAC P.S.S. : Chiar nu am chef sa primesc warn ca " ma cert " aici cu tine . Auzi la el "[...] Joaca pe Global...cand serverul romanesc va fii in picioare, tu si cei care ne contrazic pe mine si pe slym sa fii sigur ca nu vor juca. [...]"
alexxx70 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Eu propun sa ne vedem fiecare de treaba si de viatza lui si daca vor face vreodata cu adevarat un server romanesc de silk o sa ne anuntze atunci, in ziua cand pur si simplu se va deschide si cu asta basta ce tot atatea comentarii pro si contra pe tema asta si tot atata bla bla bla...Bafta la ce avetzi nevoie in silk pt cei ce joaca pe orice server.RESPEC'ALL :tiphat:
Smiter Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 @defiler666 da am fost...pana am vazut ca nu mai e ing3rash in guilda su am plecat si eu :D Stii...nu prea imi place sa joc fara ea Daca vr sa vii la noi esti binevenit oricand...era sa uit...cand esti on dami un buzz pe mess sa iti dau aia 200k ca nu imi place sa raman dator :)
defiler666 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 @Tasica : Eu si acum sunt pe mess...dar nu asta conteaza , ingerash voia sa se mute pe Tibet dar sa rasgandit...si a ramas pe troy ! A vazut ca tu ai plecat sa dus in TechArmy...unde sunt si eu acum...ca nu mai ai cu cine sa vb in _ROMANIA_ . Oricum intra pe mess sa vb noi doi asea :PP.S Voua va merge silk acum ?? mie imi zice faza cu update :(
Smiter Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Eu unu nu mai plec de pe Tibet...am o guilda de care trebuie sa am grija...multi prieteni...oricum nu imi place ce a facut...mi-a zis clar ca vine si s-a razgandit...m-a facut sa imi f*t iar nervii aiurea...so eu raman pe Tibet :tiphat:Edited: E svr inspection :D
[XS-Team]Slym Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 o dar vai e imposibil asa ceva, dar vaai cum se poatee"Marrusian (8/31/2006 12:26:16 AM): da eu vreau pe srv. tau Marrusian (8/31/2006 12:27:07 AM): dc pm nu vrei sa joc ? Marrusian (8/31/2006 12:27:18 AM): n-am pureci Marrusian (8/31/2006 12:29:33 AM): raule""Marrusian (8/31/2006 12:41:04 AM): pai inseamnaMarrusian (8/31/2006 12:41:09 AM): ca nu o sa jocMarrusian (8/31/2006 12:41:10 AM): prea curandMarrusian (8/31/2006 12:41:11 AM): Marrusian (8/31/2006 12:41:59 AM): tu cand mi-ai cerut banner am stat o ora juma sa il fac da cand iti cer ceva de 10 min cel mult defapt 5 min ... Marrusian (8/31/2006 12:43:24 AM): da ma rog asa e lumea "esti nervos si tu de cand nu te baga lumea in seama nu ?