SimplySimple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 sp33dy cand faci 85 te provoc la pvp sa vad din ce esti facut ca pe teo il cam fac pe zamolxe la fel ,si pe mih da mai greu ha....cred ca faci misto de mine=))am arc+0 si set npc chil salame:))
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 si cum fac man sa intru cu nodc-ul de la garyfox daca eu am 0x33 ca doar vreau sa intru si cu bot
SimplySimple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 si cum fac man sa intru cu nodc-ul de la garyfox daca eu am 0x33 ca doar vreau sa intru si cu botlolz schimbi sro_clientu tau cu a lu fox si bagi botu normal...no big deal.
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 dar sti... poate imi da erroare de la bot cand fac asta...u zici sa extrag ndc-ul in Silkroad si dupaia sa intru cu bot si sa selectez sro_client-ul nu? imi da eroare asasi app de unde pot sa downloadez 1.154_NoDC_Client_Release.zip ca nu e nici pe odc nici pe google si app nu vreau rapidShare ca nu merge
The Dash Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mie imi merea perfect cand nu mai avea nodc softmod si nam avut nici o problemasi cu rapid share la fel dl fara probleme
Guest SunDanceKid Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 salam imi poti spune care e mai bun nuker pe spear sau nuker s/s ...si spune-mi si mie un build tare pentru un nuker (sau pe cel pe care il ai tu)...si ceilalti care ma poate ajuta ii rog sa-mi spuna
salam30 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 build pvp s/s : bicheon 90 fire 90 light 90 si restu spear : heuksal 90 cold 90 light 90 si resut build meu spear heuksal 30 cold 90 light 90 fire 90 si cand oi ajunge eu maxim o sa mi fac rost si de s/s pt pvp Click Image to Enlarge Image Hosting Click Image to Enlarge Image Hosting
Guest SunDanceKid Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 build pvp s/s : bicheon 90 fire 90 light 90 si restu spear : heuksal 90 cold 90 light 90 si resut build meu spear heuksal 30 cold 90 light 90 fire 90 si cand oi ajunge eu maxim o sa mi fac rost si de s/s pt pvp Click Image to Enlarge Image Hosting Click Image to Enlarge Image Hosting mersi mult :D :P dar pana pe la lvl 50-60 pe ce sa fiu pe spear sau pe s/s ? EDIT : tu ai ceva cu unicii :D
SimplySimple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 build pvp s/s : bicheon 90 fire 90 light 90 si restu spear : heuksal 90 cold 90 light 90 si resut build meu spear heuksal 30 cold 90 light 90 fire 90 si cand oi ajunge eu maxim o sa mi fac rost si de s/s pt pvp Click Image to Enlarge Image Hosting Click Image to Enlarge Image Hosting iti permiti salame plm:)) lv 87 lasa ca la 90 am timp sa-i rup.. am mai luat pe ivy eu ieri da n-am mai facut poza ca o ascunsesem si mi-au omorato 2 polonezi cretini...
Komisaru Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 un int spear nu rezista la pvp fara pasiva de la heuskal + ca fire mi se pare o porcarie si nuku de 90 e nimik pe langa de la lightasta este doar parerea mea
andy009 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 am postat cu contul gresit ..salam ce sa faci cu s/s daca nu ai skiluri de la bichemon iron wall pasiva knock down...
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 eu ma referam daca imi spune si mie cineva despre bot
andy009 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 arata-ne o poza cu eroarea ..nu am auzit de asa ceva cand slectezi sro_client sa dea eroare poate ma insel photo pls
skorpyo93 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 am postat cu contul gresit ..salam ce sa faci cu s/s daca nu ai skiluri de la bichemon iron wall pasiva knock down...park se scria bicheon
SimplySimple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 park se scria bicheon asa scrie si acuma=))) andy mai lasa butu si pune mana pe manual muhahahahaha j/k
The Dash Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mai are oleak si scria pokemon app andy u park aveai cu fire nu?? nu ziceai u k buildul kre il zic eu (90 bich, 90 light, 90 cold) e varza??
salam30 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 un int spear nu rezista la pvp fara pasiva de la heuskal + ca fire mi se pare o porcarie si nuku de 90 e nimik pe langa de la light asta este doar parerea mea de unde sti tu ai ajuns tu sa vezi cu.m e ;poaate tu ai facut pvp cu full int varzari a si in legatura cu nuku de fire te inseli...inca nu am ajuns 90 si nu am ajuns full farm sa bag nuku de light lv 90 dar iti zic de pe acum ca flame wave wide ii cel mai tare in momentu asta light e muult mai varza fata de wide si hellfire am postat cu contul gresit .. salam ce sa faci cu s/s daca nu ai skiluri de la bichemon iron wall pasiva knock down... s/s pentru block :) pentru crezi am postat acolo builduri care is tari la pvp atat pe spear cat si pe s/s si am postat si cu.m o sa fiu eu...daca vreau pun arc sau glavie mare branza ca siasa nu am skile de arma daca imi pica mie orice sun arma direct pe mine il pun ,nu conteaza mag att sa aiba Click Image to Enlarge Image Hosting cand am ajuns la el avea 45% hp si uitativa ca inca mai aveam 2 bile de zerk ..deci nu am apucat sa dau cine stie ce
SimplySimple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 mda ce sa mai zic...is lvl mic pe langa asta:))cred ca e primu lv 90.http://imageshack.us
BillyTalent Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 bv salame pt lvl si pt lord de 2 ori :right: se pare ca faci macel la unici..:Dnu stie nimeni cand se gata eventul?
ShadowMooN Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 imi spune si mie cineva de unde pot sa downloadez nodc clientul plss?
titir3zul Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Uite de aici sper sa-ti mearga http://files.filefront.com/SRO+Loaderexe/;...;/fileinfo.html
ShadowMooN Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ms pt incercare dar nu merge ( vreau sa intru si cu botul si cu nodc-ul man nu doar cu nodc) nu mergemie imi trebuie strict asta: 1.154_NoDC_Client_Release.zipam gasit man fisierul dar aiurea tot iau dc nush ce dreaq are helppppp pls
Guest SunDanceKid Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 il poti downloada de aici http://www.dump.ro/download.php?file=1[1].154_NoDC_Client_Release.zip&id=MzIxNjFkOGMyOGUyMGQ3YzkyZTRiYzYwMmM3ZWY1YTg=&download=true EDIT : dai si tu copy la tot site ala ca daca dai click pe el nu merge :Pe de pe gamerzplanet ...postat de GreY FoX dar mai intai scaneaza-l...