alexxx70 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Eu azi miam rezolvat problema cu cardu si miam luat silk ... si am vazut k au rezolvat problema cei de la gaymax oricum pe ei nui intereseaza reclamatiile playerilor ... banii sa le iasa asta e tot ...cum zicea unul pe forumul oficial si zicea bine cel putin din punctul meu de vedere si anume : daca ai un avocat bun si oleak de sange in ***a si ii dai in judecata pe faza asta cu faptul ca ei garanteaza intrarea in joc fara bete in roate de orice fel din partea lor daca le cumperi ticketele lor atunci e fff posibil sa te cam umpli de bani pe daune morale de la ei. Sa mor daca nu daca as avea vreo ruda avocat daca nu l-as intreba daca exista vreo sansa din punctul lui de vedere sa castigi un proces ca asta...cred ca daca cineva ar castiga un proces cu Joymaxul pe faze de genul asta cred ca Joymaxul in cateva luni ar da faliment. Respec"all :tiphat:
ciupilan Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ma zicetimi si mie o metoda din care sa fac gold in joc k is cam lefter:((
skorpyo93 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ma zicetimi si mie o metoda din care sa fac gold in joc k is cam lefter:((frate...te duci si aduni de pe jos toate chestiile pt alchimie din care se fac elemente si la dai disjoint sau dai destroy la iteme si faci multe elemente...knd ai sa zicem 1000 de elemente de un fel , le vinzi cu minimum 500 de mii sau 1 milion de gold...si faci ft usor bani...eu am lvl 32 si am avut arme sos (scut si sabie) de la lvl 16 pana la 32 pt k am avut bani care iam facut din vanzarea de elemente elixire etc...
ciupilan Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 frate...te duci si aduni de pe jos toate chestiile pt alchimie din care se fac elemente si la dai disjoint sau dai destroy la iteme si faci multe elemente...knd ai sa zicem 1000 de elemente de un fel , le vinzi cu minimum 500 de mii sau 1 milion de gold...si faci ft usor bani... eu am lvl 32 si am avut arme sos (scut si sabie) de la lvl 16 pana la 32 pt k am avut bani care iam facut din vanzarea de elemente elixire etc... DINASTA FAC DE CAND ERAM BORAC:d AM BANI CAT DE CAT MA MENTIN NUMA LA 20KK + TAXI + ARMURA SI ARC:d APP A APARUST SOSUN PE HERC:x:x:x AM VAZUT UN BLADER:))))
SimplySimple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mersi mult ...mai am o intrebare la lvl mic cam pe ce sa incep pacheon + ce forta ? poi ideea e sa farmezi la lv 23 la ongi sp-uri cat sa ai pt toate
skorpyo93 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 poi ideea e sa farmezi la lv 23 la ongi sp-uri cat sa ai pt toate ma da ongii nus de lvl 42 sau 43 ?
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Man am o mare,mare problema cu silku .... am BOT de cateva luni cam din februarie.. joc pe Venice lvl 64 arcash... de acum 2-3 saptamani cand incerc sa intru cu BOT-ul ... daca imi da "Cannot connect due the server traffic" imi iau disconnect.. inainte nu era asa BOT-ul avea si "NoDc Client" acum cum pot sa fac sa intru si cu BOT si cu NoDc Client-ul????Help plssss am mare nevoie de ajutor... plssMss anticipat:P :beer:
soso09 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ba... is aproape lvl 64 ma pun sa farmez... cu care de la force sa ma duc mai departe? oricum..am fire ca imbue...deci ramane sa aleg intre ligh si cold... sau sa le pun egale?
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ba... is aproape lvl 64 ma pun sa farmez... cu care de la force sa ma duc mai departe? oricum..am fire ca imbue...deci ramane sa aleg intre ligh si cold... sau sa le pun egale?dute cu lightning-ul ca are viteza si oricum coldul nu prea e bun decat la lvl mic:P
real_shadow Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 In general cei mai multi or sa`ti spuna sa mergi pe light ... acum depinde ce esti ... daca esti nuker ar fi bine sa`ti bagi totusi ice pt defense fizic mai bun ... light`ul e bun ca iti da concentration, piercing si viteza
BijuuMode Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mie mi au recomandat asa multi daca esti ful str nuti trebe viteza pui ice fire si arma daca esti esti int da sa pui litning ...... ice 72 litn 48 fire 90 heusc 90
SimplySimple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mie mi au recomandat asa multi daca esti ful str nuti trebe viteza pui ice fire si arma daca esti esti int da sa pui litning ...... ice 72 litn 48 fire 90 heusc 90lol cn ti-a zis ca la str nu trebe viteza zi sa-si bata un cui in cap:))la str nu-ti trebe cold pt ca esti phy si ai mult phy defence speed e bun logic da un balance bun pt mag dmg (nush daca m-am exprimat bn:P) si ai nevoie de viteza pt mers si ghost walk phantom/shadow....majoritatea str lvl mare acu au coldu la 30.
real_shadow Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 lol cn ti-a zis ca la str nu trebe viteza zi sa-si bata un cui in cap:)) la str nu-ti trebe cold pt ca esti phy si ai mult phy defence speed e bun logic da un balance bun pt mag dmg (nush daca m-am exprimat bn:P) si ai nevoie de viteza pt mers si ghost walk phantom/shadow....majoritatea str lvl mare acu au coldu la 30. La str nu`ti trebuie cine stie ce viteza ... pt ca mergi pe garment ceea ce`ti da oricum un bonus de viteza. Eu merg pe o combinatie un pic mai ciudata daca pot spune asa ...fire la maxim, ice la 60 si de restul light ... dar sunt de`abia la lvl 65 si multe se pot schimba pe parcurs dar mi`am cam facut eu o idee despre cum o sa fie charul meu. La nuker multi pleaca pe imbue ice din ce am vazut si auzit ... chiar daca ai dmg mai mic te ajuta la mobi mai mult. Arcasii la fel ... si ei merg in general pe ice.... ca si imbue care este ;)
salam30 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 sp33dy cand faci 85 te provoc la pvp sa vad din ce esti facut ca pe teo il cam fac pe zamolxe la fel ,si pe mih da mai greu
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Man am o mare,mare problema cu silku .... am BOT de cateva luni cam din februarie.. joc pe Venice lvl 64 arcash... de acum 2-3 saptamani cand incerc sa intru cu BOT-ul ... daca imi da "Cannot connect due the server traffic" imi iau disconnect.. inainte nu era asa BOT-ul avea si "NoDc Client" acum cum pot sa fac sa intru si cu BOT si cu NoDc Client-ul????Help plssss am mare nevoie de ajutor... plssMss anticipat:P :beer:
BeautifulMind Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Crezi ca , daca scri de "n" ori o sa'ti raspunda cineva? Asteapta...
real_shadow Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Man am o mare,mare problema cu silku .... am BOT de cateva luni cam din februarie.. joc pe Venice lvl 64 arcash... de acum 2-3 saptamani cand incerc sa intru cu BOT-ul ... daca imi da "Cannot connect due the server traffic" imi iau disconnect.. inainte nu era asa BOT-ul avea si "NoDc Client" acum cum pot sa fac sa intru si cu BOT si cu NoDc Client-ul????Help plssss am mare nevoie de ajutor... plssMss anticipat:P :beer:Sry ...eu nu folosesc bot deci nu te pot ajuta ...
FPS-Doug Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 e normal sa am prob ca full int wizard (lvl 28 , gap 6 ce`i drept) iteme npc in mare , cu mobi de party de 22-23-24?am si lupedit : unde gasesc hungry megalopa ?edit 2 : i`am gasit , am omorat vreo 5 dar nu pica ... trebuie sa fiu in party sa pice itemu sau ajunge sa am doar q ?
ShadowMooN Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mss salam pt raspuns macar cineva citeste folosesc 0x33
Guest Cool_Drink Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DN MA da astia mai dau ban la boti? :-? k intru greu( da nu cred ks singuru) aveti si voi un no DC de postat nimik?
BeautifulMind Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pentru un nuker pe spear .... nus ce sa fac sa merg pe fire-light sau light-cold faza e ca , pe privat max skills sunt 70...eu vreau fire-light dar doresc si parerea voastra...
Daddysady Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 eu as zice light cold heuskalsau poti ca salam fara heuskal si bagi si fire
The Dash Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mah HeGrenade mie imi mere nodc ul de la 0x33 nush kre e problema ta dar potzi sa dl nodceul lu grayfoxhttp://rapidshare.com/files/118658327/1.15...ent_Release.zip