Iulian1990 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 f tare sa ai premium inca 16 zile si sa dea cannot connect due to server trafficfffff tare FGM JOYMAX. Eu azi miam rezolvat problema cu cardu si miam luat silk ... si am vazut k au rezolvat problema cei de la gaymax oricum pe ei nui intereseaza reclamatiile playerilor ... banii sa le iasa asta e tot
BijuuMode Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 da..... stiu pe cineva care are char de 80 cu glavi sun de 8 d si din cauza unui bug la guild storegi din hotan i da d/c si joi max nu face nimica
SimplySimple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Hello. This is Silkroad Online.Some of users who are unable to log on to the game despite the use of Premium Gold/Silver Time and Plus, we are trying to fix the problem now.This bug may not be fixed during the inspection period. However we will fix the problem as soon as possible.We will restore the time lost on premium items(Premium Gold/Silver Time) when bug is fixed.We apologize for any inconvenience this may have caused.zice clar ca habar n-au cum sa o repare=)) cica s-ar putea sa nu reuseasca sa o repare inspectia asta dar o vor repara cat de repede si vor da timpu inapoi...fck gaymax ><fix cand trebea sa dau 85 sa iau ultima arma.
BijuuMode Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 si cat naiba tine inspectia asta ca vad ca nu merge situ
The Dash Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 da frate intri mai greu dar potzi sa botezi tiketul si dupa cand se rezolva iara itzi da zilele astea asa k bucurate :P
Guest andistoica Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 SalutareAm un caracter nou pe NEPTUNE. Am ajuns la level 19. Caut o guild-a care sa ma primeasca.Vreun sfat cum sa caut?Bafta tuturor
SimplySimple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 si cat naiba tine inspectia asta ca vad ca nu merge situ la 11 in principiu se da drumu.
andy009 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Asadar....Intrebare de baraj...Care-i mai bun....nuker/wizz/cross....eu butez....nu te inteleg ai avut nuker si nu stii care e diferentza dintre ele?nukarul normalwizardu este boschete la pvp la lvl mare 75+ rogue e prastie la orce lvl doar cu critical te poate invingeWarrior este cel mai tare si cu warlock si cleric
Andreas_good Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mda fol. No/Dc ala de 1 sapt si nu mi s-a intamplat nimic...ce disperati sunteti... :bananadance2:
The Dash Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 stii kre e faza??u lai postat deci tzie nu trebe sa tzi se intample ci la altzii kre lau dl??nu asta e principiul heckului/scamului??mas uita prin fisier dar sincer mie sila :P
andy009 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 stii kre e faza??u lai postat deci tzie nu trebe sa tzi se intample ci la altzii kre lau dl??nu asta e principiul heckului/scamului??mas uita prin fisier dar sincer mie sila :Pce lvl ai facut?
SimplySimple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 char nou hahaha lv 53 warrior full farmed pe toate weaps;))
The Dash Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nam mai jucat pt k am nish probleme :Pdar cu charul boatat am 43gold farmer ftw :PEdit: is deschise serverele gogogo
salam30 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 saracutu de lord...nu mai scapa ii dau de cate ori il prind
BillyTalent Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 bv salam...si cu shaitan cum stai sor banat si boti ca hotanu la mine pe server e gol?
salam30 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 la shaitan nu ma duc deocamdata astept sa imi fac set 85 90 si porma
andy009 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nam mai jucat pt k am nish probleme :Pdar cu charul boatat am 43gold farmer ftw :PEdit: is deschise serverele gogogoai probleme cu capu cred...pana akum spui ca nu botezi si akum botezi?doamne :))ai char de 43 botat?dar tu sustii ca nu botezi...noobBV salam ce nume ai zici ca esti turk xD
SimplySimple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 saracutu de lord...nu mai scapa ii dau de cate ori il prindeu i-am dato lu ivy o ascunsesem frumos si au omorato 2 handicapati de lv 57 kkmas pe ei polonezi prosti.ai probleme cu capu cred...pana akum spui ca nu botezi si akum botezi?doamne :))ai char de 43 botat?dar tu sustii ca nu botezi...noobBV salam ce nume ai zici ca esti turk xDdada pacat ca fu tu ten salam:)) si-asa are experienta cum lua un uniq toti turcii slm si d-astea:))
Guest Darkdevil. Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 va rog frumos spuneti-mi si mie care e mai bun dintre glavier+fire si bower + fire + cold ...si cu care e mai usor sa cresti
SimplySimple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 va rog frumos spuneti-mi si mie care e mai bun dintre glavier+fire si bower + fire + cold ...si cu care e mai usor sa crestibow 90 fire 90 light 90 cold 30 e buildu perfect pt arc cu imbue pe fire....si asta creste cel mai rpd.
The Dash Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 andywizzul este legit nu am botat deloc cu el deci e legitdar am si un gold bot care fac goldnu intzeleg kre tzie problema eu nu team jignit cu nimic dar tot te sitmzi jognit cand zic ceva
Guest Darkdevil. Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 bow 90 fire 90 light 90 cold 30 e buildu perfect pt arc cu imbue pe fire....si asta creste cel mai rpd.mersi mult ...mai am o intrebare la lvl mic cam pe ce sa incep pacheon + ce forta ?
andy009 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 andywizzul este legit nu am botat deloc cu el deci e legitdar am si un gold bot care fac goldnu intzeleg kre tzie problema eu nu team jignit cu nimic dar tot te sitmzi jognit cand zic cevadeci folosesti bot nu?ca sa faci gold ....nu conetaza pentru ce folosesti bot conetaza ca-l foloseti