Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

f tare sa ai premium inca 16 zile si sa dea cannot connect due to server traffic

fffff tare FGM JOYMAX.

Eu azi miam rezolvat problema cu cardu si miam luat silk ... si am vazut k au rezolvat problema cei de la gaymax :)) oricum pe ei nui intereseaza reclamatiile playerilor ... banii sa le iasa asta e tot :|

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Some of users who are unable to log on to the game despite the use of Premium Gold/Silver Time and Plus, we are trying to fix the problem now.

This bug may not be fixed during the inspection period. However we will fix the problem as soon as possible.

We will restore the time lost on premium items(Premium Gold/Silver Time) when bug is fixed.

We apologize for any inconvenience this may have caused.

zice clar ca habar n-au cum sa o repare=)) cica s-ar putea sa nu reuseasca sa o repare inspectia asta dar o vor repara cat de repede si vor da timpu inapoi...fck gaymax ><

fix cand trebea sa dau 85 sa iau ultima arma.

Guest andistoica
Posted

Salutare

Am un caracter nou pe NEPTUNE. Am ajuns la level 19. Caut o guild-a care sa ma primeasca.

Vreun sfat cum sa caut?

Bafta tuturor

Posted

Asadar....Intrebare de baraj...Care-i mai bun....nuker/wizz/cross....eu butez....

nu te inteleg ai avut nuker si nu stii care e diferentza dintre ele?nukarul normal

wizardu este boschete la pvp la lvl mare 75+ rogue e prastie la orce lvl doar cu critical te poate invinge

Warrior este cel mai tare si cu warlock si cleric

Posted

stii kre e faza??

u lai postat deci tzie nu trebe sa tzi se intample ci la altzii kre lau dl??

nu asta e principiul heckului/scamului??

mas uita prin fisier dar sincer mie sila :P

Posted

stii kre e faza??

u lai postat deci tzie nu trebe sa tzi se intample ci la altzii kre lau dl??

nu asta e principiul heckului/scamului??

mas uita prin fisier dar sincer mie sila :P

ce lvl ai facut?

Posted

nam mai jucat pt k am nish probleme :P

dar cu charul boatat am 43

gold farmer ftw :P

Edit: is deschise serverele

gogogo

ai probleme cu capu cred...pana akum spui ca nu botezi si akum botezi?doamne :))ai char de 43 botat?dar tu sustii ca nu botezi...noob

BV salam ce nume ai zici ca esti turk xD

Posted

saracutu de lord...nu mai scapa ii dau de cate ori il prind

eu i-am dato lu ivy o ascunsesem frumos si au omorato 2 handicapati de lv 57 kkmas pe ei polonezi prosti.

ai probleme cu capu cred...pana akum spui ca nu botezi si akum botezi?doamne :))ai char de 43 botat?dar tu sustii ca nu botezi...noob

BV salam ce nume ai zici ca esti turk xD

dada pacat ca fu tu ten salam:)) si-asa are experienta cum lua un uniq toti turcii slm si d-astea:))

Guest Darkdevil.
Posted

va rog frumos spuneti-mi si mie care e mai bun dintre glavier+fire si bower + fire + cold ...si cu care e mai usor sa cresti

Posted

va rog frumos spuneti-mi si mie care e mai bun dintre glavier+fire si bower + fire + cold ...si cu care e mai usor sa cresti

bow 90 fire 90 light 90 cold 30 e buildu perfect pt arc cu imbue pe fire....

si asta creste cel mai rpd.

Posted

andy

wizzul este legit nu am botat deloc cu el deci e legit

dar am si un gold bot care fac gold

nu intzeleg kre tzie problema eu nu team jignit cu nimic dar tot te sitmzi jognit cand zic ceva

Guest Darkdevil.
Posted

bow 90 fire 90 light 90 cold 30 e buildu perfect pt arc cu imbue pe fire....

si asta creste cel mai rpd.

mersi mult ...mai am o intrebare la lvl mic cam pe ce sa incep pacheon + ce forta ?

Posted

andy

wizzul este legit nu am botat deloc cu el deci e legit

dar am si un gold bot care fac gold

nu intzeleg kre tzie problema eu nu team jignit cu nimic dar tot te sitmzi jognit cand zic ceva

deci folosesti bot nu?ca sa faci gold ....nu conetaza pentru ce folosesti bot conetaza ca-l foloseti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...